Komentari na vest

Humska je Partizanova talija: Sedam godina zaredom crno-beli prvi daju gol na derbiju

S

Stipehasen

pre preko 2 godine

Mislim da se ni oni najveći navijači Partizana ako ih pitaš realno, ne nadaju pobedi... Hrabro pa šta bude, ali teorije nema da dobiju Dejanovu Zvezdu... Mogu da pariraju, da izvuku iks ali pobeda je ravna najvećem fudbalskom čudu i onoj frazi da je lopta ipak okrugla...
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Na koliko od tih derbija u humskoj je zvezdi ponisten vodeci gol, nakon cega partizan prvi dolazi do gola?
V

Vlax

pre preko 2 godine

Na koliko? Prosvetli nas.
G

Gooost

pre preko 2 godine

Deder reci, na koliko?
I

IDEMO DEKARA

pre preko 2 godine

Sportski pozdrav, želim da zamolim navijače fudbalskog kluba Partizan, da skrinuju,slikaju, stave na pozadinu računara/telefona ili čak i računara i telefona, okače na zid uramljeno ili još neku ideju ako imaju, POSLEDNJI PUT TABELU GDE JE NJIHOV VOLJENI KLUB NA TABELI IZNAD NAJVEĆEG KLUBA NA BALKANU, videli ste tu sliku pre 4-5 godina, pa sada opet i to bi bilo to, do nekog šestog kola sezone 2025/2026 otprilike, tad takođe skrinujte, ali podsetiću Vas i tad.

RADE

pre preko 2 godine

Daleko je to ko bi se nadao da posle 6 uzastopnih nasih titula ce Zvezda igrati Evropu u narednih 5 godina ili posle 10 godina bez iste a kamoli ligu sampiona ali vlast je bila na pocetku sada je na kraju ko zna sta ce biti tada.
B

Bari-91

pre preko 2 godine

Partizan na Marakani nije pobedio 18 godina, od 1977 do 1995. To je "rekordna serija"! Dzaba izvlacite ove podatke tipa "ko je vise puta izveo aut u prvih 15 miunuta" kad je Zvezda bolja u derbiju za skoro 30 pobeda.
G

Gost1115

pre preko 2 godine

Pokrali ste jedno deset derbija minimum...tu se ta razlika u pobedama i napravila...mnogo spornih derbija postoji..gde su vas sudije vracale iz ambisa...penali..izmisljeni golovi...ofsajdi...gol aut golovi..itd...
b

brđanin

pre preko 2 godine

hvala za info..... aauuuu
l

linoleum

pre preko 2 godine

nikad me nije varo osecaj,zvezda dobija danas
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Najace je sto zadnja 2 derbija kuci im licno Erakovic poklanja gol, u stavri dodaje spicu,i posle bunker, ne kazem da je to lose, vec se to prestavlja kap da je Partizan bio mnogo bolji a nije, prosto Zvezda nema spica, nadam se da ce danas biti otvorenija igra
M

Marlonn

pre preko 2 godine

Ajmo čika Stanoje,pokaži koje najbolji trener u Srbiji,bodovi moraju da se osvoje,igramo na našem stadionu...GROBARI TI VERUJU ČIKA STANOJEEE!!!
r

re>marlon

pre preko 2 godine

Cekaj objasnite mi nesto. Do pre tri meseca on je bio Zvezdin trener. Sada je najbolji trener. O cemu se radi. Je li Zvezdin trener ili je najbolji terener. Ili to zavisi od toga ako Zvezda pobedi sve je namesteno, a ako Partizan pobedi sve je regularno i posteno. Uh kako mi se povraca na vas.
M

Marlonn

pre preko 2 godine

Nikada ni jednu ružnu reč nikada nisam rekao za DR Stanoja....to pišu navijači koji se u fudbal razumeju ko baba u fudbal...Upravu jesam pljuvao,al Stanoja nikada..
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mislite kad Vlado Glodjovic nije mogao da svira penal tako rano za Partizan i kad je ponisten gol Neci Mihajlovicu i kad je namesten slobodnjak Ibanjezu gde mu odgovara!ALI SAD JE TU VAR!!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Ne, sad je tu VARanje u korist VARtizana ;)
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Misliš da VAR ne bi reagovao na udarac u lice bez lopte Leonarda, kada je udario Frimponga a već imao žuti karton.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Cuvene facijalne ekspresije Mihajlovica.A kad se setim pre toga onaj derbi,Ninkovic dobije lakat po sred face u kaznenom u trku sa loptom ali penala nema naravno i onda ti oni rekorderi u penalima u evropi pricaju nesto o penalima i prozivaju majstora kakav je Natho a da pritom isti broj penala ili jedan vise-manje bude razlika.Eto kakvim lazima se oni bave,dobijaju penale van 16m ne tako retko a tek sto ih dobijaju za klecanje,kada im se igrac oklizne,onda protiv Vojvodine onaj lezi i smeje se.Njihova slika i prilika je njihovo ponasanje za i posle penala finala kupa,da ne pricamo sto mec u organizaciji saveza samo jednima dozvoljavaju navijace a drugima ne.Ali oni ce kao po obicaju uvek naci neki izgovor,ako danas pobede bice najjaca Crvena Zvezda,stavili tacku na nase nizove koje pritom oni preko 5 godina prave osvajali titule ili ne,ima da pricaju kako su dokazali kako krademo i kako nismo presli pola terena sto je takodje njihov slucaj bio godinama unazad kada su "dominirali" Srbijom a ako izgube bice opet mir u kuci,sudija ih pokrao,"a penal za Zvezdu?",sistem nije hteo ovo i ono,mesari iz Partizana dok takodje pritom nasi najbolji fudbaleri zavrsavaju utakmice sa slomljenim rebrima,iskopanim ocima i slicno...
.

.....

pre preko 2 godine

Hahaha ali kad se namestilo Ibanjezu gde mu odgovara hahaha. Koliko ti imaš godina 13?
.

.....

pre preko 2 godine

Ili kad se Benu poništi čist gol zbog nepostojećeg ofsajda, ili Milijašu ili penal nad Boaćijem ili penal nad Kaduom ali sad je tu VAR
g

gunđalo

pre preko 2 godine

@951357 bogami, VAR je CZVaranje Vidi slučaj "Subotica" i gol iz ofsajda Krstovića

Grobari.

pre preko 2 godine

A tada kad nas je Glodjovic urnisao bio je idalje na celu saveza nas Tole ali je sve demantovala ta sezona i taj derb.i
t

tiketovnjača

pre preko 2 godine

Znači, dolazi dolazi iz 1 u 2.... logično , što neko napisa dominaciju zvezde u septembru... stavljam 500.- din HVALA 100€
H

Hulio

pre preko 2 godine

Derbi rešava jedan potez Katai, Rikardo, Ivanic...
š

štikla

pre preko 2 godine

...tačno petom vrati a ovaj loptu od prečku pa u mrežu...a doćiće samo u mrežu
R

Rodjeniiiiiiiii

pre preko 2 godine

Sto ne pisete malo o rekordnih 110 pobeda Zvezde i "rekordnih" 389 golova u mrezi Partizan uz gol razliku -55?😁
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa zato sto kad se oduzmu golovi sa atletske,kroz plecku i iz ofsajda jako malo ostane!
@

@sima arauho

pre preko 2 godine

Al Ipak ostane, i opet smo ispred I uvek ćemo biti! Zato je vama tako. Teško, zato što ste svesni ko ste i šta ste i odakle dolazite. Over and out!
G

Gost00711

pre preko 2 godine

Dzabe sve kad titulu videli niste,a necete ni ove god,bez obzira na ishod derbija,vi ste jlub u rangu Vojvodine..mali beznacajan

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Ovi golovi za titule Jojica, Drincica i Race Petrovica se NE RACUNAJU JER SU IZ TOLETOVOG PERIODA! Šuška se po severu da je svojevremeno Tole imao nekakav magičan čip koji je ubacivao u loptu i iz lože je džojstikom navodio u mrežu! Pritiskajući dugme za šut, Tole Karadjić se toliko zanosio da ga je pritiskao do maksimuma te smo za posledicu imali pocepane mreže crvene zvezde posle sva tri gore pomenuta derbija koja su direktno odlučivala prvaka! Vragolan matori!
k

kalco budala

pre preko 2 godine

Sram te bilo. Kada je Raca Petrovic dao gol, Lazetic i Kadu su deset puta sruseni u sesnaestercu Partizana, DESET PUTA, imas snimak na youtube. Krsatjic ih razneo. Sudio Bosko Jovanetic iz Uzica. Grobari pokvarenjaci.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Malo loženja za grobare, brt. Da zaborave da za 4 Zvezdine šampionske sezone Partizan ima jednu pobedu u derbiju, isto koliko i Napredak, brt. Hehehe
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Jer kup ne racunamo?!

Vixtra

pre preko 2 godine

@Važi brt Provjeri ponovo. Od one sezone kad smo vas odrali sa Ćelavim prepotenkom, bilans je sledeći: 3 pobjede Zvezde, sve 3 na Marakani, 3 pobjede Partizana, 2 na JNA i 1 na Marakani, 7 remija. Gol razlika: 10-9 za Partizan. Manite se šuplje kako se kup ne računa. Računate ga kad izmišljate kako nas je Robi dobijao tokom naše dominacije a sad ga više ne računate. Dogovorite se konačno sami sa sobom oko toga.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Ti ne znaš ni šta je derbi, brt. Proveri malo. Hehehe
F

Fudo Limun

pre preko 2 godine

Zanimljiva statistika: Partizan je trenutno drugi fudbalski klub na svetu po broju uzastopnih utakmica bez nerešenog rezultata u ligi (34), dok je Zvezda druga na svetu po broju uzastopnih utakmica bez poraza u ligi (46).
9

951357

pre preko 2 godine

I talija nekad mora da omane...
j

juzni

pre preko 2 godine

zna li ko podatak koliko ko ima dosudjenih penala u poslednjih 30god....a koliko u poslednjih 10god...naravno u derbijima
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Znam samo podatak koliko smo mocniji u derbijima.Da li su navijaci Partizana uopšte svesni da ne postoji nijedan period u kome su oni bolji od Zvezde.U proslom veku drastično bolja Zvezda a u ovom opet bolja Zvezda,cak i da gledas decenije posebno ni u jednoj nije bolji Partizan,samo vam se ucinilo zato sto nije bila drastična razlika kao u proslom veku.

Vixtra

pre preko 2 godine

@GostLk U ovom vijeku smo egal. Računajući i kup utakmice, imate dvije pobjede više. 23 pobjede, 19 remija i 21 pobjeda Partizana. Gol razlika: 65:57 za vas. Tu statistiku prati i broj trofeja. 11-11 u prvenstvima i 8-7 u kupovima za Partizan, počevši od 2000 godine. Dakle, egal. Vrlo mala razlika. Period prije toga ste bili bolji i to ne dolazi u pitanje.
G

Gost za vixtru

pre preko 2 godine

Pa to sam i rekao.

Info

pre preko 2 godine

Mislim da je Partizan uspesniji u prosloj deceniji kada se racuna od 2011. kada je pocela druga decenija 21. veka pa do kraja 2020. i u kupu i u prvenstvu po jedna pobeda vise.
J

Juujuuu

pre preko 2 godine

Partizane zgazi ove crveno bele komite! Da pobedi prava vera a ne ova sekta!
p

partizan navikao da napada

pre preko 2 godine

ocigledno nismo gledali iste derbije... od tih 7 derbija partizai je na 6 igrao totalnu destrukciju sa 3 zadnja vezna i bunker. seckanje igre i kradja vremena da se cuva rezultat - poklon gol. ali, neka vam bude
S

Samo otvoreno

pre preko 2 godine

CRNO BELA LJUBAVI !!! Daj te jedni I drugi da gledamo fudbala na najvise nivou ....pa neka pobedi boljih.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Rikardo daje gol - Partizan pobedjuje,Menig daje gol Partizan pobedjuje!O Partizane grmi pesma sad sa juzne strane ooo!
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Pa jel posteno sada ili ne ?
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Sa južne strane vam podele batine ako ste neposlušni, ako vicete što ne treba hehehe
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Postenije je sa VAR-om svakako ko god da pobedi mada Elvis uvek ima svoje momente.A za juznu stranu se ne brini,ne mora ni istok da brine za nas ako ne provocira sa druge strane imate i vi da brinete hoce li vam jedna ekipa doci odvojeno kao prosli put kada je kofer para sacuvao tribinu.Brinu i Covicevci kad krenu na kosarci da zvizde ko ce na njih da krene a imate i jednu od bitnijih grupa cija zastava dugo nije bila na tribini a i kad je bila je bila odvojena skroz u cosku.Zasto vam Krusevljani ne dolaze na utakmice?Imate i vi o cemu da razgovarate a nase podele su nasa stvar,sada vec bivsa iako jos uvek nije mirno.Napred Partizan!
a

abc

pre preko 2 godine

Svaki grobar zna tri stvari, da su večinuu titulica osvojili po Ovči, Borči, Krnjači, da su proleće u Evropi čekali 23 godine u vreme kada se igrao pravi fudbal u ligi Jugoslavije, da "ušati trofej" mogu da vide samo ako krenu niz Milutina Ivkovića i na kružnom toku skrenu desno. Sa tim saznanjem se rađaju, žive i umiru.
U

Usati magarce

pre preko 2 godine

Mozes li nesto Novo da napises ,nego stalno isto ponavljas...nije problem da imate tog usatog ...bar meni nije.
I

I da usati magarce

pre preko 2 godine

Mi smo nekad skoro sa istim intezitetom navijali za nase klubove kad su igrali evropska takmicenja...cak isli na Marakanu I JNA zajedno...sad ti I slicni tebi vidite gde ste I sta ste...pozdrav za staru gardu navijaca.
a

abc

pre preko 2 godine

usati magarce@ hehehe ovde ti je sve, i novo i staro, odnos u fudbalu vas i nas.
"

"Praznik" fudbala

pre preko 2 godine

Ne mogu da vam garantujem da nece biti gola, ali mogu da vam garantujem da ce biti dosadno kao po obicaju, bunker jedni bunker drugi pa sad ako iz neke guzve neko umulja to je to
M

Mardi

pre preko 2 godine

Verovatno... Ne secam se kada sam gledao dobar fudbal u derbiju... Gledao sam Partizan malo ove godine pa ne znam koliko moze ipak nisu imali do sada protivnika javine Zvezde... Sa druge strane nama fali par igraca i igramo toplo hladno... Neka bude dobra utakmica nije bitno ko pobedi
P

PFCSRBI

pre preko 2 godine

Nema veceg Drzavnog projekta od JSD -Partizan ,
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Šteta sto sastave timova kroji glupo pravilo o bonusu (svih 90 min na terenu mora biti bonus), jer u protivnom u startnoj postavi ne bi bili ni Jovic, ni Terzić, a na drugoj strani pogotovo Erakovic ili Lazetic...Rukovodstvo Saveza glumi neku veliku pamet, kao forsiranje mladih igrača i sl... Pa, ako je dobar, mlad igrač se sam nametne, čak i u boljim klubovima od Partizana i Zvezde... Okreni, obrni, biće kako mora. Očekujem tvrdu utakmicu, sa malo pravog fudbala i tesan rezultat ( kao i obično)...
a

argh

pre preko 2 godine

To pravilo je glupo samo u slučaju Zvezde i Partizana, ali nekada ni tada. Čak i u Partizanu ne vidim zašto je Holender bolji od Jovića. Naši treneri su tolike kukavice, da mladi igrači nikada ne bi dobili šansu. Ima tu i do toga da su rukovodstva klubova neinteligentni ljudi, koji smenjuju trenere posle 2 loša rezultata, pa se treneri zbog toga i plaše. Sve u svemu, sve je do nestručnosti svih u klubu.
7

777

pre preko 2 godine

Davala je Zvezda golove ali je sudija te ciste golove ponistavao... Katai Magiko ce danas u ludnicu da ih posalje...
J

Juujuuu

pre preko 2 godine

Vama priznaju samo golove iz gol auta,ofsajda,penala sa 17 metara!

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Opusteno, lagano 3-1 ili 3-0, Menig i Jovic i Rikardo.
C

Cer

pre preko 2 godine

2:0, Rikardo i Jojic u inat hejterima
G

Gost665

pre preko 2 godine

Napred Partizane! igraće i Suma.
S

SRBIPFC.

pre preko 2 godine

Idemo Partizane i bez Sume najboljeg igraca lige da razmontiramo drzavni projekat. Stanojevic plus sudije, glavni aduti av.
J

JodzaBn

pre preko 2 godine

Ahahahah jadni vi koliko vas svi sabotiraju, saplicu, ma ne znam kako ste uopste prezivili sve to...
s

salepeta

pre preko 2 godine

Derbi 93-85-81-57-53-25-17-u septembru po pravilu dobija Zvezda, dvojka u najavi...
P

PFCSRBI

pre preko 2 godine

Ti legendo ocigledno nisi obavesten da je cz najmanje 30 derbija u istoriji opljackala uz pomoc svake vlasti i sudija. To cime se ti ponosis, pametan se stidi i cuti.
e

ej nesreco

pre preko 2 godine

Zamisli koliko si iskompleksiran kada moras da se potpisujes kao pfcsrbi da bi ljudi znali da si srbin ili bi voleo da si srbin
G

Gost za srbi

pre preko 2 godine

Tebe nisu obavestili da u dvadesetom veku to za Zvezdu i nije bio derbi,toliko je bila Veca od Partizana da joj je to bilo nesto kao Zvezda -Sloboda Tuzla.Pomagale su vam vecito neke sudije Sipke ali ni to ni je moglo da pomogne.Jedan sudija je javno priznao da je pri rezultatu 3:0 u 19-om minutu,ponistio regularne golove Piksiju i Musemicu da Partizan ne bi dobio 10 golova.
@

@PFCSRBI

pre preko 2 godine

Naravno, vi nikad niste izgubili neku utakmicu pošteno, uvek ste pokradeni. Je l ste pokradeni i kad Leonardo nije dobio drugi žuti za namerno udaranje Frimponga u lice, za šta se inače daje direktan crveni?!