Komentari na vest

I ne zaslužuju da budu prvi: PSŽ očajan u duelima sa direktnim konkurentima

M

Mbapep

pre oko 3 godine

Ovaj mbappe je najj
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Secate li se onog teksta od pre tri meseca gde su analiticari predvidjali ko ce biti sampion u velikom broju drzava ? Msm da su za sve bili u pravu.
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Svake godine neki klub sa mnogo manje love , i mnogo manjim imenom , od ovih koje već znamo , napravi iznenađenje pitanje je samo dali može da izdrži do kraja sezone , ipak dali će ga sudije pokrasti ili će kao i po starom običaju prodati neku utakmicu , ipak ima i onih koji se zainate da bi dokazali da je fudbal igra u kojoj i mali klubovi imaju šanse da pobede , i tako prkose nekim super ligama i velikim bogatim klubovima jer je fudbal velika strast , i bol ....
G

Gost0202

pre oko 3 godine

Uredno vas ugasiti ako ne pobedite Monpelje za par dana .
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Lil uzima sada i nestaje sa mape... Profiteri će sve da rasprodaju baš njih briga za Evropu i prvenstvo samo kes
J

James13

pre oko 3 godine

Da li mi se cini ili osecam zaljenje autora teksta sto ovi „plasticni“ nece biti prvaci?
G

Gledije

pre oko 3 godine

Sto se Nejmara tice, njegov talenat, dar, nikad nisu bili sporni. Kakva kontrola lopte, prijem, dribling, sut. Ali umesto njegove glave da su stavili glavu prosecnog deteta od 10 godina pametnije bi i zrelije igralo fudbal. Da ima nekog saigraca koji ima gadnu narav i jak karakter, ne bi imao takav status u timu, vec bi ga dobro nasamarao u svlacionici. Sve radi na silu. Lici na one drugare koje svi imamo, sa prasinom u glavi koji su ubedjeni da samo oni znaju da igraju i da druge ne treba primecivati ni kada pretrce 50 metara da pobegnu cuvaru. On mora da napravi potez vise, umesto da odmah doda u mnogim situacijama. Jer ipak nisu njemu saigraci toliko losi koliko ih on pravi losima. Naravno da ce svaki bek Psg-a izgledati kao drvo kad ne moze da dodje u situaciju da asistira za gol, jer biva svaki put ispaljen za dodavanje. I onda Nejmar napravi neku magiju i pobede sa 1-0 i stekne se utisak da samo on i Mbape znaju fudbal u PSG, a da se igralo jednostavno i bio ukljucen ceo tim, pobedilo bi se 5-0,umesto jednog gola izvojevanog na individualnu silu. U Barseloni je stvarno bio dobar i to niko ne moze da porekne, brzo se zaboravilo, ali samo zato sto su tamo umeli da ga postave na njegovo mesto. A ovde od njega peave ikonu, zato i igra na silu. Da nece mozda Kimpembe da mu objasni neke stvari? Ma daj.
K

Klikeri

pre oko 3 godine

Upravo zbog toga sto si naveo je i zeleo da ode. Da 'on' bude najveca zvezda u timu. Nije ni novac koliko je njegov ego power trip. U Barsi bi zauvek bio u senci Lea Mesija, a i ostale 'dzombe' u timu mu ne bi dozvoljavale da palamudi previse.
g

gost133

pre oko 3 godine

Iskreno ne iznenaduje me sto Psg ove sezone mozda nece uzeti titulu ali me iznenaduje tim koji ju moze uzeti! Nakon proslogodisnjeg zavrsetka LŠ i nacina kako je igrao Lyon, izbacio Juventus, Man City, nadigrao onakav Bayern u prvom poluvremenu polufinala i bio mu najtezi protivnik (pogledajte sazetak utakmice), prognozirao sam da Lyon ima sve da osvoji titulu i da Psg-u nece biti nimalo lagano uzeti naslov. No medutim Lille je proigrao fantasticno i zasluzeno ima sansu biti sampion a i nadam se da hoce!
9

951357

pre oko 3 godine

Lil već nekoliko godina radi odlično. Ovo je kruna tog rada, tako da se nadam da će je osvojiti!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Umesto da prodaju Nejmara prvom zainteresovanom kupcu, PSŽ, produžuje ugovor na 5 narednih godina i to za neverovatnu platu od 30 mil. Evra godišnje sa osvedočenim folirantom i igračem koji ima karakter zeca. Ne postoji istinski ljubitelj fudbala kome se nije smučilo njegovo foliranje, previjanje i valjanje na terenu, on je primer igrača koji nema nikakav autoritet ni kod sudija ni kog protivničkih igrača ni kod protivnike publike, a još manje kod trenera, Igrač koji najnegativnije utiče i na sa igrače i na sve oko sebe. Veliki igrači se prepoznaju pre svega što izvlače svoj tim iz kriznih situacija, kad ne ide, kad se rezultat lomi, a On je u tim trenucima NIGDE, JEDAN OBIČAN OFARBANI ZEČIĆ. Samo budale mogu takvog igrača da drže u timu, i još da ga plaćaju.
R

Rade Bogdanovic

pre oko 3 godine

"PSG se desila nesreca onog trenutka kad se Nejimar oporavio". Ovo ce da se citira dugo.
E

E

pre oko 3 godine

Njihova najveca greska otkaz Tuhelu iz licnig sukoba sa Leonardom, a onda najgora moguca greska staviti mlakonju Poketina za trenera koji niti ima harizmu niti ima autoritet.
Z

Zubizareta

pre oko 3 godine

Sad ćeś dobiti 100 minusa od klinaca koji drže Poketinov poster na zidu. Čovek je stigao do finala Lige šampiona sa Totenhemom. Čovek je nasledio tim od Tuhela,Tuhel je kriv za sve ovo što se dešava. Moraš slušati stručnjake ovde na Mozzartu,oni znaju najbolje
J

Jasno kao dan

pre oko 3 godine

Nemate vi pojma, opšte poznato da je Murinjo kriv za sve!
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Realno, ni do polufinala LŠ ne bi stigli da je Bajern bio bar malo kompletan. I tu ih je spasio Navas, naročito u prvoj utakmici