Humanitarni tiket u podne: Uroš Sekulić tipuje za lečenje Mine Mesarović iz Čačka

Vreme čitanja: 6min | čet. 04.04.19. | 12:00

Štoper Borca čeka Seviljin prelaz 1-1

Da li su štoperi deficitarna ili suficitarna roba na tržištu igrača u Srbiji, da se diskutovati. Nama to u ovom trenutku nije posao, jer nećemo štopovati lopte, ali ćemo isto činiti s četiri MOZZART para, deganžiranih ka kvoti 20,98. Dakle, drugim rečima, treba nam kladilačko - fudbalski štoper! U ovoj prilici to je Uroš Sekulić, Borčeva Zebra, igrač koji ni posle nezgodnih PLS rezultata u poslednje vreme ne misli da momci sa Morave ne mogu da se oporave u plej - autu!
„Nikada otpisani, zuvek borbeni - jedan je Borac“, to je za MOZZART Sport poručio mladi stameni defanzivac koji je poželeo da potencijalni dobitak u iznosu od 209.800 dinara prosledi na adresu mlade Čačanke Mine Mesarović kojoj je dijagnostifikovan težak oblik stečene aplastične anemije. Odlukom konzilijuma UDK “Tiršova”, predloženo je da Mina bude podvrgnuta lečenju u Italiji.

MOZZART je već reagovao. Za lečenje učenice rođene 2003. godine već smo kompanijski prosledili 100.000 dinara, što Uroš Sekulić pozdravlja rečima koje su sastavni deo slogana uz koji ceo grad na Moravi podržava svoju sugrađanku.
“Svi ljudi ne mogu biti poznati i bogati, ali svi mogu biti dobri. Pomozimo zajedno Mini”, rekao je fudbaler Borca!

Izabrane vesti

Podržimo ga aplauzom, poželimo mu kladilački šut Milana Pavkova koji je njegovom timu doneo 100.000 MOZZART dinara, preusmerenih na donaciju sportske opreme za omladinsku školu FK Borac. Epilog ove priče tek sledi, ali sačekajte bar malo… Idemo s Urošem na bet analizu, pa zatim se tragom puteva “Humanitarnog tiketa u podne “ vratimo na Gradski stadion kraj Morave.

Krećemo od meča SEVILJA – ALAVES. Domaća Sevilja je trenutno na sedmom mestu, a tu je zahvaljujući lošim igrama u drugom delu sezone. I dalje je u konkurenciji za vodeća četiri mesta i učešće u Ligi šampiona.Tri boda deli je od četvrtoplasiranog Hetafea, i samo jedan od Alavesa koji je na petom mestu. I pored debakla protiv Atletika kod kuće (0:4) Alaves ima dobre šanse za plasman na mesto koje vodi u Evropu. Sevilja je na Sančez Pishuanu dominantna u duelima sa Alavesom. Od prethodnih sedam dobila je šest uz jedan remi, a više od dva gola nije viđeno na prethodna četiri susreta ovih rivala.

“Prelaz iz 1-1. Pa, šta je to kada je u pitanju Sevilja, a pošto MOZZART za to nudi kvotu 2,20, onda da zaigramo baš ovako”, poručio nam je fudbaler rođen 1998. godine u Beogradu koji srcem, pa to se vidi igra za čačanski klub koji za one koji to ne znaju postoji još od daleke 1926. godine.

Tradicija je to, nema šta, a mi se sada upućujemo na utakmicu Kupa Slovenije između ALUMINIJA i OLIMPIJE. Aluminij koji tanko igra u poslednje vreme, krepi sećanje na ponižavajućih 6:2 iz decembarske utakmice s Olimpijom koja je taj meč razume se izgubila. Kako sada stvari stoje, a pošto ekipa iz Ljubljane igra dobro u proteklom periodu, taj kiks realno je da će biti osvećen već na prvoj polufinalnoj utakmici. Uzgred, kladionička statistika kaže da je na četiri od pet utakmica ovoga para u prošloj godini minimalno dolazilo 4+, te da je isto toliko puta slavila Olimpija, a samo jednom Aluminij.
“Dvojka na Olimpiju za kvotu 1,70”, odsečno će fudbaler.

Na utakmici smo LUCERN – JANG BOJS. Jang Bojsova armada pegla sve od reda. Ni Bazel joj u 25. kolu nije mogao ništa, na utakmici koja je zabeležena tek kao treći remi tima koji je postigao ni manje ni više, nego 20 golova više od Tuna koji je drugi tim po učinku u šampionatu. Lucern je od tog istog Bazela u prošlom kolu poražen s 0:1, ali ovoga puta na crti ima vrlo nerovan Jang Bojs, odnosno tim koji je početkom marta najurio iz Četvrtfinala Kupa Švajcarske, i to sa 4:0. Gosti će morati da pokušaju s osvetom.

“Ovde će biti golova, a pošto cenim da ih može biti makar četiri, igram MOZZARTOVU UG 4+ igru”

Tiket zaključujemo utakmicom ATALANTA – BOLONJA. Atalanta može s pravom da sanja o Evropi. Važnu pobedu ostvarila je na gostovanju Parmi i sada je samo tri boda razdvaja od Milana koji je na četvrtom mestu. Pored njih u ovu trku umešani su takođe Roma i Lacio pa je svaki meč od velikog značaja. Atalanta je od poslednje četiri utakmice dobila tri i jednom igrala nerešeno. Bolonja takođe ima razloga za optimizam. Posle tri vezane pobede uspela je da pobegne iz crvene zone doduše samo za dva boda, tako da joj velika borba tek predstoji. U prilog joj ipak ne ide tradicija kada su međusobni dueli u pitanju. Atalanta je dobila prethodnih šest, a od 15 odigranih u Bergamu slavila je na osam, uz šest remija i samo jednim porazom.   

“Na kraju kombinujem, pojačavam prelaz 1-1 sa 3+ igrom. I, nije do hrabrosti, već do realnosti”, zaključio je fudbaler koji je najvažnijom sporednom stvari na svetu počeo da se bavi u školi fudbala Nacional, a zatim igrao u Žarkovu i Brodarcu.

Zatim je MOZZART Svetu poručio:”Borac je veliki klub. Njegova veličina ogleda se u tradiciji dugoj skoro čitav vek, infrastrukturi, imenima legendi. Ime Borca vezuje se za nastanak mnogih naših reprezentativaca, igrača večitih rivala, i tako dalje… Međutim, nije to nastao preko noći, pa sada imate situaciju da među Orlovima igraju dva deteta ovoga kluba. Takav brend treba očuvati, ne devastirati ga. Zato je svaka pomoć u nadčovečanskim konsolidacionim naporima neophodna i poželjna. Hvala MOZZARTU na opremi koja će Borcu , odnosno njegovoj omladini doći na korišćenje”

Baš tako, Uroš Sekulić nas je odao. Kao što smo rekli, zbog tiketa Zvezdinog asa, Milana Pavkova na Gradski stadion kraj Morave stiže MOZZART oprema. Mlade Zebre će je ponosno nositi, a mi želimo puno sreće na terenu.

Neka igraju, naka se raduju svakom novom uspehu, baš kao što to čine njihovi sugrađani koji već uveliko koriste košarkaške terene, popularnu Sokolanu, i naravno kultno Želovo igralište koje je kompanija MOZZART umila, pa na opštu radost podarilo Čačanima. Nastavljamo dalje, jer proleće je pravi čas da krenemo u ofanzivu u akcijama “100 terena za jednu igru” i “Novi dresovi za nove šampione” s kojima slavimo sport u svim našim sredinama.

Na kraju, poželeli smo da Uroš Sekulić postane 161. zvezda MOZZART razigranih tipovanja uz koja smo do ovoga momenta prosledili ukupno 11.556.020 dinara na radost preko 70 institucija i pojedinaca širom Srbije i Republike Srpske.

Da li smo još nešto zaboravili da obavimo na Gradskom stadionu u Čačku? E, pa nismo, jer Uroš Sekulić ima pravo na još jednu MOZZART ODLUKU! Kome će potencijalni dobitak proslediti preko Drine, na zasebnom listiću koji ide u Republiku Srpsku?

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Uroš Sekulić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja paraplegičara oboljelih od dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida Prijedor. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 20,98, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:30 4018 ŠPA 1 Sevilla - Alaves pk 1-1 1,97
Čet 21:00 1020 ITA 1 Atalanta - Bologna kmb 1-1&3+ 2,60
Čet 20:00 3381 ŠVA 1 Luzern - Young Boys ug 4+ 1,97
Čet 20:00 1922 SVN K Aluminij - Olimpija ki 2 1,75
Ukupna kvota17,66

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara