Komentari na vest

Ibanjez se vraća u Tursku

G

Gost1976

pre oko 3 godine

Samo krajnje neznalice porede Luča i Kolarova.. To su dva sveta kao SAD i Gana.. Kokarov je uvek bio klasa, gde god je bio igrao je u značajne uloge, osvajao nekoliko puta Premijer ligu, 12 godina Lige Šampiona, polufinala sa Sitijem i Romom, 90 utakmica za reprezentaciju.. u Sitiju imao mesečnu platu 550.000 eura.. i onda se neki krezubavac verovatno zaposlen u opštini preko stranke nedje da ga omalovažava, čovek napolju zaradio milione.. ali zato ovdašnjim lopovima i secikesama nesme ništa da kaže.. nažalost takvih ima puno u Srbiji.
G

Gos

pre oko 3 godine

Njegovo iskustvo nije sporno, ali njegova zelja za igrom i to kakav je covek su sporni. Sa onim izjavama kad je postao kapiten repke je sve bilo jasno ko je i sta je. Drugo, Stankovic ima drugarski odnos sa njim, tako da nema autoriteta, a i mislim da bi rasturio atmosferu u svlacionici
G

Gos

pre oko 3 godine

Znavi on mator, a Kolarov juce slavio punoletstvo. Sta mi ga sta je

Mr 007

pre oko 3 godine

Sjajan igrac,levi bek sa sjajnim ofanzivnim karakteristikama,da igra bolje u odbrani,igrao bi sigurno u boljem klubu u nekoj od liga petice.Strasna levica,odlican prodor,vrhunski centarsut (imao dvocifren broj asistencija) i nas najbolji izvodjac slobodnih udaraca u zadnjoj deceniji uz Milijasa.Neki pisu da bi bio odlicna rezerva Rodicu za nasu ligu,ja bih dodao da bi predstavljao odlicnu izmenu ako jurimo negativan rezultat u Evropi,vrhunski je bek za ofanzivne zadatke.Plus ne bi trazio veliku platu,ako se ocajnom Pankovu moze dati lupam 200 hiljada evra,moze i ovom majstoru.U slucaju da ne udjemo u LS,bicemo verovatno u drugom sesiru za LE,sto znaci da bi Ibanjez bio logican izbor za startera protiv rivala kao sto je Slovan,pa i Gent,a protiv ekipa iz prvog sesira bi ulazio u slucaju negativnog rezultata. Podrska za Luca Ibanjeza!!!
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Ostavi ti Pavkova na miru. Bolji je od Italijana.

Mr 007

pre oko 3 godine

@BokiUSA,u tekstu sam pomenuo Pankova,a ne Pavkova. Sto se tice Pavkova,neka ostane u klubu,ne mozemo ga nikom prodati,a sasvim solidan je rezervni napadac.
h

hahahahahahaha

pre oko 3 godine

Neka ide negde da uzmee pare jer je truvlba igrac.Pa on u Bosni ne moze da igra koja je po kvalitetu kao nasa Srpska Liga samo malo jaca hahah
l

lol12

pre oko 3 godine

A Zander je bio bas igracina?Luco ne moze da igra ni u Zrinjskom a moze u Zvezdi?150 hiljada je mala plata za rezervnog beka i pritom da zauzima mesto stranca?Jel to nema srpskih klinaca koji bi mogli da igraju slabe utakmice po 60 minuta?Ibanjez i u najboljim godinama je bio u defanzivi nula a mogu misliti sada
L

Lokiii

pre oko 3 godine

Nemojte o njemu da pišete kao da je deda. Isto godište je kao i Žander. Ove puni 33,a Kolarov puni 36 i gle čuda o njemu niko ne piše da je mator. Pa pre bih voleo Luča nego starletu Kolarova, čoveka bez morala. Odličan bi bio kao Rodićeva zamena da ulazi od 60,70 minuta i da igra u onim "nebitnim" utakmicama, i plus bi igrao za "kikiriki" sigurno ne bi tražio a kamoli dobio platu veću od 100,150k. Treba ga uzeti u razmatranje. Veliki cigan i gospodin koji voli i gine za Zvezdu.
a

aezakmi

pre oko 3 godine

Kolarov je preozbiljan igrac koji je igrao u najboljem klubu u Engleskoj 7 8 godina gore dole i zgrnuo je ozbiljnu lovu,prespreman je igrac i moze jos 2 3 godine da igra,fanatik je za treningom.Ovaj ne moze bre ni u Bosni da igra,ja sam igrao pre njega kad moram tako da ti kazem iako me ne zna niko.
9

951357

pre oko 3 godine

@aezakmi - samo sto Kolarov nema voljni motiv da igra. Igrao bi kao u reprezentaciji, tj. lose. Ako ne i gore od toga. Kad dodas na to da bi bio debelo placen, dolazis do toga da bi takvom igrom i platom samo pravio nezadovoljstvo u svlacionici, a onda bi i rezultati trpeli. Tako da, neka, hvala, srecno mu bilo u Veroni.