""
""

Humanitarni tiket u podne: Petar Božić tipuje za Andreja Petrovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.16. | 11:59

Pera se odazvao MOZZARTOVOM pozivu, a eventualni dobitak usmeriće za humanitarnu fondaciju „Dedinje“, ciljano za Andreja Petrovića

U MOZZARTOVOJ dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ dosad je prikupljeno tačno 1.691.366 dinara, a pomenuta suma je donirana u humanitarne svrhe. Poslednji dobitnici su bili glumac Voja Brajović i muzičar Srđan Gile Gojković.

Izabrane vesti

Kako smo i obećali, današnji gost-takmičar je legendarni kapiten Partizana Pera Božić koji se opredelio da na dobrotvornom tiketu odigra fudbalske utakmice i eventualno poveća naš prikupljeni iznos.

Srećno Pero

Prvu utakmicu nekadašnji igrač Beobanke, Radničkog i Hemofarma odabrao je iz Serije A, derbi NAPOLI - INTER. Domaći bolje stoje na tabeli jer imaju četiri boda više od Intera. Napolitanci su u seriji od četiri remija koja je prekinuta i jednom pobedom nad Udinezeom. Inter je pomešao sva tri znaka u poslednjih pet utakmica. Interesantan je i međusobni skor 12-7-15. Poslednje dve utakmice pripale su Interu.  Na međusobnim okršajima  bilo je uglavnom više od dva gola.
„Oprobaću se s golovima, oba tima daju po gol“, započeo je humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Petar Božić, koji je nedavno otvorio teren sa svojim imenom u okviru velike MOZZARTOVE akcije „Sto terena za jednu igru“.

„Profesionalni dizač trofeja  u Partizanu“, kako su u šali zvali Peru, s crno-belima je osvojio osam domaćih titula, po pet Jadranskih liga i kupova Radivoja Koraća za drugu utakmicu odabrao je duel MAJNC - BAJERN. Bavarci kaskaju za RB Lajpcigom, dok je Majnc na sredini tabele. Domaći su igrali promenljivo sa puno golova, a i Bajern je posle dva poraza zabeležio trijumf. Međusobni odnos je ubedljivo na strani Bajerna, čak sedamnaest pobeda. Poslednji meč dobio je Majnc što malo upozorava našeg gosta.
„Iznenađenja su ovde moguća pa mi je sigurnije da odigram dva i više golova.“

Košarkaš koji je odigrao najviše utakmica za Partizan tipovao je još jednu „siguricu“, duplu šansu na meču MARITIMO - BENFIKA. Gosti su bez poraza u domaćoj ligi i drže čelnu poziciju.
„Dupla šansa X2.“

Posle igračke karijere Božić se priključio stručnom štabu Duška Vujoševića, a kasnije je bio i prvi trener crno-belih. Pera je na današnjem MOZZARTOVOM dobrotvornom tiketu odigrao i tri utakmice iz Holandije 2. KAMBUR - AJAKS II, VENLO - TELSTAR i DE GRAFŠAP - OS. Na sva tri para odigrao je dva i više golova uz obrazloženje da je Venlo lider lige, mladi Ajaksa treći sa najviše datih golova, a Os ima najlošiju odbranu.
„Na sve tri utakmice igram 2+“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Petar Božić koji će potencijalni dobitak usmeriti za humanitarnu fondaciju „Dedinje“, ciljano za Andreja Petrovića.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Petar Božićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara