Humanitarni tiket u podne: Prof. Vladimir Vuletić tipuje za Kliniku za neurohirurgiju KC Srbije

Vreme čitanja: 4min | uto. 28.08.18. | 12:02

Potpredsednik Partizana stigao do fantastične kvote 246,97 i ako tiket prođe obezbediće skoro 2,5 miliona dinara donacije za KCS!

U danu kad su izabranici Zorana Bate Mirkovića stigli do značajne pobede nad Mačvom, mada su na poluvremenu gubili sa 1:0, Humanitarni tiket u podne sastavio nam je potpredsednik Partizana Prof. Dr. Vladimir Vuletić. Mada usmeren na revanš susret “crno – belih” protiv turskog Bešiktaša (četvrtak, 20.00) profesor Vuletić se za moment fokusirao na mečeve Lige šampiona i MOZZART- ov plemeniti listić.

Evo kako je drugi čovek kluba iz Humske sastavio dobrotvorni listić, uz zahvalnost kompaniji MOZZART, i uz napomenu da potencijalni dobitak doniramo Klinici za neurohirurgiju KC Srbije.

Izabrane vesti

Svestrani Šapčanin, petostruki pobednik republičkih recitatorskih takmičenja, ali i najbolji glumac na takmičenju amaterskih pozorišta Srbije, za prvu utakmicu humanitarnog listića odabrao je duel DINAMO KIJEV – AJAKS. Kopljanici su prvu utakmicu dobili sa 3:1, ali ako žele do cilja ne sme biti opuštanja. Ukrajinci su na 15 poslednjih duela izgubili jedino prvi susret protiv Ajaksa. Verovatno su i na poslednjem meču razmišljali o revanšu, pa su remizirali. Ajaks nije imao milosti, pukla je “petarda” protiv Emena. 

“Verujem u goste i pokušavam sa kombinacijom, dva uz tri plus”.

Student generacije Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu ponovo je odabrao utakmicu jednog Dinama, ali sad iz Zagreba. Dakle, i dalje smo kod revanš mečeva Lige šampiona, DINAMO ZAGREB – JANG BOJS. U Švajcarskoj nije bilo pobednika, 1:1. Istorija je skromna, 0-1-0. Modri su pre remija sa Jang Bojsima imali pet trijumfa, a dobili su i Lokomotivu sa 1:0. Gosti nisu bili sentimentalni protiv Ksamaksa, 5:2.

“Ponovo kombinujem, sada jedinicu uz gol-gol”.

Višestruki pobednik u besedništvu pravnih fakulteta sad se okrenuo ka Ostrvu, engleski Liga kup. Prvo meč FULAM – EKSITER. Premijerligaš protiv člana četvrte lige. Jedini međusobni duel dobio je gost sa 1:0, uz napomenu da je poražen samo jednom u poslednjih pet utakmica. Fulam je sa 4:2 slavio u svojoj poslednjoj utakmici uz dva gola Aleksandra Mitrovića.

“Nemam dilemu, čista jedinica”.

Naš plemeniti kladilac koji je još 2003. godine izabran za asistenta na Pravnom fakultetu kao naredni par odabrao je meč BORNMUT – MILTON. Premijerligaš nema poraz na poslednja četiri duela. Sa Evertonom je odigrao 2:2. U četvrtoj ligi Milton ne zna za poraz na poslednjih pet utakmica. Ipak, međusobni skor je ujednačen, 5:3:4.

“Ponovo verujem da će favorit trijumfovati, kec”.

Doktorsku disertaciju Vuletić je odbranio 2010. godine, a za petu utakmicu na dobrotvornom listiću odabrao je duel VIMBLNDON – VEST HEM. Čekićari su poraženi tri puta, između ostalog od Arsenala I Liverpula. Domaći imaju dva poraza za redom. Međusobna statistika gostu I ama nije od pomoći, nije bilo međusobnih okršaja.

“Igram prelaz na goste, iz dva u dva”.

Autor mnogobrojnih naučnih radova, prvo predsednik Nadzornog odbora FK Partizan, a sad i potpredsednik kluba iz Humske plemeniti listić okončao je duelom BRAJTON – SAUTEMPTON. Everton i Lester su dobili Svece. Domaći su dobili Junajted, ali su izgubili od Liverpula. Međusobni skor glasi, 2:4:5.

“Verujem da će se susret okončati bez pobednika, iks”, konstatovao je Profesor Vuletić koji je stigao do ukupnog koeficijenta 246,97 i ukoliko tiket bude dobitan obezbediće lepu donaciju za KC Srbije.

Potpredsednika Partizana smo upoznali sa činjenicom da kompanija MOZZART, pored Humanitarnog tiketa u podne, u kome smo imali 131 dobitnika, ima niz društveno odgovornih aktivnosti. Donirali smo inkubatore i aparate za ispitivanje sluha srpskim porodilištima.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 64 košarkaška igrališta. Poslednji tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Usledilo je svečano otvaranje u Nišu u čast još jednog reprezentativca Stefana Jovića. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Slede Kragujevac, Loznica, Ljubovija, Tara…i tako idemo do stotog obnovljenog košarkaškog terena!

Veliko iznenađenje MOZZART priprema za proleće kad će obnoviti i svečano otvoriti teren u čast najtrofejnijeg košarkaškog trenera Evrope.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora..

Kompanija  je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Mozzart donira sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije u akciji “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša.

Kompanija pomaže fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…I naravno uvek priprema nova iznenađenja!

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Profesora Vladimira Vuletića  dobitak će biti doniran Ustanovi socijalne zaštite za smeštaj starijih lica “Dom Borovi”, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.


tagovi

Vladimir Vuletićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara