Komentari na vest

I Spartak ima nešto da saopšti: Opljačkani smo! Srećković došao u Suboticu da nas pokrade

L

Lucanci

pre preko 1 godinu

Sta pricate,nepstojeci penal za Mladost?! Kako vas bre nije sramota?! Ponistio covek i nama cist penal,vama nije svirao,covek ne zna vidi se iz aviona! Svirao 40 faulova na utakmici pa to je cist primer da ne zna!
A

Ajde bre

pre preko 1 godinu

Kako se desi neka velika kradja na stetu Partizana tako pocnu odjednom svi da se zale i oglasavaju. A sve u cilju da nije namerno pokradeno, nego, eto, desava se na svakom terenu. Tako je bukvalno svaki put, dok se to ne desi, svi uglavnom cute i sve im je potaman, a onda u cilju "zatrpavanja" sramote krenu svi da se oglasavaju. evo ovih, vec je bio javor, vidim i Radnicki iz Nisa koji isto prica nesto o Partizanu (a nije igrao protiv njega). Sad ce sigurno i ostali jedan po jedan. Mantra iz politike i afera prenesena i ovde. Sad ce krenuti da izjednacavaju "blizance", pa ce svi kao u pljuvacinu po njima, a razlika na tabeli sve veca i veca. Bice isti klub koji je pokraden i klub koji nije, u svakom slucaju svi ce ih proglasiti podjednakim lopovima i za deset dana "pojeo vuk magarca", ponovo se vracaju svi u kolotecinu, nikom nista ne smeta, sve do sledece kradje kad idemo ponovo u krug.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Rasformirati ligu i profesionalizovati je.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Cim smo izasli iz monitoringa, domace sudije su vec pocele da kradu. U sezoni 2021/2022, Zvezda i Partizan su prve penale imali tek u petoj utakmici. Ove godine, kada nismo u vidokrugu UEFE, domace sudije se opustile i pocele ponovo po svome. Ne mozes ti to, kada je nekom u krvi da krade, on ce ukrasti, jer je to u nasem mentalitetu, mi smo lopovska nacija u svim segmentima naseg zivota, ne samo u fudbalu.
X

Xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Bjekovicu mars iz saveza!
G

Gost024

pre preko 1 godinu

Pa ovoj dvojici nisu dopustali da rade fizičko kakvi su antitalenti a ne da budu sudije.....
M

Marinci Lučani

pre preko 1 godinu

Zašto samo jedna vest o ovom meču? Dajte bar 10-20 vesti po meču - kao za Partizan i Petokraku.
Ć

Ćopa

pre preko 1 godinu

Već prošlo kolo samo slep čovek nije video da je ovo prevršilo svaku meru i da se sudiska organizacija u Srbiji mora ukinuti i dovoditi strane sudije da bi ovo koliko toliko ličilo na neku ligu i takmičenje.
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

I "ukinuti" dinosauruse u foteljama i dovesti Uefu na celo FSS!!! Pa onda mozemo pricati o sudijama...