Stefan Ranđelović (©Starsport)
Stefan Ranđelović (©Starsport)

Igrač meseca Stefan Ranđelović 100.000 dinara prosledio Fondaciji ”Tamara Misirlić“

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.23. | 15:44

Golmanu Radnika pripalo priznanje za mart

Drugo poluvreme Mozzart Bet Superlige definitivno obeležavaju maestralne odbrane Stefana Ranđelovića koji je ispred gola Radnika iz Surdulice sagradio zaštitni zid i ukrasio ga laskavim priznanjima.

Nakon dve titule za igrača kola, na adresu mladog čuvara mreže iz Surdulice stiglo je i priznanje za igrača meseca marta Mozzart Bet Superlige. Osim plakete, Ranđelovića je kompanija Mozzart nagradila sa 100.000 dinara koje je preusmerio na račun humanitarne fondacije ”Tamara Misirlić“ koja je osnovana 2002. godine i do sada je organizovala više od 250 humanitarnih akcija pomoći najugoženijima.

Izabrane vesti

Pre ove organizacije, Stefan je nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara dva puta prosledio na adresu udruženja Humano srce iz Surdulice.

 "Mnogo se para nakupilo zahvaljujući mojim dobrim odbranama i humanoj akciji Mozzarta. Hvala vam na šansi da pomognem ljudima kojima je to potrebno. Neka me posluže zdravlje, kvalitet i sreća i verujem da će biti još razloga za humanost i pomoć drugima. Idemo dalje, Radnik se bori za opstanak i trebaće im mojih dobrih odbrana", istakao je Ranđelović.

Naravno, posebno će se pamtiti da je sjajni Surduličanin postao prvi golman koji je odbranio penal Bibarsu Nathu od dolaska izraelskog veziste u Partizan, ali je uz pomenutu intervenciju nanizao još mnoge sjajne reakcije i sa pravom dospeo u prvi plan na domaćoj pozornici. Jedini je čuvar mreže koji je dva puta proglašen za igrača kola.

Plaketu i ček koji kompanija Mozzart donira najboljima u Mozzart Bet Superligi uručili su predstavnici kompanije Mozzart koja osim najboljeg igrača meseca nagrađuje i najbolje svakog kola.


tagovi

Stefan RanđelovićIgrač meseca Mozzart Bet Superligeigrač meseca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara