I Olimpijakos stao u red za Vukanovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.12.18. | 10:34

Prvi strelac Superlige na ceni

Napadač Napretka Aleksa Vukanović danima je u centru pažnje domaće javnosti. Prvi strelac Superlige (zapravo deli prvo mesto sa Nerminom Haskićem iz niškog Radničkog sa 12 golova) ove zime trebalo bi da naplati nekoliko odličnih sezona u Kruševcu i konačno se okuša u inostranstvu. 

Pisali smo da je imao ponudu iz Južne Koreje - Gvangvon nudio 600.000 evra - zatim da je na adresu kruševačkog kluba stigla i bolja iz Izraela, precizno iz Makabi Haife, a sada je tu i treća opcija - najzvučnija. Kako javljaju pojedini grčki listovi za Vukanovića je opasno zagrizao Olimpijakos! 

Izabrane vesti

Za sada nema detalja, osim što se 26-godišnji krilni napadač pominje kao opcija za navalu crveno-belih iz Pireja. Grci ga opisuju kao hitrog igrača koji može da igra i u samom špicu, te navode da je uz 12 pogodaka ove polusezone upisao i četiri asistencije. 

Olimpijakos poslednjih godina redovno pazari na našem tržištu, ili bolje reći naše fudbalere. Trenutno je u klubu povremeni reprezentativac Srbije Jagoš Vuković, a od leta bi timu trebalo da se priključi Lazar Ranđelović (21), momak otkupljen pre šest meseci pa ostavljen u Radničkom iz Niša na pozajmici.  

Foto: MN Press


tagovi

Aleksa VukanovićOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara