undefined
undefined

I Ronaldo tužio Juventus, zahteva da mu se isplati 19.900.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.09.23. | 12:31

Pre Kristijana Damu na sud poslao i Leo Bonuči

Nije Juventus u sjajnoj finansijskoj situaciji, predviđaju mu ozbiljno i dugotrajno 'mirovanje' na tržištu narednih godina, a na sve to kaleme se novi problemi. Pre nekoliko dana oglasio se Leonardo Bonuči i poručio kako je pokrenuo sudski postupak protiv svog bivšeg kluba, da bi istim putem, navodi Gazeta delo Sport u današnjem izdanju, krenuo i Kristijano Ronaldo.

Razlozi različiti, ali suština ista. Stradaće klupska kasa.

Izabrane vesti

Podsetimo, Bonuči je presavio tabak jer mu nisu obezbedili adekvatne uslove za treniranje, čime je prekršen kolektivni ugovor sa Italijanskim Udruženjem fudbalera. Navodno, iskusni Italijan je pristup terenima imao uveče ili u različito vreme od ostatka tima, nije uopšte imao priliku da viđa članove stručnog štaba i koristi kompletan trening centar.

S druge strane, Ronaldo se nakon savetovanja sa svojim pravnim timom odlučio da od Juventusa potražuje neisplaćene plate iz perioda korona-krize. Klubovi su u to vreme pravili raznorazne kombinacije sa igračima, zvanične i nezvanične; kakav je konkretno Juve imao dogovor sa Portugalcem nije poznato, međutim ovaj je tužio Staru damu i zahteva isplatu čak 19.900.000 evra.

Ukoliko Kristijano dobije na sudu, neće to biti mali finansijski udarac za Juve...


tagovi

Kristijano Ronaldo

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara