Humanitarni tiket u podne: Zoran Gerov tipuje za Fondaciju „Zamisli život“ iz Dimitrovgrada

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.24. | 11:21

Član nadzornog odbora KSS-a, bivši košarkaš iz Dimitrovgrada, uz duplu šansu prati meč Bilbao - Đirona

Istaknuti dimitrovgradski sportski radnik i nekadašnji košarkaški as Zoran Gerov, član nadzornog odbora KSS-a, danas će zaigrati s nama očekujući pobedu s plemenitim ishodom. Njegovom odlukom, potencijalni dobitak od ovog tiketa namenjen je Fondaciji „Zamisli život“ iz Dimitrovgrada.

Što se tiče Zorana Gerova, bitno je da kažemo da je osim Košarkaškog kluba Dimitrovgrad, kroz svoju bogatu karijeru nastupao i za OKK Beograd, za Košarkaški klub Vojvoda Stepa, a u dva navrata bio je i član Košarkaškog kluba Pirot.

Izabrane vesti

Krećemo od duple šanse 1X na meču VOŽDOVAC – NAPREDAK. Da je Marko Savić ostao u Voždovcu ne bismo imali dilemu. Ovako, moramo da sačekamo da vidimo kako će se Nikola Mitić snaći. Ni Napredak ne blista kod mnogo iskusnijeg Vladimira Gaćinovića, a pride ni ne zna kako izgleda slaviti na krovu tržnog centra.

Dvojku čekamo sa utakmice VEJLE KOLDING – ARHUS. Arhus je četvrti na tabeli, a Vejle tek pretposlednje. Ono što budi izvesnu količinu nade za domaćina, odnosi se na poslednja tri meča na kojima ova ekipa nije gubila. Arhus je poslednji meč para dobio sa 1:0.

Uvaženi košarkaški stručnjak iz Dimitrovgrada, zatim bira jedinicu s utakmice MVV - PSV II. Ekipa iz Mastrihta je u bojoj fomi od mladog PSV-a. Poslednja dva meča para dobio je domaćin ovog susreta, a MVV je u oktobru na meču para slavio sa 2:3.

Za kraj, tu je dupla šansa X2 na utakmici ATL. BILBAO – ĐIRONA. Naravno, i nakon remija sa Sosijedadom i poraza od Real Madrida od ne tako prijatnih 4:0, Đirona je i dalje hit sezone u Primeri. Da održi prednost u odnosu na trećeplasiranu Barselonu, moraće da napadne petoplasirani Bilbao. Poslednji put u novembru bilo je gusto, a sve je na kraju okončano sa 1:1.

I, to bi bilo sve od Zorana Gerova koji očekuje dolazak kvote 8.97. Našem današnjem gostu želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere, pre svega kao sportskom radniku, nekome bez koga se ne može zamisliti sportski ambijent Dimitrovgrada i okoline. Uz njega želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 31.044.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara