Humanitarni tiket u podne: Slavko Perović tipuje za lečenje Danijela Spasića

Vreme čitanja: 4min | čet. 10.08.23. | 10:29

Sportski direktor Radničkog 1923, kaže da njegov tim mora da ima isti pristup igri, ma s kim se suočavao, verujući u isti mah da dolazi kec na dame iz španske reprezentacije

Obilić, Crvena zvezda, pa Turska, a zatim Dinamo Bukurešt, sve su to mesta gde je Slavko Perović driblao, odnosno igrao u napadu. Na kraju, obreo se u Radničkom 1923, gde je započeo juniorsku karijeru, ali na potpuno novom zadatku. On je sportski direktor Kragujevčanima, a danas će biti u ulozi centarfora u “Humanitarnom tiketu u podne”.

Slavko Perović je doneo odluku da potencijalnim dobitkom pomogne lečenje Danijela Spasića (46) koji ima policističnu bolest bubrega. Lečenje je započeo pre pet godina, a u poslednje vreme stanje mu se znatno pogoršalo, zbog čega je u martu 2023. hospitalizovan radi pripreme za uključivanje u hronični program hemodijalize. Potrebna mu je transplantacija i pomoć za nastavak lečenja u Belorusiji.

Izabrane vesti

Pa da krenemo u tipovanje uz Slavka Perovića, i 10.000 dinara uloga koliko u svrhu tipovanja kompanija Mozzart svakodnevno na raspolaganje daje poznatim ličnostima.

Idemo od jedinice s meča KARBAG – HELSINKI. Finci u goste idu da se brane, eventualno da pokušaju da iznenade Karabag. Domaći su istina popustili počev od dvomeča sa Rakovom, ali ne treba misliti da nema snage. Da Helsinki ne blista videli smo protiv Moldea, pa ćemo videti šta može da postigne u ovom deljenju.

Sledi 3+ tip sa meča SLAVIJA PRAG – DNJEPAR -1. Sa Ukrajincima se u poslednje vreme ništa ne zna, ali i uprkos njihovoj nepredvidljivosti, jasno je da je praška Slavija u ovom slučaju kvalitetnija ekipa. Praški tim pojašnjenja radi dobio prva tri kola u šampionatu, a pošto Dnjepru nije išlo s Panatinaikoso, očekivano je i da Slavija zapliva na istom talasu.

Od utakmice ZRINSKI – BREIDABLIK očekujemo duplu šansu X2. Najveća pretnja po Islanđane biće Nemanja Bilbija, koji je godinama unazad najbolji strelac mostarskog kluba. Zrinjski je ojačao sredinu potpisima Zvonimira Kožulja i Filipa Bradarića. Obojica su u prošlosti nastupali za Hajduk iz Splita, a Bradarić je sa Hrvatskom na Mundijalu u Rusiji osvojio srebro. Međutim, pauzirao je godinu dana zbog povrede, tek treba da se vrati u ritam i pitanje je hoće li biti ozbiljan faktor u duelima sa Brejdablikom. Pogotovo prvom pod Bijelim brijegom.

Zatim pratimo utakmicu OLIMPIJAKOS – GENK, koja treba da nas obraduje GG tipom. Olimpijakos je izgubio poslednji kontrolni meč sa Noričom, a na pomenutoj utakmici bilo je 2:0. Belgijanci u kvalifikacijama za Ligu Šampiona nisu dobro prošli u dvomeču sa Servetom. Drugi je okončan porazom na penale, ali daleko od toga da je Genk slab tim. Biće on dostojan rival Grcima.

Za kraj, sa Svetskog prvenstva za dame, odnosno meča ŠPANIJA Ž. – HOLANDIJA Ž, očekujemo tip jedan. Ko dođe do četvrtfinala, taj ima kvalitet koji je neosporan. Špankinje su pre ovog meča u grupi poražene jedino od Japana sa 4:0, i to je bilo to. Holandija se nije pokoravala, a pred ovaj susret savladala je Južnu Afriku sa 2:0. Španija je bukvalno delasirala Švajcarsku sa 1:5.

I, to bi bilo to od Slavka Perovića, koji u nastavku za Mozzart Sport govori o ambicijama kluba u tek započetoj sezoni.

„Ambicije kluba ne menja jedan poraz ili jedna pobeda. Svaki poraz donosi i nešto pozitivno, naravno, ukoliko se izvuku pouke. Bitna je reakcija i igrači moraju da shvate da su pripreme jedno, a prvenstvo nešto drugo. Prva kola nisu to pokazala, pristup mora biti ozbiljniji i hrabriji. Mi moramo da igramo po našem modelu bez obzira da li nam je rival PSŽ ili Takovo”.

Bili ste prepoznatljivi protekle sezone…

“ Tako je, minule sezone imali smo nešto što je bilo prepoznatljivo. Tako mora biti i sada, pa ko može da isprati biće deo Radničkog, u suprotnom zna se, postaje istorija. Raspored nije lak, bio je Čukarički, pa dolazi TSC i Partizan. Svi zaslužuju veliko poštovnje, ali mi moramo igrati ofanzivno, hrabro pa ukoliko rival pobedi mi nemamo razlog da žalimo. Pružiš ruku, čestitaš i okreneš se narednom rivalu. Radnički mora da se vrati na svoj kolosek“, zaključio je Slavko Perović, a mi njemu lično, kao i Radničkom 1923 želimo puno uspeha u nastavku sezone Mozzartbet Superlige Srbije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Slavko Perovićhumanitarni tiketsportsko klađenjeRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara