Humanitarni tiket u podne: Zlatko Krmpotić tipuje za Udruženje “Uvek sa decom”

Vreme čitanja: 3min | uto. 14.02.23. | 11:11

Trener Sinđelića čeka 4+ sa Parka prinčeva, a odgovara mu i 3+ sa Đuzepe Meace

U današnjem izdanju “Humanitarnog tiketa u podne”, znanje i kladilačku veštinu oprobaće Zlatko Krmpotić - junior, trener Sinđelića. Odlučio je da tipuje za Udruženje “Uvek sa decom”, a Mozzart se u priču po običaju akcije umešao s ulogom u iznosu od 10.000 dinara.

Pitamo na početku Zlatka, u kakvoj su emotivno-profesionalnoj relaciju on i fudbal?

Izabrane vesti

“Život sam posvetio fudbalu, ali sam voleo košarku i sve sportove. Sve što stignem, ispratim, ne samo fudbal, a posebno kada igra naša reprezentacija. Od oca sam dobijao neke smernice, ali uzore sam imao u Brazilcu Kafuu, Zanetiju”...

Razgovor nastavljamo kasnije, jer red je da se pozabavimo parovima koji su na koncu iznedrili kvotu 9,98. Tim povodom, krećemo u priču od prelaza 1-1, sa meča KLIFTNOVIL-PORTDAUN. Računamo, lako će doći do ovog pogotka na irskoj travi, jer Kliftonvil je prvi, a Portdaun poslednji na tabeli. Kada su se poslednji put videli, a bilo je to u decembru mesecu, Kliftonvil je slavio sa 4:1.

Idemo na Ligu šampiona, a prva na tapetu je Krmpotićeva 3+ igra s meča MILAN – TOTENHEM. Jedna lasta ne čini proleće, baš kao što ni Milanova pobeda nad Torinom posle serije ne uspeha u Seriji A ne znači da su se Italijani valjano naoštrili za Totenhem. Ni Englezi u ovu utakmicu ne ulaze opušteno, a razlog je poraz od Lestera (4:1). Biće ovo tvrd prvi osmofinalni meč para.

Trener Sinđelića ne menja ritam, već odmah tipuje 4+ na meču PSŽ – BAJERN. Prema poslednjim najavama iz francuskih medija, Verati i Mesi će izvesno biti starteri protiv Bajerna, a moglo bi da se desi da spreman bude i Mbape, koji je još u nedelju trenirao sa ostatkom ekipe. To bi značajno moglo da utiče na odnos snaga na samom terenu. Bajern takođe ima svoje probleme. Julijan Nagelsman ne može da računa na Manuela Nojera, Lukasa Ernandeza i Sadija Manea.

Za kraj imamo jedinicu na meču BARNLI – VOTFORD. Lider Čempionšipa, pravi je trepet, pa Votford mora da igra defanzivno. Inače, Barnli je u seriji pobeda, a željan je i osvete. Poslednji put kada su se videli, Votford je u avgustu prošle godine slavio sa 1:0. Uprkos tome, Barnli je imao apsolutnu premoć na terenu.

To bi u osnovnim crtama bilo sve o tiketu Zlatka Krmpotića, koji je ako to već niste znali posebno vezan za boje kluba iz Ljutice Bogdana.

„Od rođenja navijam za Crvenu zvezdu, prošao sam celu omladinsku školu i bio veliki talenat što šira javnost možda ne zna”.

Dugo ste trener…

“Da, desetak godina radim kao trener, izdvajam utakmicu Zvijezde 09 protiv Veleža za titulu u Omladinskoj ligi. Igrali smo i protiv Trabzona u Ligi šampiona za omladince”.

Kako vam ide sa Sinđelićem?

“ Dobro je! Vodim FK Sinđelić koji ima mladu ekipu, momci dobro rade, ali videćemo rezultate. Meni su, kao treneru, bitni strpljenje, disciplina i rad, uz dozu sreće”, kaže za Mozzart Sport Zlatko Krmpotić, koji današnje gostovanje, po običaju akcije završava tipovanjem za družinu preko Drine.

Mi vas pre toga potsećamo da je Mozzart u akciji “Humanitarni tiket u podne”, do sada donirao ukupno 27.780.658 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zlatko Krmpotić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti Crvenom krstu iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,98 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

SinđelićZlatko Krmpotićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara