Humanitarni tiket u podne: Stevan Stevanović tipuje za lečenje dečaka Novaka Simića

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 11:15

Kapitenu rdgbi reprezentacije Srbije odgovara dvojka Brđana u Surdulici

Naš današnji gost Stevan Stevanović kapiten je ragbi reprezentacije Srbije. Igra za RLK Partizan, a bio je i takmičar je rijaliti-šoua Survajvor: Dominikanska Republika. Dakle, Stevan je i veše nego svestrana ličnost, sportista pre svega, a mi ga danas imamo i na humanitarnoj sceni.

Prođe li današnji listić, Stevan Stevanović je odlučio da potencijalni dobitak usmerimo ta lečenje mališana Novaka Simića (2019). Dečaku su ustanovljene dijagnoze centralnog poremećaja koordinacije težeg stepena, specifični mešoviti poremećaji razvoja, kao i cerebralna paraliza. Sredstva su potrebna za logopedske i defektološke tretmane, fizikalne i radne terapije, specijalističke preglede, ortopedska pomagala, tretmane matičnim ćelijama, kao i za putne troškove…

Izabrane vesti

U tipovanje krećemo od dvojke s meča RADNIK SURDULICA – ČUKARIČKI. Prolećna polusezona biće otvorena u Surdulici gde će Radnik dočekati Čukarički s namerom da se odlepi sa dna tabeli, ali i sa svešću da Beograđane nije savladao u poslednjih osam sudara. Štaviše, pet ih je izgubio, na poslednjih pet nije dao ni gol. U stvari, na tih osam je dao samo dva.

Idemo na jedinicu s meča HAMBURGER – HANOVER. Hamburger je drugi na tabeli, a Hanover kome u poslednje vreme ide sve bolje i bolje na šestom mestu. Poslednji meč para HSV je dobio sa minimalcem, što je za Hanover bilo i prihvatljivo nakon sramote iz aprila prošle godine, koja je zabeležena porazom od 6:1.

A sada jedinica na meču DORTMUND – FRAJBURG. Borusija je sve bolja i bolja. U prošlom kolu remizirala je sa Hajdenhajmom, dok Frajburg za sobom ima dva poraza. Na prošlom meču para bilo je 2:4 za Dortmund, a u maniru ovih timova kada se sastaju jesu goleade.

Za kraj, tu je tip 1&3+ na meču OLIMPIK MARSELJ – MEC. Mec u poslednjih pet kola nije uzeo ni bod. Nastavi li ovako, ispadanje iz Lige 1 mu ne gine. Marselj je u istom periodu poražen samo od Liona, tako da ima pravo da se smatra favoritom. Inače, prošli meč para u avgustu okončan je sa 2:2.

To je sve, a mi uz Stevana Stevanovića, kojim se ponosi naš nacionalni ragbi želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

Ragbihumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara