Komentari na vest

I FIFA rekla "NE" Superligi Evrope

I

Igor78

pre oko 3 godine

Neka igraju. Isključiti ih iz nacionalnih liga obavezno. Igračima koji igraju Superligu zabraniti učešće u UEFA i FIFA takmičenjima u narednih 5 godina (to znači da neće moći da naprave transfer ni u jedan klub van Superlige. Ako klub želi nazad u nacionalno takmičenje, moraće da uplati po 100 miliona EUR za svaku godinu koju je taj klub proveo u Superligi. Zabraniti klubovima pod okriljem UEFA I FIFA da prodaju igrače klubovima iz Superlige, iz prvog tima i omladinskog pogona (starije od 14 godina). Nacionalne lige će ostati bez dela prihoda od TV prava, ali će ugasiti ovu ligu za 2-3 godine. Vlasnike baš briga, oni će uzeti po milijardu eur za 4 godine od ove lige, posle toga mogu i da ugase klubove, ovo je bolesno.
I

Igor78

pre oko 3 godine

Ova ideja donosi pare, ali ubija takmičarski duh jer nema smisla pustiti klubove da igraju nacionalna prvenstva ako od plasmana u Ligi ne zavisi njihovo učešće u Superligi. Ovo je ideja američkih vlasnika jer sport kod njih tako funkcioniše, ali je sistem skroz drugačiji od Evropskog i zato ne vidim kako ovo može da funkcioniše..
P

Para na paru

pre oko 3 godine

"Sećaš li se one noći kad je FIFA rekla ne", verujem da su se bogataški klubovi mnogo uzrujali...
p

podesen

pre oko 3 godine

Perez nocas nije mogao da spava, Ceferin spavao ali znojav ili upisan, ujutru meri temperaturu, mozda je COVID - 12.
M

Medeni92

pre oko 3 godine

Jel kriv neko psg sto nije 20 bodova ispred lila koliko su para ulozili? Jel kriv neko juventusu sto ih ove godine kanta ko stigne daj boze da budu ispod 4. Mesta, tako zelim i liverpulu i totenhemu, daj boze da lester i vest hem zavrse u 4, sta bi tek dao da pariz ne bude u 3
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Treba ih pustiti da naprave ovu lakrdiju, pa ih izbaciti iz svih domacih takmicenja i zabraniti prodaju igraca ovim klubovima, i na sve nacine ih gurati ka bankrotu. Pa nek igraju svoju ligu.
p

podesen

pre oko 3 godine

Zabraniti prodaju igraca, druze gde ti zivis, prsvo na rad i zivot garantovano ustavom, nije ovo doba inkvizicije ili divljeg zapada, ko ima znacku i pistolj
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

@podesan - Druze gde ti zivis, pa oni rasturise jednu suverenu drzavu i nedozvoljavaju srbima da zive u jednoj drzavi, a da nemogu zabraniti prodaju igraca tim klubovima. kako fifa moze zabraniti igranje u reprezantacijama igracima iz te Stupid lige.
Z

Zmi Zmi

pre oko 3 godine

Boze, pa ovi ni tajming ne razumeju, ocaj. Sad kad se ceo svet poceo boriti protiv rasizma i za ljudska prava, jednakost (!!), i tako to, ovi bukvalno okrenuli u drugom pravcu, samo da forsiraju elitu, bogatstvo, licemerje. Molim se da im se obije o glavu.
G

Gostbb

pre oko 3 godine

Milan nije pristao da igra,to je laz. Ovo su spekulacije,Juventus da,Milan I Inter ne
G

Gost10

pre oko 3 godine

Koliko su jadni ovi iz UEFE. Iako sam realno protiv ove lige, al njima želim da se ugase, kako su samo licemerni i samo profit profit profit.