Komentari na vest

I Milan, i Juve idu u Ligu šampiona jer se Napoli samoubio!

H

Haro

pre gotovo 3 godine

Gde vam je sad trenercina Mihajlovic.. Trazi ga inter i juventus... Haha
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Sta je sporno sa Mihajlovicem ? Vodi covek Bolonju najbolje sto moze, ima Orsolinija i to je to, ostalo krsine od igraca.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

@haahaha bas nam tesko sto smo Sampioni Serije A - VELIKI INTER ! dok raspad iz torina mora u LS preko Verone raspadaju se za cetvrto mesto, tako ce biti i naredne sezone :) evo bas kidam onu stvar u ronaldov dres od muke sto smo Sampioni italije nesto mi bas muka :) Ja psv ! lupao lazne minuse, celu noc nije spavao BAHAHAHAHAHAHAHA BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
I

Ivan398

pre gotovo 3 godine

Covjece Inter 10 godina nista ne osvaja , cak i u najgoroj sezoni juve osvaja dva trofeja, 14 kup tacno dva puta vise od vas, posto ste nekad itekako igrali kup od 2006 do 2010,osim toga imate smijesnu statistiku u derbijima na nivou pjacence odmjer, 40 pobjeda manje u derbijima od Juvea, i opet vas taj Kuventus dobije dva puta ove godine,takvu statistiku nije imao ni Partizan sa Hajdukom, budi malo realan

Da Nilo

pre gotovo 3 godine

U nasoj najgoroj sezoni.u zadnjih 10 godina opet smo vas pobedili dva puta i uzeli vise trofeja od vas..Da nije Juve usao u ls bio bi siguran raspad sistema u klubu ali ovako mozete samo sanjati...Kad se raspadnete preko leta domacija ce se opet nastaviti....
a

amigo

pre gotovo 3 godine

Gde su internet navijači, mimeri i ostale neznalice koji su odavno poslali Juventus u LE? zar nikada nacete naučiti. Igra se 90 minuta i 38 kola. Više sreće dogodine
M

Miki761

pre gotovo 3 godine

I slepac je video da je namešteno..
S

Sava Pancevo

pre gotovo 3 godine

A tek Milanov mec je posebna prica. Nasa,,ding-dong,,liga je za Italijane ,,cist amaterizam,, I po kvalitetu fudbala I po kvalitetu namestanja.
S

Sava Pancevo

pre gotovo 3 godine

Nije samoubistvo nego dogovorna ekonomija. U danasnjem biznis ,,fudbalu,, nije namesteno samo ono sto nema potrebe da se namesti.
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Napoli potpuno razočarao , ekipa koja je tri kola pre kraja rasturila protivnike , a najbitniji meč nemože da dobije jednu za njih dosta slabiju Veronu , nije dovoljno u fudbalu da si kvalitetan igrač , potrebno je hrabrosti nejasno je kako Gatuzo nije uspeo da svojim igračima barem malo toga usadi u glavu , da za fudbal treba srce
M

Milutin 15

pre gotovo 3 godine

Dugo pratim Seriju A i ovo nisam video. Zadnje kolo i p.poluvreme nijednog ozbiljnog napada,ovo što je Napoli odigrao, garantujem da nisu svi igrači odigrali sa 100%,tako se ne igra utakmica sezone kod kuće.
P

Pppp

pre gotovo 3 godine

Forza Milan nek puknu dusmani!!!
F

Fossa del Leoni

pre gotovo 3 godine

Došao je kraj ove sezone . Pa da napravimo jednu analizu. Iz lige su ispali Krotone koji je generalno najlošiji tim lige i bilo je očekivati da ispanu, Benevento koji je prvi dio sezone odigrao odlično i bili su 11 na tabeli , ali su drugi dio sezone odigrali veoma loše , i Parma ( za mene iznenađenje ) uložili su dosta u pojačanja zadnje 2 godine , generalno imaju ok ekipu ali im je igra katastrofa . Torino šta reći za njih ekipa za Evropu ali ne ide pa ne ide , dosta su prelaza odigrali u sezoni totalno nestabilna ekipa , Kaljari isto kao i Torino ok ekipa al nema rezultata , Specija izvukli su se , Nzola ima da se proda samo tako , Udineze ovo im je realnost niti mogu gore niti dole . Idemo dalje Fiorentina za mene razočarenje imaju ekipu za top 7 ne igraju toliko loše u nekim situacijama nemaju ni sreće mislim da je više do trenera nego do samih igrača veliki rezovi su pred njima, Bolonja 12 mesto za njih nije loše bolji su bili prošle godine, Djenova veoma loše prvi dio sezone glavni kandidati za ispadanje , ali digli su se kao Feniks ,Verona mnogo dobra ekipa imaju pontecijal bili su tvrd orah za sve ekipe nadam se da će nastaviti ovim putem ( večeras su pokazali kako se treba igrati u poslednjem kolu ) Samdoria zauzeli su 9 mesto nije loše , generalno možda i ne očekivano , Sassulo kao i Verona imaju potencijal lep fudbal igraju ( nogovešta se da dosta igrača odlazi kao i trener veliki se rezovi spremaju i kod njih videće mo šta sledi ) Zadnjih 7 ekipa : Roma najveće razočarenje samo ču to reči ,Lacio ovo im je limit kakvu ekipu imaju klupa im je tanka skroz, Napoli po ekipi su u top 3 ali rezultati su bili iznenadjujuči ( kad se setim protiv Specije sa igračem više izgubiš ) ovo je i dobro , Juventus bilo je očekivati da će pasti samo ne ovoliko izvukli su se za Lš , Atalanta najlepši fudbal igraju u Evropi voleo bih da osvoje prvenstvo , Milan najveće iznenađenje šampionata kakvu ekipu imaju drago mi je što su se vratili u Lš, Inter izdominirali samo ću to reći , nadam se da u Evropi urade nešto mnogo više . Eto toliko ..... Forza Milan
D

Dzoni 92

pre gotovo 3 godine

Ja sam od malena navijac juvea. Ova sezona je katastrofalna. Cestitke naravno interu i Konteu na svemu sto je uradio. Atalanta najlepsi fudbal igra i apsolutno zasluzuje mesto u LS. Juve meni kao navijacu zasluzuje normalno LS ali kako je lose igrao ove sezone nece daleko dogurati nazalost. Toliko veliki klub treba da ima i veliko ime na klupi. Kapa dole za Pirla za sve ali nije morao bas da se uci na klupi juvea. Ronaldu svaka cast za sve ali Dybala zasluzuje mnogo vise minuta.
K

Kostakurta

pre gotovo 3 godine

Posle 100 godina sinter osvojio titulu a navijaci tuzni opet, jer je Juve ipak u LS, dokaz kompleksa. Vise mrze Juve nego sto vole sinter
R

Revanšizam

pre gotovo 3 godine

Sad ste se utalili pa nema revanšizma?
P

Popppa

pre gotovo 3 godine

Jel Bolonja nekog pobedila skoro?
G

Gost555

pre gotovo 3 godine

Pa sad, pitanje je dali se Napoli samoubio ili je opet proradila veza Severa - Milan, Juve, Atalanta, Verona ovog puta... Steta za Napoli, ali jednostavno ne moze se protiv mafioza iz Milana i Torina.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

ko je druze branio Napoliju da napuni Veronu?To ti je Gatuzo,na vodjstvu od 1-0,odma bunker.I naravno prime gol,i drago mi je sto nece igrati ls.Nisam zadovoljan ni sto je djubrentus tamo,ali jbg...
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Druze Juve je morao u LS. Jedan klub je morao da izvisi I naravno Napoli .... 100 namesteno. Ali dobro to je svetski fudbal para mora da se okrece. Da se krenulo sa super ligom Juventus bi bio 8 ove sezone. A pitanje I Milan dali bi bio gde je sada... iskreno drago mi je sto je AC Milan u LS ali mislim da su ga malo na misice pomogli zadnjih 10 tak kola.
V

Vec_vidjeno

pre gotovo 3 godine

Dobro Gatuzo je prosecan trener, on da vodi Fiorentinu verovatno ne bi mogao dao bude 10.na tabeli. Skromno trenersko znanje kao sto je i igracko bilo. Iskreno se nadam da ce Pirlo da ostane trener Juventusa, jer bi u tom slucaju Inter imao autoput za jos jednu titulu. Ako kineski vlasnici ne uprskaju stvari, ocekuje nas vrlo dosadna sledeca sezona sto se Skudeta tice.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

ne bi ja tako lako otpisivao pirla ima on znanje nego nema igrace uz dobar tim bilo bi ovo mnogo drugacije.
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

ZVEZDA je bila ravnopravna MIlanu, i to oba puta u zadnjih pola sata sa po 10 igraca. Jos Katai bio povredjen, u revansu falilio pola odbrane...Taj Milan je zavrsio kao drugi u Italiji, ispred Juventusa,Napolija,Atalante, Rome, Lacija...JAKA ZVEZDA KAO GROM !
G

Gost1970

pre gotovo 3 godine

Baki igrali su sa drugom skoro trecom postavom bez pritiska i vi ste ponovo izgubili. Molim te pokrij se usima i cuti.
D

Dekart

pre gotovo 3 godine

Po toj logici je onda i Omonija sa Kipra jaka kao grom.
I

Igrali...

pre gotovo 3 godine

...su im svi igraci ali su se protiv nas provukli. Njihov tim vredi pola milijarde evra. Zar je tesko priznati da je Zvezda igrala super sa Milanom, pa ceo svet je video!
a

abc

pre gotovo 3 godine

@1970 Mi nismo izgubili ni u Beogradu ni u Milanu, 2:2 i 1:1, dve nerešene.
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

Baki, je l znaš ti koja je prva, koja druga, a koja treća postava Milana? U odnosu na postavu koja je igrala danas, u Beogradu jedina izmena je bila Kastiljeho umesto Salemakersa i falili su Kjer i Čahtanoglu, s tim da je danas izostao Rebić koji je igrao u Bgdu ...u revanšu su igrali svi... Tako da, ne lupaj 'leba ti!!!
@

@gost1970

pre gotovo 3 godine

Tesko ti da priznas da je Zvezda bila ravnopravma pa cak i bolja od giganta Milana, provukli su se. Zvezda je pokazala svoju visoku klasu.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Gost1979@ ne prdi, sila smo, treća postava? Hahahhah... Šta uradila Almerija?
G

Gosti1989

pre gotovo 3 godine

Pa barem su igrali sa milanom a ne kao neki koji igraju 10 godina evropu pod toletom pa budu ekipa za napucavanje gol razlike i nista znacajno ne urade. Zvezda je za ove 4 sezone uradila vise nego Partizan u prethodnih 10.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

aman bre vise celu godinu dana kako vam ne dosadi bre. a nadigrali milan a bili bolji dobro svatili smo evo sladoled jedi pusti nas malo na miru vise.
P

Perini

pre gotovo 3 godine

Kako lazete sami sebe sa tom drugom, trecom postavom. Pogledaj sastave ponovo, pa se javi ovde
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Po tvojoj logici Amonija sa Kipra jača i od groma.
a

arroyo

pre gotovo 3 godine

e sta vam je fudbalska nesreca, cak i u pobedi umesto da slavimo ligu sampiona, meni krivo jer odigrah da ostaje 0-1 u Bergamu i 1-1 u Napulju i taman sve super kad ono, glupost od penala
t

tekilaaa

pre gotovo 3 godine

Navijaci AC Penala vise zale sto napoli nije dobio, nego sto su oni posle 10 godina u epskoj sklanjalici od strane Atalante i sudija usli u ls... Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah.... Kakvi kompleksi.
K

Knele-CG

pre gotovo 3 godine

Baka jesi ovo ti, jer si mi sličnu poruku poslao?
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

e pa ko ima komplekse to si ti tvojim komentarom svima pokazao. a dali su ovi igrali sklanjalicu pokazuje posed lopte gde je atalanta imala 70% loptu. ja ne znam ni jednu ekipu da igra sklanjalicu tako sto drzi 70% loptu u svojim nogama i napravi 13 suteva. a oba penala su bila. tea prvo srusila 2 igraca a drugi penal cisto igranje rukom i po starim pravilima bi bio penal a ne tek sad po novim gde svaki dodir lopte rukom penal.
h

hghgh

pre gotovo 3 godine

Djubrentus od ekipe Djubrentus od ljudi i navijaca, ko moze navijati za njih sem Smecara. Pa naravno da je svako navijao za Napoli i opet ga pokradose Djubrentusovci posto ne sme da ne igra LS. Djubrentus je ubica Serie A i dok ne oteramo ih u Seriu B liga nece moci da se vrati na stare staze
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

ZVEZDA je bila ravnopravna MIlanu, i to oba puta u zadnjih pola sata sa po 10 igraca. Jos Katai bio povredjen, u revansu falilio pola odbrane...Taj Milan je zavrsio kao drugi u Italiji, ispred Juventusa,Napolija,Atalante, Rome, Lacija...JAKA ZVEZDA KAO GROM !
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

ma zvezda zasluzila pehar serie A kako je pokidala ove sezone narocito u kvalifikacijama za LS ups moja greska vidimo se opet dogodine. i da ti javim nisam grobar ne pratim fudbal u srbiji
S

Seoul

pre gotovo 3 godine

Napoli nije za LŠ, neozbiljni su
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

pa nije im trener za LS napoli ima strasan tim sugurno bi bili drugi ako ne i borili se za titulu da im je bio neko drugi trener. gatuzo jeste dobar ali gde god treba takticki odigra pogubi se.
n

na ra vnoooo

pre gotovo 3 godine

Niko da pomene odvratnu sklanjalicu Atalante i sudijske organizacije koja je svirala ac penalu 76 penal u sezoni, olosi olosi olosi!!! Juve pokazao da je velikan, njemu nmz da se desi sezona bez ls!!!
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Pa nema sta da se pominje kad je svaki penal cist ko suza, ima var koji sve vidi jel ili nije... Sta oces da kazes dva igraca uletjela theu i nije penal, drugi ruka nije penal.. Daj druze ne pricaj gluposti.. Kad milan dobije svi se ili sklanjaju ili penali koji kao nisu trebali bit a kad Milanu gubi onda komentari raspala ekipa i slicno tome. Milanu je zasluzeno drugi. Pozdrav

Lemi

pre gotovo 3 godine

Koliko su uzasni ovi italijani... svi do jednog. Prvo Inter koji pre tri kola nije uspeo da zakolje Juventus. I sad Napoli koji ne moze kod kuce da dobije Veronu i napravi takav poremecaj u svetu fudbala... Ali eto, zato su slepci, i zato su i predmet sprdnje u Evropi poslednjih 10 godina. Svi do jednog.
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Bravo moji roso-neri! Idemo po 8. titulu prvaka Evrope!
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

I posle se neko pita sto ismevam navijace Milana sa Mocarta. Pa kako ljudi, kako? Sami se nude... :)))))))
G

Gost1987

pre gotovo 3 godine

@Pjanic sa tro zuta? Zasto se nude? Jel Milan sl sezone u LS? Jel teoretski mogu svi da osvoje? Koliko ima titula LS do sada? Sportski pozdrav
J

Juventino vero

pre gotovo 3 godine

Šta sve pišu ovi mali ljudi, puni zavisti i mržnje au nemam reči. Zapamtite moje reči, sledeće sezone, Juve ima da pregazi sve kao plitak potok. Baš zbog toga što su ovi jadnici uradili sve da Juve ne bude u prve 4 ali uzalud, pravda je zadovoljena. Samo da Ronaldo ode, to će biti najveće pojačanje, niko nam ne treba.

Mali peca

pre gotovo 3 godine

sa pirlom sigurno
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

brale da se imalo razumes u fudbal bilo bi ti jasno da sledece godine im sledi opet borba za top 4. sledi im temeljna rekonstrukcija tima kao i uprave iskreno pirla bi voleo da ostave ali verovatno ide i on. juveu fali bar 7 top igraca za prvih 11 plus bar 4-5 za klupu. napoli menja trenera roma dovela murinja milan ce dovesti sigurno par kvalitetnih igraca sad kad igra LS atalanta uvek jaka a inter ako uspe da nadje finansije i da ne proda nikog ne mora dovodi nikog i dalje ima snaznu ekipu. u takvoj ligi top 4 je za ekipu koja u fazi podmladjivanja i temeljnih promena sto je neminovno da se desi juveu je puna kapa. ako odrade dobro posao za 2 godine ce biti opet u jakom sastavu a ako propuste ovaj sad poslednji voz za rekonstrukciju tima sledi im raspad i cekanje kao interu i milanu 5-6god
G

Grof Seki

pre gotovo 3 godine

Ko si ti da teras coveka koji je dao 100golova u 3 sezone,ko moze da garantuje 18golova u sezoni a ne 25-30... Hoce li mrtvi Grizman da ga zameni... Koji vero treba ti zabraniti pristup tastaturi..
D

Dzoni 92

pre gotovo 3 godine

Reci im :)
Z

Zocky

pre gotovo 3 godine

Sve u svemu,na kraju nije loše drugo mesto, mada je Milanu mesto na čelu uvek i svuda, Inter je zaslužio da osvoji i ja kao iskreni poštovalac fudbala čestitam na tituli! Milan-Inter-Juventus+ Atalanta= Liga šampiona sledeće godine neće ličiti na predhodnih desetak, ova četvorka će kalčo vratiti na pijedestal!
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Gospodin Anjeli je svojim prljavim novcem "pokrio" sve tri vecerasnje utakmice! Premirao Veronu i Atalantu, sto je dozvoljeno, jer se podstice pobeda i "zatvorio" utakmicu protiv Bolonje, sto je nedozvoljeno! Milan mu je ustedeo novac!
b

bhffhg

pre gotovo 3 godine

Naravno niko nije toliko lud da mu nije bilo jasno da ce uzeti i kup i da Djubrentus ne sme niti se moze desiti da ne udje u LS. POsto je Atalanta izgubila kup ocekivalo se da nesto uradi veceras, sem toga velika je razlika dal zavrsis kao 2 ili 3 koji igra baraz za LS sto je jos jedan dokaz da je Milan igrao i protiv Atalante i protiv Juventusa, ali je posao uradila Verona kojoj ne trebaju bodovi. Tacno mozes da nagradis suparnicki tim al sta cemo sa Bolonjom koja nije postojala na terenu. Stampa je danima pisala da ce biti smak sveta ako Djubrentus ne udje u LS i time vrsila pritisak na sudije i na FS i uspeli su u tome. Uzeli su super kup i kup usli u LS sa ovakvim timom, zar treba nesto dodati ili je sve jasno odakle duva vetar zla
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Kesi blanko cek, calhanoglu aut. Konacno LS, bravo za piolija i momke
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

ja ne znam sto je samo ovde na mozzartu chalhanoglu los sve italijanske novine ga fale ali ne vi ga mrzite i dalje covek razbija i u reprezentaciji i u milanu.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ko je gledao revijalnu utakmicu Napolija, moze samo da se pita koliko je Delaurentis para dobio da pusti juve. A igraci Napolija su izgledali komicno u glumatanju kako nesto jure. Ova utakmica bi se morala istraziti ako ima ko ozbiljan u italijanskom savezu...
I

Inzaghi

pre gotovo 3 godine

Rekao sam da se sve rešava u poslenjem kolu. Juve ukoliko ne može da vrati Alegrija ili dovede Zidana, treba da ostavi Pirla na klupi, Milan treba da iskoristi LŠ da dovede par pojačanja, pre svega u napadu. Konteu želim da napokon prođe malo dalje u Evropi. Sportski pozdrav.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Napokon nakon 7 godine patnje i bola docek opet da moj milan igra ligu sampiona.Kakva sezona.Bravo momci na 2 mestu.Sad se treba dobro pojacati za ls
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Jadnici iz torina strepe i zavise od tudjeg remija, totalno nezasluzeno igraju LS
h

haahaha

pre gotovo 3 godine

a kako vam je tesko mogu samo da zamislim a tek strah jer stize opet veliki strasni ogromni GRANDE JUVE
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

Uzivaj Kokosko.u ovom Zrnu koji si Pronasla nakon 10 sezona i opet cea cekati toliko da nadze Zrno ;) I Pirlo Vise trofeja za Jednu sezonu nego Kineska.plastika u Zanjih 10 sezona !
R

Ronaldinjo

pre gotovo 3 godine

ma ajde to sto strepe i mole boga da bude remi u Napulju, ali da im se mora namjestati da izbore ucesce u lp kao na utakmici protiv Intera i onaj nepostojeci penal nad Cuadradom, eh to je jadno druze.
G

Gost133

pre gotovo 3 godine

Nisam vidio da je ikad itko dobio vise minusa na portalu hahaha
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Kako je Ja psv ! nalupao preko 500 minusa od muke, a tek ce da se zakopa kad Inter sledece sezone uzme 20ti SKUDETO, uzeo pirlo trofej cipripi kup italije, o misevi SKUDETO JE INTEROV I BICE I NAREDNE SEZONE ! vidis li ti jadnike iz torina da su strepeli do zadnje sekunde hoce li igrati LS BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Gost133 kako nisi video vise minusa nego mojih na portalu, sad pogledaj svoje minuse ;) da nije bilo Verone jadnici iz torina bi igrali LE, INTER SAMPION A SAD TISINAAAAAAA BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Gost133 alo prijatelju ko ti reko vidi svoje minuse, muka tek ima da vas strefi kad Inter osvoji Sledeci Skudeto naredne sezone jos u Aprilu, onda ne vredi ni 5000 hiiljda botovskih laznih minusa od jedne iste osobe. onda napises nisam video nikad vise minusa pa evo vidi sad svoje :) Gile je stara kajla za vas bio i ostace deco deco deco Djubrentus totalno ne zasluzeno igra LS? Ceka remi Napolija i vi se nadate necemu BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

@haahaha bas nam tesko sto smo Sampioni Serije A, dok raspad iz torina mora u LS preko Verone :) bas kidam onu stvar u ronaldov dres od muke BAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
5

51

pre gotovo 3 godine

Дабогда Везув прорадио!
B

Bolna kladionica UŽAS

pre gotovo 3 godine

Zaista sramota, šta uradiše Lion i Napoli. Nemam reči... ZLO. Da Bog da CRKLA OVA PRETHODNA SEZONA, pošto u njoj ništa nije bilo normalno. Ni utakmice, ni rezultati, ni ambijent... Najjjjgora koju pamtim, užas - 2020/21 Ili se igralo za kladionicu( što je VRLO MOGUĆE) ili su ove prazne tribine, VAR,učinili svoje. Ali,ozbiljna para se nije mogla uzeti. Užas. Kako je počelo tamo u avgustu, septembru- tako se evo završilo u maju !!! O Č A J N O ŽALOSNO
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

De Laurentis je upravo kupio najnoviji brojac para ,resetuje se na 50 miliona...pa opet sve ispocetka...a posle malo do majamija,kuba,jamajka...koja liga sampiona ...daj da brojimo.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Juve odlicno odigrao.. Koliko brze i tecnije kad nema Ronalda. Gdje je ono brojilo da objasni da je ovo efekat Ronalda, kao sto je rekao nekidan da je Ronaldo donio titulu u kupu..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Hahahahah, ma bravo kad su odigrali fenomenalno protiv nezainteresovane Bolonje koja u proseku prima 3 gola kad se trudi da napravi rezultat. Plus su danas morali da grizu zbog LŠ, bilo im je biti il' ne biti, odoše bonusi ako ne pobede. Videćemo sledeće sezone, nadam se da ostaju i Pirlo i ovaj vezni red i napad. I naravno da je efekat Ronaldo, da nije njega, ne bi ni videli Evropu a kamo li LŠ.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Nije se oglasio jos, ali je uredno angazovao svoj softver za ocjene hahahahah..
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Pa ne mora covjek svaki mec dati gol, niti asistirati pa da bude zasluzan za pobjedu. U finalu Kupa se vracao u odbranu, odvlacio protivnicke igrace na sebe i time olaksavao saigracima . Ronaldu je 36 godina i opet je najbolji strijelac tima
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Juventus je protiv Verone u prvenstvu osvojio 2 od mogućih 6 bodova. Ove godine Verona je jedan od najtvrđih timova lige. I Napoli je polomio zube.
J

J.P

pre gotovo 3 godine

Treba napomenuti da su Lazovic i mladi Ilic bili glavni nosooci igre Verone. Bravo momci
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Kaljari,Spezia,verona...sve kod kuce
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Prvo sve cestitke navijacima Intera za sjajnu sezonu o zasluzeno osovojenoj tituli! Posle duge pauze eto Milana u lg sampiona. Svaka cast momci veceras ste pogazali kako se gine za dres... Svi su odigrali odlicno i borbeno pogotovo Kesi koji je sjajan igrac! Jes i da je majstor za penale al koliko je danas samo pretrcao i koliko taj igrac ima snage! Forza Milan!!!
A

AC MILAN

pre gotovo 3 godine

Strepio sam kao da cekam loto od par milki Ali isplatilo se,napokon moj milan da se vrati gdje mu je I mjesto...zao mi napolia Ali sami sebi su raku iskopali...Forzaaaa
1

145 5

pre gotovo 3 godine

De laurentis gazda Napolija verovatno sada broji pare i dok mi ovo komentarišemo sprema se na put za Sejšele u provod sa ženskama. Prodao se Napoli!
В

Влада

pre gotovo 3 godine

Кладионица је чудо!
G

Gost355

pre gotovo 3 godine

too bree juve je u lš
r

ruth

pre gotovo 3 godine

Steta za Napolitance, ali ipak sami su krivi
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Sramota od igre napolija
R

Ronaldinjo

pre gotovo 3 godine

druze ovaj Napoli ove sezone kiksne protiv Cagliarija u 95oj 1-1, protiv Sassuola u 93oj 3-3, protiv Genoe itd itd te utakmice su imali po 10 suteva u okvir gola i onda u zadnjoj utakmici sezone odigraju ovako lose strasno. Al opet da nije bilo Calvaresea i nepostojeceg penala za juve protiv Intera, Napoli bi zasluzeno igrao sledece godine u ligi sampiona
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Ronaldinjo Hm napoli bi zasluzeno igrao ls? Ne kazem, jeste juve poguran od strane sudija, drugacije i ne znaju, to mi je najomrazeniji klub na svetu. Ali da li neko ko ovako odigra kod kuce odlucuji mec protiv, hajde da kazemo dosta losije ekipe, zasluzuje da igra najelitnije takmičenje? Ja bih rekao ne. Da se razumemo, ja juveu zelim da ispadne iz lige ako je moguce, ali ovaj napoli nije za ligu sampiona.