Igrač dogovorio transfer u Inter, a klub u Romu! Neko mora da popusti...

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.19. | 08:27

Rat Nerazura i Vučice za isto pojačanje

Nikolo Barela je jedna od transfer saga ovog leta u Italiji. Talentovani vezista Kaljarija je odavno zapao za oko većim klubovima, tako da je transfer bio neminovnost. Pravo je čudo kako ga je Kaljari zadržao i do sada...

Od svih zainteresovanih klubova (Juventus, Čelsi, Milan, Napoli) na kraju su Inter i Roma ostali u trci za Barelin potpis. Tačnije, u sprintu! Drama oko Barele dostiže vrhunac pošto su oba kluba završila po polovinu transfera. Inter ima dogovor sa igračem, a Roma sa Kaljarijem.

Izabrane vesti

Inter je još u junu mislio da je završio posao. Barela je tada pristao na petogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra po sezoni. Inter je ponudio Kaljariju 36.000.000 za obeštećenje plus 4.000.000 do 5.000.000 evra kroz bonuse. Ipak, Kaljarijev predsednik Đulini je tražio 50.000.000 evra. Zahtevao je od Intera da na postojeću ponudu uključi i neke mlade igrače poput Dimarka ili Bastonija. Nerazuri nisu pristali i nadali su se da će Sardi popustiti...

A onda je prethodnih dana u priču ozbiljno uskočila Roma. Vučica je ponudila Kaljariju 35.000.000 evra i francuskog napadača Gregou Defrela čija vrednost je između oko 15.000.000 evra. A Kaljari je želeo Francuza i pre toga. 

Đulini je odmah  pristao i počeo da vrši pritisak na igrača da pristane i on. Roma je ponudila Bareli bolje finansijske uslove od Intera: 3.000.000 evra po sezoni za petogodišnji ugovor plus bonuse. Međutim, igrač želi samo u Inter. Barela vidi sebe u dresu Nerazura gde je igrao njegov idol Dejan Stanković sa kojima ga zbog stila igre često porede.

Igrač se nada da Inter neće odustati da će naterati Kaljari da pristane. Inter nema nameru da ulazi u licitaciju sa Romom, ali je navodno spreman da onu prvu ponudu vrednu preko 40.000.000 evra doda i pozajmicu mladog reprezentativca Dimarka koji se vratio sa pozajmicu u Parmi.

Ni Roma ne gubi nadu. Finansijski argumenti su na njenoj strai. Ipak, na kraju će sve zavisiti od Barele.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara