I Dejan Stanković zove: Svi na stadion

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.06.20. | 14:26

Pridružuje se i mladi Andrija Radulović

Postoji nezadovoljstvo u zvezdaškoj javnosti, izazvano porazom u polufinalu kupa protiv Partizana, ali se u Crvenoj zvezdi nadaju da će tribine Marakane u subotu protiv Proletera biti dobro popunjene.

Navijače je pozvao i šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Izabrane vesti

„Svi na stadion, nema druge nego tako. To je Zvezdina, apsolutno zaslužena titula. Bila je ovo fenomenalna godina za nas. Igrala se Liga šampiona, borili smo se iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec. Zvezda treba da bude ponosna na svakog igrača, zaposlenog u klubu, navijača“, rekao je Dejan Stanković.

On je poručio da bi jako voleo da vidi popunjene tribine najvećeg srpskog stadiona.

Ima ona pesma Delija: 'Svi na stadion, gde nam igra Zvezda šampion'. Voleo bih pune tribine u subotu, igrači su to zaslužili. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da svi zajedno slavimo i radujemo se novoj, 31. tituli za naš klub. Biće to pravo Zvezdaško veče“, zaključuje Stanković.

Veliko veče očekuje i mladog Andriju Radulovića. On će biti jedan od onih koji će podići šampionski pehar.

„Velika čast za mene. Maštao sam dok sam igrao na terenima Omladinske škole da ću jednoga dana dole, na Marakani, izaći kao šampion. Srećan sam i ponosan upravo zato jer volim Zvezdu od malih nogu i što sam dao svoj maksimum kako bih bio prvotimac. Subota će biti veliki dan za mene, biće pročitano moje ime – ime šampiona. Želim da se još jednom zahvalim treneru Stankoviću što me je nagradio za sve moje dobre partije u omladincima i što mi je pružio priliku da obučem dres prvog tima“, naglasio je Radulović.

Momak iz Kotora ne krije da bi voleo da vidi pune tribine jer će mu se tako ispuniti još jedan dečački san.

„Kada sam ušao u igru na utakmici protiv Radnika svi su me pozdravili aplauzom. To je mnogo značilo dečaku kao što sam ja, jer je onda trema nestala. Verujem da će tako biti i u subotu. Voleo bih da vidim pune tribine, da se svi zajedno radujemo novoj tituli. Taj huk pune Marakane na proslavi titule mi je još jedan dečački san i siguran sam da će biti ostvaren“, dodao je Radulović. 



tagovi

Dejan StankovićAndrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara