Komentari na vest

Ilija Stolica: Ostavka? Bilo bi neozbiljno

9

987

pre gotovo 2 godine

Pogubno bi bilo smeniti trenera sada pred evropsku utakmicu.
G

Gost...

pre gotovo 2 godine

Trener nije ništa kriv, zna se ko ga je doveo...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Trener ne moze biti krivlji od uprave, to stoji, ali stoji i to da nema ni pojma o svom poslu. Gledam ga ovih par zadnjih utakmica i jednu jedinu smislenu akciju nisam vidio da mu je tim odigrao. To ipak nije do uprave nego do trenera.
G

Gostiiii

pre gotovo 2 godine

Novi Stanoje, isto ovako otvorio sezonu ispao od Šarloe, izgubio svih 7 derbija... Evo ga još jedan pijun.
D

Dragan R.

pre gotovo 2 godine

Mislim da je ovaj gori...
K

KanaLvaro

pre gotovo 2 godine

Ovako loše mora da se seče odmah. Za sta ce vam biti Natho, Rikardo ili Fejsa ako odigraju sezonu bez tenzije i borbe u sivilu. Probati sa mladima ? Gde su nam ? Mora novi trener kolko god da košta. Nek je i Lalat
U

UPRAVA JE VREDNA

pre gotovo 2 godine

TRENER TAKTICAN! Podrska za upravu i Stolicu!
G

Gost1989

pre gotovo 2 godine

Dajte nam pravog Marka Nikolića ovaj Kineski nije ni za k....
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Šta kaže: "Moramo da prionemo na rad"...Znači do sad nisu ništa radili....Jadniče uzeo si ovakav bijedni Partizan samo da bi imao referencu u CV. Mislim da će vrlo brzo biti belaja!!!
G

Gostiggio

pre gotovo 2 godine

Tako je Stolica! Ne daj fotelju
R

Rodjace

pre gotovo 2 godine

Ja neznam sta je tebi ova uprava obecavala ali kako kazes pratio si Partizan pa video si valjda od odlaska Stojkovica nemamo golmana,bekove si ti dovodio neznam gde su ti iz kola u kolo ispade Miljkovic jos dobar bek,Sanicanin nije stoper za Partizan a Markovic nespreman i bez utakmica trebo si o tom da razmisljas,zadnji vezni falio dok je i Zdjelar bio tu sad ti duva promaja izmedju linija,prednji vezni falio jos kod Stanojevica valjda si naucio nesto na Stanojevicevoj greski Suma i ti cutis ko i on a Rikardo ti nema lopti a ni zamene,krila ajde mogu da prodju pogotovu Dijabate koji daje malo sjaja tvom parnom valjku bez masine,pa koje kriv mi navijaci ili ti sto nisi trazio i sto cutis onima koji su te doveli od kojih smo mi navikli da ne potrose dinar kako bi imali vise njima za plate i tompuse a nama i klub kakav bude nije bitno e sad je bitno!
A

ARISE

pre gotovo 2 godine

Pljuvali ste STANOJEVICA sad cete ga od blata trazit!!!!!!!!!!
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Vodi ga kuci. Uzas od trenera kao i svi ostali u upravi partizana. Nesposobni, nepismeni neljudi.
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Ova se uprava najvise plasi da ce joj neko precesljati papire i pitati gde su pare a tu ce sedeti dokle god ih ne oteramo sami otici nece!
R

Rodjace

pre gotovo 2 godine

Da li si ti normalan ?
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam sta napadate stolicu, on je jedini koji je hteo bar da proba sa ovakvim partizanom, problem je uprava ali jos veci je problem sto nema ko da ih otera, jer je stadion prazan. Vi sto pozivate na bojkot samo se zamislite cega se vise plasi ova uprava punog il praznog stadiona
n

nebo

pre gotovo 2 godine

A to bi davao ostavku, doveden ni kriv ni duzan!!

x xcczz

pre gotovo 2 godine

Sto bi dao , da je imao malo obraza ne bi ni dolazio kada nema znanje a ni imanje. Ali sto da daje kada su mu doveli igrace za ozbiljnu trecu ligu neke fucbalske zemlje. Sto da daje kada ne daje Toncev posle onakve bruke juce, a nije dao ni pre toga kada je isto tako fudbalska velesila Flora ih srola, i niko sa se digne da spase klub za koji navija i za koji se kune da bi dao vasceli zivot... Tako da ove anomalije kod nas su sasvim normalne i videli smo kakav je kvalitet kada nas Maltezani deru. E sad jedino je problem sto ce Aek da ih izbaci ali te bodove i mesto koje ima nasa liga nije relano tako da sve na kraju dojde na svoje i kao i u drzavi tigar od papira se odjednom pocepa jer se ne moze pumpati steroidima a da se ne trenira i da se ne dobija realna snaga. StoLica ima covek ali ni jedno nije pravo i vredno
v

vladasd99999

pre gotovo 2 godine

Sklonite ovog sarlatana,ako za Boga znate
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Ovaj Stolica me podseca na onog trenera Evertona, sto ga Mancester doveo da zameni Fergusona i on ih upropasti. Razlika je sto je Mancester verovao da im je to najbolji izbor, a Stolica je tu, jer niko drugi nije hteo. Ono sto je isto za obojicu je da nisu losi treneri, ali za ekipe iz sredine tabele. Nisu kapaciteti za veca dela. Kao trener, Stolica se nije pobunio protiv masovnog odlaska igraca, a slabog priliva novih, nego je pricao kako je sve fantasticno. Protiv Radnickog je na silu uzet bod, protiv TSC-a jedan sut u okvir gola, kao i danas. Dobro, danas je bio igrac manje, ali to opet ne opravdava ekipu da nije kadra da izgradi akciju za neki sut. I ako sad Partizan izgubi i od Kiprana, ja zaista ne znam sta ce reci Stolica, visoka trava, sparan vazduh. Sta god da kaze, nikako da kaze da je protivnik bio bolji. I ako bude smenjen, zaista ne znam ko bi se prihvatio posla. Verovatno ce Rasovic biti VD do kraja prvenstva ili ce mozda Vazura i Vucelic da sednu na klupu i vode tim.
m

mare fkv

pre gotovo 2 godine

Osim sto gresis za Mojesa jako. Mojes je nasledio smenu generacija i prakticno je bio zrtveno jagnje, jer tu vise niko zivi nije doneo uspeh. Nije njih Mojes upropastio, vec vlasnici, direktor i cinjenica da je Ferguson sve gradio po principu ''posle mene - potop''!
S

Spale22

pre gotovo 2 godine

Realno Ilijo drži se imaš bodova za opstanak. Nemaš iza sebe bombaša sad da ti kvari planove. Budi jak, izbori plejof! Moj Partizane moja silo.
B

Bog i b0tina

pre gotovo 2 godine

Bolje i da bude smešno Ilija, nego ovako, ovo je sad tragedija!!!!
n

nemam pojma

pre gotovo 2 godine

Najuriti ih sve na bilo koji način iz kluba i što pre. Oca i sina, ostatak uprave, vazuru, stolicu i filipovića. HITNO!!! UPRAVA NAPOLJE!!!
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Da, drugi ce da jure a ti ces da sedis za tastaturom i pises komentare na Zurnalu i Mocartu.
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Ostavka bi bila kao moralni a ne kukavicki cin. Na ruku mu ide sto se vec u sredu igraju kvalifikacije za LE pa je eto dao sebi fora jos 5 dana. Ali sa ovakvom igrom realno nema sta da trazi u tom dvomecu. Tamo jedan nula ovde nula nula i idemo na Adu. Ima ugovor na 2 godine, ako je Partizanovac kako su pricali, neka to bude sporazumno. Napravice uslugu sebi a i upravi koja nece moci da dovede nikog boljeg osim Lazete ili eventualno Tralalata sto je ipak u domenu naucne fantastike. Klubu ce uciniti uslugu jer ce ovi biti priterani uza zid te ce ipak, doduse nevoljno morati otici. Ako se desi ispadanje iz Evrope u sezoni kupanja (Leto na Adi) a uprava ostane to ce zaista biti presedan. Tad svi u crkvu sa se prekste i pomole. Za kraj, od tako elokventnog, nacitanog, fudbalski obrazovanog terenra kako su ga najavljivali (a do sada je vec "fasovao" par otkaza posle par utakmica), koji eto ima neku svoju posebnu filozofiju igre i pogled na istu ipak nisam ocekivao ovakve floskule i prazne price. Te ce "debelo" razgovarati, te glavu saginjati nece, te su eto iz samo jedne sanse primili "jeftin" gol i slicne bljuvotine. Dovoljno je bilo reci: cestitam protivniku na pobedi, bili su bolji dok je moj tim odigrao veoma loše. Evropsko takmicenje je za 5 dana, ako se ne plasiramo dalje dajem neopozivu ostavku. Kraj. Ali avaj! Prica nam price, filozofira, pravda se... drzi flasicu vode i jedva ceka zahladjenje da obuce rolku. Pritom veli, ima masu podrske, saraju zgrade njegovim profilom sa sve flasicom. I za kraj, opet kriv jeste za neznanje, sto se prihvatio posla jer je znao da sa djavolima tikve sadi. Saucesnik.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Stvari su odavno lose u Partizanu. Sada samo sve maksimalno dolazi do izrazaja. Promena trenera sada nista bolje ne bi donela. Sa ovim igracima ni Klop ne bi napravio nista bolje. Ne znam koji ozbiljan trener bi uopste imao zelju da sada preuzme Partizan. Uprava sto pre da ode. Unistili su nam klub. Nema lidera niti autoriteta ni na jednom polju...
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Znajući ko je u upravi...ni jedan ozbiljan trener ne bi prihvatio ponudu!
C

Cirkus

pre gotovo 2 godine

Nevidjeni dresovi oba kluba
M

MNM

pre gotovo 2 godine

taman posla..
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

E moji grobari braco motke u ruke i upadajte inace the end
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Pozivate na krivicne i prekrsajne prestupe. Mozete bojkotovati,skandirati,pisati parole ali tuci nekoga, ne.
@

@Vuc |

pre gotovo 2 godine

To smeju samo batinasi u sluzbi samo vrha ko god se pobuni ne vezano za sport.
I

Igorblokovi

pre gotovo 2 godine

Vazura, teraj ovog početnika ili tebe da teramo, ajde bre, sramota
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Šta ili? Jesi li slep?
Z

ZOKI959

pre gotovo 2 godine

Nije da branim Stolicu ali , budimo realni mislim da ga uprava sabotira namerno da bi ga oterali realno tu fale 3 4 ozbiljna pojačanja da bi to ličilo na nešto . A Stolica neće da da ostavku jer je neko ko lma svoje ja, i hoće da istera stvar na čistac . A i ako ga ova podanička uprava smeni on im neće prećutati neke stvari reći će javno koja pojaćanja su mu obećali a šta su mu doveli, osim Dijabatea sve ostalo je tanko. Ja razumem da ne možeš da budeš prvak jel je objektivno Zvezda u ovom trenutku bolji rival na svim poliima al da si toliko očajan to je bezobrazluk !!!
B

Bog i b0tina

pre gotovo 2 godine

Mislim da griješiš, ja imam info da Stolica buši upravu!Da je on u stvari trojanski konj buduće uprave, da je sledeći trener Partizana Nikolić, a Stolica će na klupu Teleoptika za istu platu!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Sabotira ga uprava koja ga je dovela prije samo par mjeseci? Znaci, krstim se i desnom i lijevom kakve se sve gluposti ovde pisu.
G

Goste

pre gotovo 2 godine

Ja kao partizanovac bi voleo da dođe Lalatović da krenemo da igramo fudbal....

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

On bi sebi pre odgrizao nogu nego vas da trenira. Mada razumem šta hoćeš da kažeš.
Г

ГрофБожовић

pre gotovo 2 godine

Немој Столице молим те 🙏
B

Budak

pre gotovo 2 godine

2028 godina...Stolica,,Treba nam malo vremena,ostavka nikako"
1

1/1

pre gotovo 2 godine

Nije covek kriv sto mu igrac pravi penal i dobija crveni karton u dvadesetom minutu
N

Ne nego sam ja

pre gotovo 2 godine

Kriv.

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

Hvala puno treneru Stolici na vođenju tima skoro 70 minuta sa igračem manje (i to igrač manje iz odbrane), pokušao je da sve karte baci u napad i za to treba imati petlju i time otvorio ogroman prostor za kontre koje, na svu sreću, nisu bile uspešne. Ako pogledamo realno FKNP je bio fizički i taktički pripremljeniji od Partizana, te sa ovakvim odabirom igrača ČOVEK ( Mister Stolica) nije mogao puno toga da uradi... Na drugoj strani ništa nije strašno i gotovo, jer će biti mnogo interesantnija trka za Ligu Konferencija sledeće evropske sezone, pošto ima par ozbiljnih klubova koji će se boriti za drugo, treće i četvrto mesto. Odlično suđenje i s'obzirom da je FKNP igrao bez publike ovo je odličan rezultat za Partizan... Prave izmene sa obe strane u pravo vreme i šta još da dodam osim da će trka za LE i LK biti jako tesna do samog kraja prvenstva... Čestitke Šilji na vrhunskoj asistenciji...
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Ilija ti li si?

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

@Inspektor Jok... Ovde Maksimović, Prucev, Desers ili Kasijera... Sportski pozdrav...
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Hvala, ali nicega tu nema sportskog. Ziveo
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Ljudi za sve je potrebno vreme! Valja nam oformiti ekipu za narednih par godina jer će nas, ubrzo, čekati teški dueli protiv FK Milutinca, Poleta i FK Poštara!
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

Pa nisu skroz unistili! Ceka se evropa!! I nije uprava krivaaa! Gde ste frajeri na utakmicama! Pa se lepo udje na teren sa g… motkama!! Ne vi ste svi pametni na mrezana dok nam jug vodi seveer a placa ih tompus!! Seest godinaa, eeej sest!! Naklon do poda navijacima zvezde!! Oni to po kratkom postupku! Mozemo da vas mrzimo aaal svaka cast!!
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Ako udjete na teren sa motkama idete u zatvor i placate kaznu. Niko ne sme nikoga da tuce po zakonu i Ustavu. Vase nezadovoljstvo mozete izraziti bojkotom ili kao navijaci Mancestera parolama,salovima boja na osnivanju i sl.
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

@vuc vidim vi kad ste lupali kola i tukli upravu, predsednika dobiste 10 godina? Ti li si Vucela! Prpa bato
D

Dinara91

pre gotovo 2 godine

Obori me juce niš onako patriotski odigra... Ove kad vidim tesko da mi se ponovi, sve na aek sti lud
S

Signore Negatore

pre gotovo 2 godine

Zvezda je pre obezbedila LS sledece sezone nego ove!
M

Miro8765

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo! Da imas malo obraza veceras bi podneo ostavku! J… te Vucelic!
A

Acinjo

pre gotovo 2 godine

Neozbiljno da. Bice ozbiljno kada budes -15 od Zvezde. Nezalice jedna , samo znas flasu da drzis , tim nemas nikakav , pogledaj Zvezdu pa i Vojvodinu i Cukaricki. Ove godine Partizan nema sanse ni treci da bude, a i ispada od Aek-a zivi bili videli.
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Samo igrači mogu da oteraju nesposobnu upravu sezona je propala već na početku. Sada da (ne)igraju tako ovi iz fotelje napokon shvate da treba odu i povedu i stolicu sa sobom. Vodjenje kluba prepustiti sportskim radnicima,bivšim igračima i legendama kluba pa da krenemo u vraćanje kluba tamo gde mu je mesto,ovako više ne ide..ajmo igrači, igrajte za novu upavu!
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Nemate legende kluba jer se raspala Jugoslavija pa nema vise hrvata i albanaca i ostalih. Jugoslovensko SDP
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ljudi pa sta vam je? Covek je zab’o dobar ugovor, nece da da ostavku, otici ce jedino ako ga isplate. Vadice se da nije dobio ekipu koju je zeleo i te fore, iako je ovo skoro ista od prosle godine, Zdjelar je otisao pre par dana, Miljkovice, Lole i Markece ne racunam, oni su cudom i onda igrali
Z

Zvezdas11

pre gotovo 2 godine

Pa kako su mu sklopili ekipu? Prva utakmica na pripremama otkazana jer nisu imali dovoljno igraca. U ostalim.nije.imao ni jednom crlu ekipu. Dovedena pojacanja cisto da se dovedu. Dobri prijstelji su mi partizanovci, nemam srca da ih zezam ali ovo je uprava sve zamrsila. Nije jedini Stolica kriv, kad budete upravu oterali tad se okrenite ka treneru i igracima.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Smesno, pa ni proslu sezonu nisu imali dovoljno igraca i osvojili skoro 100 bodova, igrali sa jednim spicem celo prvenstvo, hit hitova, da imao je kostur tima i vise od toga, ali decko prosto ne zna i to je ok, mislis li da bi Stanojko izgubio 7 bodova u 4 kola? Pa ne bi. Ja isto imam puno drugara partizanovaca, nemam problem da ih zezam, super je trenutak za to
1

12345

pre gotovo 2 godine

MORA STOLICA UZET PARE JER JE KARIJERU TRENERA ZAVRSIO DANAS
G

Gost-PP

pre gotovo 2 godine

Neozbiljno je Stolice što ti nemaš nikakav koncept u igri, sve se svodi na ispucavanje lopte. Daj čoveče idi treniraj nekog levog nemoj nas brukati više. Nisi ti toliko ni kriv koliko ova nesposobna uprava koja treba već jednom da ode i to što pre dok nismo i za Evropu izvisili.
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

u najvaznijo sezoni u zadnjih 20 godina kad titula donosi ligu sampiona i 20 miliona umesto da se napravi ekipa ulozi novac i ide na sve ili nista vi posle 4 kola imate -7 i prvenstvo je gotovo. sramota
G

Gost666434

pre gotovo 2 godine

Ne zna se ko je hrabriji i ozbiljniji, da li Stolica ili fotelje.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Eeee bruke , pa ova nasa "struka" ni obraza vise nema. Auu.
G

Gost 1970

pre gotovo 2 godine

Obraz.. Hm... Djon.. Ni obraza ni stida..
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Onakav nepismen Djura vam ispade mnogo bolji funkcioner od pismenih Vazure i Vučelića!?!?!
N

Najgori Start Partizana?

pre gotovo 2 godine

Zanima me ozbiljno - dali je ovo najgori Start Partizana u jednoj sezoni? Dali ima neka informacija- hvala unapred
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

Da ! ali I tri gostovanja.
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

Za divno cudo nije!! 2016/17 najgori! Zaglebje nas izbacilo iz evrope!Backa 0, inali mi igraca vise, Napredak 2:1, Vojvodina 1:3 , Spartak 2:1!!!!Znaci samo jedan bod!!!!
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Primetio sam da od početka sezone non-stop drži flašicu vode, ili to nije to već loza....
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Pa ćelavi je slobodan sta čekate ,ajd da vidimo i tog majstora.
1

12345

pre gotovo 2 godine

IMA DOBAR UGOVOR I DOBRU PLATU STA GA BRIGA. OTICI CE AKO MU SE SVE PLATE ISPLATE IZ UGOVORA
G

Gost31

pre gotovo 2 godine

Stolice ostani!!! 😅
V

Vreme

pre gotovo 2 godine

Je da se sa "uprava napolje" predje na dela. Ovako vise ne moze
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Наравно да би било неозбиљно оставоти добру плату и то сам...
v

vazdaa

pre gotovo 2 godine

Stolica Flašica se sabira uz aut liniju, ali ne ide
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Mislim da goreg trenera nismo mogli da nadjemo. Kao i prethodne utakmice i ova je bez koncepta. Najveci problem u svemu je izostanak odgovornosti. Najgori pocetak sezone cak ne davanjem ostavke on je dosledan svom neznanju i bezobrazluku.
T

Tunolovac

pre gotovo 2 godine

Problem je što sem Stolice niko drugi od integriteta nije želeo da dodje u ovakav Partizan. Riba smrdi od glave dakle uprava mora da ode pa za njom trener, a na kraju igrači koji ne ispunjavaju kriterijume Partizana.
C

Cellamare

pre gotovo 2 godine

Stolica je vizionar. Ekipa raste. Treba vremena.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Kako nas ovaj stolica ukanalio za par meseci i par utakmica,bruka.Čovek nema obraza,ič.Ja ne shvatam,gde je granica bezobrazluku ovog čoveka i cele uprave???
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Да' Бог да се угасили!!!!!!
G

Gostbre

pre gotovo 2 godine

svi problemi partizana nastaju dolaskom kralja
.

....

pre gotovo 2 godine

Ili odlaskom ovih prethodnih. Može i tako. Ko kako gleda.
r

rider321

pre gotovo 2 godine

Treba da se promjene dese sa vrha, pa onda novi trener i novi igraci. Nazalost sezona je izgubljena i u cetvrtak cemo vec ispasti od kiprana.
G

Gost1479852

pre gotovo 2 godine

Odlazi ljigo!
M

Mike1

pre gotovo 2 godine

Bas mi je drago sto je ovako pocela sezona,iako sam navijac partizana,bas zbog svih onih navijaca koji su prosle godine pljuvali neke od igraca,koji sada vise nisu u partizanu.E sada neka vide gde n je partizan bez njih.I zbog ovih pametnjakovica iz uprave koji su postavili Stolocu za trenera.Nemam nista protiv njega,cak ga i licno poznajem,ali dajte ljudi pa on je nizerazredni trener otprilike za rang druge lige.
L

Li Marija

pre gotovo 2 godine

Ma kakva ostavka pobogu ! Dajte vremena gospodinu Stolici ! Dok nezahladni...Tamo negde na -10, 15 može da dođe ko hoće...🔴⚪🔴⚪🔴
S

SudijeIBjeka

pre gotovo 2 godine

Izvini Stolice, ali kako da Natho dobije penal kad niste ni stigli do šesnaesterca da se bacite?:))))
B

Bravo Iko

pre gotovo 2 godine

Tako je Iko..Ne daj se pasjim sinovima..Samo napred u slavu!
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Nisi lud da ides,izivljavajte se jos malo
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Ma,kakvu crnu ostavku da podneses! Gde ti,takva junacina,da se odlucis na jedan "kukavicki" cin. Doduse,sansu jednu nismo stvorili na poslednje dve tekme,ali vreme je potrebno za to. Inace,imamo ga koliko hoces! Gde sad da odlazis kad sam navikao da te gledam sa sve tom flasicom pored terena... Uzgred,zna li se kada je ovaj covek dobio poslednju utakmicu? Hajde da se pravimo da nije igrano u Ivanjici. Olimpija,mlada reprezentacija,sad sa nama. Blizu pobede nije bio! Ali,junacina jeste.
Ц

Црно, нигде белог

pre gotovo 2 godine

Да имамо трибину као што немамо, па да разјуримо гамад моткама али оним моткама које имају везе са презименом шефа струке...
T

TheStich

pre gotovo 2 godine

Odlazi bre
T

Taribo West

pre gotovo 2 godine

Neozbiljan je onaj ko te doveo. Nisi bre ni za Teleoptik. Jedino Stanojević i Nikolić mogu da se nose sa Zvezdom...
D

Dja Djedje

pre gotovo 2 godine

Grešiš, Nikolić i Savo mogu da se nose sa Zvezdom uspešno, ne sećam se neke pobede Stanojevića u derbijima, pogotovo onom gde se lomila titula, dakle on se nosi - bezuspešno. J*bale vas Šamrojeve pobede protiv ovih ekipa, ako vas to zadovoljava,onda blago vama. Kad počnete svi sa tom pričom "Stanoje makar uzeo 98 bodova"... Uuuu jaka stvar, u prvenstvu gde je sve unapred odlučeno, u kome svi oni svesno učestvuju, a vi se zanosite tako, dozvoljavate da vam mažu oči. Zadnjih 10 godina Nikolić i Milošević su "incidenti" na klupi Partizana, zato je Nikolić bio primoran nakon osvajanja titule odmah da se povuče, a Savo je bio šikaniran sa svih strana, jer im je gurao prst direktno u oko, baš u derbijima, uprkos svim saplitanjima. Slađe su mi Savine pobede u ovim okolnostima nego da smo uzeli 3 vezane duple krune.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ту је јер нико други није хтео. Тек сад крштеног тренера не можете да нађете.
P

PADINJAK

pre gotovo 2 godine

bezi bre da te ne gledamo
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Pa vidi ovako, da s tobom imamo neku perspektivu bilo bi neozbijno, alo covece ti nemas nikakvu ideju, ipak si ti za ove druge klubove, Surdulicu, Vozdovac, Radnik!
G

Gostiii

pre gotovo 2 godine

zato je i doveden. onako kako je u kkp bilo pre dve godine sad će biti u fkp. smao je razlika što se ovi nikad izvući neće
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Milorad Vučelić i Miloš Vazura su odlično obavili zadatke za koje su dovedeni u Partizan. Sada će naravno otići a šteta kija ostaje iza njih je "slučajno nenadoknadiva".
G

Gile 78

pre gotovo 2 godine

Baš vam je Vučela od juče! Što ga niste terali pre deset godina kad je takav gad?
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

CIA snajka CIA
:

:3

pre gotovo 2 godine

Koliko paketa flaširane vode je popio Stolica? U svakom kadru sa flašicom, te je drži ala Pep Gvardiona, te pijucne
G

Gost5555

pre gotovo 2 godine

Sta kaze uprava... Pobegli u misije rupe
D

Delije 1989

pre gotovo 2 godine

Nedamo Stolicu sve dok ne bude 20 razlike ! :)))
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Alo zemljače, ti nemaš dodirnih tačaka sa fudbalom a ni talenta. Jednostavno nemaš niti ćeš ikada imati. Zato ako Imaš obraza teraj se.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Budi neozbiljan, daj ostavku molimo te.
G

Gost 123

pre gotovo 2 godine

Neozbiljno!!!!!! More i ti i ove što te postavili u kompletu M.Š iz kluba...... Dve krštene šanse ovi nmg naprave kako ih vodiš.... Jel treba čekamo da Kiprani daju jedno 3,4 komada..... Bruka!!!
b

bob.f

pre gotovo 2 godine

Prepotenti lik uzas..Zarvte nije sramota?
a

ale ale ale ooooooo

pre gotovo 2 godine

Ovog Stolicu ima da oteraju koliko veceras, a on jos nijednom nije stigao da pomene ni Zvezdu, Terzu, FSS.To je neverovatno i predstavlja presedan, koji u istoriji SD PARTIZAN nikada nije vidjen. Ja sam za to da mu daju barem jos jednu sansu, bar Zvezdu da pomene, mora da smo mi bar za nesto krivi za ovaj POTOP U FK PARTIZAN!!!!!
T

Torbicis

pre gotovo 2 godine

Ajde Zvezdasi gledajte svoja posla,najbolji ste zasluženo po igračkom kadru,e sad zasto je Partizan tu gde jeste,niste krivi vi navijači nego onaj sto vas- nas vodi!!! Pravi Partizanovci nisu u klubu,kao sto nisu ni Vase Delije..Kad su to pa Vazura i Vucelic pobedile Terzića i ekipu na terenu,u kom to sportu????
B

Braun Strowman !

pre gotovo 2 godine

Ostavka ? Ja to neznam šta je ! Igla garantuje za ovog momka !
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Idole moj, ma bravo kralju 🤡🤡🤡
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

ovo je bolje izgledalo danas. Rikardo je imao jedinu šansu. Prošlu utakmicu ni tu jednu niste imali
G

Gost 225

pre gotovo 2 godine

Ljudi, ovo više ne ide ovako. Ne treba odlaziti na stadion, nema podrške, nema kupovine karata sve dok uprava ne ode u kompletu sa Stolicom. Ispadamo u Evropi lagano, guze nas neki trećerazredni timovi. Tuga i jad..
1

145yuv

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa tobom. Nikada gori početak. Ali to nije sve bojim se za četvrtak. Kiprani nisu neka ekipa ali mislim da su jači od pazaraca. Neka nam Bog pomogne.
S

Smouth

pre gotovo 2 godine

Najlakse je udariti po treneru. Murinja da dovedu ne bi mogao da im pomogne. Ocajni golmani, bez pravih stopera gde u zadnjoj liniji imas samo Urosevica koji bi po nekom standardu Partizna iz ranijih godina bio dobra rezerva. Vezni red koji je skrpljen koliko da se kaze kako su dovodili igrace, krila koja pojma nemaju da probijaju i centriraju...na kraju iscedjeni napadac gde drugu sezonu za redom hoces sa jednim igracem na 3 fronta. Ali da, najlakse je udariti po treneru jer kako od smesnih igraca nije uspeo da napravi ozbiljnu ekipu. Stankovic je npr tanak trener, ali je za nase uslove dobio prejaku ekipu i jednostavno pretesko je da ispusti bilo gde bod kada na svakoj poziciji ima 3 vrhunska igraca za ovaj nas standard. Stolica je gospodin, ali slomice se sve na njega. Docice sada neki spasitelj i gledacemo lakrdiju kako sudije odradjuju posao, dovode ih na 2. mesto i slusacemo pricu kako su pogresili na pocetku sa izborom trenera i da je to odlucilo titulu
S

Srsjan 2309

pre gotovo 2 godine

Bukvalno, gledam kako pljuju trenerani ne verujem, posle cetri utaimice, sa novim timom,bez ozbiljnih pojacanja. Trener kasno.doveden. Pojacanja kasno dovedena. Kapiten i masina tima kasno prodan. Nije doveden drugi napadac(a prodat klinac alneriji) I onda trener kriv, cirkus.
Б

Бори

pre gotovo 2 godine

Мајко милаааа!!!! Овај лудак вређа здрав разум!!!!! Читам му изјаву,и не верујем својим очима!!!
O

Odlazi

pre gotovo 2 godine

Čoveče. Preklinjem te, idi.
E

Eki 77

pre gotovo 2 godine

Podnedi ostavku....i ne lupetaj... ili ces TI biti taj sto gasi svetli...i stavlja KATANAC
N

Nova ikona fk partizans

pre gotovo 2 godine

Sveti Ilija Stolica
R

Ranko BL

pre gotovo 2 godine

diletanti...ostavka Stolica....UPRAVA NAPOLJE.....
H

Hoklica

pre gotovo 2 godine

Neka te još dva, tri poraza pa onda, taman da odmakne Voša.
B

Bravo Ilija

pre gotovo 2 godine

Ne daj se Ilija, tako se bori za partizane
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Neznalica i prevara od trenera !!!
G

Gost bobika

pre gotovo 2 godine

veliki si strucnjak, samo tako nastavi
G

Gostijko

pre gotovo 2 godine

Ti si prvi trener sranoje
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

ODLAZI NEZNALICE!!!
p

publika

pre gotovo 2 godine

U pravu je čovek, treba mu pružuti priliku. Prosečan trener koji ima ispodprosečnu ekipu, jednostavno treba mu dati vremena, možda se konstantnim radom nešto promeni. Čim se promeni trener tu je kraj sezone. A realno je da i kao Zvezdaš želim dobre Partizanove rezultate u Evropi, jer ipak za istu zemlju skupljamo bodove. Ali budimo realni, koliko god osporavali Zvezdinu prošlogodišnju titulu meni je još fascinantnije što je Partizan sa gotovo identičnim timom(uz dve tri promene) bio konkurentan do poslednjeg kola. Drž'te se komšije, ne miriše na dobro.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Tako je, ostani Stolice!
Z

Zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

Nemoj sad ostavku.taman je to krenulo u pravom smeru.ništa preko noći.
P

Podrska sa Juga

pre gotovo 2 godine

PUNA PODRSKA ZA ILIJEVA I UPRAVU,LJUDI NISU KRIVI STO NAVIJACI PRAVE HAOS U KLUBU!
G

Gost07

pre gotovo 2 godine

ilija pije svetu vodicu
T

Tooooo

pre gotovo 2 godine

Ne daj majko dok ne bude - 12 😂🤣
A

ACDC

pre gotovo 2 godine

Ovo je ljudi nesto najbolje dto nam se moglo desiti ,mislim da gubimo i igramo ovako. Uskoro odlaze lopovi, ovu sezonu zaboravite!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Ima li neko da pozove PRAVE NAVIJACE u Zemunelo da ovome objasnimo nesto?!
Р

Реџа

pre gotovo 2 godine

Зашто? Судије су криве! И држава! Она иста која вам је дала паре за Европу па сада и тамо морате да се брукате!
S

Stekson_94

pre gotovo 2 godine

Ilija Stolica i uprava Partizana me podsecaju na Alana Harpera, nikako da ga izbace iz kuce, a njih iz fotelje ...
q

qwerty1989

pre gotovo 2 godine

HAAHAHAAHAHAHAH OVO JE NAJJACI KOMENTAR HAAHAAHHAHAAHAHA DJE SE SJETI ALANA HARPERA
D

De

pre gotovo 2 godine

Ajde sto ih delije sprdaju... Ali sad i vi mozart nasli da ga sprdate...
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Hahahahha, tako bre legendo, sprdaj se sa ovim ruglom od kluba, bravo majstore, ugasi ih i spasi ovu zemlju najveće sramote.
H

Hermano7

pre gotovo 2 godine

Saberi se i nosi se znas gde
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Treba ovom caru neko da kaže da ne trenira više Voždovac,sa ovakvim izjavama će ga brzo najuriti iz kluba,a to nikome ne odgovara.....;)
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Ovaj je bas uporan. Gvardiola za sirotinju
P

PirotZvezdaSrbija

pre gotovo 2 godine

Ilija imas punu podrsku sa juga!!!
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Tako je Ilija, ne daj Stolicu!
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
P

Petrinji3717

pre gotovo 2 godine

Ovaj svratio na klupu partizana u pauzama između sezone u seriji klan. Salu na stranu tako im i izgleda ekipa
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo celave glave. Da si covek i musko sam bi otisao a ne kao tetke Vucela i Glazura
Т

Тако је

pre gotovo 2 godine

Нека те још које коло, да будемо на плус 10,а онда можеш слободно, и хвала ти на свему, нова Звездина Звезда 🤣
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Nije covek kriv.. Iliev.. Otiso al nije izneo sve stvari iz kancelarije.. U ostalom dokle ce te sudije da nas kradu a? Odlicna igra.