Kingsli Koman (©Reuters)
Kingsli Koman (©Reuters)

I Čelsi stao u red za Komana

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 12:42

Mančesterski rivali dobili konkurenciju

Kingsli Koman ima 24 godine, a već 23 trofeja u svojim vitrinama. Ne iz juniorskih dana, već onih najvećih, osvojenih kao igrač Pari Sen Žermena, Juventusa, Bajern Minhena i francuske reprezentacije. I zato ne čudi što ga u svojim redovima žele najbogatiji svetski klubovi - izuzev Pari Sen Žermena koji ga je 2014. pustio da kao slobodan igrač pređe u Juventus.

SUBOTA, 15.30: (9.00) VERDER (5.70) BAJERN MINHEN (1.30)

Izabrane vesti

Posle Mančester sitija i Mančester junajteda javio se i Čelsi, pod vinjetom "ekskluzivno" objavio je Dejli mejl, ali samo u slučaju da Kristijan Pulišić napusti Stamford Bridž. To bi lako moglo da se dogodi na leto, jer je reprezentativac SAD nezadovoljan svojim statusom i tražio je transfer iako ima ugovor do leta 2024. Navodno ga žele Junajted, Liverpul i Bajern Minhen.

U međuvremenu, londonski Plavci će osluškivati kako teku pregovori u Minhenu, gde Bavarci pokušavaju da privole francuskog reprezentativca na ostanak. Prva ponuda za produžetak ugovora koji ističe za dve i po godine je odbijena. Navodno strelac jedinog gola i najbolji akter prošlogodišnjeg finala Lige šampiona između Bajerna i PSŽ-a želi da nastavi karijeru u Premijer ligi.

Njegov pobednički mentalitet, brzina i druge karakteristike, sigurno neće biti jeftine, ali pre toga da vidimo da li su u bavarskom gigantu popravili pregovaračke sposobnosti ili će posle Davida Alabe i Tijaga Alkantare ostati bez još jednog sjajnog igrača.

Koman je u Bajern stigao iz Juventusa leta 2015, samo godinu dana po dolasku iz Pariza u Torino, na dvogodišnju pozajmicu, a potom je otkupljen njegov ugovor. Ceo posao koštao je Bavarce 28.000.000 evra. Ako ga na leto budu prodavali, sigurno će zaraditi bar duplo više.


tagovi

Kingsli KomanKristijan PulišićBajern MinhenČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara