undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Ranko Jokić tipuje za Udruženje “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | ned. 03.12.23. | 11:26

Fudbaleru Borca iz Banjaluke odgovara GG ishod na derbi susretu Barse i Atletiko Madrida

Naš današnji gost je Ranko Jokić, koji igra na poziciji štopera ili levog beka, a trenutno nastupa za Borac iz Banjaluke. Ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde. Nakon polusezone na pozajmici u Grafičaru, pola godine proveo je u Bačkoj, a potom u julu 2019. godine prešao u Radnik iz Surdulice odakle je stigao u Borac.

Pamtimo ga kao vrlo dobrog u dresu Surduličana, a kakav je bio, svedoči činjenica da je prošle sezone uvršćen u idealan sastav osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Radnik je tada igrao sa Vojvodinom… Jokićeva reakcija na oštar centaršut Uroša Kabića kada je vrhom kopačke sprečio da lopta stigne do Zukića bila je od krucijalnog značaja. Statistika platforme Comparisonator kaže da je presekao čak 15 Vošinih napada, tri puta više no bilo koji drugi štoper u ovom kolu.

Izabrane vesti

Takav Ranko nam treba da presence i naredne tipove namenjene donaciji Udruženju “Budi human”.

Krećemo od GG tipa s meča VEST HEM – KRISTAL PALAS. Čekićari su vezali dve pobede, polako izlaze iz krize, a ako ćemo tako moramo konstatovati i da ih je naš TSC dobro namučio u Ligi Evrope. Nisu mogli sa pobede s više od dovoljnih 1:0. Kristal Palas ima četiri poraza sa poslednjih pet utakmica, a u tradiciji para su goleade, kao i GG igre. Verovali ili ne, tek prošli put u aprilu bilo je 4:3 za Kristal Palas.

Ranko igra jedinicu na meču FJORENTINA – SALERNITANA. I, nećemo ovde mnogo polemisati, jer Salernitana je ubedljivo poslednja na tabeli Serije A. Setićemo se samo majskog susreta gde je bilo 3:3. To se u ovoj situaciji teško može ponoviti.

Naš gost zatim lagano igra TM12+ na meču BRAGA – ESTORIL. I, da ne kažemo više ništa, po kvoti vam je jasno koliko je mreže gostujućeg tima ugrožena, a dajemo sebi za pravo da kažemo da će Estoril biti srećan ako je “lopta ne pocepa”.

Uz tip 3+ pratimo meč UTREHT – AZ ALKMAR. Kod Holanđana zna se da je AZ Alkmar u favorizovanoj poziciji. Međutim, nije ni Utreht naivan pošto koracima os sedam milja beži sa dna tabele, a igra bez poraza na poslednjih pet utakmica. Interesantno, ali na poslednja dva meča para dolazio je X, a GG tipovi i goleade su u tradiciji para.

Za kraj, na derbiju BARSELONA – ATL. MADRID imamo GG igru. Navijače Rohiblankosa prevashodno može da obraduje odlična forma Antoana Grizmana. Francuski napadač postigao je pobedonosni gol u prethodnoj rundi protiv Majorke, drugi je strelac lige sa devet pogodaka i prethodnih meseci podsetio je na golgetersku formu iz perioda kada je bio na vrhuncu karijere. Na drugoj strani Robert Levandovski je očekivano neprikosnoven sa sedam pogodaka, ali Poljaku nedostaje prava podrška. Oba prošlosezonska susreta dva tima završena su minimalnim pobedama Blaugarane (1:0), a Atletiko čeka na slavlje nad aktuelnim šampionom od oktobra 2021. godine. Po 31 bod osvojili su i Ćavijevi i Simeoneovi puleni, s tim da je prestonički velikan odigrao utakmicu manje.

I, to je to od našeg Ranka Jokića kome želimo puno sreće u nastavku sezone sa Borcem iz Banjaluke. Želimo i da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.284.109 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Piše: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara