Zlatan Ibrahimović (Reuters)
Zlatan Ibrahimović (Reuters)

Ibra nema snage za 90 minuta, Milan bez alternative u špicu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 14:16

Šveđanin se vratio u sastav posle povrede mišića, tu je i Isamel Benaser

Povrede i suspenzije su dobrano uzdrmale i osakatile Milan prethodnih nedelja, ali bar po pitanju broja rekonvalescenata stvari su krenule nabolje. Za vikend se vratio Hakan Čalhanoglu koji prisustvom na terenu nije uspeo da pomogne timu da izbegne poraz od Napolija. Pred revanš na San Siru sa Mančester Junajtedom u protokol su se vratili Zlatan Ibrahimović i Ismael Benaser.

Naravno da je u centru pažnje veteran koji je odlučio da ponovo zaigra za švedski državni tim. Posle dvadesetak dana odsustva i pet propuštenih duela, Ibra nije u takmičarskom ritmu što je potvrdio i Stefano Pioli na konferenciji za novinare.

Izabrane vesti

"Srećan sam zbog oporavka Ibrahimovića i Benasera. Videćemo hoće li Ibra početi meč. Naravno, ne može da odigra čitavu utakmicu, ali je od esencijalne važnosti za nas. On i Kjer podižu moral ekipe. Napredovali smo zahvaljujući njima", rekao je italijanski strateg.

RUSKA PREMIJER LIGA, 17.00: (1,43) SPARTAK MOSKVA (4,40) URAL (7,75)

Veliki problem za šefa stučnog štaba Milana predstavljaće nedostatak alternative za najboljeg strelca. Špicevi Rafael Leao i Mario Mandžukić se ne nalaze na spisku fudbalera za meč sa Junajtedom, kao ni Ante Rebić koji je kroz karijeru povremeno igrao na poziciji devetke. To je uslovilo Piolija da ponovo iz Primavere povuče tinejdžera Rikarda Tonina koji je sedeo na klupi u prvom meču na Old Trafordu.

Neće biti ni Davidea Kalabrije, pa se uz desnu aut-liniju očekuje Diogo Dalot, koji će u odbrani stajati uz Tea Ernandeza i štopere Simona Kejra i Fikaja Tomorija.

Rosoneri su golom, upravo Kjera u sudijskoj nadoknadi uspeli da se spasu poraza na Ostrvu, ali ih na praznom San Siru ne očekuje ništa manje težak zadatak. Ovoga puta biće tu Ibra da podvikne i pokuša da sruši bivši klub.

-----------------------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

-----------------------------------------------


tagovi

Milanac milanZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara