Ibišević ekspresno našao novi klub! Ostaje u Bundesligi

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.11.20. | 13:15

Bosanac i dalje na ceni

Za Vedada Ibiševića se slobodno može reći da je legenda Bundeslige.

Bosanski napadač skoro deceniju i po igra u elitnom rangu nemačkog fudbbala, postigao je 127 golova u dresovima Alemanije Ahen, Hofenhajma, Štutgarta, Herte i Šalkea u kojem je pre nekoliko dana dobio otkaz i slobodan je u izboru nove sredine. Mnogi su tada pomislili da je to i kraj Ibiševićeve bundesligaške priče jer ima 36 godina.

Izabrane vesti

Međutim, Ibiševića ćemo opet gledati u Bundesligi. Neuništivi Bosanac je uprkos poznim godinama i dalje cenjen igrač u Nemačkoj. Keln se prvi javio sa željom da ga angažuje.

Popularni Jarčevi su u velikim problemima ove sezone. Imaju samo tri osvojena boda posle devet odigranih kola, treći najslabiji napad u ligi i preti im ispadanje. Zato žele pomoć iskusnog Bosanca sa kojim bi potpisali ugovor do kraja sezone.

Finansije ne bi trebalo da budu problem. Ibišević je slobodan, dolazi bez obeštećenja, a u Šalkeu je igrao za godišnju platu od samo 100.000 evra što je simbolična plata za uslove u nemačkom fudbalu.

Šalke je nedavno napustio posle tuče na treningu sa pomoćnim trenerom Naldom. Klub je odmah reagovao i rakinuo mu ugovor. Kelnu to ne smeta...


tagovi

Vedad IbiševićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara