Komentari na vest

I Inter napustio superligaški brod koji tone

G

Gist

pre oko 3 godine

Ostaje gorcina sto smo se uopste petljali sa tom ligom, razumljivo je da to proizilazi iz finansija koje ipak odlucuju o gotovo svemu, ipak na kraju je jako dobro sto je jedan takav sraman pokusaj propao, veliko hvala za to pre svega englezima, da li su to uradili zbog nekog novca, to je sad manje bitno, i za druge klubove koji su u debelom minusu naci ce se neko resenje, a sad juris na skudeto, jos malo je ostalo blizu smo
z

znanje

pre oko 3 godine

vecina love iz uefe i fife ide ljudima u dzep a ne klubovima i onda kad se digne nova organizacija koja ce platit ljude koliko vrijede zapravo, odmah su iz uefe digli navijace na noge posto ih sudski ne mogu zaustaviti a uefa i fifa su najkorumpiranije organizacije svijeta poslje juventusa naravno!
A

AmaLa RS

pre oko 3 godine

Bravo veliki Internacionale! STOP KRIMOSIMA I OLIGARSIMA!
G

Goust

pre oko 3 godine

Drago mi je sto se ovo deslio, sada ce navijaci vise navijati za svoje tj male klubove iz svojih gradova koji ih ne bi prodali za novac. Ja sinoc gledao Verona - Firenca i bila je super utakmica,jos igraju nasi. Ne vidim i dlaje da bi bi mi smetalo da nema nekih klubova. Uvek bih pre gledao naseg Lazovica, Vlahovica , Milenkovica, Ilica.... nego tamo neki Juventus , Inter ili Milan.
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Kakva fora navukli krimose iz uefe sad ce im daju sve
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Real madrid cadiz, Spezia Inter, Koga normalnog ovo zanima? Fuj. Eto lige, ovo je dno dna. Fubal je umro sinoć i bice mrtav sve dok se ne osnuje superliga. Tuzan sam, ljut, ogorcen Svi protiv superlige! Ko ce gledat ove velike tekme, niko, osim navijaca ova 4 kluba! To dovoljno govori koliko ste pametni!
V

Vixtra

pre oko 3 godine

hahahahahahahaha Pukoše planovi staroj ku**i iz Torina ahahahahahahaha Od srca se radujem utakmici Inter - Specija, iako mi je još gorak ukus u ustima što je Inter išta i imao sa ovim Cosa Nostra kriminalcima iz Đubrentusa. Da je neke pravde Juventus i Real bi trebalo baciti u amatersku ligu a Anjelija i Pereza iza rešetaka. Taman bi ih treći pajtos, Bartomeu, tamo dočekao.
i

inter178

pre oko 3 godine

pricas gluposti ja neki dan gledo bolonja specia ljudi igrali polufinale lige prvaka napadalo se na sve strane bolja bila utakmice od celsija i porta jbt
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Ne lupaj gluposti. Kakav crni juventino... ti nisi ni prosecni gledalac fudbala a kamoli juventino. Mene interesuje da gledam italijansku ligu jer je drugacija od LS i drugih evro liga i pre cu da se lozim na gradski derbi sa Torinom, nego na mec sa raspalim Totinhemom i Arsenalom.
F

Familija

pre oko 3 godine

Bravo inter nezaboravite svi inter stoji u vrlo teškom i nezgodnom trenutku finansijski pre svega nemojte ih osudjivati znam da je teško bilo napraviti takvu odluku ali to je jedini način da svi zajedno zaštitimo integritet našeg fudbala i integritet našeg kontinentanog takmičenja
G

Gostvvv

pre oko 3 godine

Za sta Bravo,licemeri jedni,jedino je ogavni I sugavi milan bio protiv ali su ih na silu naterali americki vlasnici,inter kog sam.smatrao postenim I gospodskim klubom me je razocarao kao I sve iskrene navijace. sramota
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Cuj milan bio protiv bhahaahah, hajd procitaj sta je izjavio predsjednik milana
S

Sezam

pre oko 3 godine

Gostvvv@ Inter je poslednji od italijanskih ekipa uleteo. Milan je cak ucestvovao u kreiranju takmicenja tj Gazidis
9

9784598978

pre oko 3 godine

Čuj Inter gospodski klub, jao majko, samo šta su uništili cjeli talijanski nogomet. Pogledajte malo detaljnije kalčopoli i sve će bit jasno.