Komentari na vest

Igrač koji pravi razliku: Kimihova puna decenija u Bajernu uz platu od 15.000.000 evra

g

gost133

pre preko 2 godine

Bas po svemu je identican kao Lahm, i Lahm je poceo igrati zadnjeg veznog uz beka takoder. Kimmich jedan od najboljih igraca na svijetu.
I

Iff

pre preko 2 godine

Sreca pa je alaba iskliznuo jer vec ga pljuju u realu nakon jednog poluvremena.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Ne zelim da budem nezahvalan prema njemu, dao je dosta Bajernu, ali poslednje 2-3 sezone je kiks igrac i veruj mi da se niko od navijaca nije preterano rastuzio kada je otisao. Pogotovo nam se zgadio kada je ljubio grb Reala na promociji, cak je Hajner rekao da nije mogao da veruje. Najavio sam ja njegove kikseve, ali nisu mi verovali navijaci Reala i drugih klubova. Bice jos vise takvih kikseva, pogotovo ako bude igrao stopera.
M

Miskotaaa

pre preko 2 godine

Ovo je blago imati u svom timu. Surovi profesionalac, cista fudbalska jednostavnost i inteligencija. Ovakvi igraci nikad nisu u prvom planu, ni popularni, a cine mnogo. Na primer Pogba je 10 puta popularniji i komercijalno jaci. A bolji je Kimih od 3 Pogbe..
@

@ssss

pre preko 2 godine

Ovakve igrace je danas tesko pronaci.Odlican na desnom beku koja mu je bila primarna pozicija,jos bolji na mestu zadnjeg veznog.Privrzen klubu za koji igra.Pravi naslednik Filipa Lama.

Marjann

pre preko 2 godine

i Xabi Alonsa, 2 u 1 su dobili
m

megatron

pre preko 2 godine

fantastican igrac. ne zna se da li je bolji na beku ili veznom.