Miloš Degenek (©MN Press)
Miloš Degenek (©MN Press)

I Miloš Degenek bi mogao 'preko bare'

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 17:26

Defanzivac Crvene zvezde je zainteresovan da se vrati u MLS, pišu američki mediji

Iako se nisu proslavili u grupnoj fazi Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da privuku pažnju brojnih klubova širom Evrope, ali i sveta, sa akcentom na Sjedinjene Američke Države. Kao da ih drugi ne zanimaju, zagledali su se MLS timovi u izlog srpskog šampiona i svidelo im se ono što u njemu vide.

Uroša Kabića nisu dobili, ispred Šarlota ga je pokupio Torino, ali jesu Jovana Mijatovića koji je posredstvom Siti grupe završio u Njujork Sitiju za 10.000.000 evra. I dok u Ljutice Bogdana vagaju ponudu Čikaga identične težine za Osmana Bukarija, ‘preko bare‘ mogao bi da se otisne još jedan fudbaler iz tabora crveno-belih – Miloš Degenek.

Izabrane vesti

Preciznije da se vrati, budući da je letos po treći put stigao na stadion Rajko Mitić iz Kolambusa. I mada ne navodi koji bi mogao da bude Degenekov naredni klub, Tom Bogert, novinar Atletika specijalizovan za MLS tvrdi da bi do kraja prelaznog roka u Americi – koji traje do 24. aprila – trebalo obratiti pažnju na reprezentativca Australije, jer se ovaj zainteresovan za povratak.

Degenek je letos doveden kao velika želja Baraka Bahara, koji ga je prethodno želeo i u Makabiju iz Haife, ali je posle slabe partije na krovu Tržnog centra protiv Voždovca praktično skrajnut iz tima, te je do danas odigrao još samo tri utakmice, poluvreme protiv niškog Radničkog u Kupu Srbije, 22 minuta protiv kragujevačkog Radničkog u Mozzart Bet Superligi i sedam u sudaru sa Mančester Sitijem u Engleskoj.

I mada je bio standardan prvotimac u prvom mandatu Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, nejasno je da li je isti slučaj i sada po povratku 53-godišnjeg stručnjaka na klupu crveno-belih. Podsetimo, krajem decembra Zvezda je odbila ponudu Pohanga za 29-godišnjeg defanzivca, a kako je Mozzart Sport pisao početkom januara i Miloš Milojević ga je želeo u Al Vaslu.


tagovi

Kolumbus KruMiloš DegenekFK Crvena zvezdaZimski prelazni rok 2024Transferi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara