Komentari na vest

Humels oštro po Jovanoviću: Smešan penal protiv nas, ponovo!

P

Picmalac

pre 2 meseca

Da,tako je. Jeste on dotakao loptu ali isto tako je napravio prekršaj koji stoji visoko rizično u smislu povrede odnosno samog starta. Nema greške. Kazneni udarac dosudjen ispravno!
G

GostPa

pre 2 meseca

Humels je izbio loptu otvorenim đonom, a onda spustio đon po izbijanju loptu. Start je rizičan svakako. Videćemo šta kažu eksperti.
n

nemci

pre 2 meseca

Za ovo bi Feliks Brih svirao faul od strane napadača.
N

News

pre 2 meseca

Ako ovo nije penal,sta je onda penal? Treba nogu da mu slomi da bude penal
D

Dortmunder

pre 2 meseca

Fan sam Dortmunda, treba biti realan pa reci da jeste prvo bilo na loptu, ali je sekund kasnije skinuo i "Tilmana", VAR je donio konacnu odluku, tjst. potvrdio odluku glavnog sudije. A prethodni penali (Che i PSG) je suludo komentarisati, lakrdije samo takve. Prolazi se ovo glat u uzvratu. Heja BVB 💛
Д

Десанка Максимовић

pre 2 meseca

"браво" дечко...
Z

Zonpi

pre 2 meseca

Na svakom delu terena bi ono bio faul,tako da ne vidim zasto ne bi bio i penal ??? Kontakt s loptom je imao,ali jasno se vidi i u nastavku kontakt s nogom,ne moze se reci da je klasican penal,ali nikakva greska nije sto je dosudjen,moje misljenje
@

@Zonpi

pre 2 meseca

Upravo to, gde god na terenu, ovo bi sudija svirao kao faul.. Ovde je simptomaticno jedno novo pravilo kad se komentarise situacija, a vidi se da nisi u pravu, ti pomeni jednu ili dve situacije gde si ostecen, i onda i ova odluka sudije "mora" da je pogresna... Ovim trikom se sluze i nasi "velikani". Druze, zakasnio start, nije imao kontrolu nad startom i loptom, faul. Posto je u kaznenom, faul=penal.
G

Gostttt

pre 2 meseca

Intenzitet kontakta je smesan da se svira penal.
S

Sale_KST

pre 2 meseca

@Gostt ne postoji 'intenzitet prekršaja' za penal. Prekršaj se svuda sudi, ako je prekršaj. Razlika je samo što je u terenu to slobodan udarac, a u šesnaestercu penal. Prosto i jednostavno.