Humanitarni tiket u podne: Radivoje Radaković tipuje za Udruženje SMA

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.08.21. | 11:15

Kondicioni trener nacionalne odbojkaške ekspedicije, kombinuje po kvalifikacijama za Ligu šampiona

Objavili smo rat do istrebljenja spinalnoj mišićnoj atrofiji. Prvo je nacija obezbedila novac za najskuplji lek koji dobija mališan Boško Gugleta, a zatim je MOZZART prešao u režim bitke za isti medikament, koji je neophodan Vanji Malović (2021). Tako smo protekle sedmice imali dva listića, sa zagarantovanim dobicima u iznosu od po 200.000 dinara, a sada idemo dalje. Kondicioni trener naše nacionalne odbojkaške selekcije, Radivoje Radaković odlučio je da 10.000 dinara kompanijske uplate iskoristi za tipovanje namenjeno Udruženju SMA, koje se takođe bori protiv omražene spinalne mišićne atrofije.

Današnji tiket sadrži tri para, a mi s Radivojem krećemo u avanturu uz meč FERENCVAROŠ – JANG BOJS. Gostujući Jang Bojsi u šaci imaju neznatan kapital, iz raspucanih 3:2 na prvom meču. To izaziva na očekivano raspicavanje, koje je Ferencvaros priredio i u trećem kolu nacionalnog šampionata, kada je došlo 5+. Inače, GG4+ tip dolazio je i na poslednja tri meča Jang Bojsa na svim frontovima. Očekujemo navalentan nastup Ferencvaroša, budući da su Mađari bili nasrtljivi i na prvom susretu.

Izabrane vesti

„Kombinujem X2&2-5”, kaže Radaković, koji je ćaskajući na obavezno-neobavezne teme, u pauzi između dva tipa rekao: “Postigao sam dogovor i trenersku karijeru nastavljam sa selektorom Bobom Kovačem u ekipi SKRA. Radi se o velikom imenu poljske i evropske odbojke…

Sledi meč LUDOGOREC – MALME.  Šveđani čuvaju pobedu od 2:0 sa prve utakmice. To ih motiviše pred gostovanje Ludogorecu koji se pred susret razigrao, pa pobedio Lokomotivu iz Sofije sa 5:0. Nema nikakvog dvumljenja, po pitanju nastupa Bugara. Oni će morati da napadnu od početka, što Šveđanima daje prostor da im zaprete iz kontre...

„A sada, neka bude I1-3&II1-3”, poručuje naš današnji gost, nadajući se da će upravo njegovo ime doći na spisak poznatih, kojima je pošlo za rukom da pogode “Humanitarni tiket u podne”, pa da zajedno s MOZZARTOM doniraju ravno 21.549.757 dinara.

Za kraj, bavimo se susretom PSV – BENFIKA. Portugalski gigant u Holandiju je poneo minimalnu prednost (2:1). Daleko od toga da je u Lisabonu nešto rešeno. Benfika je stekla prednost u trci na kratku distancu, dobila je bitku protiv Šmitovih gazela, koje bi ove sezone na evropskoj sceni mogle biti pravo osveženje. Sve karte će ovde biti otvorene, ali valja znati da je Benfika šest mečeva u novoj sezoni, rešila s isto toliko pobeda. Na svakoj od tih šest utakmica Orlovi su postigli po dva gola.

“Ponavljam isti tip, kao i na drugom paru, a igram I1-3&II1-3”, reče Radaković, odvajajući po drugi put na stranu kvotu 2,00.

Nakon formalizacije današnjeg tipovanja, od sportskih događaja koji su Radivoju Radakoviću ostali u sećanju novi član Belhatova izdvaja: “Trenerski debi na večitom fudbalskom derbiju u voljenim crveno – belim bojama. Veličanstveno polufinale protiv Francuza u punom Marusiju i konačno finalna utakmica EP sa Slovencima i nezaboravno osvajanje titule prvaka Evrope u odbojci”, zaključio je naš današnji gost.

Trenerski posao Radivoje Radaković obavljao je na poziciji kondicionog trenera seniorskih timova OK Radnički, FK Radnički 1923, FK Crvena zvezda, OFK Beograd, solunskog Arisa, KMF Ekonomac i FK Rad... Zatim je radio u odbojkaškoj reprezentaciji Slovenije i Irana. Od 2006. godine, zaposlen je u Istraživačko razvojnom centru za biomedicinski inženjering pri Univerzitetu u Kragujevcu, gde se bavi naučno – istraživačkim radom na polju sportskog bioinženjeringa i nauke u sportu.

Objavio je više od 30 stručnih i naučnih radova. Predavač je na različitim nivoima licenci za sticanje zvanja trenera pod okriljem UEFA i Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Crne Gore i Rukometnog saveza Srbije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Radivoje Radaković  će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu UDRUŽENJA RODITELJA ZA POMOĆ U PREVENCIJI I BORBI PROTIV ZAVISNOSTI “BIRAM ŽIVOT” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 6,92, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”.

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Radivoje Radakovichumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara