Milenko Aćimović, © Star sport
Milenko Aćimović, © Star sport

I Stankovićev šurak u trenerskim vodama

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 13:20

Milenko Aćimović najverovatnije selektor U19 reprezenatcije Slovenije

Bile su to epizode u karijeri Dejana Stankovića. Uloga pomoćnika u Udinezeu i mesto koordinatora u mladom timu Intera, da bi zimus dobio prvi ozbiljan trenerski posao i seo na klupu Crvene zvezde. Može biti da je Milenko Aćimović inspirisan potezima šuraka, pošto je još jedan nekadašnji vezista Crvene zvezde rešio da sedne na klupi.

Prema navodima Nogomanije, Aćimović će dobiti posao u Fudbalskom savezu Slovenije i biće angažovan kao selektor reprezentacije za uzrast do 19 godina. Na toj poziciji trebalo bi da zameni Argona Šalju i brine se o ekipi za koju Slovenci uveravaju da ima nekoliko izuzetno talentovanih dečaka, kao što su Martin Pečar, Vanja Panić ili Žigo Laci.

Izabrane vesti

Biće to Aćimoviću prvi trenerski, ne i debitantski posao po okončanju igračke karijere. U dva mandata je bio sportski direktor Olimpije iz Ljubljane, a poslednjih godina pohađao je kurs za trenera, kako bi i formalno ispunio uslov da sedne na klupu.

Aćimović je tokom igračke karijere proveo na Marakani četiri godine, odakle se otisnuo u Totehnem, a igrao je još za Lil, Austriju i klubove sa Bliskog istoka.

Njegova sestra Ana udata je za Dejana Stankovića.


tagovi

Milenko Aćimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara