Komentari na vest

Idealni tim Mozzart Bet Superlige: Petorica iz Zvezde, trojica iz TSC-a

AvantiStellaRossa

pre 11 meseci

Ivanic bolji od malog Ilica 3 puta
c

cenim da

pre 11 meseci

Ivanic je zasluzio mesto u timu! Al aj sad
G

Gost123454321

pre 11 meseci

Znam da nije tema... ali ova postava nase lige ne bi dve pobede ostvarila u celoj sezoni premijer lige... ne mesam babe i zabe, vec samo da vam predocim oko cega polemisete...
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Zvanično! Superliga 2023/24 22.7.2023. - 16.12. 2023. 10.2.2024. - 26.5.2024. Prva liga Srbije 2023/24. 5.8.2023. - 10.12.2023. Nastavak 24.2.2024. Finale Kupa Srbije 23.5.2024.
O

Ozbiljan sam

pre 11 meseci

Ma šta ovi iz TSC-a, Rikardo? Svih 11 iz miljenice. Najviše bodova u istoriji, bez poraza, najmanje primljenih golova, najbolji trener, najskuplji igrači, naj, naj, naj...itd. Šta ima tu da se raspravlja? Predlog za sledeću sezonu: najbolji trener Bahar, drugi najbolji trener Baharov prvi pomoćnik. Da se uvede i nagrada za najboljeg domara i fizija i da se dodele zvezdi, bez razmišljanja. Najbolja trava, hibridna, najlepše šišanje, zna se gde to stanuje. Kupuju uskoro i veći i lepši i skuplji autobus jer zna se ko mora biti nabolji i najlepši.
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

Tako je, dodeliti im narednih 100 titula i sve pohvale svaki dan po neko da dobije nagradu. Ako je Koreja, neka bude Severna, ako je Zvezda neka bude crvena!!
T

Tim koji nikad ne gubi

pre 11 meseci

Sastav: 1) politika odbrane 2) leva pol. odbrana 3) centralna pol. odbrana 4) centralna pol. odbrana 5) desna pol. odbrana 6) zadnja veza u politici 7) politika s desnog krila 8) ofanzivna pol. veza 9) centralna napadačka politika 10) lažna centralno napadačka pol. 11) politika s levog krila. Trener i menadžer s Venca.
s

sg018

pre 11 meseci

Realan sastav: Ilic(TSC) Cvetkovic(TSC)-Erakovic(Zvezda)-Stojic(TSC)-Tosic(Cuka) Docic(Cuka)-Djakovac(TSC) Cumic(Vosa)-Ilic(TSC)-Katai(Zvezda) Rikardo(Partizan)
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Potpuno realan. Mogao si jos nekog iz tsc. A 2 je previse iz zvezde. Oni su samo sampioni…
s

sg018

pre 11 meseci

@u_tem_denveru Fudbal je timska igra i sampionski tim ne cine najboljih 11, nego 11 koji najbolje fukncionisu kao celina. A ne mozes reci da Ilic nije branio bolje od Borjana ili Cumic nije bio konstantniji od Ivanica. sportski pozdrav
f

ff

pre 11 meseci

Sram vas bilo gde je Cumic, najbolji igrac Superlige?
n

niknik357

pre 11 meseci

Natko za pet godina 0 trofeja i pedeset penala i presađena kosa, zašto nije u idealnom timu zaslužio je??
K

KIMI 85

pre 11 meseci

😂😂😂
y

yo.dorro

pre 11 meseci

A gde je Aca Srbin kao sesti zvezdin igrac u Top11, i prva zvezdina zvezda?
6

6

pre 11 meseci

z6fzz
l

lakiiiiii

pre 11 meseci

Cumic
K

Kakva

pre 11 meseci

sapunica,gde je Urosevic? Kako bez Cakija? Zar je partizancic toliko nisko pao?
N

Nele 007

pre 11 meseci

Ove sezone se bas videlo da je moje misljenje tacno.Bolje je da bude prazan gol nego da brani bilo koji golman partizana, odbrana suplja i busna ko svajcarski sir, sve mesar do mesara a jedino znaju da biju po cevanici a loptu da oduzmu bez faula nilako.Vezni red partizana vezan u cvor a napadaci sa dve leve noge i prazan gol bi promasali..jedino sto znaju da padnu u sesnaestercu jer to vezbaju od malih nogu..a trener partizana ume samo da vrsi pritisak na sudije a fudbal se razume ko magare u kantar.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Kao neko ko voli Zvezdu od srca zeleo bih da pitam moju BRACU DELIJE nekoliko veoma vaznih pitanja. Zasto ne Borjan i ko umesto njega? Koja dva ekstra napadaca ( golgetera) bi bila pojacanja za LS? Organizator igre ko? Zadnji vezni ko? Stoper ko? Ako ode Dragovic koji drugi stoper? Resenja za bekove? Ispade da samo Bukari i Dragovic su dobri i da nam treba cak 9 igraca.. Verovatno ce Erakovic biti prodat..bas me zanima sta misle moja braca, posebno covek sa nikom( Familija) a svi ostali koji zele da imamo jaku Zvezdu...
N

NoName 1

pre 11 meseci

Ajde Grobaru ne smaraj
N

Nele 007

pre 11 meseci

Ja grobar.. verovatno ne pratis moje komentare...ja partizanu zelim katanac,..toliko
G

GABI GO

pre 11 meseci

PREVISE JE TO PROMENA .IMAMO VASILJEVICA MILADINOVICA TREBA NJIMA DATI SANSU DA BRANE A NE DOVESTI GOLMANA STRANCA .MILOJEVIC JE OTKRIO DA CE ZVEZDA OVE SEZONE POTROSITI VISE PARA NA TRANSFERE IGRACA NEGO PREDHODNIH SEZONA. MINIMUM 10 m
d

dejanera

pre 11 meseci

Mislim da neke stvari nisu postavljene kako treba. Borjan...koliko sam ja shvatio nije mu Bahar rekao da ga ne zeli u timu nego da nece biti GARANTOVANO prvi golman. Ako to moze da prihvati onda moze da ostane u klubu i da se BORI ZA MESTO NA GOLU! Meni je to sasvim posten odnos. Ako ti neko nudi mogucnost da se posteno izboris za minute onda sta tu ima da se prigovori? Budes bolji od konkurencije i eto te na terenu. Ista prica sa Kataiem. Rekao je da mu ne garantuje mesto u timu za LS. Ali ako na treninzima i utakmicama u prvenstvu bude bolji od konkurenata ko je lud da ga ne stavi u tim? Dakle, ono kako ja shvatam, receno je da niko nema zagarantovano mesto, zbog starih zasluga, nego neka borba pocne pa ko najbolji taj igra! Jedan Real dovodi zamenu Benzemi vec 10 godina. I sve ih je ispratio jer je bolji i to dokazuje. Ali kad budu uboli boljeg od Benzeme nece ni trepnuti da mu se zahvale za sve ove godine ali zivot ide dalje. Dragovic...dosao je u najboljim godinama, mi takvog igraca sebi nismo mogli da priustimo ni tada ni sada, ako zeli da ide....srecan put, majstore, i hvala za sve! Sve u svemu mi imamo mnogo igraca koji su ovde vec dugi niz godina. Borja, Rodic, Katai, Ivanic, Kanga to je 5 igraca koji imaju po 150-200 utakmica na kojima su bili zajedno na terenu. Nama Gobeljic ima preko 200 odigranih utakmica. Srnic preko 150. Sa jedne strane to je dobro jer pokazuje kontinuitet ali sa druge strane dolazi do zasicenja, klanova, podela na nove i stare igrace, protivnici nemaju dilemu u pripremi utakmice... I na kraju, ko umesto ovih? Vasiljevic - Vigo, Spaic, Lekovic, Azarov- Mijailovic, Kangva- Bukari, Prucev, Mitrovic- Mijatovic To samo od ovih sto su sada tu! A gde su Knezevic, Mituljikici, Stanic, Radulovic, Lucic, Stankovic...Ili taj Olajinka i Stamenic koji su vec dosli. A sigurno ce doci jos neko .
T

Topolya

pre 11 meseci

Ratkov, Stojic, Djakovac, Petrovic?
M

MajJun

pre 11 meseci

Realno posto je tsc sampion sa 20 bodova vise od drugog
@

@majjun

pre 11 meseci

Pričam o kvalitetu igrača ne o poziciji na tabeli
G

Gosticc

pre 11 meseci

Ko je davao ove ocene?
P

Popsi

pre 11 meseci

Ivanić?

Damir Bazdarevic

pre 11 meseci

sramota je jer nema Djakovcaaa
K

KO STAVI

pre 11 meseci

Ovog rikarda hahahahaha
N

Nele 007

pre 11 meseci

Rikardo jeste dao najvise golova ali ne zasluzuje da bude izabran...od njega ima bar dva igraca boljih...
m

mile led

pre 11 meseci

Golman koji prima gol i kornera, levo krilo koje se umori posle pola sata, štoper koji u najboljem slučaju će završiti u Aziji
p

ps1998

pre 11 meseci

I takvi ubedljivo najbolji igrači u ligi! Zamisli gde ste vi
v

vidoviti

pre 11 meseci

A ne smeta ti napadac koji samo Lucanima i Vozdovcu daje golove??? Samo Zvezdini igraci bodu oci? Pa nemamo 30 bodova vise od vas bzvz
c

cv

pre 11 meseci

uz sve moguce saplitanje partizan ima najboljeg spica !
e

esex

pre 11 meseci

Ilic umesto borjana..djakovac umesto kange.jesam delija al trudim se da budem realan..i da,ratkov umesto rikarda..ok je cumic al brojke su na strani kataija..Ako moze redakcija mozarta da napravi i 11 najboljih mladih igraca,to bi bilo zanimljivo videti.
d

d. g.

pre 11 meseci

Znači Tsc više igrača od Zvezde. Pa da, tukli su Zvezdu gde stignu. A i više bodova imaju.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Gde je nagrada za pesica kao najiritantnijeg igraca u istoriji?
D

Dzi

pre 11 meseci

Srecno mu u nastavku karijere...bilo U Arabiji bilo sa zenom u zadruzi.
N

NoName 1

pre 11 meseci

Kome? Marku Nikoliću?
w

wq

pre 11 meseci

Bukari je morao da bude izabran ..
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

Tako je! Ma sta samo on, svi su trebali da budu iz Zvezde! Sledecu sezonu svi da se izbace i da igraju Zvezda A protiv Zvezde B, jer to je intergalakticki sampion svega unapred.
e

esteghlas

pre 11 meseci

Sramota da nema Cumica, decko je jedan od najboljih igraca u Superligi i imao je odlicnu sezonu.
N

Naopako

pre 11 meseci

Treci strelac lige a nije odigrao 7 utakmica na pocetku sezeone.
s

slnnnica

pre 11 meseci

mozda je bilo mesta za cumica mada jes vosa zavrsila na petom mestu
M

MajJun

pre 11 meseci

umesto koga bi stavio cumica?
D

Djaps96

pre 11 meseci

Tim malo jači od kiseli vode
m

maestro

pre 11 meseci

Samo jedan iz partizana... realno ostali nisu ni zasluzili
N

NAJREALNIJE

pre 11 meseci

Ni ovaj jedan nije zasluzio!
N

Nele 007

pre 11 meseci

Podrska za Borjana, kakav bre Bahar...
V

Vasilis

pre 11 meseci

Lakse malo Snezo. Trener se nije odrekao Milana samo je rekao da vise nece biti prva opcija, kao kada se Navas nasao 2x u takvoj situaciji sa Kurtoom i posle Donarumom. Isti je slucaj sa Magikom i Kangom. Tu su, imace svoje uloge ali ne mogu biti u startnih 11 u LS i to svako zna. Ako njima ego ne dozvoljava da to prihvate, ruka ruci i sve najbolje.