Komentari na vest

Humska pod šifrom DDD: Derbi definiše Duljaja

M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

Zvezda ima skuplji tim koji je po njima pravljen za LŠ,u boljem je trenutku,prva je na tabeli,ima podršku navijača.Partizan sve suprotno,izgubljeno je+6 i sad je -2,odbrana je kriminalno loša,tri gola od TSC izgledaju kao horor,Saničanin je sam prosuo 4-5 boda,Antić,Sveta,Aranđel Stojković jedva prosek.Sa navijačima koji su u bojkotu i koji nemaju snagu da oteraju Vazuru pitanje je kakva će prednost biti to što se igra kod kuće.I kvote na kladionicama mnogo toga govore o tome da Partizan nema baš čemu da se nada.Ostaje samo da verujemo u onu izreku da u Derbiju nema favorita i da je u njima sve moguće.
д

дилетант

pre 5 meseci

Много смо јаки
N

Nejbi

pre 5 meseci

Duljaj da si pametan i da imas obraza otisao bi nestao bez traga.
B

Boske75

pre 5 meseci

Baš slab izbor sudija u zadnjih pet kola od strane uprave FK Partizan. Onaj ko je kriv za taj propust, treba da leti iz kluba!
a

anelej110

pre 5 meseci

Ko je sve ovo pisao? Ovaj Partizan, ako dobije ovu Zvezdu,a sva je prilika da će tako i biti jer javnost ponovo pumpa samopouzdanje ili to pak neko drugi radi svi znamo ko, iz Zvezde od trenera preko uprave i samih igrača treba sve proterati! Ako nisu kadri da ovako osakaćenom Partizanu daju bar tri komada, a mogli su evropskom i svetskom prvaku u dvomeču treba ih kolektivno kazniti!
G

Gost333

pre 5 meseci

Jos samo da se partizan otvori kao sto se siti otvorio, a ne da igraju bunker kao sto igraju inace
a

abc

pre 5 meseci

Znači ne definiše ga Norsjeland, ne definišu ga oni pokloni u prvenstvu posle debakla u Evropi kad su ih darivale sudije protiv Radničkog, Radnika, IMT, Čukaričkog...?????
G

Goust

pre 5 meseci

Kakva njuska.. Pravi strumf..
G

Guest

pre 5 meseci

Partizaneee Jovanovica i Saldanju u spic od pocetka!!!
K

KolegaNS

pre 5 meseci

Ja bih zamolio kolege novinare da napisu istinu o stitu, materijal za prilog IMT, Radnik, Cukaricki, N.Pazar, Radnicki.K, Graficar. Ima tu jos, ali mislim da bi bilo posteno prema citaocima da naprave taj prilog. Hvala i sve najbolje u novoj 2024, vama novinarima mojim kolegama, i citaocima vaseg sajta zelim prije svega dobrog zdravlja u novoj god, sve ostalo ce samo doci.
k

kidalicaa

pre 5 meseci

Debakl u najvavi, vec dugo se izvlacite, docice na naplatu pre ili kasnije a mali Mijatovic se opasno naostrio...
D

Damik

pre 5 meseci

moguce je uz pomoc sudija da partizan pobedi
G

Gost47

pre 5 meseci

Pa vidi se kome sudije pomažu, a dokaz je kako igrate i koje rezultate ostvaruje kad vam srpske sudije sude, a kakve kad vam strane, po koliko kartona dobijete u našem prvenstvu, a koliko u Evropu, tu se sve vidi koga sudije pomažu. .
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Čemu se nadate mukice. Lepo sam vam reko još na +6 za vas, što pre shvatite da titulu nećete osvojiti, biće vam lakše. Jel lep osećaj biti 7 godina bez titule, jel lep osećaj skoro 15 godina bez lige šampiona, jel lep osećaj nemati pobedu u kupu-ligi šampiona 40 godina, jel lep osećaj biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona?????????????????? Znam da boli, i meni je neprijatno koliko vas boli.

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Što nisi uzeo danas terapiju? Pričali smo o tome...😥
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

@Birbas Penaltho. Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze suviše si mlada, da suza obraz ti kvasi.

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Ti ne shvatas, da ces plakati u sredu. Bice ti zao sto si se rodio.
N

NekaPuknePetarda

pre 5 meseci

Poslednja utakmica u sezoni i prilika da Bahar naledi totalnu ofanzivu i presing od samog početka. Bata Muljaj može samo da se nada da neće primiti više od tri komada i onda neka mu sledeća izjava bude kako ne priznaje poraz zbog hladnog vremena:))) Koje igrače Bahar da stavi u tim i šta mu predlaže stručnjak Duljaj?:)))) Možda da počnemo sa onim klincima iz Grafičara kojima je Muljaj uz pomoć štita oteo prolaz?:))))

Ms

pre 5 meseci

To diktiranje sastava primenjeno na Zvezdinim protivnicima i na nama kako je Stanojevicu izdiktirano da skloni Natha da ne bi kao u prethodnom derbiju slucajno postigao pogodak. On ga ne uvodi gotovo do kraja onda sklanjao i Sumu kad je mogao i mesao sastav Jovica vecitog talenta i pored toga zamalo da se pobedi taj poslednji derbi te sezone.
s

serMudro

pre 5 meseci

MS to za malo onaj derbi kada ste z amalo jednom šutnuli u okvir gola ?

Ms

pre 5 meseci

Poslednji je bio derbi u kome ste vi zamalo stvorili sansu cuvali ste 2 boda vise iako ste i na papiru i tada bili mnogo skuplji i jaci i pored toga Terzic promasio zicer koji je kostao titule na vasem stadionu.
P

Pećko Pivo

pre 5 meseci

Duljaj je već definisan. Rezultati i ponašanje su ga definisali. Diletant i prodavac magle!
П

Па...

pre 5 meseci

...Партизан би требало да игра дерби без играча са 3 картона, а то су Пенатко и Белић. Делује међутим да Партизан има циљ да Звезда не победи.
Z

Zvezda prva u evropi po penalima

pre 5 meseci

Penatko bolji od svih vas pojacanja (milionskih promasaja) u zadnjih 10 god, troduplo

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Jedino bi nas tako i dobili da ne igramo Belić i ja....😀
П

Па...

pre 5 meseci

...које то године Партизан није изгубио дерби, небитно ко игра?
D

Dragan Z.

pre 5 meseci

Penatko je izmislio fudbal za Koreanca cije je obestecenje od 5mil, provizije menadzerima i godisnja plata zajedno kao budzet Partizana za celu sezonu.
@

@zvezda

pre 5 meseci

Tako je, izveo je vise penala za partizan nego svi igraci Zvezde zajedno kroz svoju karijeru... 😂😂😂

Bibras Natho

pre 5 meseci

Netacna teorija iako toliko pratite Partizan vas prvi golgeter medju prvima u istoriji Ricmond Boaci izveo je za nekoliko sezona preko 20 penala samo on da ne pricamo za ostale .Natho je kod nas znatno duze i on je prva opcija kome je to samo jedna od specijalnost svi ostali igraci u zadnjih nekoliko godina ako su van derbija izveli 5 maksimum 10 ako ne racunamo penal serije.Objektivno on iako je proglasavan bivsim igracem jos pre 3 godine pre nekih godinu dana imao je na derbiju vise energije od kompletnog i jednog i drugog tima. Ako nesto vredi onda je to on kad bi jos imao sa kim da igra bio bi jos korisniji ta drug specijalnost pogadjanje igraca u trepavicu koliko precizne lopte je delio ne zna im se broj.
d

d. g.

pre 5 meseci

Kad je prihvatao poziv odlučivao je srcem a ne glavom. Sad nek se češe gde ga ne svrbi. Kakav je trener ne znam jer mu je tim užasno limitiran. I uz gurku i obilatu pomoć više nije mogao.
Z

ZOXX

pre 5 meseci

Bahar ili Duljaj, ko izgubi sledi otkaz.
S

Slavuj

pre 5 meseci

Bahar možda i dobije otkaz, ali ipak neće. Ima ugovor na 3 godine ukupno sa strukom 4,5 milona, to nigdje neće dobiti. Duljaj je zaštićena vrsta i on ostaje. Sve ide na remi, svi zadovoljni Zvezda prva. Duljaj da je psiholog pa da u pripremi utakmice igračima pokaže kvotu na pobjedu Partizana od 4,5 , pa da u njima bar malo proradi inat i da dobiju srpskog Bajerna za kojeg se Bg štampa utrkuje u pohvalama, a oni igraju kao Partizan. Još jedna ružna utakmica koja će pokazati koliko se srozao srpski fudbal. Kakva Evropa bitan je derbi i pobjeda u Srbiji za osmjehe nakon izbora i pobjede.
m

milisav kekez

pre 5 meseci

Yedva čekam da počneš derbe da vam dadnemo tri komadi razliku pa ce se ovi iz zvezdu neznaju sta ihje snaslo partizan je za klasu bolji na zvezdu a lepo sam ih rekao dace ih svi razbiju u ligi od šampijona a sad ce ih partizan dotucemo na derbe i neka sviju dobro znaju da ce partizan da bidne šampijon
a

aj u 50 marki

pre 5 meseci

cigan provocira
L

Loccco

pre 5 meseci

Opet gramatika Milisave ,crni Milisave. Sjedni 1 i spremi se za srijedu da odgovaras.
@

@aj u 50 marki

pre 5 meseci

Nije cigan, eno ga i na njihovim vestima, i tamo ih proziva. Ebiga internet je svima dostupan, a ima nas svakakvih.
m

milo123

pre 5 meseci

'bore se za svoju stvar. Neko ovako, neko onako, ali se bore' - veoma interesantna recenica. :) Kako se bori Duljaj kad javno proizva ekipu koja se drznula da ne izgubi od njih? Jel to ovaj ili onaj nacin? I to jos izasli u najjacem sastavu. Sramota!
I

InsajderKo

pre 5 meseci

Duljaj se kod Stanojevica pitao isto koliko i Nada kuvarica
?

??

pre 5 meseci

Ima nade?
D

Deyan X

pre 5 meseci

I 3-0 da bude za Pfc, na zimu mora da ode "pola" tima i dodje kvalitetan trener. A realno, bice 0-3, ostace ceo tim i Duljaj kao trener. Jos ce da ispadne kako je Uprava uradila marsovski posao u doba krize itd ..
b

banence

pre 5 meseci

GLEDAJUCI I JEDAN I DRUGI KLUB ZVEZDA I MA PRIMUCSTVO U SIREM ROSTERU..PARTIZAN IMA ILICA I SOJKOVICA DONEKLE A OD OROVERENIH KV.KANUTEA BELICA NATHA I SALDANJU..KAO POZITIVNI NAMECU SE KAKUKU..SEVERINA I NIKOLIC...I TU SE PRICA ZAVRSAVA..DA SAM ONAJ KOJI SE PITA A NISAM STAVIO BIH KAKUKUA NA BEKA UMESTO PORAZAVAJUCEG ANTICA A MISLIM DA BI BRZINOM I SNAGOM PARIRAOZVEZDINOM STRANCU..OVO OSTALO ISTO I DA BUDEM ISKREN POZVAO BIH NA GOL NECU STEFANOVICA JER MISLIM DA JE SIGURNIJI I BOLJI GOLMAN OD JOVANOVICA KOJI JE SLAB NA ISTRCAVANJIMA I DEGANZIRANJU...ZVEZDA MOMENTALNO IMA BOLJI BONIS MLADIH FUDBALERA MOJATOVIC LUCIC I PO MENI POSEBNO NEDELKKOVIC STO JPARTIZAN NEMA...TO JE JEDNA OD PRRDNOSTI ZVEZDE...NEPOZIVATI I NEIVODITI NI POD RAZNO SCEKICA SEHOVICA FILIPOVICA MENINGA..TO SU FUDBALERI KOJIMA TREBA URUCITI
S

Saberi se

pre 5 meseci

Iskljuci caps lock,stavi neki zarez,tacku.
E

E deda

pre 5 meseci

Šta je deda,muči te dioptrija pa uključio velika slova da vidiš šta pišeš?
@

@saberi se

pre 5 meseci

Ima on većih problema po pitanju pravopisa od zareza i tačke ...
S

Saberi se

pre 5 meseci

@saberi se- Kuca na telefonu,pa sta pogodi od slova xD

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Sta li je poenta ovog teksta, gde ga ovako hvalis, ne znam... On sa onim ponasanjem i izjavama, nije sef strucnog staba, nego sef skupljaca lopti, a ne bi bio trener da hoce bilo ko drugi... Ako pobedi u derbiju mozemo da racunamo da je ozbiljan trener, i samo pobeda odgovara Partizanu, sve ostalo su alibi price.
N

Nisam gost

pre 5 meseci

Covek sam sebe definisao izjavom posle utakmice sa Radnickim. Samo treba neko da dijagnozu definise pecatom.
F

Fudbalista

pre 5 meseci

Ako ćemo realno, a realno je i jedino ispravno, bez obzira koliko ja mrzeo zvezdu, ona trenutno ima tim bolji bar za tri razlike. Sreća u nesreći je što ovaj nazovi trener to, izgleda, ne ume da ukomponuje kako valja pa otud i neuspeh u LŠ. Što se tiče utakmice sa Partizanom, to zvezda lagano dobija osim ako više sile ne odluče da dođe iz dvojke u kec kao iznenađenje, pošto ima još puno do kraja prvenstva i zvezda će svakako biti prva pa joj ni bodovi iz ove utakmice neće mnogo značiti. Lično, zabrinut sam i za čuveni rekord k oji drži Partizan (7:1) i ne bi me iznenadilo da, u sredu, bude oboren, prvo zbog zvezdinog kvaliteta a drugo zbog naše odbrane koja je šuplja kao švajcarski sir. Mi, zvezdi, da damo gol ne možemo, u to sam uveren.
N

Nisam gost

pre 5 meseci

Vi bi onda bili prva ekipa sa kojom je Zvezda igrala a da nije uspela bar gol da postigne. Pocela Zvezda da se budi,a u ovom trenutku sve ispod dva razlike je totalni neuspeh
A

Ajde

pre 5 meseci

Pali cigance,ti si Grobar ali onomad
F

Fudbalista

pre 5 meseci

@Nisam gost - aj pročitaj ponovo, gde sam ja napisao da zvezda neće da nam da gol?

Luka CFC

pre 5 meseci

Vama je uspeh pobediti Partizan??? Zar na pocetku sezone nije bila prica napad na ligu sampiona prolaz ili eventualno trece mesto u grupi?? Sta je sad ovo...klasicno pucanje iz prazne puske.....
m

milo123

pre 5 meseci

@fudbalista: jos jedan realan komentar. Dobro je, ima nade za vas. Sto se tice Zvezde - svako moze da joj da gol jer igra otvoreno. Takodje Zvezda svakoga moze da olupa ako bude dan igracima (da, tu mislim i na Siti i YB). U svakom slucaju, ne bih se kladio na golove, jer kao i uvek odigramo jadno, 0-0, eventualno 1-1. Kladio bih se samo na faulove lol
F

Fudbalista

pre 5 meseci

@Ajde - o tome koliki sam Grobar neću da pričam, pre bih rekao da sam od onih što vole Partizan a razlika između nas i Grobara je povelika. U nekih, recimo, 30 godina života. Grobar budeš do 30 i kusur. Posle ti ostaje da volilš Patizan i nerviraš se kad vidiš kako ga uništavaju. Na žalost, moj - i neka bude i tvoj - Partizan je sada u takvoj situaciji zbog uprave i svih koji su ga doveli dotle. Razmisli da li si Grobar ili voliš Partizan preračunaj godine svog života pa spoznaj razliku a ja mislim da imam godina provedenih na Jugu i Istoku, taman koliko ih ti imaš u ličnoj karti.
A

Ajde

pre 5 meseci

Video sam do sada, kako petokraka redom sve "lagano dobija",cim im se sklone,ili sudija pocne da ih gura, a protivnike krade. U ovoj,lako cemo, ligi bez briga,ni Real Madrid ne bi mogao da prismrdi petokraki. Bez obzira sto na papiru imaju najskuplji i "najbolji" tim,kada bi sudjenje bilo posteno,u najboljem slucaju,petokrakini galaktikosi bi bili na sredini tabele.
G

GostNezvani

pre 5 meseci

Ostaće taj još. Pa ko će da vodi Partizan u ovom stanju? Uostalom,neki navijači Zvezde ga pozdravljaju i čestitaju mu, tako da je ok . Vazura, kad će Skupština? Mislim nikad lakša dvojka.

Luka CFC

pre 5 meseci

Uzmeš pare iz šteka i odeš do kladže i uplatiš.Da vidimo taj "nikad lakši keš"....Kad si toliko pametan idi odigraj pa ces videti...
M

Makks

pre 5 meseci

Vrhunski tekst. Svaka cast Joksa. Briljiraš. Nego, zar vas nije sramota objaviti ovo njesra? Sportski pozdrav
P

Pedja108

pre 5 meseci

Sta pisete kako u Danskoj jos nije bio oformljen tim? Bio je uveliko i protiv Sabaha i protiv Nordsjelanda. Nista manji nije onaj poraz od Sabaha u odnosu na Dance, jer je ekipa bar tri puta losija od Danaca. U revansu u Beogradu protiv Nordsjelanda, Duljaj cuva rezultat 0:1, plaseci se novog debakla. A oni odmorili 4 igraca, a pre duela sa Partizanom prodali najboljeg strelca. Medjutim u nasem prvenstvu su bili kao Siti. I da su gubili 0:5 u poluvremenu, oni bi preokrenuli na 6:5. Svako kolo penal. Pa te neke pobede u finisu u poslednjim minutima. Jedna i jednom preokretu, kod kornera, mislim da je Radnik bio, kad Ilic gurne igraca sa ledja sa obe ruke, ovaj udari napred u drugog igraca Partizana, i sudija svira penal. Pa, Belic od pocetka prvenstva ima 3 zuta kartona, da li je to nekome realno? Pored svih tih guranja, sad je i ekipa u padu forme, pitaj Boga kad i sta dobiju od plate, pa odmah izostanu rezultati.
E

Ej bre

pre 5 meseci

Danci nisu hteli da daju vise od jednog gola, pogledaj snimak i vidjeces kako se samo dodavaju na svojoj polovini cekajuci kraj. Naravno cuvali su igrace od povrede jer znaju da su ovi naj poznatiji krljatori u ovom delu evrope…
d

da malo

pre 5 meseci

Iskuliramo klinačka prepucavanja i podjebavanja. Zvezda ima po svim parametrima bolji, napucaniji tim i najbitnije širi roster. Gubila je bodove u prvenstvu zbog fokusiranosti na LŠ. Partizan je ove godine preslab i samo spletom srećnih okolnosti je dobijao i utakmice koje su realno trebalo da se izgube ili eventualno nerešeno da bude. Bez obzira na celu logistiku koju cz ima u savezu, društvenu, ekonomsku, političku( što je u neku ruku legitimno, bilo je tako i kada je Partizan dominirao, ne toliko očigledno ali jeste. I u drugi zemljama je tako jer je fudbal više od sporta), ovo je trenutno najpoštenije stanje na tabeli. Nema kuknjave, alibija, ako Partizan želi da bude konkurentan za titulu MORA da dobije derbi, kraj priče. Sve ostale priče "štit, Vučić, sudije, Udba, franjevci" su zabava za balavurdiju i slepce koji stadiona nisu videli. Derbi se ne namešta i neka pobedi bolji. Napred Partizan!
L

Logistika ili logika

pre 5 meseci

Inače u svakom klubu u SD su vam funkcioneri iz stranke...
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Bravo za komentar!!! VOLIM PARTIZAN
S

Skauting

pre 5 meseci

Ako bude igrao Dule Jovanovic Partizan ce dobiti derbi, bez njega lagana dvojka Sad ce da me smarate komentarima ali videcete od srede da sam u pravu..
D

DDDDDD

pre 5 meseci

Hahaha...dajte novinari ili ko ste vec,malo ozbiljnosti a ovo sifra DDD je za antologiju kao glupost vrhunska.
C

Chedo

pre 5 meseci

Šta da očekuješ od nekoga ko je pokrenuo priču o mini Atletiku...
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Da mu vidimo ledja sa sve ulizicama iz strucnog staba, sa sve njegovim "pojacanjima" i naravno upravom... pa da nam svane... jer pd ovoga, gore ne moze...DA NAM DOVEDETE KLUB NA OVAJ AMATERSKI NIVO, SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! VOLIM PARTIZAN
s

smejurija

pre 5 meseci

kakav pro grobarski tekst, Joksic navijac a ne novinar
T

Toeto

pre 5 meseci

Bahar da vodi partizan ne bi uzeo 20 bodova do sad
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Pusti ti Bahara i one iz rupe, ne treba oni da nas interesuju... objasni mi samo nasu igru i koja je razlika izmedju drugog i cetvrtog mesta, s'obzirom da smo kilometrima daleko od Evrope...!? VOLIM PARTIZAN
I

IVAN 82

pre 5 meseci

Izdefinisan je jos on na kraju prosle sezone gde nas je sa 2 mesta i sigurne Evrope jedva zadrzao na 4 mesto. Porazi od po 4:0 i brukanje u Evropi od osrednjeg Danskog tima je vec tada trebalo da mu se da otkaz. Jer za trenera nije!!! Pored jednog Jokanovica sada i Paunovica, mi se jos nesto mislimo da ce da napravi Igor Duljaj!!! Ali ko nam vodi klub i kako nrmamo zelje da ih izbacimo iz kluba. Valjda nam ovako i treba!!!
B

BokiUSA

pre 5 meseci

Druze ovo pisem kao Zvezdas. Ti navedeni treneri nece doci u vas klub ako se klub ne stabilizuje. Da mu duguju pare I ko zna ko preti...
v

vidi fa

pre 5 meseci

celavi pokemon

Luka CFC

pre 5 meseci

Moze zvezda i 250 puta da bude bolja..al to je derbi...jedan los dan igraca i sve ide u vodu...samo vi podcenjujte Partizan...pa ce te tako i proci...nek pobedi bolji....
G

Gost7

pre 5 meseci

Kakav Duljaj ..

Delija

pre 5 meseci

Evo jos jedan sledbenik onog napacenog lika, hihihihihi.
d

d. g.

pre 5 meseci

Sve je čovek rekao sa zadnjom izjavom.
G

Grobari Dorćol

pre 5 meseci

Sve se menja, samo su Prizrenci u upravi večiti i nezamenljivi
R

Realnostt

pre 5 meseci

Čovek je definisan odavno,sa ovakvim smećem od ekipe je uzeo i više nego što se očekivalo
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

On je doveo polovinu tih fudbalera... a kada je dolazio, znao je gde dolazi i koje fudbalere ima... i jel treba da te podsecam kako je zavrsio proslu sezonu i kako je poceo ovu u smesnoj ligi konferencija... ovo ne lici ni na sta!!! NEMAM SNAGE VISE DA PISEM, NAJGORI TRENER U NASOJ ISTORIJI!!! VOLIM PARTIZAN
m

milo123

pre 5 meseci

@VOLIM: konacno neko od navijaca Partizana da kaze ono sto svi vide - Partizan nema pojma! Mislim da je Pazar trenutno daleko ozbiljnija ekipa. Ovi sto su pomislili da su stvarno najbolja (ili druga najbolja ekipa u zemlji), sto se dice jedinom pobedom nasih klubova u Evropi ove sezone (nerealno da se ljudi hvale pobedom nad Sabahom i da to velicuaju), sto misle da je Belic Pirlo, sto misle da je Saldanja bolji od Serifa - oni su najveci Partizanov balast, a ne uzasna uprava i jos uzasniji trener. Dozovite se pameti, ovo ne valja nista a vi kako hocete.

Luka CFC

pre 5 meseci

Sad ispada da je Serif taj bolji od Saldanje??? Daj uozbilji se dečko. Valjda imaš dovoljno godina.
O

OSTAVKE

pre 5 meseci

Ako ne dobije derbi, može da ide. A uprava svakako.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

I opet ni jednom rečju da se oda zasluga štitu za 15-17 donetih bodova.
2

2305

pre 5 meseci

vise je skupljao lopte kraj aut linije nego se bavio trenerskim poslom
D

Dinoo

pre 5 meseci

partizan lagano dobija uz pomoc sudija, jos ako Jovanovic bude sudio, Zvezdi ni jedan gol nece biti priznat.
2

2305

pre 5 meseci

svi redom ga oducili od fudbala razbili bunker samo negde je stit radio pa su drugi, realno ne treba ni u prvih 4 da budu
P

Pre će biti

pre 5 meseci

DĆDPK!ima više kombinacija ali poenta ostaje!
g

gost1978

pre 5 meseci

posle ovog sto se juce desilo u beogradu, nece se igrati derbi dzabe pisete sve ovo
m

ma

pre 5 meseci

Sta se desilo?
P

Pa avangarda

pre 5 meseci

Izgubila izbore.
B

BokiUSA

pre 5 meseci

Nije ona izgubila nista samo je sanjarila da ce se nesto promeniti... pa bolno budjenje