I Rad se pojačao u finišu: Stigao Kaluđerović u 23. transferu u karijeri

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.02.20. | 22:42

Po treći put na Banjici

Voždovac je aktivirao pravu transfer bombu sa Nikolom Pejčinovićem, Napredak je lansirao Abubakara Oumarua, a Rad je u poslednjem danu prelaznog roka napravio dobar potez kako bi se pojačala efikasnost i vratila – Andriju Kaluđerovića.

Bivši reprezentativac Srbije će po treći put obući opremu Građevinara s Banjice, za koje je već nastupao u sezonama 2009/10 i kratko tokom 2016. godine. Ovo mu je 23. transfer u karijeri koja traje od 2003. i postao je pravi globtroter pošto je nastupao u Litvaniji, Australiji, Novom Zelandu, Indiji, Letoniji, Kipru, Španiji, Kini, Švajcarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj... Branio je boje 20 različitih klubova dosad.

Izabrane vesti

Kaluđerović je do kraja decembra prošle godine nastupao za Rigu, a papirološki je dosad bio igrač Intera iz Zaprešića s kojim je imao aktivan ugovor do juna. Nisu poznati detalji transfera, ni na koliko je potpisao u Radu.

Građevinari su trenutno pretposlednji na tabeli Superlige sa 11 bodova iz 20 kola, a napad im je drugi najslabiji u takmičenju sa samo 14 postignutih golova i gol-razlikom 14:38. Najslabija je Mačva iz Šapca sa samo 10 golova.

Foto: FK Rad


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara