Humanitarni tiket u podne: Uroš Mijailović tipuje za Čačak 3x3

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.08.23. | 11:40

Košarkaški trener iz grada na Moravi, čeka duplu šansu Parnog valjka

Pokretači priče o klubu Čačak 3x3 su Sanjin BalašUroš Mijajilović naš današnji igrač na plemeniti dobitak i Aleksandar Bjelić. Uroš je donneo odluku da tipuje upravo za pomenuti klub koji će prvi put u saradnji sa 3x3Serbija 26. avgusta  organizovati redovnu stanicu Roda 3×3 Otvorenog Prvenstva Srbije u Čačku.

To su osnovne činjenice, pre početka tipovanja koje započinjemo duplom šansom X2 s meča NORDSJILAND – PARTIZAN. Potencijalni problem za ovo gostovanje mogla bi da predstavlja činjenica da trener Igor Duljaj neće biti u prilici da sastavi najjači tim. Nedostaje mu Kristijan Belić, isključen u revanšu sa Sabahom, što otvara diskusiju ko će ga zameniti u veznom redu. Za razliku od Partizana, koji je iskoristio pravo da usled evropskih obaveza odloži prvenstveni duel sa kragujevačkim Radničkim, Nordsjeland je za vikend izgubio ligaški duel na gostovanju Silkeborgu (0:2). Prethodno je eliminisao FCSB (0:0, 2:0).

Izabrane vesti

Čeka nas i GG3+ tip s meča FENERBAHČE – TVENTE. Lepo se Fener snašao protiv Maribora i slavio na oba susreta. Lepo je krenuo i u domaćem takmičenju, a ono što je Turcima bitno odnosi se na činjenicu da su neporaženi još od julskog prijateljskog meča sa Crvenom zvezdom. Tvente se u kvalifikacijama pokazao dobro u dvomeču s Rigom, tako da će im biti dostojan rival.

Na meču LUDOGOREC – AJAKS, očekujemo dvojku. Bugari su prvo poraženi od Astane (2:1), a zatim su s čudesnih pet pogodaka (5:1), zakazali dvimeč sa Kopljanicima. Jasno, Ajaks je taj koji će igrati u ulozi favorita. Inače, Holanđani su pred ovaj meč odigrali s Ekscelziorom nerešeno, a ono što je tipično bilo za ovaj sastav čak i u pripremnom periodu bile su efikasne utakmice. Ono što iz tog perioda može da ih brine odnosi se na porate od Dortmunda i Augzburga.

Za kraj, tu je i kombinacija 1&2+ na meču OLIMPIJAKOS – ČUKARIČKI. Olimpijakos je veliki favorit pred današnju utakmicu, pitanje je samo koliko Čukarički može sad kada nije baš u top formi, da mu se suprotstavi. Uglavnom, Čukarički u ne baš veselom raspoloženju odlazi za Pirej. Klub je posle remija sa Javorom (2:2) smenio trenera Dušana Kerkeza, a na klupu postavio Igora Matića, koji je doživeo fijasko na debiju: izgubio je od IMT-a na voždovačkom Krovu sa 3:0.

Što se tiče ranije pomenutog turnira, očekuje nas i takmičenje u kategorijama uzrasta M18 (2005′), M16 (2007′), M14 (2009′) i M12 (2011′). Organizator turnira je Sportsko udruženje Čačak 3×3. Ekipe će imati priliku da se nadmeću na specijalnom terenu po svim standardima FIBA3x3 koji će biti montiran na Trgu ustanka u Čačku. Pored nadmetanja ekipa gde će igrači imati priliku da se bore za bodove na FIBA3x3 ranking listi, biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki. Za najbolje su obezbeđeni pehari i medalje, ali i specijalne nagrade.

Inače, na turniru 3×3 Čačak očekuju se naše najbolje ekipe u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Direktan prenos na RTS-u dva očekuje se oko 20.00 sati kada kreću polufinalni mečevi. Pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji pored novčnane nagrade osvaja i slot za finale Srbije. Prijave i informacije: na sajtu www.3x3serbia.rs; putem mejla 3x3serbia@gmail.com i kod Nenada Tanasijevića na +381 60 0800 444. Kotizacija za seniore je 5.000 dinara, a nagrade kod seniora su: za prvo mesto – 100.000,00 dinara; drugo mesto 20.000,00 dinara plus sportska oprema KSS – a i treće mesto donosi sportsku opremu KSS – a.

Prijava ekipa se vrši na linku turnira FIBA3x3 Planet play platformi,

ili na broj telefona 064/944-6121 Uroš Mijailović. Kotizacija po ekipi iznosi 2000 din.

I to bi bilo sve vezano za ono zbog čega smo se okupili tačno u podne, naravno pre nego li se zabavimo tipovanjem za Mozzart družinu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Basket 3x3humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara