Humanitarni tiket u podne: Slaviša Koprivica tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 4min | ned. 10.06.18. | 10:47

Legenda crno-belog parketa na susretu Austrije i Brazila pikira na kombinaciju 2-2&3+

Nedelja je dan za podvlačenje sedmične crte ispod postignutog u minulih sedam dana. Za nas je ovaj dan i nešto više, budući da sijaset uzbudljivih sportskih događaja čini MOZZART ponudu neodoljivom prilikom odabira najinteresantnijih parova za tipovanje u tiketu plemenitosti. Na te slatke muke tačno u podne stavljamo legendarnog krilnog centra crno-belih, Slavišu Koprivicu koji je jedan od glavnih „krivaca“ za istorijsko slavlje Partizana u Kupu šampiona, sada već daleke 1992. godine!

Šta je Koprivica uradio pucajući četiri slobodnjaka sa MOZZART kladilačke linije. Kratko i jasno, nanišanio je kvotu 15,20, koja pomnožena stalnom kompanijskom uplatom od 10.000 dinara nosi potencijalni dobitak od 152.000 dinara Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj.

Izabrane vesti

Verovali smo u Slavišu tih davnih košarkaških godina, što nas drži i dan danas. Pređimo bet analizzom kroz igre našeg današnjeg gosta, a zatim se vratimo nešto opuštenijem ćaskanju o košarci po kojoj su Koprivicu zapamtili evropski i jugoslovenski tereni igre pod obručima.

ODIGRAJ TIKET SLAVIŠE KOPRIVICE

Koprivica zna da drugorazredni fudbal u Švedskoj nosi odlične kvote, i zato pikira na utakmicu FALKENBERG – JEFLE. Domaćin je favorit, o tome razgovora nema, jer lider prvenstva je u do sada odigranih 11 kola složio ulinak od sedam pobeda, tri remija, i jednog poraza uz gol razliku 23:13. Jafle je kapitulirao čak šest puta, a o inferiornoj odbrani tima govori 21 primljen gol. Da ne bude zabune, recimo još i da je Jafle u septembru prošle godine pregazio Falkenberg sa 0:4, a da sada igra u seriji od pet utakmica bez pobede, na kojima od reda dolazila GG igra.

„Realno, i jedan i drugi tim u poslednje vreme igra po GG principu. Falkenberg će smatram sigurno tresti mrežu rivala koji bi me zadovoljio makar jednim pogotkom. Stoga moja kladilačka ideja na tiket stavlja GG igru“, kaže Slaviša Koprivica, i ide dalje kroz MOZZART listu.

Smesta je slavni košarkaš prokomentarisao: “Brazil, tiket bez njih kada su već u opticaju ne bi bio zanimljiv, a što da ih malo i ne odmerimo kada igraju sa našim Orlovima na Mundijalu“...

Dakle, prijateljski meč između AUSTRIJE i BRAZILA, sledeći je pod lupom koja i bez uveličanja kaže da su majstori fudbalskog zanata u žutim dresovima, inače članovi Grupe E na Mundijalu u Rusiji favoriti ovog razigravanja. Ipak, oprez! Austrija nije ni najmanje naivna, a koliko može videlo se na poslednjem prijateljskom susretu sa nemačkim Pancerima koji su pali sa 2:1. Pre toga, Austrija je savladala Rusiju i nejaki Luksemburg sa čak 0:4.
„Neka je Austrija jaka, neka igra dobro, ali ja u kombinaciji sa Brazilom moram da stavim 2-2&3+“...

MOZZART lista našeg gosta ponovo vraća skandinavskom fudbalu, odnosno utakmici HELINGSBORG – DEJERFORS. Biće ovo tvrd susret dve neporažene ekipe u proteklih pet kola. Poslednji susret ovih timova iz prošle godine okončan je s 1:1, a valja se setiti i da je Dejerfors četiri od proteklih pet utakmica okončao GG4+ ishodima.  Helingsborg je u posmatranom periodu po difoltu uletao u 0-2 mečeve.
„Neću se baviti golovima, ovoga puta igram čistu jedinicu“, komentariše Koprivica, i žuri ka poslednjoj stanici na svom današnjem tiketu.

BRAN – VOLERENGA, utakmica je 13. kola prvenstva Norveške u kojoj domaći, i do sada neporaženi Bran, juri osvetu za poraz od večerašnjeg rivala koji je prošle godine pribeležen sa 2:1. Volerenga je do sada ostvarila gol razliku od 17:16, što je bitno u kontekstu onoga što je postigao Bran, koji je ulovio zaista impresivnu statistiku od 20:5.
„Ovo je utakmica na kojoj bi 3+ trebalo lagano da dođe“, konačan je sud našeg gosta koji s poslednjim odigranim tipom izlazi na kvotu koja bi potencijalno mogla u značajnoj meri da uveća ukupnu susmu od 7.010. 860, 00 dinara, koju smo ostvarili s ovorenih 119 tiketa u MOZZARTOVOJ akciji plemenitosti.

Naš gost, rođen je u Beogradu  1968. godine, a u sportskoj ličnoj karti može mu se upisati i zvanje jednog od najboljih krilnih centara koje je Partizan ikada imao. Koprivica je najveće uspehe zabeležio naravno u crno-belom taboru, za koji je nastupao u tri navrata. Sa Partizanom je osvojio Evroligu 1992. kao i dve titule prvaka Jugoslavije i jedan kup tadašnje države. Takođe je promenio dosta timova kako u inostranstvu tako i u Srbiji. Igrao je za OKK Beograd, IMT, Beobanku, Znič Pruškov, Solnok Olaj, Černo more, Superfund.

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Otvorili smo MOZZART arenu na Adi Ciganliji, a pre samo neki dan, Nova Varoš se ponovila terenom koji nosi ime Nemanje Nedovića. Idemo dalje, šaljite nam vaše predloge za obnovu terena u vašem kraju, jer kraja u našim akcijama širokog srca.

Potom sledi akcija „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Jedna od poslednjih donacija sportske opreme otišla je za KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice…

Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku Kolevku, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, džudiste, karatiste, košarkaše, jer MOZZART je uvek tamo gde je sport, tamo gde ste vi…

Važna informacija za MOZZART družinu u Republici Srpskoj!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Slaviše Koprivice, dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa težim i kombinovanim smetnjama “MOJA LUKA” u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:00 6676 MPR Austria - Brazil kmb 2-2&3+ 3,05
Ned 20:00 5607 NOR 1 Brann - Valerenga ug 3+ 1,80
Ned 15:00 5417 ŠVE 2 Falkenberg - Gefle tgg gg 1,52
Ned 17:30 5418 ŠVE 2 Helsingborg - Degerfors ki 1 1,85
Ukupna kvota15,44


* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Slaviša Koprivicahumanitarni tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara