Komentari na vest

I Partizan ima kome da se sveti: Fajenord vodi poznato lice iz AZ-a, oprezno sa Kolumbijcem koji sluti na zlo

t

tty

pre preko 2 godine

Rikardo veliki nedostatak sto nece igrati. Kartoni su smesni i nezasluzeni, ali morao je da bude izveden, ali i on je morao da razmislja malo bio je pre toga u nekim raspravkama sa sudijom i kao da sam video da ce tada dobiti drugi zuti. Nije se desilo ali ne cudi da je sujetni Bugarin na poluvremenu pogledao sve to i setio se pa je iskoristio priliku da drugi zuti pokaze. fejnord i ovakva ekipa je problem za nase klubove, i lakse bi sa nekim jacim timom igrali nego sa njima. Pre svega zbog brzine koja fali nasem fudbalu na svim nivoima, jer nemamo brze igrace pre svega bocne uz to Partizan ima dva brza igraca na boku i Rikarda na spicu. Tu sada dolazimo do onog Ilieva koji je cicijasio na transferima u Januaru gde mu Menig kaze da dovede igraca iz Tventea, a fali nam neko brzi jos, gde Iliev kaze ako ga on plati posto nemamo para. Mi nismo nasli zamenu za Rikarda ili nekog slicnog spica koji ima tu brzinu i tehniku kao on ili Sadik. To je neshvatljivo a igramo LK. Moramo da imamo igrace kao Rikardo ili Menig pre svega brzine takve, a to mogu samo tamnoputi igraci uglavnom koji su poznati po tome. Poznato je da Holandjani igraju slabo odbranu i da vole da napadaju pre svega, zato bi bilo dobro da drzimo ako mozemo loptu i to je nacin da ih pritisnemo i nateramo na gresku. Jer kod njih igraci u odbrani pre svega ovaj Argentinac Senesi je vrhunski igrac i tehnicki perfektan za stopera ali je visok oko 185 cm dok drugi stoper Trauner ima 182 cm sto je bez obzira na sve tanko i slabo za skok i tu nasi centrforovi imaju prednsot ogromnu. Ali znaju oni slabosti svoje uz to bolji su tehnicki i brzi tako da ce traziti posed i napadati a to ne odgovara nama, to je njihova igra. Partizan je protiv Sparte pustao posed mada se videla razlika u tehnici u nasu korist, pre svega bili smo brzi u napadu a Rikardo je Ronaldo za Spatrinu odbranu. I pored poseda mi smo gusili na centru igru Sparte i onda otvarali prostor za nas napad. E to bi bilo dobro kada bi useli i Holandjane da na sredini udavimo da ne mogu da razviju svoju igru
d

dosli gosti

pre preko 2 godine

lagan prolaz fajenorda
T

Tako gledano

pre preko 2 godine

Ima Partizan i Fljamurtariju da se sveti Alisa se ne vređamo sad.
N

Nenad NBG

pre preko 2 godine

Ako nekog zanima, 2004. smo tukli Fejnord 1-0 u prijateljskoj, Simon Vukcevic je dao gol...
B

Bane15

pre preko 2 godine

Strasna pobjeda. Usla u fudbalske anale

cikagofajer

pre preko 2 godine

Ziveo sam tamo 17 godina, ako nesto a pratio sam pomno njihov fudbal oni ne umeju da se brane. Ukoliko ih partizan napadne kao sada spartu npr sa onom energijom, garantujem da ce puci sigurno. Mozda jesu talentovaniji, mladji, poletniji, zbog togs injeste razlika u cenama igraca ovs dva kluba ali garantujem ds se sa njima itekako moze igrati. Ja sam licno navijao za AZ ali isti je tim i Fejnord. Svu srecu zelim i zvezdi i partizanu i nadajmo se da cemo se radovati opet svi
o

ono nema nigde

pre preko 2 godine

Jesmo li se žaliti na one smehotresne kartone koje je Rikardo dobio?
0

0211

pre preko 2 godine

To sve zbog Lekovića
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Jeste, zalili ste se. Isplatice vam milionske sume novca i pride dobiti Obamejanga! Evropska fudbalska federacija je posramljena sto je ucinila nepravdu intergalaktickim postenjacinama koje je fudbalska i sportska galaksija ikada videla! Eto dobrih vesti za vas, nemoj da se sekirate vise. Ovo ti je informacija iz prve ruke! Ceferin mi javio. Uskoro ce i vest biti objavljena.
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Ajde bre vise sa tim pricama gde se od osam mogucih protivnika mi pribojavamo sedam i prizeljkujemo tog jednog. Muka mi je vise od takvog razmisljanja, usli smo u zavrsnicu evrotakmicenja i nema vise lakih protivnka, idemo da se borimo sa njima pa sta bude
G

Gost13

pre preko 2 godine

Tako je. To važi i za Zvezdu i Partizan. Ako hoćeš da budeš najbolji u svom takmičenju, moraš sa najboljima i da igraš i da ih dobiješ.
k

kakalamba

pre preko 2 godine

Ne zvuci nimalo naivno,ali sigurno da moze da se igra...u prvom mecu pred bar 20000 ljudi napasti od starta kao protiv Sparte i fizicki ih naplasiti (da ne kazem ulaziti od samog starta ostro),da se ostvari neki pozitivan rezultat,a ako bude kako treba ne plasim se ni revansa.Nasa snaga jeste iskustvo i kompaktnost,na tu kartu treba igrati,videli smo da se mladi talenti poput Hlozeka tesko snalaze u toj gruboj (seljackoj) igri.NAPRED PARTIZAN,IDEMO JAKO!
f

fftt

pre preko 2 godine

Kojoj bre seljackoj igri jesi ti normalan. Cesi igraju jak fiudbal to je njihova igra, a Partizan i nasi klubovi, mi svi imamo igrace visoke i jake, ali je problem bio do sada sto smo gubili dule od fizicki slabijih ekipa. Juce je Partizan uspeo da bude jaci fizicki i dobro je sto se pusta kod nas u prvenstvu ta jaca igra i kontakt od ove sezone kako je doso VAR. Do sada je bilo svaki dule faul narocito za vecite, sada toga ima manje i treba da se pusti jos jaci kontakti ali i da se igra brze to nam dosnosi ipak u Evropi mnogo toga dobrog. Partizan je jaci tehnicki od Sparte sto je velika stvar a narocito je brzi i to pre svega ova dva tamnoputa igraca Mening i Rikardo koji je bio rebus neresiv za njih, a sada ce biti veliki problem sto ne igra. Fejnord je drugacija ekipa od Sparte, sto je najgore nama, nasim ekipama ne odgovaraju brzi igraci, brze ekipe, ofanzivne. Mi smo uvek mogli da se potucemo kad treba imamo najvise i medju najjacim smo nacijama po gabaritu i tebali bi tu da dominiramo jos vise, ali zato nemamo brzinu, krila su nam spora, nemamo tih tamnoputih igraca pre svega koji su poznati po brzini, sto Holandjani imau , naravno igramo spor fudbal, i veliki ce biti problem ova utakmica. Mislim da bi igrali sa nekim ekipama jacim lakse, pa cak i Romom nego sa ovim Fejnordom bas zbog njihove brzine.
1

110. Derbi

pre preko 2 godine

Mogu neki pricati sta hoce ali Sale Stanojevic radi izuzetan posao u Partizanu. Tek sad se vidi koliko ce vam nedostajati Rikardo.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Apsolutno je izuzetan, neka vam ostane jos dugo. Samo bi mogao da pocne malo prave utakmice da igra...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@110 derbi, I Savo nije bio los samo nije imao veliki roster, protiv Aze-a do 86 min 0-2 usred Holandije usli zamene kraj 2:2...s tim.sto je zvezda bila ubedljivo prva..
A

Axaxa

pre preko 2 godine

@Gost12345 i vama neka ostanu Stankela, Mrkela i Tereza ali uz uslov da nikakvi duhovi ne lebde među njima. I sve će biti ok.