Komentari na vest

Iliev: Rikardo je najbolji strani napadač koji je ikada igrao u srpskom fudbalu

A

Anoniman lik

pre gotovo 2 godine

Rikardo u celoj svojoj karijeri (sto mozete i proveriti na Transfermarktu) nije dao vise od 10 golova u sezoni osim na srpskim oranicama... U svim ostalim timovima retko preko 7 golova u sezoni... Samo u dva boravka u partizaiju preko 20... Pa, dajte bre.... Da li vam to nesto govori?!
B

Brine

pre gotovo 2 godine

Šteta što taj najbolji fudbaler nije igrao sinoć za partizan
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

TOLIKO JE "DOBAR" DA STE OD ONE DECE PETLICA FEJNORDA DOBILI CAK 8 KOMADA I 5ARDU NA SVOM STADIONU,ALAL VERA!🤣

Samo Partizan

pre gotovo 2 godine

Ta decica koja su godista nekoliko nasih odlicnih reprezentativaca su u finalu lige konferencija sinoc nadigrali Romu sa Murinjom,dok ste vi primili 9 komada od Totenhema. Koji je tad bio sila a sada i u ovom takimicenju nije mogao da prodje grupu ,a mi smo ovima bar dali 3 komada vodili 2 puta tamo odigrali egal ovde zbog suplje odbrane na kraju izgubili toliko ubedljivo a vi ste u to vreme bili sila nema veze sto je Savo sa vama brisao patos u derbiju imali ste zagarantovanu dvocifrenu prednost na tabeli izgovor vam jedini bio nema veze sta vi radite i koliko ste dobri mi igramo ligu sampiona iako su se tu oni igrali sa vama.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Koliko ja znam više se slavio Diara i Cleo, čak je i Tagoe. Možda Cleo zbog lige šampiona. Diara je bio brz. Možda zbog toga sto su davali važnije golove. Meni je Cleo ostao urezan kao najbolji napadač Partizana kojeg sam gledao.
K

Kada

pre gotovo 2 godine

Cijena tu Rec najbolji pukne od smeha zato sto je to mnogo naivno.
D

Diarapfc

pre gotovo 2 godine

Leonardo.
S

Srbendapfc

pre gotovo 2 godine

Moreira, Diara.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Oumarou, 3 sezone u vosi najbolji igrac. ne mora uvek da bude iz blizanaca...
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ovaj ladno izjednačio njih i nas. Odakle bre njima tolko poremećena percepcija realnosti? U kom univerzumu je svetski i evropski prvak isto što i klub bez ičega? U kom univerzumu je 100 i 98 isto? U kom univerzumu je 5 i 2 isto? U kom univrzumu je isto igrati drugo i treće evropsko takmičenje? U kom univerzumu je isto nikog nepobediti u LŠ 28 godina i pobediti aktuelnog viceprvaka i osvajča LŠ? Ni Marvel ne bi mogao da kreira takav univerzum.
V

Veto123

pre gotovo 2 godine

U kom univerzumu je realno da fudbalski klub, sa drzavom iza ledja, ne udje u evro takmicenje 20 godina, a kada udje postane kesa za punjenje?? Mnogo gledas dilmove sa junacima!!! Ajde bar malo objektivnosti, ako nista drugo bar nemoj pisati gluposti
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Bukvalno vas oslovljavaju sa blizanci! Znaci samo su vam boje drugacije...
K

KomedijaIglica

pre gotovo 2 godine

Umesto da čestita zasluženu titulu velikanu koji je dao gromadi lagana dva komada u derbiju Ica je utehu našao u belom. Tako je i Rikardo koji se ne vidi protiv Flore ispao kao Pančev koji je bio šampion Evrope. Uvek neka komedija sa partizanima. Bitno je da Ivica garantuje za Lolu Jojoića i Lazu:))))
G

Gosthsk

pre gotovo 2 godine

HUGO VIERA...
G

Gost778

pre gotovo 2 godine

A sta je Hugo uradio vise od Klea, Dijare, Leonarda, Rikarda...? Samo lupate gluposti i spamujete na Partizanovim vestima.
@

@gost778

pre gotovo 2 godine

Ok, a sta su oni uradili vise od Huga?! Poenta je da Rikardo ne moze da cisti kopacke pomenutima, a ne da se poredi sa njima...
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Ivice, za pocetak pitaj na primer Liverpul kako je to biti drugi, a zavrsili za bod manje os Sitija. Porediti Rikarda koji je ove punio mreze drugoligasa u kupu ili timove poput Metalca, Novog Pazara itd. i Panceva koji je igrao u ligi bar 5 puta jacoj od ove nase danasnje je vise nego smesno. Onda Kleo i Leonardo su sigurno bili daleko bolji napadaci.od Rikarda. Kao stranci, Moreira i Dijara su bili verovatno ponajbolji stranci u Partizanu. Sto se tice prvenstva, Zvezda je izgubila vise bodova protiv ostalih nego Partizan, ali su rezultati Zvezde bili nemoguci da tako neko moze, ali je istovremeno bilo normalno da Partizan postigne iste takve rezultate?! Da li ste to bili pokradeni kad se ponavljao penal protiv Napretka, gde do danas nije ustanovljeno da se golman kretao ili kad je sviran cuveni penal protiv Spartaka posle 5 minuta trazeci argument za penal? Ili protiv Cukarickog gde je Sale Ilic sramno cinio izmene ne bi li Partizan dao gol, zbog cega je dobio otkaz. Takvi treneri bez morala ne bi trebali nikad nigde da dobiju angazman. Ili ste mozda bili pokradeni u derbijima gde u tri ove godine niste dali nijedan gol? Sramno ste se branili u svakom, cak u poslednjem gde je Partizanu trebala pobeda, vi ste i tada igrali bunker, ne smejuci da krenete u napad, a ocekujuci da neki drugi klub uzme Zvezdi bodove, posto vi niste sposobni? U kojim je to utakmicama Zvezda bila gurana. Poslednje sto ste navodili je Napredak, kao nije im sviran penal. Da li ste videli dobro tu situaciju? I da li ste videli kako nije sviran cist penal za Zvezdu odmah na pocetku zbog faula nad Kataijem ili kad je ponisten cist gol, navodno jer je Ben smetao iako je bio na drugoj strani? Koliko ste penala imali ove godine i koliko njih je bilo kljucno za pobedu ili vodjstvo? Ali kakav igrac, takav i sportski direktor. Ostace mi upamcena ona utakmica u finalu kupa protiv Vojvodine gde je Iliev zasluzio bar 3 crvena kartona, a zavrsio sa jednim zutim. Ko je bio prljav kao igrac, takav je i kasnije kao direktor.Uzgred, kada ste ono bese rekli da cete dati ostavku? Sto se mene tice, voleo bih da Iliev i sledecih 20 godina ostane sportski direktor.
F

Flora Šamrok

pre gotovo 2 godine

Hahahahaha...Bez komentara!
D

Dr. Mo

pre gotovo 2 godine

Nije tebi lako..
B

Bel

pre gotovo 2 godine

Najbolji Partizanov spic,golgeter u zadnjih 20godina je Kleo,mislim da je i racunajuci Zvezdu isto tako,taj covek je davao golove makazice,voleji,glava,leva,desna sa 40metara meni nije bilo jasno kako takav spic igra uopste u nasoj ligi,ovaj bi mogao jedino kopacke da mu glanca mozda...
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Šamrok zna kako Kleo daje golove.
U

Ustanak

pre gotovo 2 godine

Mi da smo neki Grobari skupili bi se i ispred JNA da isteramo bagru. Pet godina suša i lošiji smo igrački od Zvezde. To je istina. Ne nego smo pič.. jel zbog par mafijaša sto drže jug i imaju profit od toga čudimo i dozvoljavamo da nas gaze 5 godina. Da bi u upravi bogatili se i imali firme a našu decu čeka kako kažu teška zima. Epa i treba da nas gaze u svim sportovima jel smo pičk.. To je živa istina
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Placi, kmeci,cvili...suze su ipak ok
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

A Neca Mihajlović, najbolje krilo.Nije ni čudo, što je Partizan propao, od kada je ovaj na funkciji
G

Gost8347

pre gotovo 2 godine

Koliko Terzijanera i botina vise na Partizanovim vestima bog te mazo'. Citam ove skrabitine infatilne od komentara i ne mogu verovati.
B

Brate sta

pre gotovo 2 godine

nije jasno...normalni navijaju za Partizan.
@

@gost8347

pre gotovo 2 godine

Pokusas da budes duhovit, a siguran sam da tripujes da si i pametniji od ostalih, i onda napises - MAZO' ??? Sine prvo osnovna skola pa tek onda mudrolije... verujem da si hteo napisati MAZ'O?
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Ne psuj boga nevjernice. Znamo da ste Titovi nevjernici i njegova djeca
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 2 godine

Nepismen si sine.
c

cccc

pre gotovo 2 godine

partizanova vest a puna vam usta zvezde.teska prica.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@cccc, na tvom mestu, pametan covek bi prvo prebrojao koliko je cigana na vest o Partizanu, pa bi onda komentarisao bilo sta, sto ima veze sa zdravim mozgom. Ali kao sto rekoh, tako bi postupio pametan covek.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Halo Hitna pomoć ...
H

Hitna pomoc

pre gotovo 2 godine

Daj adresu da te pokupimo i to odmah.
K

KomunjareJug

pre gotovo 2 godine

Za hitnu pomoć, Ritopek je adresa, adresa vasih koljaca srbenda vasih idola. A nekad ste punili gorivo na pumpi. Sada kao sobranje smekeri odvratni.
L

Lolol

pre gotovo 2 godine

I on garantuje za njega
M

Mića Ješić

pre gotovo 2 godine

A Milovi butovi samo lupaju minuse. Krive istinu, hoće da stvore iluziju da ih navijači podrzavaju. Dokle to ide ljudi moji!?? 5 godina titule ne gledaju a sebi produzili mandat za jos 5. Hoce Mile do groba da sedi u fotelji. Malo mu je 30 godina štete što pravi.
S

Sale1

pre gotovo 2 godine

Isto kao sto si najbolji vozac formule ikada !!!
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Imali smo tri bolja napadaca - Dijara, Kleo i Leonardo. Ne hvali Ilijev Rikarda zbog Rikarda vec hvali sebe - eto, doveo je najboljeg stranog napadaca.... koji je na derbijima bio opasan kao da sam ja sisao sa tribine i igrao umesto njega. Kao i za sve ali bas sve vazne utakmice... ali zato cepa boraniju po JSL.
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Legendo, on je doveo i Leonarda. Oduvek smo imali bolje strane igrace od zvezdane: Dijara, Kleo, Tejgo, Bozinov, Leonardo, Rikardo, Sadik. Imaki smo i Tariba Vesta najzvucnije ime sto je igralo nekada na ovim prostorima a da nije iz bivse Juge.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Legendo molim te da mucnes malo glavom pa kazi odkle ti je dosao Kleo.Nemoj da se stidis.
G

Gost za Živorada

pre gotovo 2 godine

Rikardo,Božinov,Sadik,ne zezaj molio bih.
@

@Zivorad

pre gotovo 2 godine

Tebi je Bozinov igrac? To je isto kao kada bi mi racunali Ailtona? Kastiljo, Ibrahim Gaj, Mao Molina, Evandro, Donald, Le Talek, Hugo Vieira, Boaci (prvi mandat), Marin, Kanga, Sanogo...?
@

@Zika

pre gotovo 2 godine

Pa dobro imali ste i Kujtima Šalju i Fadilja Vokrija a da nisu iz bivse Juge...
K

KomunjareJug

pre gotovo 2 godine

Imali ste i Tariba Vesta za kog se i dan danas ne zna plata. U vreme kada je drzava u najgorem stanju bila morao je Lotor Mateus u Srbiju i Taribo Vest. Platile komunjare. A zblizile se bile komunjarice kada su ih iz Bajerna otresu 0:3 i 1:3 sa Minhenom. Voleo je Čika Mirko da uzdigne svoj Partizai najvise da zadovoljni svoje komunjare na tribinama i njihovu pastorčad.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Da ovaj Zivorad nauci malo nesto o fudbalu. Prvo, Zvezda je dovela Klea, a ne Partizan, a vasi kompleksi da dovodite igrace Zvezde koji nisu vise bili potrebni timu traje do danas, da li Kleo, da li Milko Djurovski, Stojkovic itd. Drugo, najzvucnije ime koje je ovde doslo je svakako Marko Marin, igrac reprezentacije Nemacke, a cini mi se da su Nemci malo bolji nego Zelenortska ostrva. Ima tu jos primera, ali ovoliko samo da prvo razmislis pre nego nesto napises.
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Smorio si sine, 20 komentara si ostavio na nasim vestima. Idi leci komplekse od Partizana, zao mi te
V

Veto123

pre gotovo 2 godine

@Pedja108 Marko Marin.. sve si rekao prijatelju!! Nema potrebe da komentarises dalje
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Jugoslovenskog sportsko društvo kada je slavilo rodjendan, svoje osnivanje u Zagrebu, dosli svi politicari iz vlasti. Bilo je svecarsko sa Duloom Borisom i Ivicom, hvala za nezaboravne trenutke iz Pionira Borisu Tadicu i ludovanje sa navijacima Partizana. To vam je opozicija! Hvala demokratama i socijalistima i svim komunjarama za uspehe naseg Partizana. Najvise hvala Čika Mirku Marjanovicu.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@Cika Mirko, opet nisi promenio pelene, a mnogo ih punis.
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

A kome ciki da se zahvali Zvezda svojim meteorskim uspesima? Dal cika Krcunu i njegovim drugarima, pa cika Miljanu, Arkanu i cika Aci najvise. Ajde mleko i na spavanje.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Promeni pelene jer, aj sto nisi okupan ko zna od kada, ides okolo sa punim pelenama.
@

@B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Zatvori malo usta....da prodisemo...
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

ČIKA MIRKO MARJANOVIC PREMIJER DRZAVE I PREDSEDNIK PARTIZANA, U isto vreme. TAMAN STE ZABORAVILI I POKUSAVATE DA ZAMAGLITE ISTINU. Komunjare komunjare. Boris Tadic na KK Partizan luduje na tribinama. Mnogo ste mi moderni demokratsko komunjarske joguslovenske komunjarice.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@B. Grobar, nije to od mene, vec od pelene Cika Mirka. Pune su.
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Ma, jel moguće da ima bolji od Sadika..??? A koji je on na onoj listi za Zlatnu loptu, jel odmah iza Benzeme..???
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Ljudi se raspravljaju ko je bolji ko nije al klinci ne kontaju da ni Zvezda ni Partizan nemaju NIJEDNOG krštenog fudbalera već 20 godina ali bukvalno
Z

Zeljkoglu

pre gotovo 2 godine

Partizanovi navijaci najvise vole kada se DulO i Zeljkoglu slikaju sa Ivicom Dačićem. Vecita komunjarska opozicija.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Je l garantuje za decka?😂
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Najboljši su igraci iz komunistickog jugoslovenskog Partizana,.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Cetnici sever i petokraka,mada da imas nesto u toj bundevi na ramenima mogao bi da razmislis malo o imenu svog kluba sta predstavlja i kako se zove,kakav mu je grb i ko je osnivac.Da vas nema trebalo bi vas izmisliti!Kad malo razmislim ipak definitivno ne crveni hodajuci kanceri...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Cetnici sever i petokraka,mada da imas nesto u toj bundevi na ramenima mogao bi da razmislis malo o imenu svog kluba sta predstavlja i kako se zove,kakav mu je grb i ko je osnivac.Da vas nema trebalo bi vas izmisliti!Kad malo razmislim ipak definitivno ne crveni hodajuci kanceri...
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@Vini, ima on u budevi. Puna mu je .....a.
G

Gostooooooo

pre gotovo 2 godine

hahahaha komedija kako je smeo to da izjavi
G

Giša78

pre gotovo 2 godine

Covek investitor, diže novo naselje na Vidikovcu. Radim u gradjevinskoj imdustriji, tako da je proverena informacija. Vozi Poršea i mafija po Košutnjaku.
k

kolegga

pre gotovo 2 godine

Tako je, i ne pusta surlu iz ruke. I sve vice "Polen polen". Komedija od ovog coveka.
J

Jadna Srbija

pre gotovo 2 godine

Mi svi komentarisemo da su mafijaši a oni i dalje to rade bez problema. A vi navijači idite sa decom da gledate utakmice a oni pune džepove sa parama. Neko gradi kamioni avioni a nekima se priča da se štedi da se nebi gladovalo. Ali i oni će Bogu pred istinom.
Z

ZeljkogluUbics

pre gotovo 2 godine

Partizanovi igraci su odbili prijem srebrnih medalja kao njihova braca ustase. Zato nece ni osvojiti nista. Necemo vam se skloniti.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Imas li odabranog lekara?
D

Dragisa49

pre gotovo 2 godine

Izgleda detetu treba dobar pedagog. Zaslepljen je mrznjom i nasiljem.
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Pre par sezona Liverpul bio sa 97 bodova iza Sitija. I sta cemo sad?
B

Bok

pre gotovo 2 godine

Nama je čast što smo drugi. Naš prvak je u stvari najbolji u svetu, jer ima čak 100 bodova, što je mnogo više od osvojenih bodova prvaka drugih država. Pa i mi imamo više bodova od Reala. Zlatno doba.
J

John we

pre gotovo 2 godine

Al ih ovaj čovek loži…. Svaka čast kako ih vozi godinama
m

miladin sa

pre gotovo 2 godine

Zar to nije bio Sadik ? Doticni je tako govorio pre 2godine.
S

StefiKomunjarica

pre gotovo 2 godine

Mi komunisti, što ne slavimo slavu, čiji su nam dedovi prodali veru za jedno i po sobama stan, smo navijaci Partizana. Naucili nas da mrzimo Zvezdu i Srbiju, ponajvise da mrzimo one koji su ostali da slave slavu, najverovatnije je to zbog kompleksa iz detinjstva.
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Krcune, ti li si? Pozdravi Jovu Kapidzica, pozdrav od djenerala
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Ovde je komunjara Mirko Marjanovic predsednik Partizana i premijer drzave u isto vreme.
V

Vi cigani...

pre gotovo 2 godine

da jedete g...a, posto ste samo za to stvoreni i nizasta drugo.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Hoce li osnivaci Zvezde otkriti gde je Drazino telo, kad su toliko veliki Srbi???
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

A ja mislio, da je ovde neka teska dalabu, sto se potpisuje i predstavlja tudjim imenom i prezimenom.
K

Kurvice...

pre gotovo 2 godine

gde je stvorena i krstena, vasa srpska zvezdana?
@

@Peki30

pre gotovo 2 godine

Sine, ne postoji Jovo KapiDZic, ako vec piskaras gluposti mogao bi bar znati o kome pises... procitaj neku knjigu, makar na wc solji, nemoj se praviti pametan, jer veruj mi, nemas kapacitet...
G

Gostioničarr

pre gotovo 2 godine

Pa?
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Koji su ovo poremeceni likovi. Trener govori kako je nemoguce sve pobediti i pobedjuje sve izuzev derbija, kako je nemoguce pobediti sve u play off-u i pobedjuje sve osim derbija.Sportski direktor govori kako su najbolji a oni drugi,kako ih kradu a ustvari oni kradu,kako su bili bolji na derbiju a oni pocisceni.O njima se knjiga moze napisati.Vrlo je moguce da je prvenstvo neregularno ali ne jer ga Zvezda cini takvim vec vi koji uglavnom igrate sklanjalice,bavite se manipulacijama,dizanjem tenzija,sirenjem mrznje,laganjem,kuknjavom,vrsenjem pritiska i slicno.Da vas zaista neko godinama krade vi bi makar na stadionu imali vise od 300 ljudi,ne bi vas svi navijaci prozivali i terali da idete.To sto se vi napalite na derbiju i igrate samo da bi opravdali neuspeh,to je nesto sto je neki period pilo vodu a sada vise ne.Da vam nije dozvoljeno da seckate igru grubim startovima i da igrate otvoren fudbal sa Zvezdom,primili bi ste minimum 3-4 komada.A ovako,sikcete na svaki faul,korner,ofsajd,aut i kradete vreme.Jos ako ga umuvate pa pocnete da lezite,e tu ste majstori.Mada vi i 0:0 zadrzavate cak i kada vam pobeda treba.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Svaka cast na komentaru, jako objektivno, jer svi vidimo sta ovi iz Partizana godinama rade, od zvezdinog rivala, napravili su karikaturu od kluba, i da je posteno sudjeno ne bi bili ni cetvrti na tabeli. Za derbi si sto posto u pravu, na toj se utakmici toliko napale da je opasno i igrati jer su u stanju da nekoga povrede, ali da se posteno sudi i tu bi ih nakantali svaki derbi. Sto se tice ovog njihovog vrsnog foliranta, koji samo u nasoj ligi moze da se ovako ponasa jer ima svesrdnu podrsku sudija (FSS). Svaku utakmicu zasluzi barem po dva zuta zbog foliranja, padanja bez dodira sa igracem, ali to se njemu ne svira, i jos skace i unosi se protivnickim igracima u lice, i nikom nista. Naravno da ne zaboravim, 80% golova je daou u sklanjalicama, jer kad je on sa loptom igraci beze od lopte da mu ne zasmetaju. Ovo nije mrznja nego cinjenica, na prevaru su ga prodali u arapski klub, tamo se niti video niti cuo,a onda se pompezno vrati ovde da prosipa neki kvalitet u zatvorenim utakmicama.
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

@gost djape Bitno da katai daje golove posteno, a da se Rikardu sklanjaju hahahah. Strasno sta vi pisete, koliko ste jadni.
U

Uplakani

pre gotovo 2 godine

Ivice, hvala ti sto postojis... Najbolji sportski direktor Partizana u istoriji Crvene Zvezde, jedan jedini Ivicaaaaa Bombaaaaa Ilijeeeev
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Koje spinovanje samo da bi se opravdala nesposobna uprava. Ne pamti ni da je podneo ostavku na funkciju koju obavlja.Mnogo zaboravan ovaj Linica.
G

Gost13214

pre gotovo 2 godine

Bombas,sad mi zao sto nismo odigrali nereseno sa vozdovcem,samo da bi te jos jace peklo i bolelo..eto samo mi je to zao i nista drugo.
G

Gnjata Bumbar

pre gotovo 2 godine

Ima posao da gleda jutjub, da putuje o trosku kluba, verujem i da jede i sipa gorivo na karticu, plus pravi sebi kombinacije, grebe se, neki pricaju i da gradi stanove... pa sta ocekujete da ce da kaze? Titulu nije video 5 godina, mora sa maže i zamlacuje javnost ne bi li sacuvao svoju fotelju. Igra podlo na tu mrznju i uvek okrivljuje nekog drugog. Sa Stanojem doveli da ne nabrajam koga, iz kumove agencije, prste procenti i njima je lepo. Mile i Vazura to blagodare uzimajuci svoj deo. Zar ste mislili da ce izaci na konferenciju i reci da nije sposoban za funkciju sportskog direktora, da ce je ustupiti nekom ko ce mozda imati vise uspeha i dati ostavku iz moralnih razloga zbog neuspeha zadnjih 5 godina??? Nece. Baljezgace kojesta da se opere i onda jovo nanovo. Pa setite se one arogancije na konferenciji sa Ozegovicem. Ja ovde pravim Evropski partizan, Ja garantujem za obog decka, Ja, Ja pa Ja... ogledalo danasnje mucene Srbije.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Ali zapravo nije.
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Ja se spremao kao veliki zvezdas da uvelicam proteste ispred skupstine kad no nista.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Ivice dobri ti stanovi na Vidikovcu....
m

mile ultra bojs

pre gotovo 2 godine

ma uzalud trud dzaba vam sve" ZveZda je sampion i sve je gotovo na Severu slavlje sada je pocelo DUPLA KRUNA OLE
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

onakav gol kao HuGO vIJERA NA DERBIJU IZ ZGLOBA OD PRECKU NA PRVU SA 30 METARA RIKARDO NE BI DAO ZA 100 GODINA
G

Gooxi

pre gotovo 2 godine

A ni hugo vise ikad.
G

Gost465445665

pre gotovo 2 godine

Liverpul je 18/19 imao 97 bodova pa nije bio šampion
n

ng

pre gotovo 2 godine

e neka si mu rekao
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Liverpul je odigrao 42 utakmice. Toliko o tvom uporedjenju.
G

Gost465445665

pre gotovo 2 godine

Liverpul je 18/19 imao 97 bodova pa nije bio šampion
K

Kakanjac

pre gotovo 2 godine

Koji crni Liverpul i PL uporedjujes sa ping pong terza ligom. Sve utakmice pisle Surduljice su zatvorili Terza i kompanija.
K

Kum Danilko

pre gotovo 2 godine

Oprostitemu sinoć smo napunili nozdrve budovim bananama a malog još drži
j

jujuju

pre gotovo 2 godine

Dali je ovaj normalan?
З

Звездаш

pre gotovo 2 godine

То је дискутабилно, али оно што је сигурно је да си ти најбољи спортски директор у историји ЈФК Партизана
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Samo cu ti reci,pogledaj snimak koju zastavu PARTIZAN nosi kad je osvojio 92,a pogledaj tvoja zvezdana koju nosi 91. Pa onda pisi JFK
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Usput pogledaj izjave jugoslovena Čika Mirka Marjanovica predsednika Partizana i premijera drzave u isto vreme do 2000. godine.
D

Dzo.Black

pre gotovo 2 godine

Bolji su bili Dijara I Cleo..
a

alo alo

pre gotovo 2 godine

Da smo imali pošteno prvenstvo bilo bi minimum 10 bodova prednosti za zvezdu
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Mogu samo jedno reći- SRAM TE BILO

jovana.nebojsa@gmail.com

pre gotovo 2 godine

ne pamtiš ti izgleda ni da si dao ostavku, kao što i neki tebi slični ne pamte da je odavno trebalo da vrate pasoš, a i da idu pred skupštinu sa stiroporom
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ovo su izjave u rangu Zelenskog.

Dj_97

pre gotovo 2 godine

Koriste isti lek za sinuse
G

GostNBG

pre gotovo 2 godine

Molim te,ali molim te Dejane nalozi momke da pronadju snage i motiva da ih ugase sa 3 razlike u kupu da vise umuknu i shvate konacno gde im je mesto.Znam da je veliko praznjenje posle osvajanja titule znam da su momci umorni ali daj im sad jos jedan impuls da ih zgaze.Dokle bre vise psihopate iz HNK partizana???Dokle??Kako vas nije sramota iliev stanojevicu i ostali?
n

ng

pre gotovo 2 godine

ne bi shvatili ni tada i dalje bi terali istu priču
@

@@@

pre gotovo 2 godine

Vajdu ga psihopatama

Dj_97

pre gotovo 2 godine

Ne vredjaj poštene navijače Partizana, nemamo mi ništa sa tom bagrom iz uprave
A

Alo budalo...

pre gotovo 2 godine

Gde si stvoreni krsten, jltmcup?
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

Pričam sa jednim momkom,Grobar do koske. Kaze momak,sve to ok,Vučić,Terzić...Ali VVV i Ilijev,naneli su vise zla Partizanu nego bilo ko sto je mogao da pomisli lose Partizanu. I mislim da je u pravubi da tu treba traziti krivca.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

A jel ti on rekao, ko je tu bagru postavio u Partizanu? Ili se sada ne secas?
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

B.Grobar pa ko ih postavio? Vasa skupstina secas sebkako je profa penio na Savu Milosevica....?
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@ranGo, isto kao sto je vasa skupstina, u ponoc, postavila Terzica za direktora.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Sta je postigao?Koliko titula ima u nasem fudbalu?
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ивица Бомбаш са својим изјавама вређа интелигенцију човека. Као да смо сви неписмени и не можемо да проверимо разне податке.
A

Ama

pre gotovo 2 godine

Makse više časti ti
G

Gost sa juga

pre gotovo 2 godine

Se.e mi se vise od tebe Ivice! Dokle ces vise kriviti sve oko sebe? 5 godina to radis,na zalost uspeva vam ta taktika. Zabole nas grobare i za tih 98 bodiva i za Rikardove golove,sta imamo od toga? Jedno veliko nista! Pola tima ti se sastoji od penzionera,u derbiju nista pokazali nismo,dali smo jedan gol na 5 derbija i ti pricas o visim silama? Ako ne mozes da pobedis u derbiju i kiksiras u malim utakmicama,sta ima vise da pricas? Mi nemamo tim i tacka! Padnemo jednu utakmicu,padamo jos 3,nema ko da digne ekipu. A ti i dalje o visim silama? Tesko nama i sa tobom i sa svima onima koji nam vode klub!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

A sta ti jos radis u Partizanu, nije mi jasno..
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

hahahah,imali ste 5 bodova prenosti,pukli smo vas u derbiju,vi ste drugi,hahaha
G

Giza

pre gotovo 2 godine

Taribo nije igrao u Partizanu izgleda
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Zigic vam dovodio Zariba i Loptara Mlateusa do ludila.
J

Jaaaa

pre gotovo 2 godine

A ti, KO si jbn ti? A, da ... lik koji je u ostavci već 5 godina ha ha ha ha ... Sedi JEDAN!!!
G

Gos

pre gotovo 2 godine

hahhaha skoro je govorio Suma je najbolji stranac, Savo je najbolji trener....
G

Gosst

pre gotovo 2 godine

Takoe Ivice bombice, sve je divno i krasno, ne daj samo Sir Stanoju od Samfroka i Flore da ode! Bog dao da jos dugo godina svi zajedno budete u Partizaiu.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Jedini stranac trenutno u ekipi koji zasluzuje dres naseg PARTIZAN-a!!! Ali bez obzira na to, mislim da je Sadik za ekipu bolji igrac.. Ovi ostali stranci su blago je reci tragikomedija... VOLIM PARTIZAN
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

A sto tako zato sto si ga ti doveo...? A sta je sa Dijarom, Kleom, Tejgom??? Objektivnosti molim!
M

MAX 00

pre gotovo 2 godine

Pametnjaković vrti priču ko da smo majmuni, idi se zahvali nalogodavcima što ćeš večno biti drugi.Dok ćutimo ovakvim diletantima bolje ni ne zaslužujemo.
4

40+

pre gotovo 2 godine

KAKO JE TEBI DOBRO BRATE,,STRASNO,,
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Jel Sranjoje kupio kantu benzina
Z

Zzzzzzzzzzžz

pre gotovo 2 godine

Egal u Evropi??? Imate li minimalno srama?
V

Vvlad

pre gotovo 2 godine

Marin je daleko najbolji stranac u nasoj ligi
D

Dragance TS

pre gotovo 2 godine

Real Madrid pod vodjstvom Pelegrinija osvojio 96,97 bodova a bio drugi
H

Hahaahahhahaha

pre gotovo 2 godine

Nazdravlje Cleu ,Diarri...ne lupaj gluposti
7

777

pre gotovo 2 godine

Hahah pa evo Kleo je tata mata za Rikarda a bogami i Boaci iz prvog mandata je klasa za Rikarda. Naveo sam dva fudbalera koji su resavili derbije i davali golove Arsenalu, Kelnu i td... A na Sudrdulici i Backoj
M

MORAL?

pre gotovo 2 godine

Ostaje li u Partizanu ista uprava i nakon 5 sezona bez titule?
K

Kragujevac City

pre gotovo 2 godine

Ovakve likove treba samo potapsati po ramenu i reci u redu je druze,u pravu si. Inace ne bi mu bilo cudno da je Partizan bio prvi a Zvezda druga sa 100 bodova.Ima na youtube-u da se pogleda kako ih je sudija ostetio,napravili su navijaci Zvezde video. Sto se Evrope tice Zvezda i Partizan mogu biti egal samo u ovakvoj glavi poput lika sa slike.Zvezda je em bila u jacem takmicenju,em bila prva u grupi i nije drhtala za prolaz,em je osvojila vise bodova u grupi. Poraz od polupane Santa Klare,neverovatna sreca protiv Socia,brukanje protiv Flore,branjenje protiv Genta,drhtanje protiv Anortozisa i na kraju blamaza protiv Fejenorda ne moze nikako biti egal sa razvaljivanjem sampiona Rumunije Kluza,razvaljivanjem sampiona Bugarske Ludogorec,nadigravanje cetvrtfinaliste LE Brage,nadigravanje finaliste LE Rendzersa. Mogli ste da povedete ekipu na znanje imanje i da tamo osvojite neki turnir pa da kazete da ste dogurali vise od Zvezde.Ne znam koja je fora lagati i verovati u to sto lazete.Svako iole normalan,realan i covek koji se razume u fudbal vidi da ste vi 70-80% utakmica zapravo igrali sklanjalice.Ne kazem ja da vi vecinu tih utakmica ne bi ste dobili ali bi imali sigurno 10-15 bodova manje.Cekam iducu sezonu i vas novi cirkus jer ce u igri biti direktan plasman u LS i 20 miliona eura.Za vas,u ovom trenutku je to 2 milijarde eura s'obzirom da Jojic daje svoj novac radnicima Teleoptika.Iskreno se nadam da ce ljudi iz Zvezde apelovati na to da se uvede nesto u vidu kalcopolia ili sta god,neko telo koje ce najstroze kaznjavati predaju bodova.!Inace onakvo ponasanje Sase Ilica je dodatno otvorilo oci ljubiteljima fudbala.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Po 28 put da ti odgovorim na komentar iskompleksirani botu Santa Klara je raspala ali su onakvi Kluz i Ludogorec sile hahahahaha isto kao sto ste za Liberec pricali e botino jedna bez imalo srama!Bitno da su i Kairat i Serif sile hahahaha.Protiv Socija smo imali srece a u prvoj utakmici penal za Ruse onakav kakav vi botovi bez imalo stida najvise volite,van 16 metara!Protiv DAC Strede penal za izbijanje lopte.Mi smo imali srece protiv Portugalaca a vas bi OPET Kazahstanci nikad jaci vrlo verovatno izbacili da nisu morali zbog zdravstvenih problema sa 8 klinaca da dodju da igraju protiv vas u Beogradu a ovamo im puna usta Fejenordove i Spartine dece.Pa ti Holandjani bi obrisali patos sa vama ali sta ocekivati od botova koji vide samo sta im odgovara,sve oni znaju i samo su oni u pravu ceo zivot!Gori ste od najgorih!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

I samo jos da dodam,Kalcopoli da je bio kad je trebalo da bude vi ne bi postojali!Jadni ugnjetavani politicari veliki Grobari pucaju penale u rupi i dovode Gazprom dok tih godina nama EPS dodje za sponzora i posle mesec dana nam isece struju!Obrisali 20 000 000 dugova banke,dugovali milione i milione,dobijali od FSS licence za SUPER LIGU,ej,onda ti oni pricaju o evropskim licencama!Nedavno 5 000 000 od Beograda dobili i imate obraza da pricate bilo sta!Pre neki dan Vesic mase zastavama,nedavno u vestima se javlja uzivo u program i prekida sa pricom,krece da sisti kako zvezda vodi,Pavkov dao gol,glavni "covek" u sportskom drustvu im na interpolovoj poternici izvucen od strane predsednika i pet godina ne moze da pogodi zgradu suda,avionom vlade Srbije vam stize trener i onda vi pricate ko kome pomaze i ko je ovakv i onakav.Vi se time ponosite a kao sto rekoh hiljadu puta,vi ste najhrabriji jer se nicega ne stidite!
@

@vini goMnjivi

pre gotovo 2 godine

Glasno places lutko, slobodno...izbaci to iz sebe....
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Nema ja sta da placem mada koliko ste bolesni to vise nije ni smesno da se razumemo...
E

Evo ga

pre gotovo 2 godine

krenuo je!
M

Mijat 8

pre gotovo 2 godine

Najbolji strelac stranac svakako jeste, mada pitanje je da li je kompletniji od leonarda, sadika ili moreire.. stranac sa najboljom karijerom u svijetu koji je igrao u srpskom fudbalu vjerovatno taribo west.
T

Tesko bas

pre gotovo 2 godine

Najbolji stranac sa najvecom karijerom je marko marin sa kojim vest koji ima 44 meca za inter i par dobrih reprezentativnih utakmica ne moze da se meri. Takodje posle njega ide Airton brazilac koji je dao 100 golova za jaki verder.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Mislim da pitanja i nisu tako složena. Od Sadika je kompletniji definitivno. Moreira i Leonardo nisu za poređenje jer je su potpuno drugačiji profili. Na mestu bi bila dilema Rikardo - Kleo.
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Podsetiću te da je Appiah igrao u Vojvodini
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

najbolji golgeter sigurno , kad pogledas brzinu, dribling, zavrsnicu ...on je za neku jacu ligu od nasih livada. Sadik je bio jedna sebicna motka za ves kojoj treba 5 sansi da postigne jedan gol
M

Mijat 8

pre gotovo 2 godine

Pa dobro to su nijanse slazem se da je marin odlican igrac mada ga ne smatram strancem cak mislim da ima i dvojno drzavljanstvo.. mada i on 6 nastupa za celzi od velikih klubova ,taj inter tada je bio u rangu celzija, ailton je bio sjajan mada i to su nijanse.. Mada je bilo fenomenalnih igraca. Tesko je porediti naravno i razlicite pozicije ali sam se osvrnuo na komentar ilieva koji je rekao najbolji stranac a ne od napadaca samo najbolji. A sadik vrijedi po transfermmarktu 18 mil evra a i spreman da izgradi akciju da asistira predribla koliko penala nad njim i vraca se po loptu nezgodan igrac. Cak neki nude i 40 mil za njega vidjecemo kakvu ce karijeru napraviti a i rekao sam vec slazem se da je rikardo bolji strelac ..
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Neprimetan i neupptrebljiv u derbijima i evropskim utakmicama,ovaj ne moze vodu da nosi Dijari i Kleu
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Nekoliko istina jer mi je muka od konstantnih lazi i spinovanja: 1) Neverovatno je da neka ekipa namesti 90% utakmica, pa smo to videli ove sezone. Srecom, ta ekipa je osvojila 98 bodova i zauzela drugo mesto i pravda je pobedila. 2) Rikardo nije najbolji strani napadac u nasem fudbalu, tek strani igrac nije 3) Partizan nije ostecen ni na jednoj utakmici, ali zato mnogo Partizanovih protivnika jeste, pa cak i Zvezda medju njima 4) Zvezda i Partizan nisu egal, Zvezda je za 3 klase bolji tim. 5) Zvezda i Partizan ni u Evropi nisu egal, samo su dosli do istog nivoa takmicenja u kom su ucestvovali. Zvezda je pobedila finalistu LE, a Partizan primio 10 golova od finaliste LK. Zvezda i pored ispadanja u osmini finala izgledala kao bolja ekipa u dvomecu sa Rendzersom, Partizan izgledao kao deca koja igraju sa odraslima u dvomecu sa Fejenordom 6) Niste nista zasluzili. Sve se osvaja na terenu, pa ko tu bude bolji, taj je zasluzio.
P

PD

pre gotovo 2 godine

Sve sve, ali reći da Partizan nije oštećen u nijednoj utakmici je mnogo. Mogao si samo da napišeš da si navijač Zvezde ( ciganin ) i da ne trošiš toliko tastaturu
S

Spinu

pre gotovo 2 godine

I te tri klase Zvezda je pokazala tako što je pobedila Partizan jednom u tri utakmice jer Partizanovi povratnici ne mogu da igraju dva puta za tri dana. Tvoje laži ne vredi komentarisati.
e

enciklopedijo nasa

pre gotovo 2 godine

jeli dzoni majke ti kad sve znas jel znas mozda ko je vredjao ibru od onih 20 ljudi iz loze sto su prisustvovali utakmici taj dan ? jel znas mozda ko ti vodi klub, koliki je dug ? jel znas mozda zasto risario, bakajoko, kenjas,la prevara, sprirdon ...?? vazuri bre spomenik da podignete on vas napravio vaznim ,nista drugo
Z

Zli_Vuk81

pre gotovo 2 godine

Amin,brate! :)
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

A ti si bombasu najveca dalabu koja se ikad oglasavala...
n

nerobiancoo

pre gotovo 2 godine

Dijara,Dijara ubico cigana!!!!
Ć

Ćkomi

pre gotovo 2 godine

Posteno,strasan je bio..mene kao zvezdinog navijaca od njega uvek bilo strah..ovaj ickov sad je smejurija ziva.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...dao manje golova Zvezdi nego Katai Partizanu.
.

. I.

pre gotovo 2 godine

Al nas je ubio, sad ga duvajte 5 godina zaredom ahahahaha
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Najbolji strelac prvenstva, najbolji stranac ikada, najbolja uprava, osvojeno 98 bodova.... Ovo znaci da Iglica i ekipa ostaju! 😄 Tako je, bre!
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Najbolji strelac prvenstva, najbolji stranac ikada, najbolja uprava, osvojeno 98 bodova.... Ovo znaci da Iglica i ekipa ostaju! 😄 Tako je, bre!
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

To ne zavisi od njih da li ce da ostanu,vec od onog ko ih je tu postavio.Da pogadjamo ko?
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Najbolji strelac prvenstva, najbolji stranac ikada, najbolja uprava, osvojeno 98 bodova.... Ovo znaci da Iglica i ekipa ostaju! 😄 Tako je, bre!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

ti zamuckujes ili sta ?? jedan isti tekst saljes 6 puta ...nervozni prsti ??
a

ale ale ale oooooooo

pre gotovo 2 godine

Da se kod nas desila zavrsnica kao u Engleskoj, da je zvezda od 0:2 u 72min, okrenula za 5 min na 3:2, ove psih..... iz Partizana bi pokrenule gradjanski rat!!!Liverpul sa 92 boda drugi u najjacoj ligi na svetu, pa cestitali sitiju gospodski!!!Imali smo -5, na polusezoni, demolirali ih u derbiju, igrali polusezonu maltene bez penala. sa druge strane partizan prosipao bodove gde je stigao, bez postignutih golova, svirano im 15 penala za polusezonu, poslednjih 5 kola u svakom, nekada i po dva penala i oni placu, kukaju, napustaju klub, ligu.Boze,boze,boze, pa zar ste vi mislili sa sanicaninom, vujacicem, lolom,markovicem, holenderom,jojicem da uzmete ligu???jedini igrac, koji moze u zvedzu na trening da dodje je zdjelar, i on bi sedeo pored Sanogoa, ostali su klasicni superligaski igraci!!!!!Ovaj najbolji spic svih vremena, sa 15 golova iz penala, sto mu stavljaju svaku drugu tekmu dva tinejdzera od po 19-20 god da ga cuvaju, je posebna prica. dva derbija pokazao da je MADJIONICAR, pored Dragovica NESTAO NA TERENU!!!!!
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Pazi,ja onog mučenog Stanojevića i razumem! Koga će bre on da trenira posle Partizana,realno jedan uzasan trener??? Mora da se bavi spinovima i podizanjem tenzija,jer mu ništa drugo ne preostaje. Posle Partizana ide u neki Kragujevac,posle toga druga,treća liga i gotovo.... Meni je samo neverovatno da se neki navijači Partizana pale na njega,to je nešto slično kao kad bi Aca Kristic kukao na našoj strani a mi kao u fazonu,jeste brate u pravu si sve što kažeš,a on mučena vezara ne zna gde je levo....A tek Ivicu ne bi komentarisao,neka nam je živ i zdrav i da bude tu 100 godina....hahahaha
M

Mojze

pre gotovo 2 godine

Ja ne pamtim kad smo mi doveli neko ozbiljno pojacanje. Isto ne razumem, ovaj tim vec dve godine ne moze da uzme titulu i gle cuda, sa vecinom hicete da produzite ugovor, da covek ne poveruje
s

srpski biznis

pre gotovo 2 godine

sta ne verujes druze ?? oni tako prave pare , znas kolko vazuru bole stojko za klub .tu je da natovari sto vise jel vec sutra moze biti ko zna gde .Kad uz to dodas da ima podrsku tribine, koju redovno placa sta se cudimo ?? nema para , nema posla u srbiji i olos se uvikao u sport jel tu vidi profit . Sta mislis da se klinci biju za dzabe po ulicama ?? kao boje i ljubav prema klubu ?? haha za malo
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 2 godine

Ne da nije najbolji stranac koji je igrao u Srbiji, vec nije ni najbolji stranac koji je igrao u Partizanu! Moreira je za njega dve klase iznad....
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Je l vidite sta bude kada im sa najviseg nivoa obecaju titulu, ucine sve da istu osvoje, a ono mucak! Kukace bez blama dok su zivi! Dajte im titulu retroaktivno, ipak su oni osvojili 98 bodova, i to jos "posteno"!
L

Lata

pre gotovo 2 godine

Pakiraj kofere i Stanojevića za ruku i na plakanje,a prije pred .Skupštinu.
p

publika

pre gotovo 2 godine

Stvarno bi trebalo da priloze te dokaze da se podigne neka tuzba ukoliko su ljudi vec ubedjeni da su pokradeni za titulu. Jedan dan ne prodje bez nekog intervjua iz tabora Partizana sa aludiranjem na neregularnost. Dizite tuzbu, pravac sud. U suprotnom bi za ovakve klevete trebalo ozbiljno da se odgovara, jer ovo je vec postalo na dnevnom nivou. Meni najiskrenije nije najjasnije ni kako ste vi dosli do tolikog broja bodova jer otkad ste oterali Asana i Sumu vi imate jednog ozbiljnog igraca u timu(Rikarda) i to je to. To vise oslikava koliko je ostatak fudbalske Srbije jadan i ocajan jer u jedine tri utakmice(tri derbija) u kojima ste mogli da pokazete da ste dostojni titule vi to niste odradili. Pa ne ide gospodo...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

evo ja kazem realno ko partizanovac , i da je bilo namestanja mi smo imali 5 bodova vise. Prosuli ih sto nije ni cudo jel mi kvalitet nemamo .gde ces sa Jojicem, Miljkom, Jeftovicem, Lutovcem i slicnima na uspeh ? kakav crni mister i uspeh zvezde , partizan nikad gori nije bio .Stanoje je izvukao maksimum od ovih al on ocigledno mora da gura neke duduke hteo ne hteo . Ljudi Partizan je bolstan i to vec godinama .U principu ceo nas fudbal je takav . Cukaricki jedna normalna sredina , sve ostalo ....smrdi.
R

Realnooo

pre gotovo 2 godine

Kleo, Limin Diara...
m

milan galic

pre gotovo 2 godine

Đubre jedno.Ti si jedan pijani ku.ra.Jebes se sa Vazurom.
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Bocko iz prvog mandata pa svi ostali.
G

GZ11080

pre gotovo 2 godine

More mars vise iz Partuzana bando lopovska i poslusnicka!!!
U

Uplakani

pre gotovo 2 godine

Mene zanima kad ce spaljivanje ispred skupstine i ima li direktan prenos? Inace sreca po Zvezdu da Rikardo nije igrao derbije... ili je igrao? U svakom slucaju ja se ne secam da sam ga video.... Ali Ivica Bomba Ilijev je najbolji sportski direktor Partizana u istoriji Crvene Zvezde... Fan facts... Milan Borijan dao vise golova od Lazara Markovica u prvenstvu
S

Senilni penzioner

pre gotovo 2 godine

Ja pamtim jedan isfrustrirani tim kome je to pošlo za nogom; samo ne mogu da se setim iz koje je zemlje (biće da je iz Hrvatske)!🤣🤣🤣
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Talentovano nenormalan
N

Njemu

pre gotovo 2 godine

Nije dobro.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Nema razloga da omalovažamo igrače protivnika... Rikardo je najbolji strjelac lige dao je blizu 30 golova u prvenstvu i definitivno nema mjesta pocjenjivanju... Momak je davao golove i u Evropi, dao je u prvom mandatu i nama, tako da... Omalovažavajući Rikarda, ne svjesno omalovažavamo i Kataia, i Ivanića... Pa i oni su golove davali u našoj ligi.... Rikardo je dobar igrač, malo sebičan ponekad, al dobar, . nije klasično drvo od špica... Da je 100% najbolji strani špic ikada nije sigurno... Tejgo, Sadik, Boaći, o ovim nekim lažnim devetkama kao što su Ben i Leonardo da ne pričam... A nzm šta nije jasno Ilijevu, ako neko osvoji 98 bodova a neko 100 bodova, onda si sa 98 bodova drugi...
H

Hvala ti puno

pre gotovo 2 godine

Baš mi popravi dan ovako kad vidim nekog realnog i normalnog iz suprotnog tabora! Taman sam pomislio da su svi pljuvači i provokatori... Slažem se sa svim napisanim. Komšija iz Humske! :)
K

Kragujevac City

pre gotovo 2 godine

Ovakve likove treba samo potapsati po ramenu i reci u redu je druze,u pravu si. Inace ne bi mu bilo cudno da je Partizan bio prvi a Zvezda druga sa 100 bodova.Ima na youtube-u da se pogleda kako ih je sudija ostetio,napravili su navijaci Zvezde video. Sto se Evrope tice Zvezda i Partizan mogu biti egal samo u ovakvoj glavi poput lika sa slike.Zvezda je em bila u jacem takmicenju,em bila prva u grupi i nije drhtala za prolaz,em je osvojila vise bodova u grupi. Poraz od polupane Santa Klare,neverovatna sreca protiv Socia,brukanje protiv Flore,branjenje protiv Genta,drhtanje protiv Anortozisa i na kraju blamaza protiv Fejenorda ne moze nikako biti egal sa razvaljivanjem sampiona Rumunije Kluza,razvaljivanjem sampiona Bugarske Ludogorec,nadigravanje cetvrtfinaliste LE Brage,nadigravanje finaliste LE Rendzersa. Mogli ste da povedete ekipu na znanje imanje i da tamo osvojite neki turnir pa da kazete da ste dogurali vise od Zvezde.Ne znam koja je fora lagati i verovati u to sto lazete.Svako iole normalan,realan i covek koji se razume u fudbal vidi da ste vi 70-80% utakmica zapravo igrali sklanjalice.Ne kazem ja da vi vecinu tih utakmica ne bi ste dobili ali bi imali sigurno 10-15 bodova manje.Cekam iducu sezonu i vas novi cirkus jer ce u igri biti direktan plasman u LS i 20 miliona eura.Za vas,u ovom trenutku je to 2 milijarde eura s'obzirom da Jojic daje svoj novac radnicima Teleoptika.Iskreno se nadam da ce ljudi iz Zvezde apelovati na to da se uvede nesto u vidu kalcopolia ili sta god,neko telo koje ce najstroze kaznjavati predaju bodova.!Inace onakvo ponasanje Sase Ilica je dodatno otvorilo oci ljubiteljima fudbala.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Kad u glavi nista nemas mozes i tako da botujes,lupas i lazes,hiljadu puta laz postane sledeci put istina a vama je celo postojanje laz.Dve hiljade puta odgovoreno argumentovano ali botovi poput vas crvenih bez icega u glavi naravno nemaju nista argumentovano da kazu
p

prewara

pre gotovo 2 godine

Aj tiću kezavi, zar tebe nisu najurili zbog nesposobnosti???
1

12345

pre gotovo 2 godine

5 god pricate o sudjenje na stetu Partizana. ZASTO TO DOZVOLJAVATE? ZASTO TO NE SPRIJECITE?
@

@12345

pre gotovo 2 godine

Upravo zato sto su to samo price...
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Zato sto lazu I izmisljaju . Pa ove godine koliko su im sumnjivih penal svirali na 0:0?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Vi kad krenete da pricate o penalima hahahahaha uzasno...

Delija

pre gotovo 2 godine

Zaboravih da pomenem Rikarda, gde pominješ ZLATNU KOPAČKU EVROPE, koliko bi Riki dao u SFRJ ligi golova? Eto iskreno! Ja mislim mozda 10 plafon.
L

Luis Sinisterra

pre gotovo 2 godine

Kao sto je u Turskoj dao 4 komada za sezonu... On samo ovde postize golove, evidentno je i kako...
T

Taribo

pre gotovo 2 godine

... a ti si najbolji sportski direktor u ostavci u istoriji Partizana, al ti glupo da se sam hvalis...

Delija

pre gotovo 2 godine

Ivice, gde ste u egalu? U Evropi? Znas porediti LŠ sa LE je suludo, a ludost je porediti LE i LK, kazeš zasluzili ste titulu, KAKO po kojoj osnovi? Mozes imati i 1000 bodova ako je neko bolji i ima 1001, pominjes derbi gde ste po tvom i florinom misljenu trebali da pobedite, ok pa zasto niste pobedili? Uvek je neko drugi kriv samo vi niste, objasni zasto je Suma otisao i Asano jedini koji su bili klasa za nasu ligu a igrali kod vas, gde su i zasto su otisli? Sa lolom markecom jojicem i natkom ocekujes titulu? Ja zelim da ti i ostatak uprave ostanete tu gde jeste jos 50 godina! Naravno i Stanojevic pod OBAVEZNO.

MILAN1989

pre gotovo 2 godine

Bukvalno. Iskreno, kao navijaču Zvezde, bilo je lepo gledati Partizan u Evropi. Igrali su napadački, bilo je par kikseva, nešto Savi na dušu, nešto igračima ali su bili kvalitetniji. Ove sezone imate bar upola dobar tim, jedino je dobar Rikardo, mada po mom mišljenju, neću govoriti kakve je golove postizao. Izgubili ste titulu dok ste trepnuli. Dok ste krali, Stanoje je plakao kako ste pokradeni. Bukvalno svaki put kontra. Remi sa Čukaričkim, tu ste izgubili titulu a Sale se živ pojeo zato je i dobio otkaz. Golman je sve branio jer mu nisu rekli da treba da izgubi. Pričajte šta hoćete ali Partizan sa ovim sastavom ne sme da osvoji titulu. Sramota bi bilo igrati LŠ sa onim sastavom Smiljanić, Brežančić, Jojić, Marković i da ne nabrajam dalje. Pozdrav.
G

Gost03020103и

pre gotovo 2 godine

добар је Рики штета само што не играа дербије. да игра сигурно би постигао преко 40 голова... ох ваит...
S

Sh

pre gotovo 2 godine

Fantasticna sezona sa tri šuta na gol u tri Derbija, i čuvanja rezultata na 0 - 0 kada ti treba pobeda. A i u Evropi su podjednaki rezultsti, samo što je Zvezda igrala grupu i bila prva, a Liga evrope je jedno tri puta jače takmičenje od LK. Slično sve, možda ste u stvari i prvaci

Sakur

pre gotovo 2 godine

Vidite kako je kod njih sve super sve je bajno ne treba nsta da se menja,oni ne snose nikakvu odgovornost sto titule nema 5 godina ma sve je bajno

Delija

pre gotovo 2 godine

Pa nema titule jer ste drugorazreni klub, da vas nisi gurali imali bi bar 30 bodova manje, ali to se ne pominje! UPRAVA DA OSTANE

Sakur

pre gotovo 2 godine

gejlija ko ti drma kavez?

Delija

pre gotovo 2 godine

Sakur ti si jedan navijac iz decije sobe! Kavez, pa nemoj se ljutiti eto moram ti saopstiti bolnu istinu za tebe, tvoj stari dok posmatra seku i kevu u ludoj trojci, a kljuca nema 😉
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Kaze bombas Rikardo je najveci... ja mislim da je tavamba bio malo visi a imali su i onog ne secam se imena koga su poredjivali sa Žigićem 😂😂😂😂
T

Tituulaaa

pre gotovo 2 godine

Vasington je bio majstor za ovog Rikarda. Sve dok se Iliev bude pitao u drugom najvecem klubu u Srbiji, najveci klub ne mora da se brine.. SRECNA TITULA SVIMA KOJI SLAVE!!!
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Taj se zvao Vasington. 😁
D

D.p.

pre gotovo 2 godine

To sto si cuo za 40 golova Panceva je bila "greska" koju je Darijan kasnije ispravio i napisao da je Pancev dao 45 golova kao i sto i jeste. Dakle 7 vise od Rikija, kralja sklanjalica.
n

ne mogu podnijeti

pre gotovo 2 godine

ne pamtis da je neko bio drugi u evropi sa 98 bodova, gledaj onda premijer ligu,razlika je 3 do 4 boda manja kada gledamo liverpul i siti,o čemu prica ovaj covjek
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Rikardo prvak sveta u ponovljenim penalima
N

No

pre gotovo 2 godine

Vidi,vidi evo ga ovaj. Kakvu li ,,BOMBU" nam dovodis ovoga leta!?
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Ne moze da prismrdi kleu, leonardu, joveticu (isto stranac) moreiri i dijari. Eto nisam hteo da navedem nijednog drugog stranca tj stranca iz zvezde a ben i boaci su mnogo toga zvezdi doneli i u prvenstvu i u evropi. Ali eto mora se priznati jedna stvar da partizan ili ima nenormalnu srecu ili zna da pogodi sa spicem vec godinama....ne znam ko im skautira napadace ali dok zvezda pogodi jednog, oni pogode 5-6.
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Odmah napad na zvezdu! Kaze potpomognuta steta na racu drugog kluba. Zvezda opet kriva a nece da priznaju da nisu izgubili derbi bili bi sampioni
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Pa ovi su stvarno cirkus, ne odustaju od svojih laži ni milimetra.
P

Pfk

pre gotovo 2 godine

Odlican igrac, ali bi i njega oterao zajedno sa celim timom, celim strucnim stabom, svima iz uprave, oterao bi sve zaposlene i srusio stadion. A onda polako sa blatuse sve iz pocetka pravio partizan iz pepela postonste ga ti i takvi kao ti doveli do kraja. Mars u ludnicu!
c

cccc

pre gotovo 2 godine

najbolji strani napadac hugo vijeira,
K

Kolfild

pre gotovo 2 godine

Rikardo nije najbolji strani napadač koji je igrao u Partizanu. Bolji od njega kao fudbaleri su svakako bili Kleo i Tejgo. Uspešniji po mnogim parametrima su Dijara i Tavamba, trofejniji svakako. Ako pod napadače podrazumeva i Leonarda i Moreiru, onda je svaka dalja priča suvišna. A moje viđenje je i da je Sadik bolji fudbaler od njega. Rikardo je pristojan centarfor, daje golove i to stoji, ali mu je potreban još jedan igrač u napadu ako želite da budemo uspešniji u velikim utakmicama. Ili, možda da dovedete boljeg centarfora, zašto da ne, ima ih svakako, samo treba pronaći nekog iz Južne Amerike ili Afrike, ali za to treba organizacija, strategija i skauting. A poenta je da ste ga vratili, jer ste ga prvi put brže bolje prodali, a ne da ste ga pronašli, pa da imate zasluge ne znam kakve.
D

Dragan R.

pre gotovo 2 godine

Drugi ste sa 98 bodova zato sto ima neko ko ima vise od vas pa je prvi, eto zato. I ne kukumavci vise, majke ti.
A

Auuu jbt

pre gotovo 2 godine

Kakvo je ovo ispiranje mozga.... ludilo grobarsko
L

Lol lol

pre gotovo 2 godine

Samo jedan mali pad, potpomognut štetama na račun jednog, a u korist drugog kluba, doveli su do toga da minimalni zaostatak ostane na snazi do kraja“, ocenio je Iliev. Ahahahazahahah koja bolest
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

KILAVA UPRAVO CELU OD RANU U AUT. NIKO OD NJIH NE ZASLUZUJE DRES PARTIZANA. A I NAPAD NAM JE UBI BOZE. NIKAKAV
T

Testosteron

pre gotovo 2 godine

To upravo govori kako je suludo naše prvenstvo. Može imati i 20 klubova, a zna se da se utrkuju samo 2. I to od početka devedesetih, evo, već 30 godina.
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Tek ces da places Bombas, polako samo....
G

Gost45678989989

pre gotovo 2 godine

A Jirgen Klop na aparatima
V

VAR

pre gotovo 2 godine

znač treba neko sa 100 bodova da bude drugi da bi vi sa 98 bili prvi
D

DesertHamster

pre gotovo 2 godine

Hahahahahaha, najjaci komentar koji sam ikada procitao na MozzartSportu.. Druze, ulepsao si mi dan. CZV!!!
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

DOVEDITE 5-6 PRAVIH ISKUSNIH IGRACA. OVO SAD JE NISTA SLABI !
L

Ljubomir Insta

pre gotovo 2 godine

uz svo postovanje tudjih misljenja i dela ali koliko plitak moras biti da na dodelu priznanja dodjes u majici koja reklamira jedan brend? Kao hodajuci bilbord a jos je i masno platio za parce tkanine iz Bangladesa ili Vijetnama. Ponosi se i svima zeli preneti poruku - kupi Gučaru. Takodje, zar u klubu kao sto je Partizan (drugi po velicini u jednoj evropskoj zemlji), ne postoji kod oblacenja i pojavljivanja u javnosti? Kao kad bi ja u kompaniji u kojoj radim, na dodelu nekog priznanja dosao u Slayer ili Megadeth majici?!!!
V

Vikar

pre gotovo 2 godine

Megadeth kida 🤟
A

Armija PRAVIH navijaca bez JANICARE SA JUGA

pre gotovo 2 godine

ALI I OVA UPRAVA JE JADNA NIKAD SLABIJA. DRIPCU GDE TI JE TITULA. SIKTER BRE JUDO !
S

SamoPartizan

pre gotovo 2 godine

Odlazi iz svetinje sram te bilo nesposobnjakovici.
@

@Samo

pre gotovo 2 godine

Ali kad procitam ove izjave "svetinja", "gromada", "avangarda", "institucija"....ulepsa mi dan! Hahaha
k

kaboom

pre gotovo 2 godine

Ivica Ilijev bez blama 5 godina u klubu bez titule, prica bajke navijacima Partizana... Preljepo
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Најбољи страни клуб у Србији је Црвена Звезда.
S

Simao

pre gotovo 2 godine

Kakve su to vama pobede izmakle u derbijima? Sa jednim šutem na gol?
T

Trancer

pre gotovo 2 godine

Pa ovaj moze da daje golove samo u prijateljskim utakmicama
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

A da je Zvezda završila druga sa 97 bodova onda bi sve bilo okej? Koliko nemaju mozga, to je za ne poverovati.
N

Normalno

pre gotovo 2 godine

Rikardo je kralj sklanjalica!!!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma dal si ozbiljan? Pa da batalimo Zvezdine strance gde su ti Diara, Moreira, Leonardo... Zato i gubite titule. Zato ste tu gde jeste. Uprava vam je vic.
U

Uvek realno

pre gotovo 2 godine

Dobar napad za nase uslove garantuje 20+ golova.Za Evropu nista.Ukratko i pre svega realno.
I

Igica

pre gotovo 2 godine

Pa zar nije liverpool one godine sa 98 poena bio drugi, ove godine sa 92 cini mi se isto drugi. To znaci da je i kod njih namesteno?
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Ovaj lik se opasno udara...po nosu... Bio mi je jako gotova onomad kad je dao gol Njukaslu...al je u međuvremenu opasno prolupao...ili je opasno počeo da uzima nedozvoljena sredstva...
M

Ma jesste

pre gotovo 2 godine

Daj druze ne sali se.Natko je bolji duplo bio dok nije omatorio, Moreira isto, Leonardo, Kastiljo, Vijeira, Kanga, Ben...
0

011.014

pre gotovo 2 godine

Evo ga Ivica mitoman. Evo ja sam Zvezdas ne sa nije najbolji, nije ni blizu.Bolji je i Moreira i Leonardo i Ben i Kastiljo, zaboravio sam sigurno barem jos 3-4 igraca bolja od njega u oba tabora.
1

1983

pre gotovo 2 godine

I ja sam zvezdas ali ovaj Kleu moze pertle vezati
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Kakvo ispiranje mozgova i alibi izjave. Kakav egal vi se sramotite protiv flore i anortozisa pa i fejenorda koji je osrednja evro ekipa a mi odigramo mogu slobodno reći bolje dvomec sa Rendzersom pa egal sa Milanom pobedimo Bragu i kao prvi u el prodajemo grupu a vi u krš takmičenju strpite do zadnjeg minuta i to vam je egal. Sve dok tako gledate na stvari i mislite da ste bolji ili egal nema zime za Zvezdu. Da Bog da da ova uprava potraje još bar 10 godina
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Ako je tebi Fejenord osrednja ekipa onda se vidi koliko se razumes u fudbal.Strasno
Z

ZiPo

pre gotovo 2 godine

Lk je duplo slabije takmicenje od LE, jesam Zvezdas, ali je posle zavrsnica zanimljiva.Ima tu solidnih klubova.Pa evo i u finalu cak.Imao je srece partizan nestvarne da upadne u onakvu sramnu grupu.Gent je jedna solidna ekipa i hajde, hajde ok, ali Flora i Anortozis su sramota za fudbal, i oni su u toj grupi morali imati prvo mesto.Da stvar bude gora bili su drugi, i naprimer osvojili manje bodova u grupi LK nego Zvezda u grupi LE.Dosta je i nepravden taj sistem bodovanja Uefa!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

E u tome je bas vas problem,kad je Gent bio razvaljen koronom i jedva ostao u ligi a u LE bio poslednji ubedljivo u grupi sa 0 bodova pored jednog Slovan Libereca a kod nas je "ajde ok",sto kad vi koga god da pobedite su sila a mi sa kim god da igramo nebitno da li izgubimo ili pobedimo taj isti tim ili nebitno koji drugi svi su ocajni!Anortozis je sramota?A jel znas da je tom istom Anortozisu Omonija zbog gol razlike uzela titulu kad je prekinuto zbog Korone?Jel znas da je ista ta sila Omonija bas kao i Legija Varsava za dlaku izvukla zivu glavu protiv amatera Flore koji preslisavaju godinama Levadiju Talin koja je vas pobedila pre ali to nije bruka,eto,nikako nije kao ni Serif ni Kairat i mnogo takvih slucajeva.Anortozisu je pola tima povredjeno bilo cele sezone i odigrali su lose,pred mec sa Partizanom su od Omonije izgubili Super kup Kipra 3:2 nakon produzetaka isto,odigrao je i Partizan lose grupnu fazu ali sta je tek Slovan Liberec ako je Anortozis sramna ekipa?Gigant naravno jer ste vi igrali protiv njih.Onakav Ludogorec kojeg je Lokomotiv Plovdiv preslisavao fudbal pre lige evrope par meceva u nizu je zato mega uspeh ali eto,samo se Partizan bruka,vi ste najbolji i najveci i navijaci jos 20x toliko,ma nema vam ravnih!Mi bar ne bezimo od toga kad smo losi a vama lazi ne izlaze iz usta,lako cete da lazete druge ali sebe ne mozete da lazete mada kada ste ubedjeni da nije tako problem je daleko dublji tu
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Ostavka lažni direktore, OSTAVKA ! Ne brukaj se više nebuloznim izjavama nego pali na vreme. UPRAVA NAPOLJE!
L

Lokki

pre gotovo 2 godine

On je već podneo ostavku pre tri godine. Partizan zvanično nema sportskog direktora.
T

Tulipan

pre gotovo 2 godine

Bolje da ćutiš i mislimo da si glup nego da progovoriš i otkloniš sumnje..
D

Djosa

pre gotovo 2 godine

Drago u djep stavlja
J

Jel Ivice

pre gotovo 2 godine

Pa kad je tako gde je titula...pametovao si zajedno sa Stanojevicem da smo popunjeni na svim mestima...i sta bi...ajde ohladi i ne javljaj se vise.
I

IglicaIliev

pre gotovo 2 godine

Ukratko: Big Ben - Big Ten. Doviđenja.
О

ОТПОР

pre gotovo 2 godine

зВЕЗДАЖ САМ ,АЛИ МОРАМ ПРИЗНАТИ ДА ЈЕ ПРОТОТИП ПРАВОГ НАПАДАЧА,ЧУДИ МЕ ДА НЕ ИГРА ЗА НЕКИ ЈАК КЛУБ У ЕВРОПИ.МИ НЕМАМО НАПАДАЧА ЈОШ ОД МИХАЈЛА ПЈАНОВИЋА КОЈИ ЈЕ УВИЈЕК ОПАСАН ПО ГОЛ
k

kaboom

pre gotovo 2 godine

Borivoje, ne mlati praznu slamu, lik sva tri derbija bio u dzepu mladjanoga Erakovica
G

Grobar sam

pre gotovo 2 godine

Ali bratee... :)))