Ivica Iliev (©Star Sport)
Ivica Iliev (©Star Sport)

Iliev: Partizan do nedelje dobija novog trenera, stranac nije opcija

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.22. | 09:02

“Ne mogu o imenima jer ne želim nikoga da izdvojim“

Marko Nikolić i Vladimir Ivić bili su želje, kao prvo rešenje ističe se Aleksandar Vuković, pominje se Marko Simone, čak odnedavno i Andrea Pirlo... Partizan i dalje traga za novim trenerom posle odlaska Aleksandra Stanojevića, a po poslednjim najavama iz Humske sve bi moglo da bude jasno do kraja tekuće sedmice.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u izjavi za Informer poručio da veruje kako će ekipa dobiti novog šefa stručnog štaba do - nedelje.

Izabrane vesti

"Nama radna nedelja traje i tokom vikenda, tako da se nadam da ćemo u nedelju imati trenera. Ne mogu da obećam da će već tada biti potpisan ugovor, ali verujem da će sve biti ugovoreno. Cilj nam je da što pre završimo taj deo posla ali, opet, moramo biti pametni, ne smemo se zaletati. Suzili smo izbor na nekoliko opcija, još malo vremena nam je potrebno da presečemo", poručio je Iliev za Informer.

Nedelja, 20.45: (1,50) Srbija (4,00) Slovenija (7,25)

O imenima nije želeo jer, kako sam ističe, ne želi nikoga da izdvaja...

"Kao i u svemu što radimo i sada smo krenuli od najboljih. A onda smo proširili potragu na još neke stručnjake, koji su takođe dobri. Ne ide lako, ali dok postoji i promil šanse da bude onako kako smo zamislili mi ćemo se boriti".

Iako se spekuliše o Marku Simoneu i Andrei Pirlu, Iliev tvrdi da stranci nisu opcija.

"Uvek postoji jezička barijera, pa dok oni uđu u sistem, nauče kako funkcionišu stvari u srpskom fudbalu, potrebno je vreme. Sve je lakše uklopiti s nekim sa ovog podneblja".

Tek kada bude poznato ime Stanojevićevog naslednika, Partizan će krenuti u potragu za pojačanjima.

"Važno je da se njemu igrači uklope u sistem i filozofiju igre. Zbog toga niko neće ići i nećemo nikog dovoditi dok ne rešimo pitanje trenera. Važno je da to bude što pre, kako bismo kompletni prolazili pripreme".

Što se tiče potencijalnih odlazaka, Marko Milovanović ima ponude iz Španije i Italije, a gledali su ga skauti Zenita, dok je Saša Zdjelar dobio poziv Tuluza.


tagovi

Ivica IlievFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara