""
""

Humanitarni tiket u podne: Zoran Filipović tipuje za NORBS

Vreme čitanja: 3min | uto. 14.02.17. | 12:00

File igra na Benfiku i Barsu

Bivši jugoslovenski fudbaler, a danas trener, Zoran Filipović, prihvatio je poziv kompanije MOZZART da učestvuje u plemenitoj akciji „Humanitarni tiket u podne“. Kompanija MOZZART svakog dana odobrava 10.000 dinara za sastavljanje humanitarnog listića, a poznate ličnosti sastavljaju tikete, pa eventualne dobitke usmeravaju onima kojima je novac najpotrebniji.

Izabrane vesti

Juče je tipovao legendarni Ćiro Blažević. Iskusni vuk pogodio je tri meča, a duel Ajaks II - MVV, na kojem je tipovao 3+, odložen je zbog nevremena za 24 časa, a pa se nadamo da će večeras Ćiro biti uspešan kao juče i osvojiti novac za Zvončicu, udruženje roditelje dece obolele od malignigh bolesti.

Filipoviću, koji je profesionalnu fudbalsku karijeru započeo u podgoričkoj Budućnosti, poželećemo kladilačku sreću, a on je svoj tiket sastavio na sledeći način...

Ako želite da prepišete tiket Zorana Filipovića, to možete učiniti OVDE

Prvi par je duel koji će biti odigran u Portugalu, u okviru Lige šampiona, BENFIKA - DORTMUND. Domaći tim igrao je promenljivo u prethodnom periodu, kod kuće su sigurni, ali ispustili su nekoliko bodova na strani. S druge strane, Nemci deluju ubedljivije, pa će ovo biti zanimljiv duel dve potpuno različite škole fudbala.
„Tiket ću započeti tako što ću odigrati keca na Benfiku jer imam puno poverenje u Portugalce“, kaže za MOZZART Sport Zoran Filipović.

Zoran je igrao punih 11 godina za Zvezdu, sa kojom je osvojio tri šampionske titule, a za drugu utakmicu na tiketu odabrao je i drugi duel u Ligi šampiona PSŽ - BARSELONA. Od prethodnih pet utakmica katalonski gigant je slavio u četiri, pa i ovog puta važi za favorita, uprkos tome što će biti oslabljen neigranjem trojice bitnih igrača.
„Odigraću dvojku na Barsu, oni tradicionalno dobro igraju protiv Svetaca.“

Inostranu karijeru sadašnji prvi saradnik selektora Srbije Slavoljuba Muslina je gradio u Brižu, Benfiki i Boavisti, a za sledeću utakmicu na humanitarnom tiketu odabrao je duel iz Čempionšipa, ASTON VILA - BARNSLI. Domaćin nema pobedu u prethodnih pet utakmica i trenutno se nalazi na 14. poziciji u Čempionšipu. Ni Barnsli ne briljira u ovom takmičenju, ali su u nešto boljoj poziciji i zauzimaju 10. mesto.
„Odigraću keca na Aston Vilu, deluje mi da mogu da trijumfuju.“

Od svih igrača iz bivše Jugoslavije File je najbolji strelac u evropskim kupovima, 39 golova na 51 utakmici. I dalje nastavljamo s humanitarnim tipovanjem na utakmice sa Ostrva. Naredni meč je DERBI - KARDIF. Derbi igra šaroliko u prethodnim duelima, ali ni Kardif nije bolji.
„Staviću keca na Derbi, domaćini su i bolje su pozicionirani na tabeli.“

Za reprezentaciju Jugoslavije nekadašnji selektor Crne Gore je odigrao 13 utakmica i postigao je dva gola. I dalje nastavlja s tipovanjem na Engleze. Na redu je meč LIDS - BRISTOL SITI. Lids igra solidno i trenutno je peti u Čempionšipu, dok Bristol ne briljira i zauzima 19. poziciju.
„Nastaviću da igram na domaće ekipe, stoga stavljam keca na Lids.“

Bogatu trenersku karijeru Zoran je započeo u klubu u kome je završio aktivno igranje fudbala, Boavisti. Naredna utakmica na plemenitom tiketu je FULAM - NOTINGEM FOREST. Fulam Slaviše Jokanovića je u prethodnom kolu pretrpeo poraz od Birmingema, dok je Notingem savladao Aston Vilu na domaćem terenu.
„Opet ću odigrati na domaćina, Fulam, deluje mi kao sigurica.“

PREPIŠI FILETOV TIKET

Od 2007. do 2010. godine naš gost je vodio selekciju Crne Gore, a humanitarni tiket je završio utakmicom PRESTON - BIRMINGEM. Preston ima tri boda više od svog protivnika u ovoj utakmici, ekipe Birmingema, pa će pokušati da tako i ostane, dok će gosti pokušati da sustignu ovu prednost, stoga je najizvesniji nerešeni rezultat u ovoj utakmici, sa čime se saglasio i Zoran.
„Zbog situacije u kojoj se ekipe nalaze smatram da je nerešeni rezultat najrealniji“, zaključio je humanitarni tiket Zoran Filipović koji će dobitak, ukoliko ga bude, usmeriti za NORBS, Nacionalnu organizaciju za retke bolesti Srbije.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Zoran Filipovićtiket u podnesportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara