Komentari na vest

Hvan In Bom postaje najskuplje pojačanje u Zvezdinoj istoriji

G

GASANDO

pre 9 meseci

Ide gas. Pada Siti na Etihadu.
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Zahtevamo da udarni tandem smrti Terzić/Mrkela podnesu neopozive ostavke 13. decembra, posle utakmice sa Manč. Sitijem u Beogradu, ako Zvezda tada bude poslednja u grupi! Odgovornost mora da postoji! Toliko su se izblamirali sa ovim ispodprosečnim Afrikancima i na utakmicama protiv Voždovca i N. Pazara, da je to više od bruke! Sada su od naše Zvezde ostali samo dresovi, ostalo se ne može svariti!
K

Kakav

pre 9 meseci

Si ti smor.
D

Džigerica

pre 9 meseci

Što se tiče ovog neartikulisanog dovođenja Afrikanaca, to će nam se obiti o glavu već u grupnoj fazi LŠ, gde ćemo biti ubedljivo zadnji. Apelujem na roditelje u Srbiji, da ne puštaju svoju decu da treniraju u Zvezdu, jer to im je bačeno vreme u vetar i izgubljene iluzije, jer nikada neće doći u situaciju da obuku dres prvotimca Zvezde, zbog ovih gromada iz Afrike, koji dolaze ugalvnom sa pozajmica, ili iz levih timova po Švajcarskoj i Turskoj!
d

du

pre 9 meseci

Zvezda i Partizan ne smeju da duguju drzavi ni dinara! Da smo normalna drzava bilo bi nema registracije stranih igraca dok ne isplatite porez.tacka Istina je da igramo evropu 6 godina istina je da imamo i rezultate ali sta je pozadina videce se... ova grupa mora da se prodje marak kao treci.
l

lion zion

pre 9 meseci

predvidja mu se bolja karijera od luke modrica,odlican igrac kakav nije vidjen na balkanu.zver jednostavno
S

Sale555

pre 9 meseci

Svaka cast. Odlican igrac. Za lige petice!
B

B. Grobar

pre 9 meseci

Hoce li biti jednog belca, kod ovih sto nisu iz Kameruna?
V

Vidi

pre 9 meseci

Što se mene tiče,neka svi budu iz inostranstva.Tako je u većini velikih klubova.
S

Sale Kg

pre 9 meseci

Da igrate Ligu šampiona i vi imali potrebe za dovodjenjem kvalitetnih stranaca!
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Sigurno nije dosao za dzabe da igra na nasim pasnjacima, milion evra plata, ugovor 3 godine.
D

Delija Momak 91

pre 9 meseci

Smejurija teska, uzeti toliki milioni, a pojacanja nula, zadnji dan zavrsavamo polu amatere, nesto se tu kao lozimo, zadnje dve utakmice su pokazale, sta mozemo da ocekujemo... A Bahar dobija otkaz vec u oktobru tj posle YB.
j

jeste

pre 9 meseci

Lepo je živeti u iluzijama.
G

Gost 91

pre 9 meseci

Videcemo iluzije veoma brzo, a vi zapamtite ovaj komentar, pa se setite posle... Nemamo drugog krstenog stopera, nemamo rezervnog levog beka, Rodic poluvreme i dusa mu u nosu, desnog beka uopste nemamo, nemamo levo krilo, nemamo napadaca, nemam drugog veznog igraca, i vi se lozite i dalje... Ps Borjan za Glazera tata! Protiv pazara na Mari igramo bunker branimo se da ne dobijemo gol, druze to se bije sa 4-5 golova kao od sale...
a

aleksa101

pre 9 meseci

Ima se moze se.. Mislim da je ovo vise ulaganje u sledecu sezonu u novom formatu LŠ nego sto ce sada dati rezultate..
m

madmix

pre 9 meseci

to je i plan i logično,sledeće sezone igramo play off kao nosioci i nagrade rastu 40% uz 8 garantovanoh utakmica
D

Dragan Z.

pre 9 meseci

Samo da u plej ofu ne izvucete neku gromadu poput Haife prosle godine i od sna o LS ostane nista...
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Ako ovaj stvarno dođe u Zvezdu, biće nam ogromno pojačanje baš na poziciji koja nam je škripela od početka priprema do sada. Stamenić i Hwang, Ivanić ispred, pa to je nivo LŠ. Problem je igra Bukarya, koji je toliko sebičan postao da se to ne može više gledati. Ali da se vratim na ovo pojačanje, ako zaista dođe nema brige za prolazak grupe barem kao treći, ako ne možemo da preskočimo Lajpcig, koji je objektivno bolji od nas. Jedino da neki njihov igrač napravi glupost pa da oni igraju sa igračem manje veći deo utakmice. I to se u fudbalu dešava ponekad.
D

Da se ne lazemo

pre 9 meseci

Dusebriznici znaju da sabiraju, i nisu slepi kod ociju. Ovaj je placen 5. miliona, napadac 4. miliona plus 1. milion bonusa napadac. Glazer 1,2 miliona, Degenek i Ado zajedno 900. hiljada. Dakle bez ovih sto si ti pobrojao 12. miliona, ali tu dolazimo do jos jedne stvari, secas se Terziceve price o patriotizmu i pozajmljenih 12. miliona da se plati porez, a da ce se novac provatnoj firmi vratiti od novca od LS. Dakle, 24. miliona. Sad Katai, Ivanic, Dragovic, Olainka, Bukari, Kanga, Kangwa, Kraso, Glazer, Degenek Spajic, niko od njih ne igra za manje od 600. hiljada mnogi od pobrojanih i vise, a ti je samo deo igraca. i ste vec sad. I sad ti meni kazes da sam ja dusebriznik, ne samo vidim ono sto i ti ali ti neces to da proznas.
D

Dusebriznik

pre 9 meseci

Dusebrizniku procitaj mi dugovanja najvecih klubova na svetu i plata igraca ako nije problem . Pitam za drugara sa tiganja
d

darkok

pre 9 meseci

E sad sve što si računao pa x 2 jer niko od nabrojanih nema platu ispod 1.200.000e eto koliko ste vi cigani slepi pored očiju i koliko nemožete da sagledate realno stanje u i oko svog kluba vi će te na pojačanja u ovom prelaznom roku dati 20.000.000e a de su plate za te igrače pa ovaj koreac i špic vam dolaze za platu od 2.000.000e po sezoni vi nemate budžet za tako nešto ali imate državu iza sebe koja će vam dati i otpisati dugove kao što i radi u poslednjih 10-11 g
U

Urke777

pre 9 meseci

Sve je to tako, duzebriznice, jeste, ali zaboravio si sledece: od LS nam je leglo 26 miliona samo za ucesce. Racunaj da ce sa kartama i rezultatima biti preko 30 miliona, ali ajde da se drzimo onog sto znamo za sada. Od prodaja Pesica, Azarova i Erakovica dobili smo 10 miliona. Dakle 36 miliona se slilo u kasu. Gasprom i MTS i ostali sponzori jos 8 miliona, dakle 44 miliona ima Zvezda. Sve igrace, pritom, kupuje na rate, dakle nece isplatiti ni 30% transfera ove godine. Vidis, ti racunas sta ti odgovara, ali neces da uracunas ono sto ti ne odgovara jer znas da je Zvezda u plusu i da ces crci od muke ako to priznas, pre svega samom sebi. Klasicni spinersko-zeks komentar gde se sve vadi iz konteksta, da bi se prikazalo nesto, sto nema smisla. Kad vec sabiras, onda sabiraj i oduzimaj, do kraja. Duzebriznice
@

@Dusebriznik

pre 9 meseci

Majstore ne mozes uvrstavati Zvezud uz rame sa klubovima ciji igraci zbirno vrede po 700-800 miliona i koji su poput Barselone na primer masinerije za pravljenje novca. Oni mogu da budu zaduzeni ali uvek imaju modele po kojima da vrate novac. Rasprodajom tima, ogromnim sponzorstvima, prodajom opereme i suvenira. Zvezda nema nacine da vraca svoje dugove, ako ne preismerava pare koje zaradi od Evrope, dok je velikanima novac od Evrope ko zna na kom mestu, jer od svog brenda zaradjuju mnogo vise.
G

Gost1717

pre 9 meseci

Pa ne mozes da igraš LŠ bez ulaganja..nisi otkrio Ameriku. Olanjika, Kraso, Stamenic si dosli za dž..samo plata..ne mozes sve za dž,.kad svi živi placaju silne pare! Pa i vi u basketu dajete silne pare za tolike igrace, a u debelom minusu, sa sve uloženom njivom kao zalogom!! I niko nisam video da kritikuje zalizanog..
D

Dominiraj

pre 9 meseci

NAJBOLJI PRELAZNI ROK U ZADNJIH 30 GOD,VELIKO BRAVO ZA TERZICA I UPRAVU I PUNA PODRSKA!
š

šopimi

pre 9 meseci

Čekaj, pa još nisu došli.
D

Dragan Z.

pre 9 meseci

Pred Haifu je Terzic izjavljivao da je to najbolji Zvezdin dim jos od Barija, polako sa hvalospevima...
P

PFC

pre 9 meseci

Sve ovo je bilo predvidivo. Čekao se sastav grupa. Sad, kad je jasno kakvi su protivnici, apetiti rastu. Treća pozicija u grupi je zagarantovana, druga realna. Mada, ako krene još jedan BG na vodi, eto šeika pa ni Gvardioli neće biti svejedno. Sve u svemu, milioni su spremni, oni nisu nikad ni bili upitni. CZ nije ni Bajern, ni Mančester pa da mora brinuti o poslovnom bilansu, prihodi-rashodi, plaćanju komunalija i ostalih obaveza. Toga nema. Zato ima banaka kojima je "čast" da im daju kredit pri čemu se vrati jedna rata, a ostalo se vodi kao "ma u redu je". Zato ima razno-raznih Kineza koji će na putu za dobijanje posla svratiti kod Terze "na kafu". U svakom slučaju, skoro je izdato naređenje: osvajanje EL u košarci i ulazak među 16 u fudbalu. Ćoki i Terza nemaju više pravo na popravni.
P

Posi

pre 9 meseci

Hvala na lepim rečima. Nismo to očekivali od jednog grobara.
@

@PFC

pre 9 meseci

Ok, sve je to u redu... Hajde strucno objasni kako klub koji navidno nema za struju, kom igraci odlaze dzabe a kapiten za 200 hiljada, moze sebi priustiti 10 pojacanja + napadaca za 1,3 miliona?
C

Che gile

pre 9 meseci

Dosta zanimljiv igrac.Podseca stilom igre na Redonda,ovi stariji se secaju...
B

Braća Singapurćani

pre 9 meseci

Hwang je mnogo kvalitetniji igrač od Bušuarija. To je nemerljivo. Bušuari nije i pitanje je da li će uopšte biti Hwangov nivo. Brat igra u oba pravca,dosta trči,jak na lopti ,kreativan. Realno neverovatan igrač za naše uslove. Jurila ga Atalanta,Nemci,tražili Grci 10,15 milki. U Rubinu bio sjajan. Uz Sona i Kima najstandarniji i najbolji igrač Južne Koreje. On i Stamenić su ozbiljan tandem na sredini terena i imaju kvalitet za Ligu šampiona. Takodje i Ivanić i Bukari (uz svu svoju sebičnost i mane ) itekako imaju kvalitet za top fudbal. Kraso,Omri,Dragović,Olajinka ,Mitrović su dobri igrači. Ima Zvezda baš dobar tim. Ostaje žal za Drkušićem koji je odličan i jako brz štoper ali svakako da je potpis Hwanga učinio da ovaj prelazni rok ocena bude čista 10.
?

??

pre 9 meseci

Pa nije jos.potpisao. pricate kao da jeste. Pa on je 10i igrac koji se dovodi u vezu sa zvezdom u poslednih 10 dana
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Štoper je došao sinoć!
P

Popsi

pre 9 meseci

Došao, ali nije kvalitet za LŠ.
@

@pepsi

pre 9 meseci

A ti si ga pratio redovno pa znas? Ne, tvoj Sanicanin je za LS 🤡

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Hvan je dobar igrac. Dobro je sto je drugaciji profil od Stamenica. Bili bi dobri u paru.
Д

Дадо Нк

pre 9 meseci

Ради Народна Банка,после приказаних игара у задња два кола.Спашавај Јоргованка,дај 25.6.7.8 меломааа остаћу крај тебееее😂😂😂😂
P

Planeta vri

pre 9 meseci

Ovaj transfer ima veliki odjek u obe Koreje, u Južnoj jer njihov državljanin odlazi pod grb ideloškog neprijatelja sa severa tj. da igra za klub koji nosi ime po tamo zabranjenoj crvenoj petokraci. Dok u Severnoj likuju u tv Dnevniku i javljaju da je ovo još jedna pobeda njihovog mudrog vođe i najava novih predaja Južnjaka pravoj ideologiji i konačnom njihovom slomu i predaji Severu. Atmosfera na korejskom poluostrvu se podgreva, a Južna Koreja traži zasedanje Saveta bezbednosti UN-a sa ciljem stavljanja veta na ovaj transfer i smirivanje ratnih tenzija na korejskom poluostrvu.
S

SezonskaJakarta

pre 9 meseci

Ispraćeno je i u Americi, zbog tamošnjih problema sa snagama Diksilenda. Analogija nije u potpunosti ispoštovana, jer se oni bune zbog davanja građanskih prava "obojenima", ali ova iskra dovoljna je bila da dovede do novih nemira u Teksasu. Danas tamo ima puno fudbalskih menadžera koji su zbog višednevnog proturanja lažnih informacija vezani golog dupeta za kaktuse, na milost i nemilost vremenu lešinara.
r

realni Zvezdas

pre 9 meseci

Ajde prvo o Hwangu, ono sto treba reći, koga nije gledao, ne može da zna kakvog smo igrača doveli, ovo je pravo pojačanje. Jak na lopti, fizički kida, a ono što je najvažnije, to je da igra sa obe noge, ne libi se da šutira sa distance. Odlično će da se uklopi sa Stamenićem. Trebalo je prodati Kangwu, ako je bilo ponuda. Objasniti Krasou i sličnima, da nema Lele muda, već na svakom meču pružiti 100 posto max, jer ne igraju za klikere već za ozbiljnu platu i premiju. Što se tiče napadača, od početka sam govorio da nam treba špic poput onog iz Makabija, Šerif je enigma, ali trebalo bi da dominira u našoj ligi, za Evropu ćemo videti...
P

Poosi

pre 9 meseci

Fizički kida, ne znam u kom smislu misliš? Verovatno da ima kondicije. Inače mana mu je što nije snažan. Sve ostalo je vrh, naročito šut sa distance da razbija ove naše bunkere.
G

GostKv

pre 9 meseci

koliko sam uspeo da nađem informaciju teško da će ovaj koreanac da potpiše za zvezdu,on zeli u neku jaču ligu od naše, tj u ligu petice,a cak se piše da ce da raskine ugovor... jedino ako uspemo da ga dovedemo na pozajmicu do kraja sezone jer bi igrao ligu šampiona,pa da sledeće godine ode u neki tim iz lige petice. pogodite ko mu je menadžer? pa ta menadžerska agencija drži mnoge igrače iz engleske premijer lige,pa vidite da li će ovaj da završi u zvezdi
P

Popana

pre 9 meseci

Kaže se Korejac, a ne Koreanac.
D

Da podsetim...

pre 9 meseci

Za sve ove "dusebriznike" i neprijatelje Zvezde koji ovde spominju "ogroman novac" evo da im malo pojasnim kako matematika funkcionise u stvarnosti za razliku od njihove Maste, sva pojacanje koja smo doveli u FK u predhodnih par meseci kostala su nas SAMO 2.5 miliona(Kraso,Olajinka,Stamenic..itd) sa ovom trojicom igraca ukupna suma ce biti SAMO oko 12-13 miliona potrosenih na kompletno sva pojacanja ove sezone koja smo doveli u klub,a recimo kad to uporedis sa Fuzionisanom igokeom koja u KK za ovu sezonu ima cak 25.mil budzet(sto je EL i javno objavila) i placa samo Pantera 2.5mil po jednoj sezoni,ukupno 5.mil za dve sezone,dodjes vrlo lako do zakljucka da Zvezda u fudbalu nema ni pola budzeta koliko oni imaju u KK a titule i EL videli nisu vise od pune decenenije,a Zvezda sa druge strane 6-7 uzastopnih titula i 6-7 godina konstantnog igranja Evrope(LS i LE) i zarada preko 100.mil od svega toga,za pametne dovoljno!

Mihailo Vukovic

pre 9 meseci

Boli mnogo što za 6-7 godina nikada niste ušli ni u top 8. a toliko para skrcali a naročito je bolna epizoda sa Kampacom! Bolje ti je prati CZ u fudbalu možda u prvom kolu u Mančesteru bude izvučena sedmica na lotou!
Y

Yostra

pre 9 meseci

@Mihailo Mnogo, ali mnogo je smešno čuti prosečnog grobara kako najavljuje neke sedmice zvezdi protiv prvaka Evrope i Engleske, a oni izvukli sasvim lepu šesticu od 5. tima Danske 😄
Z

Zula

pre 9 meseci

Odličan igrač bez sumnje, da li vredi te pare videćemo. Šteta što napad nismo pojačali sa drugim igračem iz Južne Koreje,Cho Gue Sung, dao dva gola Gani na SP. I sad na leto otišo u Mitjiland za 3 mil € a pritom ima 25 godina. Sigurni golovi plus bi ga dobro prodali. A o korejancima i njihovoj srčanosti da ne pričamo, ne sumnjam da će ovo biti pojačanje za nas.
l

ludi milojko1

pre 9 meseci

Sva pojačanja preskupa, kako bi klub bankrotirao, pojedinci oteli Marakanu i zemljište oko nje na koje godinama kidišu, još je Miškovićev sin imao san o tome. Za nekoliko godina Zvezda će igrati na poljani.
@

@milojko

pre 9 meseci

Pozdravila te deca iz Danske sa 6 komada!
D

Djapex

pre 9 meseci

Lepo je ako Zvezda moze da ga dovede... jedino je problem sto dolazi za 6 utakmica (mozda vise), ali nasa realnost (ne mislim na nas kvalitet) je Superliga, tu se igra 37 utakmica... i jel stvarno mislite da tako skupi igraci hoce da igraju to prvenstvo... pa posle LS, Kraso, ovaj korejanac, itd ce hteti da odu... nase prvenstvo je jako slabo, skoro pa amatersko, nema kvaliteta, konkurencije... zato i Zvezdina igra je opala jer nije zanimljivo pobedjivati po 3 ili 4 nula non stop... jedina smo liga gde igrac daje gol i ne veseli se... jedino mali Mijatovic je bio sav srecan, ipak je jos mlad... i naravno Zvezda je mnogo jaca jer ima po 20 ili 30 puta veci budzet od ostali...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Ne znam što su ti ljudi dali minuse kada si generalno u pravu jer sam i ja slično pomislio kada sam gledao utakmicu protiv Novog Pazara. Mislim da početni entuzijazam igrača opada kada vide u kakvoj ligi igraju. Od terena do klubova. Onda se javlja opasnost da se desi ono kao protiv Voždovca. Već se u predhodnoj utakmici video raspojasan pristup i društvo lako ćemo.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Radi spisak. Ne moze ovaj, daj sledeceg! Trka sa vremenom! Ok, videćemo kada istrči na teren! P.S. Pomozite omladincima, ozbiljno "štucaju". Liga šampiona iza vrata!
r

recimoib

pre 9 meseci

Pa besplatni yan mvila je bolje rešenje i bolji igrač
1

123455

pre 9 meseci

A gde su srpski igraci 😂
P

Porn

pre 9 meseci

@123455... Sladjanja i Severina dobise 6 komada od Danskih maloletnika!
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Konacno lep pocetak nedelje! Pomeramo granice, ajmo LS bre

Aleksandar Trajkovic

pre 9 meseci

Tesko ljudi drugi, al sa ovim pojacanjima i 4/5 bodova i 3 mesto bi bila banja. Prvo dobili bi 5 miliona jos, nadoknadili bi izgubljene bodove od prosle godine i mozda i zaradili. Da osvojimo 12 bodova gde bi nam bio kraj. Treba biti realan. U Srbiji da obezbedimo titulu makar 5 kola ranije da pustimo klince da ugraju. Jedini problem ovde je sto ce se prodati bilo koji igrac sa dobrom ponudom. Ivanic jedan od retkih igraca te klase koji je ostao duze u Srbiji. A i da budemo realni njje bilo vece ponude od 8 m za njega, da je ponudjeno 15 otisao bi lagano.
S

Smouth

pre 9 meseci

Za koga ponudjeno 8 miliona 😳😳 druze moj u CZ ovog sada sto kupujete za 5 ne vredi 5, a ne Ivanic 15...Lazara Samardzica niko nece da plati vise od 15, a na mnogo je boljem glasu i vise je pracen od Ivanica

Aleksandar Trajkovic

pre 9 meseci

Pre 2 godine brajton cini mi se ili neki engleski klub. Ove godine Al neki 5 m. A za samardzica nije problem 15m , nego cale hoce 6 milki provizije citaj malo imas u utalijanskim medijima....
S

Smouth

pre 9 meseci

Cale je hteo 300k citam ja sve...transfer 16 miliona bio dogovoren u 3 rate. Napravio problem jer nije zeleo da advokatica uzme proviziju. Takodje sto se tice medija nije uvek sve kako se napise. Posebno kada procitas samo na 2 mesta, nigde na svetu neces naci narucenih tekstova kao kod nas. Gadjaju se nelim ciframa, a svi zavrse u Singapur ili Madjarsku
M

Majko mila

pre 9 meseci

Sta se radi u ovoj drzavi
P

Popsi

pre 9 meseci

Pa pišu se komentari umesto da se radi.
Х

Х Х

pre 9 meseci

И ја то кажем након одгледане утакмице синоћ између ИМТ-а и Партизана
c

cipar

pre 9 meseci

Loše pojačanje, nije teško zaključiti, zar ne?
G

Gost9

pre 9 meseci

Sve je ovo ok,ali mi sa trojicom pozadi ne mozemo da igramo.
v

v1ad

pre 9 meseci

Licno mi se vise svidja Busuari ali daleko da je ovaj los. A nismo imali azijskog igraca jos od Suzukija 2006.

Goran Tubin

pre 9 meseci

A taj Suzuki je bio....vrh
D

Druže

pre 9 meseci

Suzuki je bio marketinški potez Piksija.To svi znaju,makar mi stariji.
P

Popsi

pre 9 meseci

Taj Busuari kako se već zove jeste dobar, ali nema završnicu. Ovaj Korejac bije sa svih strana. Većinu golova je dao van 16.
@

@Druže

pre 9 meseci

Većina azijskih fudbalera su i dan danas čist marketing, ne moraš biti "mi stariji" da bi to znao,nisi otkrio toplu vodu...
@

@@ma da

pre 9 meseci

I park iz Totenhema je marketing,pa pogledaj koliko koreanaca i Japanaca razbijaju po Evropi,pratio li ti fudbal uopšte.
g

greška p

pre 9 meseci

Mislio sam na Šona,Park je bio u Junajtedu.
A

Aleksandar NO

pre 9 meseci

Kakav tal Marinakisa i Terze... Kakav posao Olija. Pa on je pre godinu dana dosao za dzabe kod njih... A mi se razbacujemo kao pijani milioner... I sta je ovaj Djidjia ili kako vec iz Bazela bolji od Lekovica.... Da ne pricam o ovom Senegalcu isto od 5 milki pa valjda bi ga kupim neki veci klub, a ne bi isao da reseta u propaloj kineskoj ligi... Meni ovo sve mirise na opasno pranje para doktora Terze...
z

zzzzttyyyždčxmqč

pre 9 meseci

Azarov dosao kod nas za 300 000 pa otišao za 3 miliona kakav tal Tarze i predsednika Sahtjora.
P

Popsi

pre 9 meseci

Pa taj štoper nije kupljen, a Leković je na pozajmici. Nemate vi klinci veze sa životom.
D

Delija RS

pre 9 meseci

Nadamo se da ovo ipak neće biti panične kupovine....
G

Gostivoj

pre 9 meseci

A bas pre neki dan razmisljam kako bi nam legao neki Korejac ili Japanac radilica u veznom redu i evo ga, boooomba! Samo nek se slika sa dresom i Tozom pa da znamo da je to to🙏🏻
B

Bakar

pre 9 meseci

Mogu i ja da budem trener kao Bakar, dajte jos koje milionce.
n

nik. odeon

pre 9 meseci

za pocetak budi kao obradovic. a za bahara si tanak
6

6845

pre 9 meseci

Nas cilj u ligi sampiona su pare i po mogucstvu trece mesto....niko ni ne pomislja da cemo proci grupu realno...ovaj igrac je to sto nam treba.. Veliki radijus kretanja dobar pregled...siguran pas....sa napafacem i stoperima nisam presrecan...nije dovedena zamena za Erakovica....tu smo tanki dosta....napadac macka u dzaku...dovesti ovog umrsto 5 god mladjed Isidora i boljeg je ludilo i neznanje...doveden je iskljucivo zbog lastisa
Č

Čosi

pre 9 meseci

Najbitniji igrač u reprezentaciji Koreje, a ti tako za njega. Odakle ti pravo da komentarišeš?
Z

Zvezdas...

pre 9 meseci

likovi koji pisu o drugom mestu u LS prosto ne poznaju fudbal , nemaju blage veze sa fudbalom, toliko....
G

Gost nedragi

pre 9 meseci

Kakvog vi samo lebdeceg duha imate. Dobri duh vas! Ako, i treba zajedno da slavite rodjose i pevate. Ostace valjda nesto i baksisa muzici!
G

GostBM

pre 9 meseci

Peva i Željko sa istim duhom.
P

Prelepo je

pre 9 meseci

kad cujes i vidis da polako ali sigurno Zvezda placa sve ozbiljnije.Pet milki je vec ozbiljan transfer i za dalje od Balkana.Ima se moze se.Kaplju novci od svega i svacega.Malo uspesi,malo sponzori,malo drzava,nakupili smo gomilu bodova za ove nase klubove i komsije sto ni coravi bod neuzese ove godine.Sta ces mora neko i za njih da radi i zaradi.Ovaj nas Doktor ima znanja i petlju .Rodjeni menadzer kako je doso komse se gase!!!Ne da im covek nista,po neki bod u derbiju da se neugase.Sad kad Bahar oplete sa bodovima po ligi sampiona ode Zvezda u drugu dimenziju.
В

Веселко

pre 9 meseci

Сада вам смета што нико не доноси бодове, али вам није сметало да у Лесковцу навијате за Олимпијакос који вам односи бодове.

gemathegreat

pre 9 meseci

@Veselko Ne smeta čoveku već "konstantuje" !!!
t

tdxuhd

pre 9 meseci

u istom danu,dva rekrorda
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Kada sam ja posle žreba rekao da ako se Zvezda dobro pojača da može uz malo sreće da napadne drugo mesto u grupi, dobijao sam brdo minusa. Zlo od igrača, samo je pitanje da li će uspeti da ga spreme i uigraju do početka LŠ jer nije igrao. A tek derbi ne mogu da isčekam, u sredini Stamenić, Hvan, Ivanić, Kraso, desno Bukari, levo Olajinka, špic Šerif, biće berba ušiju.
9

999

pre 9 meseci

Ti ako si ikad pogledao ovog Serifa i ovog Hvana kako igraju, ja cu pojesti ovaj telefon. Za mjesec dana ce te pljuvati obojicu i govoriti kako ste odmah rekli da su preplaceni i da nisu dobra pojacanja😂

Sakur

pre 9 meseci

Ti se radujes derbiju gde je Partizan sistemski unisten a vi za dva igraca dajete 10 miliona ma bravo bas ste mocni ono ima da nas razbijete
B

Bruka

pre 9 meseci

Vidi dečko, imas problem to nije sporno, pokusacu da te pitam prostim rečima da bi razumeo. Ti dobiješ 200.000 evra i kupis ferari, a ja 1.000 evra i kupim jugo, i mi se trkamo, i ti se posle divis sebi, ponosan, ismejavas me sto si stigao prvi. Tako i tvoj klub, pa sa tim parama i Palilulac bi bio prvak.
t

tttyyyyyzzzzz

pre 9 meseci

Vidite dećki vi imate milion i 200 i dovedete Saldanju, a mi za dzabe dovedemo Krasoa i Olanjinku. tako da batali te priče o jugu i ferariju. imas 300 000 dovedes Azarova a vi 150 000 platite za Arandjela Stojkovića, Azarov nam donese 3 miliona a vama Aranđel nekoliko golova, ali u svojoj meeži 😁
@

@tttyyyy

pre 9 meseci

i Stamenića za džabe...
b

brdo

pre 9 meseci

Kakvih crnih džabe za sve te igrače. To kao da neko kaže da je Mbape džabe posle ugovora. Ima vrhunskih igrača koji odrade ugovor i idu dalje, na platu i bonus za potpis daš koliko i za igrača pod ugovorom, samo ovo bude na rate...
@

@tttyyyyzzzz

pre 9 meseci

E sram te bilo, ne racunas 5 mil evra 11 godina od Gasproma, 17,5 mil evra oprosten dug Agrobanci, 5 mil evra oprosten dug Marfin banci, nezvanicni sponzori sa desetinama mikiona evra poput Ultra copa i Knez petrola, pa uplata fantomske firme 12 mil evra. Po tebi dobijamo isto i opet ste promašili dug od 100 mil evra
@

@bruka

pre 9 meseci

Види дечко, ја зарадим за Ферари, ти за Југа, значи ја сам способан, а ти си неспособан. Зашто не бих био поносан што сам способнији од тебе, који си ми највећи ривал и који ме пљујеш сваки дан?
G

GostNezvani

pre 9 meseci

Oko vaših pojačanja se otimali u ligama petice, ali ste vi pobedili. E, moj ti. Ovde dolaze nesnađeni ili sa falinkom, menadžerski talovi sa Kipra, iz Rusije ili Grčke. Sa nadom da ih prodaju brzo.
J

JT

pre 9 meseci

I od mene opet minus, obzirom da ova naša rekordna pojačanja za ekipe iz lige petice su smešna.
b

baš nekako

pre 9 meseci

Baš nekako na vreme, pa ovi će se upoznavati na terenu dok klinci "tresu mušemu" lige šampiona. Valjda tim treba da se uihra, odradi pripreme.
K

Kratko i jasno

pre 9 meseci

Zvezda će biti druga u grupi LŠ,biće žestoka borba sa Lajpcigom,čujemo se oko NG,u vezi ovoga.Nijanse će odlučivati.
b

bigzi

pre 9 meseci

Druže Lajpciga se više plašim od Sitija Od Sitija gubimo 7-0 kod njih ali poslednju igramo kod kuće kad je Siti verovatno već obezbedio prolaz još plus Siti i protiv slabih ekipa igra loše u gostima u LŠ. Dok Lajpcig ove godine ide i delje sve redom, tako da dva puta da gubimo po 3-0 od njih ne bi bilo čudno uopšte
d

dejan77

pre 9 meseci

Isidor bio top pa se iskimplikovalo...Drkusic isto tako...Hvanga cekam i ne verujem dok ne potpise...inace da nije bilo spora sa olijem nikad ga ne bih doveli...odlican igrac
e

ejjj

pre 9 meseci

A Rodic igra stopera???? Pa ne moze se tako stvarati tim...
G

Gostqwerty

pre 9 meseci

Sad je jasna cifra koja se gađala letos i zašto nam je trebalo baš toliko novca i to prodajom ne zaduživanjem...ovakva pojačanja...za 10miliona doveli smo Krasa,Olanjinku,Adoa,Stamenića,Endijaea,Đigu i Boma...svaka čast skautima i upravi,ovo posle LŠ će sam Lučić sa smanjenom minutažom toliko vredeti,a ne ovi dovedeni od kojih su trojica već pokazali klasu...Boma i Stamenić će biti rekordne prodaje na Balkanu videćete !!! Nameštajte vi penale i sokolite Zvezdinim kiksevina i nuspesima ostalih srpskih klubova u evropi. Ostali do veka vi nama avangarda takva kakva jeste jer i sami verujete u nešto što nije...neka vaša vera vaša stvar... Moj klub ode stepenicu više bliže svom prirodnom mestu,na kom je navikla i svoje navijače i ceo svet da bude... Vidimo se na derbiju dečki... Što bi rekli vi avangardistični(kada vam to odgovara) Evropa je merilo !!!
ц

црно на бело

pre 9 meseci

Друже,о чему ти причаш?Ви сте паре од ЛШ потрошили прошле године када сте били пројектовани за 1/2 ЛЕ...све ове милионске трансфере покривају порезници Србије...за две године имали сте 2 или 3 излазна трансфера,а 33 улазна,од тога 25 промашених(да не причамо у последњих 10 година)...седи доле и не бламирај се!
д

да, да...

pre 9 meseci

...па и ви сте у кошарци били пројектовани за Ф4 ЕЛ, а на крају нисте били ни на Ф4 КЛС 😂😂😂 а приходовали за сезону сте таман да платите Пантера. И то без пореза и доприноса.
B

Beda

pre 9 meseci

Samo jedno pitanje. Da li si ti normalan? Da li zaista veruješ u sve gluposti koji si napisao ili si samo licemer. Ej bre bedo 10 godina vam se samo sipa i sipa, dug premasio 100 mil evra, oprastaju krediti, nezvanicni sponzori takođe sipaju, fantomska firma pozajmljuje 12 mil evra, vas FSS i sudijska irganizacija, imate najveceg navijaca koji vam ispunjava svaku zelju. Sta jos hocete nezasiti i nezajazljivi stvorovi, nikad vam dosta, samo otimaj, drugi neka nestanu. Ma fuj bre, zgadili ste se svima, procitaj sta strani portali pisu o vasim uspesima i zahvaljujuci kome.
ј

јсјсј

pre 9 meseci

момчино 10 милиона за трансфере, а плата је врв за џабе....чим играч долази за џабе значи да ће добити добре паре на руке и он и менаџер и да ће му плата бити добрано увећана..ниси слеп видиш које је плате јуве увек давао играчима који дођу као слободни
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Olimpijakos je trazio Atalanti 10 miliona, znam da je bio i blizu Frajburga, e sad sta se tu desilo, ne znam. Verujem da je hteo da ide, i da je tu ispao problem.
z

zzzzzzzzyyyyyy

pre 9 meseci

проблем је што је он тврдио да има уговор 1+2 год а олимпијакос каже на 3 год, зато није хтео да игра квалификације за Европу
z

zar je bitno

pre 9 meseci

Desilo se to da je prelazni rok zavrsen svuda i moguce da bi igrac otisao i negde na pozajmicu i da bi izgubili novac. Ovako ce igrati Ligu Sampiona i mozda su i neki procenti posto je placanje na rate.
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Malo neozbiljno za tako ozbiljne klubove. Neverujem da jedan Korejanac hoce nekoga da prevari. Ja kad vidim onog Marinakisa, smrdi mi na prevaru. Dok ga ne vidim sa dresom, nista neverujem. Inace sam ga gledao prosle godine vise puta, i stvarno mislim da boljeg igraca nismo doveli, niti da je igrao u Srbiji.
d

dejan77

pre 9 meseci

E ovo je vec vrhunsko pojacanje...koliko mi se stoper i spic nije svideo za ovo nema sta da se kaze...vrhunski igrac
m

madmix

pre 9 meseci

za špica nemoj da sumnjaš,zna Bahar koga je tražio,ono što je imao u makabiju sa pjeroom to je sad ovaj samo brži,okretniji i tehnički bolji,videćeš
S

SFRJ

pre 9 meseci

Volim igrača koji se podjednako služi obema nogama. Dobrodošao si!
R

Ris

pre 9 meseci

Odoše Katai i Ivanić Borjanovim stopama. Samo 6 meseci kasnije.
U

Uefini meleoni

pre 9 meseci

Dovoljno su rastegljivi da Katai i Ivanic ne moraju da idu. Moze Zvezda da drzi i 40+ igraca i deli plate, Terzic sa 1 uefinim meleonom 5 placa.
s

svc

pre 9 meseci

alo momci sta se palite? decko nece imati mesta ni u graficaru...
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Jos nije potpisano nista, ali i ako dodje, ovo je vezni fudbaler. Zvezdi trebaju bekovi i stoperi. Degenek, Rodic, Dragovic i Mijailovic nisu za LS. Dzabe dobar napad kada je odbrana kao svajcarski sir. To ce se videti protiv Mancestera, Lajpciga, Jang Bojsa, Partizana i TSC-a. Terzic je i onako rekao da nema smisla trositi pare na bekove.
Х

Х Х

pre 9 meseci

Ти кад би се и мало разумео у фудбал, схватио би да је овај фудбалер баш неко ко ће да крпи рупе иза крилног играча. Баш као и Стаменић на другој страни.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

XX@ kad bi ti mogao da razumes sta sam napisao bilo bi dobro. Ne radi se o beku i o stoperu, ako znas sta su bekovi i stoperi.
R

Realizam

pre 9 meseci

Koliko para je potrošeno u fkczv ove sezone, sve ispod polufinala lš je neuspeh.
G

Gall

pre 9 meseci

Druze predji ta sa ovom patetikom na romantizam
и

иеугпњжцмљшвђе

pre 9 meseci

Колко сте пара дали за Сладању све испод 3 гола и мрежи Норцијаленда је брука. аааа дааааа
@

@Realizam

pre 9 meseci

Da, ali Lige Konferencije… A tamo se niste kvalifikovali… Nemojte da mesamo babe i zabe
e

edo555

pre 9 meseci

Veoma zanimljiv igrac,tamqn ono,sto nam je potrebno,igrac koji ce uzeti loptu i navuci na sebe 2 igraca automatski se pravi visak.Tehnika kao Katai samo brzi igrac.Barak tempira formu uz pojacane treninge da budemo top za LS.Ja se ne brinem za igru bice to odlicno
B

Bruka

pre 9 meseci

Pa dece ih vise sa ovoliko stranaca, morace deda da menja opet neka pravila.

aleksandar stolic

pre 9 meseci

bitno da kod vas sve domaci 🤣
@

@aleksandar

pre 9 meseci

Pa vi se hvalite kako ste Stub Srpstva, sa 70% u prvoj postavi, spade vam posto i u kk i u fk na samo 5%
R

Realno samo

pre 9 meseci

Ljudi dali 10 miliona za 2 igraca… zato su otisli benzin i cigare opet…
R

Realno odgovaram

pre 9 meseci

To je to, otprilike koliko ste vi odvojili za pantera i lesora kao 7.plasirana ekipa. Pozz
х

ххххсзззз

pre 9 meseci

Ставите бензин на 500 кер на зиму ћемо још два играча од по 10 милиона
A

Affkor

pre 9 meseci

Ljudi dobili 30 miliona za učešće u ligi šampiona dečko!
N

Najbolje pojačanje

pre 9 meseci

Atalanta je tokom avgusta celog htela Hvana, a Olimpijakos tražio 15 miliona evra. U pravnom sporu je bio sa Olimpijakosom oko ugovora i do kraja nije bilo došlo do transfera. Zvezda je to iskoristila. Pored Atalante koja je imala čak i kontakt sa samim fudbalerom, zaintereovni su bili Fenerbahče, Inter, Napoli, Atalanta, Monca, Frankfurt, Frajburg, M'gladbah i Hofenhajm.
B

Bravo Zvezdo

pre 9 meseci

Olimpijakos je tražio između 10 i 15 miliona. Igrač je insistirao na otkupnoj klauzuli od 3 miliona i da je ugovor potpisan na 1+2 miliona. Olimpijakos je mogao ostati bez ičega možda da ga nisu pustili sada Zvezdi.
З

Звездан Звезданић ДОКТОР

pre 9 meseci

Ја гарантујем за овог момка
P

Popsi

pre 9 meseci

Kanga ili Kangwa, neko mora da pakuje kofere.
G

Gall

pre 9 meseci

Zbog godina realno bolje Kanga
?

??

pre 9 meseci

Bolje kanga zbog godina, ali ako kangwa ne bude igrao ove sezone, sledece ce otici za bagatelu. Tako da je mozda bolje na njemu uzeti sad sto vise
M

Magelan

pre 9 meseci

E, ovo podrzavam. Vredi mnogo vise nego Ndiaye.
L

Lazaros

pre 9 meseci

Е ово је већ ,озбиљно појачање Само са га видим са шалом око главе и то је то
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Ako je ovo zaista istina - bravo za ovaj transfer....Fantastican igrac, po svemu veoma slican zvezdinoj legendi Pizonu. Koristan i u fazi odbrane i napada, besprekorna tehnika, i pored manjka fizicke snage i visine. Ja i dalje ne verujem da je pristao na dolazak u Zvezdu....Sve u svemu - ovo se zove TRANSFER. Stamenic i on - pun pogodak.
H

Hteli

pre 9 meseci

Smo igrače od 5mil,zato sad više ne setite i podržite klub,i manire se pisanja gluposti.Ovde mislim na navijače Zvezde,ako ih uopšte ima ovde.
B

Batman4Ever

pre 9 meseci

Žestoki porazi u LŠ grupi, eventualno 1 bod u grupnoj fazi LŠ, osvojena domaća titula zbog preslabe konkurencije i Barak neće dočekati kraj sezone. Ponavljam.
G

Gall

pre 9 meseci

Vidi druze makar i bilo tako, opet nije bruka kao ona vasa petarda u kvalifikacijama za najslabije evropsko takmicenje
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Одлично. Јави се на крају сезоне, али не под другим именом и са другачијом причом.
0

035

pre 9 meseci

@ivan 82-PREDLOG ZA IVANA. CRVENA UJUTRU UVECE PLAVA TABLETICA. OPET SI POBRKAO TERAPIJU
i

iz sljivika

pre 9 meseci

A zašto ne napišete razlog zbog kog je na ledu u Olimpijakosu? Čisto kako bi ste upotpunili vest.
I

Iznogude

pre 9 meseci

Možda da pročitaš vest ?
G

Gall

pre 9 meseci

Auh kakva vest… ajde necu komentarisati nista dok ga ne vidim da se slika sa Zvezdinim dresom, ali ovo bi bilo ogromno pojacanje…
I

IVAN 82

pre 9 meseci

Hahaahhaahha sipaj i ne pitaj. Bolje reci ko smije sta da pita!!! "Objektivni" navijaci podno tenka ce reci" Pa sta igramo lLigu Sampiona,zaradicemo 30Miliona" A svi znamo da vam nije coveka sa slike u svim prostorijama kluba, davno bi se i pkred Igranja LS stavio katanac. Nego vi se tesite,Eto to vam je za Toleta!!??A opet vam objasnjavam ako imam kome!! Prve od 7 titula su pod gospodinim Terzicem!! Dijara i Moreira su nas kostali par desetina eura NE,ne Miliona nego desetina hiljada eura!!! Koliko ste samo u zadnje 2,3 sezone bacili Miliona samo na Napadace?? Ne znate ni sami. Tada ste isto dovodili i imali promasaje sa pojacanjima. Pa se tada prije 14 godina nadje predednik jos po vama "Partizanovac" sutira vam penale podno rupe. I dovede Gasprom od 4,5 Mpo sezoni!!! Sto ga ne dade u Partizan.Ne da bi vas spasao da ne idete u 4,5 ligu!!! A danas isti sponzor sioa li sipa. A u Partuzan trovacnica koja bar da daje 5,6 Miliona kao vama pre 14 godina sponzor!! On nama 1,5M. Necu pricati o desetinama Miliona otpisa dugova, banaka itd,itd. I onda neko treba da bude ravnopravan u trci Mercedesa i Juga!!??
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Nismo vam mi krivi što ste umesto u tim ulagali u Đurinu frizuru.
@

@ivan

pre 9 meseci

Nisi moralisao kada ste za vreme Tole super lige dovodili sve sto ste hteli? Uzeli Savica iz Borce, Tosica iz Banata, Fejsu iz Kule...niste platili transfere, klubovi se pogasili ali gazde istih klubova su bile srecne jer su u isto vreme bili u upravnom odboru partizana... Zato pusti moralisanje, budi bar malo musko!
i

ivanica-sveznalica

pre 9 meseci

Vidi kako se neki sad raumeju i u ekonomiju i biznis.Znaju i o menadzerisanju cak i koje kad bio predsednik fss ko je vodio zemlju a koje davao novac blizancima.Koliko koji igrac vredi, ko je preplacen za koga se dalo malo a mnogo dobilo.Pa divno da takvi strucnjaci ostavljaju komentare.Bas ste vasim znanjem u oblasti fudbala unapredili citaoce Mozzart vesti o FK.Crvena Zvezda
K

Koan

pre 9 meseci

Zašto pominješ Terzića? On tad nije bio u Zvezdi. Zašto ne pomeneš da ste u vreme tog "sa slike" bili 3 puta prvaci, da vam je dao za licence, da ste dobili stadion? O KK drugom prilikom
N

Nerealista

pre 9 meseci

Dal je moguce da lik 82 godiste pise ovakve nebuloze i lozi se kao klinac neki..
F

Forever Young

pre 9 meseci

Nisam pratio ovog igrača, kakav je tip igrača, jel klasičan zadnji vezni koji kvari igru protivnika kao Samogo, iil ima brzinu, tehniku, razigrava itd??????????
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Nije zadnji vezni, nešto poput Ivanića što se pozicije tiče.
M

Magelan

pre 9 meseci

Mnogo ofanzivniji i brzi sa loptom. Kao Son za sirotinju, samo malo povuceniji. Tehnicki odlican! Rekao bih, pozicija Kange, ali dosta brzi sa loptom i bez lopte, dosta odgovorniji i dosta bolji tehnicar.
T

Tite

pre 9 meseci

Ovaj je igrao na svetskom prvenstsvu svaku od 4 tekme koje je odigrala Juzna Koreja igračinaaaaaaaaaaaaaaa
d

darkok

pre 9 meseci

Za njega je naš Kristijan Belić lično Ćavi toliko
е

е

pre 9 meseci

Белић није Ћави ни за тебе и мене, човек није имао места ни у Чукаричком, па ти види где сте.
B

Belić

pre 9 meseci

Je klasični mesar i loš fudbaler.
G

Gall

pre 9 meseci

Ako ste vi sa Belicem zadovoljni onda smo i mi za vas zadovoljni. A sada pozz moramo da se spremamo za LS
c

cv

pre 9 meseci

za ovog ne bi dao ni 200 evra... vratiti bakulu i vulica...
S

Saturn

pre 9 meseci

AU kakav igrac za ovog momka sam prosle godine se pitao kako ne igra PL klasican box to box igrac ne staje lik , a bas jak na lopti , ko da gledam parka kad je igra veznog u junajtedu
t

tre

pre 9 meseci

je l ima neko da nije najskuplje u istoriji?
п

паметни

pre 9 meseci

нема. следеће питање?

Aleksandar Trajkovic

pre 9 meseci

Ovo je bomba , najaci igrac verovatno ikada u zvezdi. Za razliku od napadaca ovde nema brige. Na njemu i zaradjujemo. Bravo.
v

vidoviti

pre 9 meseci

Nije on za ove livade suvise je dobar realno,imao je dil za transfer pa mu to nesto puklo ali za LS je vrh od onoga sta mi mozemo da dovedemo
L

Ludilo....

pre 9 meseci

Igrac koji nema mesta u Olimpijakosu daje se 5 miliona? kakvo je ovo laganje i izmisljanje????
s

ssf

pre 9 meseci

Ne,igrac za kog se interesovao Inter i Atalanta,a nije igrao zato sto je bio u sporu sa Oly...
b

barak obama

pre 9 meseci

Legendo informiši se pa komentariši.
@

@ludilo

pre 9 meseci

Vidi se da ne pratis fudbal. Ovaj igrac je prosle godine proglasen za najboljeg igraca Olimpijakosa. Trenutno ne igra zbog javnog kritikovanja Olimpijakosa jer imaju spor oko ugovora, on tvrdi da je potpisao na 1+2 ugovor, dok grci tvrde da je ugovor na 3 godine. Atalanta i Fenerbahce su hteli da ga uzmu, ali Olimpijakos je trazio oko 15 miliona evra za transfer.
R

Reci ti nama

pre 9 meseci

Ali je igrao u sezoni sa Olimpijakosom gde je Olimpijakos bio ocajan i prosecan... Znaci igrac koji je prosek daje se ovoliko para...
s

s99

pre 9 meseci

A tebi neko treba da se pravda,jel?
L

Lazi i spinovi vasi

pre 9 meseci

Za igrace jsd-a nikad ne stavljate ovakve naslove...
g

gdv

pre 9 meseci

Dovodimo ovu rupu a imamo naseg bakulu...
7

7

pre 9 meseci

Mrkela jesi ti
P

Popsi

pre 9 meseci

Bakulu hahahahaha
M

Misko 981

pre 9 meseci

Bravo,odavno kretivnijeg igraca nismo imali,jos od Nineta,Marina i Evandra...Videcete gledao sam ga uzivo par puta posto zivim u Atini i naravno da sam gledao Oli
M

Marko BK

pre 9 meseci

Ako se ovo realizuje, ovo je bomba... Celo leto je imao sagu sa Atalantom, transfer nije realizovan zbog tumačenja ugovora. Jedini problem sto je on suspendovan u Olimpijakosu i nije igrao od pocetka sezone niti jednu utakmicu, ali prejak igrac.
K

Kljajicevo

pre 9 meseci

Bio bih zahvalan ako bi blize opisao njegove karakteristike obzirom da sibga gledao uzivo. Sa kim ga vidis i gde u ovom timu Zvezde? On treba sa Stamenicem da igra ili umesto njega?
?

??

pre 9 meseci

Sa stamenicem

ZetaReticuli

pre 9 meseci

@Kljajićevo, neverovatna tehnika, dribling, pa posle driblinga uvek tačan pas unapred. Uz to, klasičan korejski fudbaler, besprekorno fizički pripremljen, odgovoran u oba pravca, stabilan, miran, pouzdan, bez oscilacija.
b

boka1234

pre 9 meseci

Odlican igrac stvarno, ali sam citao da je rekao da ne zeli u Srbiju jer je slaba liga... Naravno super je ako dodje, on ima spor sa Olimpijakosom i zeli da ode, ali u jacu ligu. Odlicno pojacanje ako se uklopi
o

odvratni ste

pre 9 meseci

A vi morate uvek da stavljate ovo najskuplje u naslov kakva ste vi.... da ne kazem.

Aleksandar Trajkovic

pre 9 meseci

Toooooooooooo breee