©Reuters
©Reuters

Hvan In Bom postaje najskuplje pojačanje u Zvezdinoj istoriji

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 09:54

Fudbaler Olimpijakosa pred potpisom, obeštećenje 5.000.000 evra

Hvan In Bom će postati najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde. Korejac iz redova Olimpijakosa, prema saznanjima Mozzart Sporta pred vratima je Ljutice Bogdana, a šampion Srbije za njega će platiti 5.000.000 evra u tri godišnje rate.

Transfer fudbalera grčkog kluba trebalo bi da bude realizovan do večeras, a da novajlija potom bude registrovan za utakmice Lige šampiona.

Izabrane vesti

Defanzivni vezista će sa beogradskim crveno-belima potpisati ugovor na četiri godine i njegovim angažmanom će biti rešeno pitanje pozicije na kojoj je Zvezda tražila pojačanje nedeljama unazad.

Spor oko ugovora izazvao je nezadovoljstvo između reprezentativca Južne Koreje i kluba iz Pireja, a epilog je bio da je vezista odstranjen iz tima i da nedeljama unazad trenira odvojeno od tima.

Usled čitave situacije odlazak In Boma iz Pireja bio očekivan, te se u Grčkoj licitiralo sa imenima klubova, govorilo se o odlasku u neku od pet najjačih liga Evrope, dovodio se u vezu i sa Panatinaikosom i Dinamom iz Zagreba, ali je Crvena zvezda dobila trku.

Novajlija će zaoštriti konkurenciju na poziciji defanzivnog veziste na kojoj je od dolaska Baraka Bahara uglavnom prva opcija bio Marko Stamenić. U rotaciji je minute dobijao i Kings Kangva, Edmund Ado je ostao potpuno skrajnut, a Srđan Mijailović češće je obavljao ulogu štopera.

Realizacijom transfera, In Bomova kupovina nadmašiće ulaganje u angažman Osmana Bukarija plaćenog 3.000.000 evra.

Podsetimo, crveno-beli su na pozajmicu iz Bazela doveli štopera Nasera Đigu, a očekuje se da do kraja perioda predviđenog za registraciju igrača za Ligu šampiona bude ozvaničena i kupovina Šerifa Endijaea, napadača Adane.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara