Humanitarni tiket u podne: Sigurica tipovanjem Dragane Kosjerine do novog plusa za Fondaciju “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.03.24. | 12:00

Lepom licu sporta i RTS-a, Mozzart osigurava dobitak iznosom od 100.000 dinara

Ona nije kao ma ko drugi sa malog ekrana, i nema joj premca u novinarsko-voditeljskoj branši, baš kao ni našoj plemenitoj akciji koja od početka ovog meseca izlazi u novom formatu... Dragana Kosjerina, prozvana ne bez razloga „lepim licem sporta“ i RTS-a naravno. Na raspolaganju joj je 50.000 dinara za tipovanje, uz zagarantovan dobitak od 100.000 ili potencijalnih 200.000 dinara u slučaju da današnji tiket bude prolazan. Mogli bi čak i da se opkladimo na konto Draganinog profesionalnog iskustva da će baš njen tiket biti dobitan, a da ćemo uz njega ovaj mesec zaokružiti sa sa tri dobitna i dva zagarantovanim dobitkom overena tikata za Fondaciju “Budi human”.

Od početka meseca, Milanu Kaliniću zagarantovan je dobitak u iznosu od 100.000 dinara, a zatim je vaterpolo legenda Jugoslav Vasović pogodio sva četiri tipa za dobitnih 202.500 dinara, da bi se zatim pozlatila igra Dragana Zdravkovića koji je punim pogotkom osvojio 200.000 dinara. Prošlog petka, legendarni Zoran Moka Slavnić došao je do zagarantovanih 100.000 dinara, pa smo do sada sakupili ukupno 602.500 dinara.

Izabrane vesti

Dragana je svoju igru započela jedinicom sa meča HOLŠTAJN KIL – HANZA. Gostima je opstanak glavna opsesija, ali ti bodovi su na nogama ekipi koja se sprema za promociju u Bundesligu teško osvojivi. Sve u svemu, situacija je ovde jako čista, baš kao i na poslednja dva meča para koje je dobijao sa 2:3 u aprilu, odnosno 1:3 u oktobru prošle godine.

Nastavljamo dalje sa sigurica jedinicom na meču ČELSI – BARNLI. Čempionšip je izvesnost za Barnli, a Čelsi je baš podbacio ove sezone pošto je tek na 11. mestu. To ne znači da ne želi sva tri boda protiv rivala koga je u oktobru dobio sa 1:4.

Sada imamo 3+ sa meča ŠEFILD JUNAJTED – FULAM. Protiv fenjeraša, Fulam je svakako favorit. Naravno, pobeda nad Totenhemom u prošlom kolu dodatno ga krepi, a mi se zbog tipovanja na golove sećamo da je na poslednja dva meča para dolazila 4+ igra.

U nedelju igraju ŠTUTGART i HAJDENHAJM, a mi s Draganom Kosjerinom čekamo jedinicu. Štutgart je stabilan na trećem mestu tabele, nema poraz na prethodnih pet mečeva, dok je Hajdenhajm na 11. mestu. Jasno je da su domaći favorizovani, ali to se nije videlo na poslednjem meču para koji je Hajdenhajm u novembru dobio sa 2:0.

Tako je igrala Dragana koja je u najranijim danima bila model, pa misica u konkurenciji tinejdžerki. Međutim, srce je našu gošću vuklo ka sportu, zbog čega je smatramo apsolutno kompetetnom za igru ovog tipa.

Kosjerina je novinarsku karijeru započela na TV Sport klub. Po njenim rečima, osim motociklizma koji obožava i toga što navija za Zvezdu, ona drugih niti koje je povezuju za sport na početku karijere nije imala, ali se sama borila, učila, usavršavala i ubrzo postala jedna od najpoznatijih lica sportskih prenosa.

Elem, iako je mnogo naučila o sportu i bila izvrstan sportski novinar, Dragana je dobila ponudu da pređe na medijski javni servis Srbije, odnosno na Radio Televiziju Srbije. Prvo je vodila “Nedeljno popodne”, ali pošto se istakla svojim obrazovanjem, talentom i šarmom, fokusirala se na zabavni program RTS-a. “Jutarnji program” bio je izazov u kome je izablistala u punom formatu, jer kako kaže, uživa u svom poslu, pa joj nije teško da ustaje rano i spremna dočeka početak svake emisije.

Bila je to kratka priča o devojci koja pre svega vodi zdrav život, a voli i rado se vraća rodnom Sarajevu.

Umesto rezimea usudićemo se da kažemo da Dragana Kosjerina stavlja tri tačke na priču o voditeljskoj branši RTS-a koja je u televizijskim decenima iznedrila skoro pa sva velika novinarska imena isprva jugoslovenske, a zatim i srpske medijske scene.

Toliko o tome, navijaćemo bodro da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 31.646.509. dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

FOTO: Printscreen via Youtube


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDragana Kosjerina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara