Humanitarni tiket u podne: Zorana Arunović tipuje za Sigurne kuće

Vreme čitanja: 5min | sre. 13.10.21. | 11:25

Naša reprezentativka nada se dobitku od 103.200 dinara

Nedavno smo u “Humanitarnom tiketu u podne”, kompanije Mozzart, ugostili Jelenu Arunović, vodeću na rang listi sportskih stručnjaka u streljaštvu i selektorku reprezentacije Srbije. Jeleninim stopama, u plemenito tipovanje, krenula je i Zorana, mlađa od sestara Arunović, koja se, takođe, rado odazvala našem pozivu. Potencijalni dobitak Zorana je usmerila za Sigurne kuće.

 Zorana Arunović je reprezentativka Srbije u streljaštvu, prvakinja sveta u disciplini vazdušni pištolj. Tada je birana za sportistkinju godine u Srbiji, a godinu dana kasnije SSS je izabrao za najboljeg ženskog strelca. Nakon olimpijskih takmičenja u Tokiju Jelena Arunović je kazala da su sestra Zorana i ona proživljavale teške trenutke jer im sportska sreća nije bila naklonjena.

Izabrane vesti

Na pitanje koji sportski klub nosi u navijačkom srcu Zorana nam odgovara: 

“Malo teže pitanje... Nikada nisam bila nešto preterano navijački zagrižena, ali se sećam da smo porodično svi, od mojih najranijih dana, navijali za Zvezdu. Valjda me je ta porodična ljubav i odvela ka Zvezdi, kojoj sam podarila trinaest godina svoje karijere, kao i pregršt medalja”, ističe Arunovićeva i u dobrotvorno tipovanje kreće upravo od Beograđana,   CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS. Zvezda se nije dobro provela u Laktašima, Igokea je slavila sa 75:68. Pre toga je pobedila u Izraelu, ali i Budućnost u Beogradu. Zenit i Lion su dobili Litvance koji imaju dva startna poraza. Bez Lazića i Cirbesa Zvezda je favorit protiv Litvanaca, a naša gošća smatra da će na utakmici pasti manje od 146.5 poena.

Kao devojčica trenirala je odbojku, tenis i džudo, međutim, nijedan od tih sportova je nije privukao dovoljno da se zadrži. Od svih pomenutih tenis je najduže trenirala, ne računajući streljaštvo. Idemo dalje, u 20.45 startuju  REAL Madrid i MONAKO. Kraljevski klub ima pobedu i poraz dok Monako ima dva trijumfa. Real je u prvom kolu preslišao aktuelnog prvaka Evrope, izgubio u Pireju, ali u domaćoj ligi beleži uspehe. Kneževi imaju poslednje dve pobede.

“Očekujem više od margine na 162.5 poena”.

U tinejdžerskim danima Zoranin uzor bila je Jasna Šekarić, kao što pretpostavlja da je bila i većini u streljaštvu, ali i u sportu uopšte. Bilo je logično da joj jedna takva sportiskinja bude uzor, kao što je logično da se na Zoraninom tiketu nađe i poslednja utakmica iz ovog kola Evrolige, BARSELONA – OLIMPIJAKOS. Susret dve ekipe koje imaju obe pobede. Dakle, jedan tim će morati da uknjiži prvi poraz. Da li će Katalonci osvetiti Real i Baskoniju protiv Grka koji su dobili oba španska kluba. Barsa ima niz od osam trijumfa. Na poslednjih pet duela skor je 3:2.

“Pobeđuje Barsa uz hendikep minus osam i po, H1(-8.5)”.

 Od sportskih događaja koje izdvaja i koje će pamtiti celog života Zorana se posebno seća.

“Prvi je prvenstvo sveta 2010. godine, na kom sam učestvovala sa Jelenom i sa Jasnom u ekipi, i postale smo vicešampionke Sveta. A drugi bi bile evropske igre u Minsku 2019. godine. Dva su događaja koja nisu iz mog sporta, a koja su ostavila najveći utisak na mene. To su dva prvenstva Evrope održana u Beogradu. Evropsko prvenstvo za odbojkašice, 2011. godine, kada su naše devojke uzele zlato. Uživo sam gledala jednu od svojih najbližih prijateljica, Suzanu Pavić (Ćebić), kako osvaja medalju. Drugo je bilo Prvenstvo Evrope za košarkašice u Beogradu, 2019. godine. Devojke su uzele bronzu, ali je to bio prvi put da ih gledam uživo kako osvajaju medalju. I u tom timu nalazio se veliki broj meni dragih osoba, i naravno moja izuzetno draga prijateljica Sonja Vasić (Petrović). I stvarno je bilo zadovoljstvo gledati je kako pravi magiju na terenu”, ističe naša reprezentativka koja za kraj plemenitog tipovanja bira meč  USA – KOSTARIKA. Meč iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo gde trenutno SAD ima dva boda više od rivala. Međutim, nakon 13 pozitivnih ishoda Panama je dobila današnjeg domaćina. Kostarika ima dva remija pa pobedu nad Salvadorom.

“Jedinica”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Zorana Arunović.  

Ukupna MOZZAROVA donirana suma, samo u dobrotvornom tiketu, iznosi 21.933.057 dinara. Poslednji prolazni humanitarni tiket, 291. po redu, sastavio je glumac Igor Borojević koji je donaciju namenio za Udruženje invalida dečje i cerebralne paralize iz Užica.

 MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića ( otvaranje14.10 u 12.00 sati u Kruševcu), Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren Tijana Bošković.

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje MOJ ŽIVOT JE U VAŠIM RUKAMA, za pomoć deci i omladini sa posebnim potrebama, Gradiška. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Zorana Arunovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaReprezentacija Srbije u streljaštvu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara