Humanitarni tiket u podne: Uroš Tomić tipuje za Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti – “Zvončica”

Vreme čitanja: 5min | pon. 11.10.21. | 11:21

Ukoliko prođe plemeniti listić našeg režisera zauzeće vicešampionsko mesto na listi najboljih tiketa

Kao dečak okušao se u raznim sportovima. Trenirao je fudbal, tenis, košarku i jahanje. Ali sve je to trajalo po mesec dana maksimum. Najviše se zadržao na ragbiju, godinu dana, u Dinamu iz Pančeva. Sportske uzore imao je u Ajrton Seni, Pitu Maraviću, Ari – Peka Nikoli, Andreasu Goldbergeru i Vladimiru Jugoviću. Navija za Red Star Belgrade, a u sećanju mu je ostala Italija iz 1990. godine. Prvo zbog neviđene sreće posle utakmice sa Španijom, i onda plakanja sa Argentinom.

Mozzartov današnji plemeniti kladilac je Uroš Tomić koji je jedan od “krivaca” za sjajnu seriju “Grupa”, a ovih dana možete pratiti seriju “Kljun”. Serija “Kljun” našla se u selekciji od deset serija koje će se gledaocima predstaviti ove godine u Kanu. U pitanju je kriminalistički žanr u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića. Između ostalih, uloge tumače Ljiljana Blagojević (učesnica Mozzartovog Humanitarnog tiketa), Mićko Ljubičić, Ivana Vuković, Filip Đurić, Nataša Šolak…

Izabrane vesti

Naš kladilac očekuje fenomenalni plemeniti dobitak od 722.600 dinara koje usmerava za Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti – “Zvončica”.

Prelazimo na dobrotvorno tipovanje. Sve utakmice startuju u 20.45 sati, a mi krećemo od meča SLOVENIJA – RUSIJA. Kvilifikacioni duel za Svetsko prvenstvo iz grupe “H” u kojoj Hrvatska i Rusija imaju po 16 bodova. Slovenija na kontu ima šest manje poena. Gosti imaju remi sa Hrvatskom, pa tri pobede, a Slovenci poraz od Hrvatske, uz dve pobede nad Maltom. Međusobni skor glasi 2:1:3, uz najsigurniju pobedu Rusije sa 3:1.

“Dvojka uz dva do četiri gola”.

Nastavljamo sa utakmicama u kojima su rivali reprezentacije iz regiona, NORVEŠKA – CRNA GORA. Grupa G u kojoj domaći imaju 14 bodova, tri više od Sokolova. Norvežani su bez poraza na poslednje četiri utakmice, dva trijumfa, dva remija. Susedi imaju poraz, nerešen ishod pa pobedu od 3:0. Istorija govori, 2:0:1, ali Crnogorci imaju pobedu koja je najubedljivija, 3:1.

“Kombinacija jedinica uz dva plus”.

Treći par je duel HRVATSKA – SLOVAČKA. Za utakmicu vlada veliko interesovanje i već je prodato preko 10.000 ulaznica za stadion u Osijeku koji prima 14.000 navijača koji ne mogu ući bez Covid potvrde. Domaći, sa Rusijom, dele prvo mesto u grupi, sa sedam poena više od rivala. Na četiri utakmice Hrvatska nije primila gol dok je Slovačka poražena od Rusije sa 1:0. Statistika je na strani “kockastih”, 5:2:0.

“Pokušaću sa prelazom iz iksa u keca”.

Uroš Tomić zaključuje plemenito tipovanje u Makedoniji, MAKEDONIJA – NEMAČKA. Domaći se dobro drže, na drugoj su poziciji, iza vodećih Nemaca koji imaju šest bodova suficita. U poslednjim utakmicama Makedonija je dobila Lihtenštajn sa 4:0, a “panceri” Rumuniju sa 2:1. Krajem marta bilo je 2:1 za Severnu Makedoniju, Pandev je dao prvi gol za svoju reprezentaciju.

“Iz dvojke u dvojku, uz dva plus”.

Ukoliko podvučemo crtu, ukupna MOZZAROVA donirana suma u dobrotvornom tiketu iznosi 21.933.057 dinara. Poslednji prolazni humanitarni tiket, 291. po redu, sastavio je glumac Igor Borojević koji je donaciju namenio za Udruženje invalida dečje i cerebralne paralize iz Užica.

 MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 89. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren Tijana Bošković.

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.Top of FormBottom of Form

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja prevremeno rođene dece MRVICE, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara