Humanitarni tiket u podne: Slavoljub Muslin za Anastasiju Kostić, posredstvom fondacije Budi Human

Vreme čitanja: 5min | sub. 22.12.18. | 11:26

Nekadašnji selektor Srbije veruje u Arsenal, Atletiko, Real...

Dokazali smo da fudbalska stručna analiza u većini slučajeva daje odlične kladilačke rezultate. Smatramo da ova procena ni danas neće skrenuti s kursa, jer kormilo 926. „Humanitarnog tiketa u podne“ poveravamo Slavoljubu Muslinu, nekadašnem selektoru Srbije, treneru od formata, trenutno angažovanom u Saudijskoj Arabiji na klupi Al Fejha. Upravo on će s nama tipovati za pomoć Anastasiji Kostić, posredstvom fondacije „Budi human“.

Pa da vidimo kako je veliki Muslin igrao, a da se nije šalio vidi se iz priloženog. Namera mu je da se pridruži plejadi velikih majstora najjače kladilačko-humanitarne akcije na ovim prostorima koja je do sada na preko 70 adresa prosledila ni manje ni više nego 10.607.620 MOZZART dinara.

Izabrane vesti

Slavoljub Muslin nas kroz bet analizu prvo vodi na susret ARSENAL – BARNLI. Nazovimo ovaj meč todžijskom siguricom, jer ništa manje od čiste pobede Arsenal i ne očekuje od susreta s klubom iz fenjeraške trojke koju vodi upravo Barnli, a prate ga Hadersfild i Fulam. Arsenalu je pobeda nakon svakako neočekivanog poraza od čak 3:2 protiv Sautemptona neophodna, na šta domaćin računa s obzirom da je u 37. kolu protekle sezone Premijer lige tukao Barli s 5:0. Inače, Tobdžije u poslednje vreme takođe veoma često igraju GG utakmice s dosta golova, što i ovoga puta može biti slučaj, naravno uz ne tako obećavajuće šanse gostujućeg tima da postigne gol u Londonu.

“Kombinujem 1&2+, jer malo je verovatno da ovakva igra ne bude potvrđena i na terenu“...

Prelazimo na susret Serije A, MILAN – FJORENTINA. Roseneri nižu neuspehe, a otkako su ostali bez alternativnog puta do LŠ- Olimpijakos ih je eliminisao iz Lige Evrope, ne preostaje im ništa, nego da maksimalno angažovano navale u Seriji A. Tu na scenu stupa statistika koja kaže da Fjorentina ove sezone igra očajno u gostima, odnosno da igra bez trijumfa, iako je poslednja četiri puta izboksovala X. Na tim mečevima tri puta je došla i GG igra. Inače, Milan je kao domaćin uvek stabilan protiv Fjorentine koja je u 38. kolu prošlogodišnje Serije A pred današnjim rivalom pala s 5:1. Na San Siru se nadaju da će se ova tradicija nastaviti iako je Fjorentina u 16. kolu tukla Empoli s 3:1, i to nakon osam vezanih utakmica bez pobede, sa čak sedam proknjiženih X ishoda.

„Neka bude GG“, kratko je prokomentarisao Slavoljub Muslin.

NAPOLI – SPAL, sledeći je meč s našeg kladilačkog menija. Napoli teško može da sustigne veliki Juventus, ali da ga prati, o da, to svakako može. Za održanje lagodne druge pozicije domaćina, SPAL deluje kao stvoren, jer 15. ekipa u Seriji A nema pobedu, ali zato ima čak četiri X ishoda na proteklih pet utakmica. Što se tiče Napolija, oni su u poslednje vreme iznenadili remijem u utakmici sa fenjeraškim Kjevom koje u poslednje vreme vezuje utakmice s deobom bodova na ravne časti. Inače, SPAL do sada nije uspoevao da doaka Napoliju, s tim što se poslednji susret ovih timova završio minimalcem na račun današnjeg domaćina.

„Igram 1-1&3+!

ATLETIKO MADRID – ESPANJOL, sledeća je utakmica na koju cilja kladilačko oko Slavoljuba Muslina. Gostujući Espanjol na noge Atletiku dolazi nakon serije od pet poraza na kojima je primio čak 15 golova. Madriđani ih neće štedeti, jer ni njih ne ne miluju prilike u egal borbi sa Seviljom i potera za vodećom Barselonom. Pošto Atletiko Madrid ima jednu od najboljih odbrana u Primeri, Espanjol će teško moći nešto da promeni s očajnom statistikom napada koja broji samo tri gola na proteklih pet utakmica. Biće ovo domaćinu sjajna prilika za osvetu Espanjolu koji je na mečevima ovoga para vezao dve pobede u maju ove i decembru prošle godine.

“Jedinica na Atletiko je čista kao suza”.

KARDIF – MANČESTER JUNAJTED, sledeći je par našeg plemenitog tiketa. Mančester Junajted je u proteklom kolu sa 3:1 pao pred vladajućim Liverpulom. Gostovanje Kardifu sjajna je prilika za povratak u ritam, budući da X ishodi sa Kristal Palasom, Sautemptonom i Arsenalom, nakon kojih je stigla pobeda nad fenjeraškim Fulamom nisu rezultati s kojima se tim iz Mančestera može pohvaliti. Kardif kao bivši član Čempionšipa koji je nakon gomile poraza u startnoj seriji Premijer lige konačno malo popravio učinak teško će ovde moći da pruži značajniji otpor, naročito nakon poraza od Votforda koji je zabeležen sa 3:2. 

“Na ovom susretu, dvojku na Mančester Junajted zaista nije neophodno obrazlagati”, poručio je Muslin, pa prešao na poslednji par svoje današnje humanitarno-kladilačke misije za koji putujemo do Francuske.

ANŽE – MARSELJ, utakmica je u kojoj Marselj mora da pokuša s napadačkom taktikom. Jednostavno, samo dve pobede na minulih pet utakmica, i to nad nižerangiranim ekipama premalo su za nasrtanje na petoplasirani Sent Etjen, i četvrti Monpelje. Anže ovoj utakmici pristupa kao ekipa koja je neporažena na prethodna četiri meča, i to sa tri vezana X ishoda. Poslednja dva meča ivih timova odigrana od avgusta prošle godine okončana su identičnim, 1:1 ishodima.

“Dupla šansa X2”, zaključio je naš proslavljeni fudbalski stručnjak koji je trenersku karijeru je započeo 1989. godine i do sada je vodio klubove iz Francuske, Maroka, Srbije i Crne Gore, Bugarske, Ukrajine, Belgije i Rusije.

Pošto smo jednostavno uvereni da o Slavoljubu Muslinu svi znamo gotovo sve, ovoga puta ćemo još pogledom u retrovizor, odnosno u dalju prošlost reći da  je naš današnji gost bio oslonac Zvezdine odbrane tokom 70-tih godina. Kroz šest godina provedenih na Marakani, igrao je sa najvećim zvezdama kluba kao što su Dragan Džajić, Vladislav Bogićević, Jovan Aćimović, Vladimir Petrović i Dušan Dule Savić. Osvojio je tri titule sa Crvenom zvezdom i bio je vicešampion UEFA kupa u sezoni 1978/79, izgubivši u finalu od Menhengladbaha. Prešao u Lil 1981. godine, da bi karijeru u završio u Brestu.

Pred kraj današnje rubrike, red je da pored već već ispisanih redova o plemenitom tiketu, podvlačimo činjenice koje se odnose na ostale društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART. Pogađate, to su veliki poduhvati  “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Naš gost ih dobro poznaje, pa ovoga puta navodimo da smo do sada svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića.  

I to bi bilo sve, uz tačku koju po planu rubrke stavlja Slavoljub Muslin koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Slavoljub Muslin će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Međunarodnog foruma solidarnosti. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,65, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:30 2012 ENG 1 Arsenal - Burnley kmb 1&2+ 1,28
Sub 18:30 2022 ENG 1 Cardiff - Man.Utd. ki 2 1,55
Sub 16:15 4008 ŠPA 1 Atl.Madrid - Espanyol ki 1 1,50
Sub 21:00 5006 FRA 1 Angers - Olympique Marseille ds X2 1,29
Sub 15:00 1006 ITA 1 Milan - Fiorentina tgg gg 1,87
Sub 15:00 1004 ITA 1 Napoli - Spal kmb 1-1&3+ 1,80
Ukupna kvota12,92

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenjeSlavoljub Muslin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara