Humanitarni tiket u podne: Zorana Arunović tipuje za zajedničke letnje pripreme pred nastupajuću sezonu

Vreme čitanja: 6min | pet. 24.06.22. | 11:01

Naša šampionka nada se dobitku od 129.000 dinara kojim će podržati ispunjenje plemenitog cilja

Srpska reprezentativka Zorana Arunović 2010. godine bila je prvakinja sveta u discipline vazdušni pištolj, a samo dva dana kasnije osvojila je srebrno u drugoj olimpijskoj disciplini. To zlato je, uz vizu za učešće na Igrama u Londonu 2012. godine, donelo laskavo priznanje za Sportistkinju godine koju joj je dodelio Olimpijski komitet Srbije.

Važno je istaći da je Zoranin uspon počeo četiri godine ranije, kada je postal Prvakinja Evrope u jednoj discipline i prvakinja Sveta u drugoj olimpijskoj disciplini. Od 2006. Pa do danas bilo je sjajnih rezultata i blistavih momenata koji će ostati u sećanjima svih simpatizera ovog sporta. Kao najupečatljivi dan karijere izdvaja Evropsko prvenstvo u Mariboru 2017. godine kada je u jednom danu tri puta slušala himnu Srbije sviranu u njenu čast. Prvo je postal prvakinja Evrope uz rezultat koji je penzionisan kao svetski rekord, jači i od najboljeg muškog rezultata! Nepunih sat nakon toga, u takmičenju miks timova sa Damirom Mikecom osvaja drugu zlatnu medalju. I za kraj, u duelu timova još jedno zlato za Srbiju, a treće za Zoranu.

Izabrane vesti

Kao devojčica trenirala je odbojku, tenis i džudo, međutim, nijedan od tih sportova je nije dovoljno privukao. U tinejdžerskim danima interesovanja su se menjala, ali je na kraju izabrala streljaštvo. Nikada nije bila preterano navijački zagrižena, ali se seća da je porodicaArunović, od najranijih dana, navijala za Zvezdu, kojoj je podarila trinaest godina svoje karijere kao i pregršt medalja.Sportske događaje koje izdvaja su dva prvenstva Evrope, održana u Beogradu. Evropsko prvenstvo za odbojkašice, 2011. godine, kada su naše devojke uzele zlato i PrvenstvoEvrope za košarkašice u Beogradu, 2019. godine.

Sa željom da u novu sezonu krenemo zajedničkim snagama, uz moto “da niko ne zna sve, a da svako zna nešto”, Jelena i Zorana su odlučile da avgust bude njihov. Tada kreću punom parom, u okruženju koje nije karakteristično za streljački sport, i nanačin koji sigurno predstavlja iskorak u odnosu na dosadašnje početke. U toj promeni vide prostor za napredak, da sportisti budu snažniji, odlučniji,disciplinovaniji i posvećeniji. U narednim godinama i dostojni naslednici streljačkih asova zbog kojih se slušala himna Srbije širom sveta.

“Znam kroz šta sam prolazila I koliko stvari je moralo da se poklopi da bih imala šansu da budem tu gde sam sada.Više uzastopnih sezona, tokom dela karijere koji sam provela u Crvenoj zvezdi, bila sam u grupi koju je činilo sedam reprezentativaca. Danas je to nepojmljivo, ali tada je to bilo potpuno normalno, čak se I podrazumevalo.Mi smo svakog dana trenirali zajedno, pa može da se kaže da sam kao sportista raslauz one koji su u tom momentu bili bolji od mene. Ugledala sam se na njih, učila od njih i svakim danom ih poštovala sve više. Zbog toga smatram da je okruženje značajna karika u razvoju svakog sportiste i da u velikoj meri određuje koliko ćemo napredovati. Naravno, ne treba zanemariti druge faktore, ali želja mi je da, dok sam još uvek u ulozi sportiste, dam lični primer mlađim strelcima. Od mene i uz mene mogu da nauče kako se poštuju saigrači, kako se poštuje trener, šta znači posvećenost, koliko je disciplinavažna u sportu, kako se prevazilaze teški momenti, a i kako se slave blistave pobede”, ističe naša šampionka Zorana Arunović i startuje sa tipovanjem. Nadamo se da gađa pravo u centar I dobitku kojim bi pomogla realizaciju Zajedničkih letnjih priprema za sezonu 2022/23.

 U 13.30 Dalien dočekuje Henan. Domaći imaju tri remija i šest poena, pet manje od rivala. Dalien ima remi, trijumf, dva nerešena ishoda, a poslednji je poraz. Gost ima nerešen ishod pa tri pobede i ponovo remi, dakle bez neuspehana pet utakmica. Poslednji okršaj okončan je rezultatom 2:2.

“KMB 2&3-6”.

U 17.30 startuju dve utakmice na EP za mlade do 19 godina, Francuska M19Italija M19 odnosno Rumunija M19 – Slovačka M19. Prva utakmica je derbi grupe “A” jer selekcije imaju po šest poena. Francuzi su primili jedan gol za 180 minuta, a isprašili su Slovake sa 5:0. I Italijani su dobili obe utakmice, ali ne tako ubedljivo. Međusobni skor je 3:0:3. Mladi Rumuni imaju gol razliku 2:4 dok Slovaci nisu zatresli mreže rivala, 0:6. Jedini duel dve selekcije dobila je Slovačka M19 sa 3:1.

“KI 1 na Francuze odnosno TGG GG na duelu Rumunija M19 – Slovačka M19”.

Tiket zaključujemo u 21.15 utakmicom Selfos–Fjolnir. Domaći su lideri sa tri bodaviše od rivala. Nakon dve pobede ostvarili su remi pa doživeli poraz. Gosti imaju po dva trijumfa i toliko remija pa poraz od 2:1. Poslednje tri utakmice dobio je gost.

“UG 3+”, završava plemenito tipovanje Zorana Arunović i nada se potencijalnom dobitku od 129.000 dinara.

Recimo još da je novinar Nebojša Jovanović 320. dobitnik u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne kroz koji je naša kompanija donirala 23.960.858 dinara!

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda, KK Mega Mozzarta. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… 

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Poslednji (91. teren, kod Arene) poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića.

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 23.960.858 dinara. Jedan od poslednjih dobitnika bio je košarkaš Zvezde Nikola Kalinić, osvajač novog šampionskog prstena u ABA ligi. 

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. 

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Dragan Dragi Petrović, Nebojša Jovanović i Nikola Kalinić.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za POMOZIMO SRCEM SRCU, Laktaši. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1

Pišu: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Zorana Arunovićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara