Komentari na vest

I Bleki najbliži selidbi iz ljubičastog u crno-belo... Ali koje?

P

Posetioc

pre oko 2 godine

Kod mene na svakom sejvu u FootballManageru predje iz Fiorentine u Njukasl, a cesto se desavalo da igraci i treneri koji na toj igrici predju u neki klub se to dogodi i u stvarnosti, slucajnost ili ne hehe po ovom mom će i Ten Hag biti trener Njukasla…

boban milosevic

pre oko 2 godine

moozeee hajde i tii uu juuveeee
C

CUKARICKI

pre oko 2 godine

zove
G

Gost$

pre oko 2 godine

Partizanovi igrači,su uvek na ceni
@

@Gost$

pre oko 2 godine

On je igrac Fiorentine ..
O

Ostoja M

pre oko 2 godine

Visinu ima, naučiće i da igra, a para neće nigde više dobiti nego ko kod nas!
J

Joo

pre oko 2 godine

Nema Milenkovic kvalitet za Njukstl njima su potrebniji kvalitetniji stoperi ne sumnjam da ih nece dovesti!!!
@

@Joo

pre oko 2 godine

Kakvih sve laznih stopera ima u Premijer ligi, Milenkovic je za njih preozbiljan igrac! Podjimo od trenutnog stoperskog tandema Njukasla, preko stopera Arsenala, pa i glavatog Megvajera! O klubovima ispod 10. mesta ne treba ni trositi reci...
J

Joo

pre oko 2 godine

Uzmi za primer Tarkowskog iz Barnlija mnogo bolji stoper od Blekija sa visegodisnjim iskustvom igranja u Premijer ligi posto ce Barnli ispasti iz premijer lige njega ce Njukasl pokupiti na leto verovatno ce uz njega doci Carlos iz Sevilje koji je izrazio zelju da predje u Njukastl na kraju sezone a ima obecanje celnika Sevilje da ce ga pustiti da ode tako da ce tandem stopera ciniti Tarkowski -Carlos!!
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Bilo bi sjajno da na leto promeni sredinu, realno mislim da je odavno prerastao Fiorentinu. Vec sada je jako pouzdan, ali smatram da moze jos dosta da napreduje...skroman, vredan i radan, zelim mu svu srecu!
G

Grobarijada

pre oko 2 godine

Koliko dobija Partizan-jel 10% ? Pa da prodaju sva ova pojacanja pijanog bugarina be mogu dobiti kao za 10% od Blekija.
G

Glatki

pre oko 2 godine

Odavno stagnira, pa čak i nazaduje jer igra u klubu bez ambicija. Verovatno je očekivao da će ranije napustiti Firencu jer evo već mu je 25 god a dečko je zadnje dve godine neprepoznatljivo loš što u Fiorentini što u reprezentaciji. Šteta, mnogo je obećavao. Svakako uz Pavlovića naš najbolji štoper, ali mora u klub sa ambicijama. Pavlović za početak mor početi da igra. U Monaku ga ne cene to je očigledno, i baš čudno da nije otišao na pozajmicu jer prošla selidba u Belgiju je bila pun pogodak.
@

@glatki

pre oko 2 godine

Pavlovica ne cene jer je spor i takticki nedovoljno potkovan. Dok je bio Kovac tu, drzao ga je na klupi, davao mu sansu s vremena na vreme. Sad kad je ovaj dosao, ni u protokolu nije. Jednostavno nije igrac za tu ligu. Od jacih liga, za njega je Italija, jer je fudbal tu sporiji, igra se defanzivnije. A ako opet ode na pozajmicu, i to ako opet ode u neki slabiji klub nekog slabijeg sampionata, pokazace da nije za najvece domete. Bolje mu je da ostane tu i nametne se ako moze. Uvek je tu neka Fiorentina.
I

Idemo srbi

pre oko 2 godine

@Glatki Koliko zao komentar! Kod nas je ocigledno najlepse kad se srbi pljuju izmedju sebe! Decko ima dva svestska prvemstva, a ti govoris kako stagnira! Najbolji nas stoper u reprezentaciji, a ti si toliko nemocan da tvoj komentar odise zlom ali to to ne vidis jer si ogranicen kao terasa. Nadam se da ces pronaci srecu u svom zivotu!
e

esex

pre oko 2 godine

prezirem juve ceo zivot al kad je vec vlahovic tamo nek i bleki ide kod njega pa zajedno da cekaju sms a kome je isto vreme za top tim.
G

Gost_73828292

pre oko 2 godine

Jos da Juve dovede Sergeja i onog malog Ilića iz Verone, i eto nama pola reprezentacije u jednom klubu ;)
T

Tako je ....

pre oko 2 godine

Taman da se uigraju! :D

boban milosevic

pre oko 2 godine

Ja kao Juventusovac i Partizanovac voleo bih obojicu i sergeja i blekija
V

Volim fucu

pre oko 2 godine

Za reprezentaciju bi bilo bolje da predje u Juve ili neki drugi tim koji se bori za titulu, treba nam sto vise igraca u klubovima koji imaju pobednicki mentalitet.
I

Idemo srbi

pre oko 2 godine

Bravo Bleki. Zasluzio si najbolji klub i najbolji ugovor. Srecno sta god da izaberes, ispao si fer prema fiorentini sto si produzio ugovor da bi zaradili sad je na njima da tebi ispune zelju! Srecno Bleki igracino!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Teško pitanje.Sa jedne strane navikao se na ligu, život u Italiji, stekao je ugled kod italijanskih sudija, prelazak u Juventus koji gradi tim koji će opet biti šampionski. Sa druge strane Njukastl će jako brzo biti jedan od bitnijih faktora u Engleskoj i u Evropi. Dilema
J

Junker

pre oko 2 godine

Apsolutno Juve. Njukasl dugo nece biti faktor u PL, a tek u Evropi. Moraju ceo tim da dovedu, bukvalno imaju 3 igraca da ostave i trenera kog ce tesko naci. Njima ce trebati bar 4-5 sezona dok postanu tim za 5. i 6. mesto. Ovako, Bleki da ode u Juve, sve mu je na tacni, Bonuci jos god-dve da mu mentorise, vrlo moguce De Liht napusta Juve i oko Blekija se gradi odbrana. Docekaju ga Vlahovic, Kijeza, Bernadeski i ima sve kao nacrtano. Jedino sto ce Komiso sve uraditi da ne ode i on u Juve jer ce ga navijaci nabiti na kolac, ako i njega tamo posalje.
V

Van D

pre oko 2 godine

Nije on igrac za Juventus. Previse nesiguran.Lacio ili taki beki klub su njegova mera realno.
L

Lolo

pre oko 2 godine

Ti znaš bolje od Juventusovih skauta da li je on siguran ili nije…što se tiče pavlovića, SMS-a, Milenkovića, Vlahovića, njima je stvarno nebo granica, samo je pitanje da li će da pogode transfere, da li će ih izbeći povrede i ostala problematika.
D

DekiSum

pre oko 2 godine

Stekao je ugled kod sudija? Hahaha Kako to?

38136

pre oko 2 godine

@lolo A sto se tice Pavlovica njemu je Bazel granica