I Benfika je zainteresovana za Pavlovića, cena 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.19. | 09:28

Posle Juventusa, Seltika...

Još jedan veliki klub zainteresovan je za Strahinju Pavlovića. Posle Juventusa, Seltika i mnogih drugih, javila se i – Benfika. Klub kroz koji je prošao veliki broj srpskih igrača poslednjih godina, a i dalje su tamo Ljubomir Fejsa i Andrija Živković, razmišlja o angažovanju talentovanog štopera Partizana ovog leta.

Informaciju je na naslovnoj strani objavio portugalski sportski list Ožogo, upravo na taj način: Pavlović je interesantan Benfiki. Mladi fudbaler Partizana je privlačan velikim klubovima zato što je levonog, ume da barata loptom, veoma je snažan i igra bez straha, iako je sastavio tek šest meseci seniorskog fudbala.

Izabrane vesti

Pred Pavlovićem je još dug put do potpunog fudbalskog razvitka, ali je definitivno „materijal“ koji je i te kako privlačan klubovima sa Zapada.

List tvrdi da bi Partizan prodao Pavlovića za 6.000.000 evra, što je suma koja se pominjala i prilikom interesovanja Juventusa. Međutim, torinski velikan je negde stao i deluje da su sve manje šanse da igrač beogradskih crno-belih postane član italijanskih crno-belih.

Ipak, samim tim što i dalje traže još jednog štopera, iako u kadru imaju Ostojića, Pavlovića, Vujačića i Dingu, u Partizanu veruju da će do kraja prelaznog roka prodati Strahinju i uveliko mu traže zamenu. Najbliži dolasku u Humsku je Boris Kopitović iz Čukaričkog, mada nisu crno-beli digli ruke ni od Nikole Maraša iz portugalskog Šavesa.

Od srpskih fudbalera u Benfiki su u poslednje vreme igrali Ljubomir Fejsa, Nemanja Matić, Luka Jović, Miralem Sulejmani, Andrija Živković, Ivan Šaponjić, Stefan Mitrović, Filip Đuričić, Lazar Marković... Videćemo da li će i Strahinja Pavlović njihovim stopama.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara