Komentari na vest

Ilija Stolica tražio da Ivica Iliev ode iz Partizana

N

Nije moguće..

pre gotovo 2 godine

..da je to istina. Pa Ilijev je podneo ostavku još u prethodnoj deceniji!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

cirkus kolorado ...neko mnogo jak stoji iza vazure . Nemoguce je da ne moze da se otera a uneredio nas je .UNEREDIO !!!!
k

kako ko ?

pre gotovo 2 godine

To znaju i vrapci,Novak Nedovic
A

Ako je stvarno..

pre gotovo 2 godine

tražio, apsolutno je zaslužio da ostane trener do kraja sezone!
M

Marko Pljuca

pre gotovo 2 godine

Ja skoro poceo da radim u nekoj firmi. Iskreno nisam neki strucnjak. Uglavnom se snalazim nekako, dovijam se. A takvi su mi i rezultati. Srednje zalosni. I zamislite sad trazim da se otera rukovodioc da bih ja mogao na miru da ucim posao od pocetka (azbuka) i da filozofiram i prodajem maglu. Ne ide to tako prika!
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 2 godine

Pa kako nisi dobio otkaz kaad imas slabe rezultate, ja odem kod privatnika , on me samo pita da li si radio taj posao, hocu rezultate, nema cekanja i polazivanja, kada kazem ne mogu sve da znam samo mi kaze mozes ici, pa mi je cudno da toliko vremena radis kod privatnika
M

Marko Pljuca

pre gotovo 2 godine

Komentar je ilustrativnog karaktera. Da se povuče paralela. Iako nije tema da ti pojasnim. Kod privatnika ne postoji rukovodioc, sto ce reci da je drzavno preduzece. I iskreno, dosao sam preko veze pa me tolerisu. Za kraj da napomenem, rezultati rada su mi srednji. Nit smrde nit mirisu. A to nije bas za otkaz. Hteo bih uciti i pritom primati lepu platu, kao Stolica azbuku od A do Š. Vreme i strpljenja za moju radnu "viziju" pa ce rezultati sami doci. Jednog dana. Moram se pozaliti da mi je radni sto postavljen visoko, da moram biti malo vise zasticen od strane preduzeca i sindikata i da se u mom radu vidi napredak.
P

Popa Vašington

pre gotovo 2 godine

Neko rece da mu je protiv Pazara poslednja utakmica na klupi (stolici). Vaistinu poslednja. Najurice ga prvenstveno zbog nepostovanja hijerarhije i mesanja u rad uprave. Pa potom i zbog "rezultata" u ova 4 kola. Takodje "destabilizuje" klub pred pocetak Evropskog takmicenja koji ce biti jedini izvor priboda ove godine.
N

Na strani

pre gotovo 2 godine

Stolice sam. Pa dokle vise ugradjivsnja i surovanja sa menadžerima a rezultata nigde nema. Vidis sektor godinama a stalno si drugi ali zato ti ostajes a trenere menjas kao carape.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Pa nista strasno, covek trazi da ode lik koji je vec dao otkaz, ili me secanje slabo sluzi. Cela Uprava napolje. Vucelic, Vazura, Iliev i svi oni koji njih podržavaju.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

lopovi,lopovi sede nam u upraviiii
N

NNV

pre gotovo 2 godine

Partizan , ilijev,,ili ko, dovodi BOMBE, a to su igrči koje niko neće, igrači koji su već u staračkom domu,,,i kakav je rezultat...
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Ostaje nejasno zasto trener zeli da sportski direktor ode. Takodje neshvatljivo je da se u klubu ne postuje protokol i hijerarhija gde je sportski direktor ipak na stepeniku iznad no trener. Za Stolicu kazu da je vrsni strucnjak, teoreticar i filozof fudbala. Kao da iza sebe ima rezultate joji to potvrdjuju i kao da je u Partizanu napravio neki uspeh pa sad zahteva da se menjaju strukture uprave koje nisu njemu po volji. Gde god je radio, bio je najuren. U Olimpiji na primer posle 6 nedelja. Teorija i ta nekakva fudbalska filozofija jesu korisne ali na terenu, nakon pocetka utakmice igra znanje, iskustvo i fudbalski talenat. A ne teorija. Mozda zeli da bude trener Barselone pa da svoje teorije i filozofije sprovodi u delo? Mozda je previse umislio da bude Pep Gvardiola? Pa sad zahteva da Iliev ode? Pokazi na terenu umece da sa polovnim igracima imas šlifa da uradis nesto, da iz svakoga izvuces ono najbolje, da taktickom lucidnošću nadoknadis nedostatak kvaliteta igraca, pa onda zahtevaj. Jagodina mu se tradicionalno sklonila, poklonjena mu dva penala protiv Radnickog, ni jedan sut u gol protiv TSC-a... to ne daje kredibilitet sa bilo sta trazi. Jos hvali sebe, pominje azbuku, trazi da budu malo vise zasticeni, visoka mu trava... Da se razumemo. Iliev je zreo za otkaz, kao i dvojac na celu i to odavno. 5 godina bez titule je njihov uspeh. Da imaju obraza sami bi podneli ostavke. Pa da i Stolica ide zajedno sa njima, pa nek' uci azbuku iz pocetka i usavrsava teoriju kao pomocnik ili analiticar u nekom drugoligasu. Sportski pozdrav
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Kako ti nije istekao raptcha token dok si ovo pisao?
a

a iliev

pre gotovo 2 godine

sta on ima iza sebe???Za pocetak da li ima radni ugovor? Zar nije podneo ostavku pre jeno 4 godine?
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Skakadak. Nije, a sto pitas? Nije ti po volji kao ni Stolici?
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

a iliev. Pa lepo ti rek'o Stolica da naucis azbuku od a do š a ne da citas samo povrsno, do pola. Uci sine da čitaš.
R

Revolucija

pre gotovo 2 godine

Puna podrska Stolice, tako je brate a ne ko tvoji predhodnici koji su cutali i na kraju bili za sve krivi,svako svoj deo odgovornosti da snosi stalno se kasni sa pojacanjima zato Ilijev i uprava napolje!
B

Budak

pre gotovo 2 godine

Lalat za trenera.
C

Cudna jada

pre gotovo 2 godine

Stolica kao Mbape. Covek izgleda hoce da se pita za sve. Iilijev jedini u upravi nesto zna oko dovodjenja igraca. Za Mrkelu i Terzica je doktor
N

NNV

pre gotovo 2 godine

Ilijev da nešto zna, ne bi doveo stolicu,,,
P

PKG

pre gotovo 2 godine

Bez ljutnje brate, ali ako tako misliš, neka vam pozivi još jedno 20 godina na celu kluba ... 👍
G

Grob

pre gotovo 2 godine

Kada cete vi dragi novinari da pocnete da postavite 'nezgodna' pitanja clanovima uprave?
T

Taribo

pre gotovo 2 godine

Bravo 👏 to je pravo pitanje! Ja sam ovde citao samo iglicina saopstenja, nikad odgovor na konkretno pitanje...

Delija

pre gotovo 2 godine

Sto bi se novinari mesali u vas klub? Imate vas jug i tz. hram organizujte se pa u humsku! Secam se ono bjeko lopove zeko lopove. HOCETE MI DA IH OTERAMO nja nja nja!
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 2 godine

Mi smo ih i oterali sa sve krstom Žarka Zečevića. A vi Tvorzu?
B

Bum 92

pre gotovo 2 godine

Ove sezone veliki uspeh za partizan ce biti 2 mesto.... Realno ce tesko i to izboriti......
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

Tužno je što mnogi navijači nasedaju na sve ovo. Očekuju ne znam šta od ekipe koja je totalno promenjena, kojoj je kasnilo imenovanje trenera, kojoj su na pripremama otkazana utakmica zbog nedostatka igrača. Oćekuju ravnopravnu trku sa Cz koja je od 2013. dovela 47 stranaca!
A

Anonimni

pre gotovo 2 godine

Pa...da li je Ivica otišao? Ha ha ha...jevtina zabava za masu....treba svi da odu ali pre toga da malo odgovaraju za trošenje novca
S

SalePFC

pre gotovo 2 godine

A mogli bi svi u paketu da odu!? Bojim se da nam ni drugo mesto sto vodi u kvalifikacije za LS nije zagarantovano sa ovima! Lepo su se svi potrudili da od naseg Partizana naprave drugorazredni klub i da to sve bude kao normalno!
P

Pravi grbar

pre gotovo 2 godine

PODRSKA ZA IVICU I UPRAVU SA JUGA!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

i sa severa isto.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Pocelo je....aktivirao se drzavni projekat zvani Stolica, koji ce se na kraju price preobraziti u fotelju. Ubacen od strane drzave, da 3 zverke istera na cistinu i brisan prostor, kako bi ih se lakse "ulovilo"....Nekako mi sve tako izgleda. Naravno, sve to ce se odraziti i na lose rezultate dok proces traje, ali koga briga bas za to, moja Zvezda ce svakako biti sampion.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Tako je stolica.. Eno ga i lalatovic menja upravu borca,.. Ili obrnuto?
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Sve sve, nego koliki telac moras biti pa da i dalje misilis da si bolji od zvezde i ako nisi dobio ni jedan derbi, nego te podkradaju sudije i igras protiv zvezdinih filijala.. Pa dobro.. Eto.. Jesu filijale.. Uzmi pobedi ih, i filijale i zvezdu.. I dokazi da si bolji.. Sta je problem? Dzabe filijale zvezdi poklone sklanjalicom bodove ako ih ti sve razguzis.. I njih i zvezdu.. Sta je sporno? Razbi ih sve i izmi titulu.. Kazes da si bolji, eto izvoli.. A? Sta bi.. 4 boda iz 3 utakmice . Hmmm dali si bolji?
m

milosiccikagic

pre gotovo 2 godine

lako vam je sada pucati u prazno, od drzave ste dobiki 50 miliona evra vise u orethodnih 7 godina i to se odrazava na ovaj nacin, plus zastitu sudija, plus ovo plus ono. Bilo je toga i ranije naravno ali nikad u ovoj meri da se jedan klub totoalno unisti. I mlad si pa ne kapiras neke stvari ocigledno ali nista dobro zvezdi nece doneti slab partizan i obratno, shvatices to jednog dana
P

Pravo jole

pre gotovo 2 godine

Dovoljno star da pamtim toleta..a ti?
R

Radar

pre gotovo 2 godine

Dok ne odu Vazura i Vucelic nema tu srece, mogu da se mijenjaju ovi drugi koliko hoce.
z

zvižd

pre gotovo 2 godine

Nije Stolica kriv. Svi sada kukaju na njega. Jeste možda u kondicioni taktičkom delu malo, ali može i Murinja da dovedu ako imena u igri od 11 šuteva pogode samo 1 u okvir gola.
g

gdeRazlika

pre gotovo 2 godine

Neka mi neko kaze iz Partizana,navijaca tj. sem Rikarda,koji inace retko daje golove kad treba,da li ima jos neki igrac Partizana gde oni u tom igracu, vide strelca bar 10 gola,cak i ovoj bosoj ligi. Zvezda ima brat bratu 6-7cu odmah da se nabroje.
A

Aebre

pre gotovo 2 godine

Potrosili ste sve kredite i vec danas odlazite!!!
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Tresla se gora.... Partizanu treba startna kvalitetna desetka,ofanzivni vezni.Natho ,Andrade,od septembra i Pantic i mladi Bazdar,kao alternativna resenja ok.Ali mora da se dovede startna kvalitetna desetka.Nivoa Ljajic,nista manje od toga,ako se stvarno zeli konkurencija sa Zvezdom,i korak vise u Evropi u odnosu na proslu godinu.Desetku koja bi igrala blize Rikardu,i kao podrska,da veze jednog stopera uz sebe,ili da bar spreci udvajanje na Rikarda.Taj takticki momenat bi promenio igru podigao je na 300% kvalitetniji nivo.Rikardo bi imao vise prilika da igra jedan na jedan,a ne da bude usamljen i da mora da ide na tri igraca.
Z

Zeko

pre gotovo 2 godine

Batabane dobro razmisljas,dodaj tome zamjenu za Rikarda i jednog dobrog centarhalfa,onda bi bilo sanse u borbi za drugo mesto
s

sb

pre gotovo 2 godine

Rikardo nije igrač koji može da odigra jedan na jedan. Njegov maksimum je korak u stranu i ako prodje šut.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

@zeko,sb ... pa sta mislis da je Dragovic bolji stoper od partizanovih...ha ha Pa to je najveca kiksara u ligi bre.Samo vas sudije vade.A Rikardo je apsolutno jak u duelu jedan na jedan.Pa ni Nejmar i Mbape ne prolaze 100%.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

treba da se otvore knjige i svi da odu, kakva prica ovaj trazio onaj da ode , njemu se ne ide vec 3 godine , zamajavanje otvaranje knjuga momentalno
M

Manche

pre gotovo 2 godine

Sledeće godine prvi derektno u LŠ a drugi u kvalifikacije za LŠ. Mučni partizani neće moći ni u kvalifikacije.
C

Cellamare

pre gotovo 2 godine

Polako ljudil. Stolica je veoliki teoretičar i filozof fudbala. Novitim i igrači. Treba vrijeme. Ne mogu se preskakati slova u azbuci, a azbuka mora dac se savlada.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Neka se uci na malim klubovima... Nema vremena za to...
N

Nista neobcno

pre gotovo 2 godine

@gost123 pa na pravom je mjestu
@

@Nista neobcno

pre gotovo 2 godine

Onda bi na pravom mestu mogao da bude i u Zvezdi, kao i u Partizanu, ako ces za poredjenje... Namoj sebe da vredjas, jer ipak i ti pratis sta se desava u "malim" klubovima...
G

Gostzeljko

pre gotovo 2 godine

ostanite obojica lepo vam ide

Delija

pre gotovo 2 godine

NI manjeg kluba NI VECEG CIRKUSA!
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

još je veći cirkus gol Pavkova nakon aisitencije Miloševića iz Mladosti. 13 od 16 timova vam filijale. melodrama sklanjalica i nameštaljki u predsednikovoj režiji. Lako je biti pametan kad ti je predsednik države bivši vođa sa severa. Pa tako bi ja i moja ekipica sa malog fudbala bili prvaci države. I to bez i jedne nerešene
G

Gost127

pre gotovo 2 godine

@gunđalo Samo ću reći TOLE, sinak... Karma
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Grešiš, svi ste nam filijale
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Jes gundjalo.. I u evropi nam filijale pa ce te zboh toga i vi u kvalogikacije ako maravno bidetš drugi.. Eto zvezda vam to podarila.. I njene filijale.. Naravno.. Mi smo vam krivi sto imate 4 boda iz 3 utakmice..drago mi je sto smo vas zaebali :)
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 2 godine

Filijale zvane Omonija, Černomorec , Šerif, Kairat.. I vi velik klub?
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

A treneru kao smeta direktor da pobedi TSC... Šta li bi tek rekao da je prvi na tabeli...
I

IzmakaoStolicu

pre gotovo 2 godine

Izgleda da će se Ivici Bombici izmaći Stolica pod nogama, a onda neka visi Bombica:)))Tako je to kad je birao trulu Stolicu i trula drva, a kod nekih već ozbiljan minus usred leta i globalno zahlađenje:)))
9

987

pre gotovo 2 godine

Ne razumem zasto se skreće sa zadate teme jer je Stolica trazio da Ilijev napusti mesto sportskog direktora? Da li se Ivica mesa oko sastava tima oko taktike?Izgleda da da. Zato se trener i buni Cini se jer ako je tako onda neka Ivica bude trener i neka njega prozivaju navijaci.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Ovo je bajka da se smiri tenzija kod navijača. Iliev nikad neće otići. On je već jednom dao ostavku ali ostao u klubu do dan danas.
R

Realnoooo

pre gotovo 2 godine

Hocete jacu ligu? Pa onda moramo i na to biti spremni da CZ ili FKP budu 2-5. Odlucite se vec jednom a ne da bude smak sveta ako Partizan igra nereseno protiv TSC
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Али ко ће их одмијенити на првом и другом мјесту? Екипе мало јаче уложе милион,немају продају играча,и то ако се деси то је за ситно,и онда хоће да пуцају високо.Једина екипа која може да пуца на титулу за једно 5год је Чука јер плански ради,добри темељи,али опет,нема својих навијача то им је кључни проблем по мени.Само знам да без јаког Партизана нема ни јаке ЦЗ и обрнуто,и главно,смањења лиге макар на 12 клубова.А шта раде од Партизана,не би ме зачудило да ове год имамо само једног представника у Европи,и то ЦЗ у Лиги Европе или чак шта више у Лиги Конференције,јер све се унапријед зна,и онда се игра првенство са 50% осим дербија,а то може да се одрази ЦЗ у Европи
@

@dado

pre gotovo 2 godine

Sve lepo kazes, ali nikako da priznas da Zvezda ima daleko najjaci tim u ligi... I ako vi vec godinama ne mozete da je pobedite, kako ocekujes od Vose, Radnickog i Cuke? Mani se prica o sklanjalicama jer nama nisu potrebne, a vas su drzale u trci za titulu prethodne sezone..
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Moze, ali da uzmu bodove i Zvezdi, pa neka bude prvi ko god hoce...
S

SalePFC

pre gotovo 2 godine

Nije nasa liga jaka nego smo mi u kanalu!
M

Milos29

pre gotovo 2 godine

Dokle god su doslovce krimosi u upravi kluba, onda razni političari, a ne menadžeri i sportski radnici, biće ovako. Ovo sa Zvezdom što se desilo je i sportska sreća. Da ne ponavljam utakmice u proteklih par godina. Dokle se to ne promeni, dotle će na stadion da idu baš zagriženi ljudi za fudbal, kojima sve ovo nabrojano nije toliko bitno. Ali takvih ljudi ima 10%. Zato se stadioni pune na velike utakmice, jer masa ljudi kaže, ajde da gledam Barselonu, Bajern , progutaju sve ove loše stvari, samo da bi videli velike ekipe. A da oni idu stalno na stadion, sa ovakvim stanjem, gde se ne zna dal ce neko ti razbije glavu, da li je namešteno ili nije?
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

J.boys,Kopenhagen su zaista i bile lutrija utakmice,penali,svašta,sreće poviše.No treba i doći do tog nivoa i dobaciti iz ovo razorene drzave bez glave i repa.Partizan zaista vode ljudi koji su realne mariobete Vazura,Vučelić,umeju u tuđe pare al s fudbalom ništa zajednico nit imaju nit ih zanima,uhlebljenje uvatili i ne puštaju pare lepe,putovanja,vazda vazni,to što nema rezultata,dugovi i bruka,ko mari u drustvenoj firmi.Alaj -begova slama..Teraj dok ne crkne
G

Gosta Kavras

pre gotovo 2 godine

Samo u Srpskom fudbalu. Nakon 2 remija očajne igre odlučio novi trener da mijenja upravu. Hahahah Dajte čovjeku fotelju Hahahah
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Nek povede i drugu dvojiciu,on da je imo obraza ne bi se ni vraco iz ostavke,doveli su klub u ambis i svaka cast Stolici na hrabrosti sto je to reko jer ko zna sta mu je obecavano dok nije seo na klupu a onda pripreme igra bez pola tima i sad ocekuju da pobedjuje sve redom i sve dok trojac bude tu tako ce nam biti!
M

Mega Vazura

pre gotovo 2 godine

Umislio Stolica da je fotelja. Iliev i Vazura su nedodirljivi! Mega sine, Mega
C

Cokan

pre gotovo 2 godine

To je tačno, ali ne zaboravi da je Stolica zet pokojnog Vlade Bulatovića, bivšeg, mega uticajnog direktora Super lige.
Z

Zoki959

pre gotovo 2 godine

Pitanje za sve pametnjakoviće? Ko umesto Stolice , naj lakše je smeniti trenera e pa neće da može , prvo uprava marš u tri lepe a onda sa normalnim ljudima u novoj upravi koji će da rade u interesu kluba lako će se naći novi trener od imena i integriteta!!!
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Da! Uprava nema kapacitet ni poverenje sportskih ljudi. Hvata će se sada za svaku slamku kako bi zadržali fotelje, i niko ozbiljan neće doći u trenutnom rasulu. Stolica je sigurno hteo da napravi rezultat, sad njegovi kvaliteti su upitni ali i uslovi za rad, jer sve ovo itekako osećaju i igrači na terenu
R

Roma vucica

pre gotovo 2 godine

Sta je sa obecanim sponzorom Partizanu, kao sto Zvezda ima od 2010. sponzorstvo od Gasproma vredno 5 miliona evra po sezoni? Spominjao se kineski sponzor i ugovor na prvo 3 pa 2 miliona evra po sezoni u sledece tri godine, i posto je to bilo u novinama verovatno pola ljudi misli da je to potpisano! Inace podrska Ilijevu, sa kakvim budzetom kakve je igrace dovodio uz neznatne promasaje, ne racunam one Stanojeve igrace zadnje dve sezone. Ilijev je doveo: Leonarda, Tavambu, Sumu, Sadika, Asana, Natka…
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Samo daj daj daj. Imate upravu, neka nadje sponzora. Ali mentalni sklop naseg covjeka je nevjerovatan, samo daj daj daj. Neka neko napise da neko treba nesto da uradi. Mogu ja da radim i vrsim bilo koju funkciju ako sjedim u fotelji i samo mi se dajeeeeeeee.
P

Poppppaa

pre gotovo 2 godine

Pa oni i rade svoj posao, kradu. Sve dok budete govorili Terza lopov, Tvorza itd. gledali u tuđe dvorište, tako će vam i biti.
1

1 prema 10

pre gotovo 2 godine

mikan_zec Briga Gasprom za Zvezdu. Nije Gasprom izabrao Zvezdu nego je Boris Tadic 2010. izabrao Gasprom Zvezdi posto je stalno ispadala u sezoni kupanja, iako je do tad imala budzet od sponzorstava slican Partizanu...
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Тадић изабрао Газпром Звезди? Руску стратешку фирму којом управљају Путин и Медведев уценио Тадић да спонзорише Звезду? Волео бих да чујем тај разговор, како Борис наређује Путину и Медведеву.
@

@Roma

pre gotovo 2 godine

Vi bi samo da dobijate, samo trazite! Dobili ste stadion, dobili ste zemljiste Teleoptika, drzava vam placa licencu godinama a od ove i transfere igraca poput Holendera... Sta jos zelite?

Gasprom

pre gotovo 2 godine

Bivsi razim je sredio gasprom Zvezdi preko rudne rente a drzava je na velikom gubitku zbog toga sada je jos povecan ugovor Zvezdi tako i netrebaju pare za licencu ne bi trebale ni Partizanu da i banka moze da mu oprosti 17 miliona.
p

pirotehnika

pre gotovo 2 godine

Da zvezda ima ovakvu upravu i da mi 12 godina imamo Gazprom, a oni nista ili tek nesto malo (i gde je sad linglong kod nas, o tome vise niko i ne pise), odavno bi se ugasila.
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

A sta ti misliš da zvezda tih 5 miliona dobija u kešu? I nije oduvek bilo 5 miliona Bilo je i 4 miliona. Sve u svemu kad se sabere to i nije neki novac. Da ide sve na igrački kadar onda bi i bilo, al jedan od uslova je da veliki deo novca ide na omladinsku školu. Dok je zvezda dobijala pare od gasproma, partizan je bio guram da uzima titule i time dobija novac od igranja u evropi, zahvaljujući tome što samo jedan tim igra kvalifikacije za ligu šampiona. Gde su vam sve te pare od igranja u evropi? Jel zvezda kriva sto je uprava potkrala pare? Dok ste mislili da će tadićeva vlast trajati zauvek pa nije bilo ni bitno da klub napreduje, zvezda u ovom slučaju gleda u budućnost i iz godine u godinu ima jači tim. Ne kažem da tamo ne kradu. Kradu duplo više, al bar bar nešto se ulaže i u klub. Ne vredi sad plakati što imate manje para od zvezde, kad je zvezda samo od igranja u evropi dobila oko 70 miliona evra.
N

NDCZ

pre gotovo 2 godine

Partizan nije konkurentan Zvezdi. Zive u iluzijama da mogu da ucestvuju u trci za prvaka ravnopravno. Te iluzije su toliko pogubne po njih da cak imaju uzasne teorije zavere da su pokradeni. U prosloj sezoni su uzeli vise bodova na malim utakmicama od CZ, ali je derbi pokazao da su daleko od Zvezde. Nemaju sistem, pojeli su sopstvenu supstancu i sada tumaraju izgubljeni trazeci krivca. Ako ne pritisnu restart sa novom upravom i krenu pre svega da prave smisleno tim koji ce imati prepotnatljiv stil, odlaze u cistu prosecnost kao splitski Hajduk. Njihova opsesija ne treba da budu Zvezdini uspesi kod kuce i u Evropi, vec sopstveno dvoriste i stvaranje tima koji igra fudbal i koga vole navijaci, jer iako nece da priznaju oni ovaj tim koji juri sudije ako ne ide kako treba ni sami ne vole. Cak mislim da im je odvratan. I na kraju da im date da krajnje realno sastave top 11 od Zvezdinih i svojih igraca, mislim da bi u najboljem slucaju stavili 3 svoja i 8 Zvezdinih igraca, ali bi opet pricali da su pokradeni i da imaju bolji tim. Njihova iluzija ce im sahraniti FK. Sportski pozdrav
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

E hvala na savetima samo ako mozes da mi objasnis kako vas je pobedjivao Savo,Batica i Djukic a vi osvajali titule a Kupove ne.Eto samo toliko SPORTSKI POZDRAV!
N

NDCZ

pre gotovo 2 godine

Simo Aruho, samo Savo je zabeležio jednu pobedu u derbiju, kada je kod 0:0 sudija poništio regularan gol Zvezdi. Partizan za ovo vreme Zvezdinih titula ima samo jedan trijumf. Pričamo o prvenstvu, velikim klubovima kup je usputno takmičenje, kojim se peru fleke loše sezone.
N

NDCZ

pre gotovo 2 godine

Uzgred budi rečeno Djukic i Mirković NIKADA nisu pobedili Zvezdu. ;-)
S

Shift

pre gotovo 2 godine

Kad bi ugasili Partizan i Zvezdu,procvetao bi nam sport. Ovo su dva najveca zla u sportu. Muljaze, sumnjivi likovi u uprava, sumnjvi ugovori igraca....uzas
L

Likova_ImaBas

pre gotovo 2 godine

Volim ovde demagoge,protivne svemu u narodu kazu onima koja svaka dlaka smeta.Prijatelju Zvezda sta je uradila zadnjih 5 godina u Evropi Partizan nije za 55. Tri proleca i dve LS grupe. Nego gledaj ti svoja posla,okruzenje,da si dobar,mami tati, deci, zeni kome vec. I kad napises netso Ti obrazlozi,nemoj kao dete njanjnjanja. Ovakvi kao ovaj podsecaju me na one, kad u kosarci kazu zasto nema domacih igraca u kosarci u Zvezdi i Partiyanu i krenu onim jadnim forama dajte sansu mladima,a sam ne zna nijednog mladog igraca.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

То је исто као да си рекао да се угасе Барселона и Реал,Интер и Милан,Ман с и Ман итд.Не лупај свега ти.Гледам ове екипе у Супер лиги,80% је за друге лиге.Напредак од плеј офа прошле сезоне гола није дао ако се добро сјећам.Знаш ли кад би се играла Европа да није ЦЗ и ПФЦ...НИКАДА
@

@Likovaima

pre gotovo 2 godine

Nikad vise para nije ulozeno iz budzeta nego sto se ulaze u Zvezdu, na klupi vam sede igraci od 2 miliona evra. Partizanov najveci transfer je Suma 1,65m i to na 150 rata. Ne lozi se molim te da ste bitni! Pritom da nije uvedena staza sampiona ne biste usli nijednom u LS!!!
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Sta je dovodio Ilijev nek pokupi i nek vodi jos uvek prima platu na ime Sava Milosevica i igraca koje je on doveo!
t

tavamba

pre gotovo 2 godine

Vidim svi pljuju Ilijeva, slazem se i meni je on katastrofa sa moralnog gledista jer podrzava Vazuru i Vucelu, ali kao sportski direktor nije toliko los. Vidim sve same kritike ali sportski direktor radi u obezbedjenim finansijskim okvirima. Ako nemas para ne mozes imati ni dobra pojacanja. To je kao da imate dve hiljade evra za auto a hocete ferari, to ne ide. Kad nemas para onda su ti "pojacanja" Belic, Andrade, trener Stolica... Realno ranije je dovodio je ok pojacanja, Suma, Asano, Natko, Zdjelar, Sadik i da ne nabrajam, sve su to bila ok pojacanja. E sad sto je sve to rasprodato jer nema para to je druga tema. Pogledajte koliko promasaja je imala Zvezda, svake sezone po nekoliko i to ne jeftinih pa ne vidim da ima toliko kritika na racun Mrkele. Koliko para toliko mizike, uvek bilo i bice.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Prodat samo Sadik i to pod uslovima koje niko ne može da utvrdi. Suma oteran, Asano pobegao, Natho i Zdjelar koliko su dobri završiće karijere u Partizanu. Šta ćemo sa Bajbekom, onim norveškim Nejmarom, Solomonom, onaj štoper iz Brazila ne mogu više ni da se setim kako se zove, da ne pričam o štoperu Lalatoviću, Đilasu, Loli i raznim drugim kombinacijama.
m

mali jsd

pre gotovo 2 godine

Partizanspor duguje oko 100 miliona, uskoro sledi gašenje i raspad, ako drzava ponovo ne uleti sa milionima ,svake godine im plaćaju licence
V

Vlada911

pre gotovo 2 godine

Država je i napravila da dudgujemo toliko.Dok Savu nisu oterali bili smo blizu 0.
V

Vlada911

pre gotovo 2 godine

Bitno da Zvezda ne duguje.
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

@vlada911 Sta kažeš? Dok je bio Sava fug bio blizu 0? E moj ti, partizanov dug na nuli nije bio ni pre 20 godina, isti kao ni zvezdin, samo se to tad krilo jer dug je bio tabu tema. I zvezdin dug je veliki, sigurno 60-80 miliona, al dok god zvezda igra dobro u evropi taj dug može da se opravda. Jer ako želiš napredak onda moraš i da se zadužiš.
@

@mali

pre gotovo 2 godine

I Zvezda i Partizan su u minusu vec preko 20 godina, jer to tako odgovara drzavi...
N

Nicker

pre gotovo 2 godine

Stolica verovatno o sebi misli da je neshvaceni trenerski genije za kojeg niko nije imao strpljenja,a u praksi je trenerska neznalica koju niko iole normalan nece da tolerise. Najbolje bi bilo da ga smene,pa da za njim ode i kompletna garnitura uprave.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Nicker@Upravo tako, delim tvoje mišljenje o ovom "filozofu", teoretičaru i treneru koji nema talenta ni intuicije za posao trenera u velikom klubu.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Zvezda ce mozda i ove godine da qe uvali u LŠ,a u LE ulazi gotovo sigurno.Sledece idu direktno u LŚ,jer ova sezona je za nas gotova.Da se ne lazemo. A inda,tesko cemo ih stici u narednih pet sezona.Ojacali su dosta u odnosu na nas.
G

GostCzv88

pre gotovo 2 godine

@kon O kom velikom klubu pricas? Po cemu je taj klub veliki?
C

Cirkus Kolorado

pre gotovo 2 godine

Ahahahahahahah...Pa sta je ovo...Kakav cirkus, kakve price...Aahahahah
G

Grobari zele

pre gotovo 2 godine

IVANA TOMICA za sportskog direktora i novu upravu!
N

Ne znate

pre gotovo 2 godine

vi sta hocete. Ilijev je ipak dovodio najbolja pojacanja.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Svi bismo mi pravi navijači Partizana, verujem želeli Peđu Mijatovića na čelu kluba, ali obzirom da je to nemoguće, onda Savu za predsednika, a slažem se za Ivana Tomića za sportskog direktora i da se krene od nule. Tada bismo mogli i da računamo da bi ozbiljan trener došao u klub, a verovatno bi se sa sportistima na čelu kluba, lakše došlo i do generalnog sponzora. Ovaj tim se svakako može sa par pojačanja i pravim trenerom unaprediti i osvojiti drugo mesto i doselekcijom se spremiti za Evropu dogodine. Možda je ovo samo lep i pusti san, ali ako ovi ostanu nas kao kluba biti neće.
G

Gostivaja

pre gotovo 2 godine

udaraca na gol 0 na Jna protiv TSC -a , i sad namesteno prvenstvo , ok sad i zvezda 0 suteva na gol dal to treba , Nadj i njegove opservacije ejjj 0 syteva koja ce kvota na zvezdu biti 31,08 1,15-1,20
I

I onda

pre gotovo 2 godine

ostaje velika nula a hoces titulu.
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

@Lik "Ljudi nisu svesni,koliko znači ova sezona i koliko para donosi.Ako Zvezda ove sezone udjem u ligu šampiona i bude šampion Srbije,to je dominacija narednih deset godina." Zvezdin minus je trenutno oko 100 miliona evra. Moze to nekome da se svidi ili ne, ali tako je. Ovo nije moja pusalna procena, niti navijacko ubedjenje, vec pouzdana informacija. Izvor je nebitan, ko hoce da veruje, neka veruje, ko nece ne mora. Nije ni bitno. Sustina price je da ce Zvezda "dominirati" sve dok vladaju ovi uslovi, kao Partizan nekad pod Toletom. Posle toga sledi "smena generacija" i idemo dalje. Ne zavisi nicija domicija ni od titule, ni od bilo cega drugog...
@

@podriG

pre gotovo 2 godine

A sta kazu tvoji izvori, koliko je onda tvoj klub u minusu...150-200 miliona?
D

Dugg

pre gotovo 2 godine

Nekome puno a nekome malo. A znaš li šta je 100M€ dug klubu koji ima samo u vrednosti igrača bar 50M€, i ima SVOJ teren i zemljište , ne u najmu od države ili vojske , i oko njega ima 16ha zemljište u centru Beograda upisanih u katastru na SDCZ. Kao da je Terzić tek tako postao Direktor SDCZ, Bice ti svega.. Uglavnom,Dok su te vrednosti iznad visine duga, nema tu price o nekom bankrotu. Pogledaj Barselonu , ima veći dug “nego Grčka” i opet kupuje.. 100M € je premija TV prava za Finale Evropske Lige, na koju očito Terzić puca nakon onakvog ispadanja od Milana i sad Rendzersa.
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

@podriG Izmedju 60-80 miliona. @dugg Neka se tesi svako kako mu je lakse. Nije puno bitno. Cinjenica je da Zvezda i Partizan duguju mnogo, stadioni su oronuli a prihodi minimalni. Poredjenje sa Barsom nije na mestu. Barsa je brend i ozbiljna masinerija. Partizan i Zvezda nisu i upitno je da li bilo ko, osim lokalnih "biznismena" ima zelju da se upusti u tako nesto. U svakom slucaju, sve ce ovo da funkcionise do privatizacije. Kada se to desi, mozemo da ocekujemo slicna scenarija poput onih iz Rumunije i Bugarske. To je moja poenta. A, ako iko misli da Terza, ili bilo ko drugi u srpakom fudbalu, puca na nesto, taj je bas naivan i ne vidi sumu od drveta. Zvezda u fudbalu ima samo jedan cilj, kao i Partizan u kosarci...
K

Komsija dobrih namera

pre gotovo 2 godine

Ivice ostani! :-D
B

Bankrot

pre gotovo 2 godine

Njihov clan uprave Petric i bivsi predsednik Djuric objavili dokument iz kluba gde se jasno vidi da im je klub u totalnom Bankrotu zbog astronomskog duga napravljenog u zadnj8h 5-6.god od cak 78.mil evra,zato im je ovakav haos u klubu gde se optuzuju medjusobno,to je pravi razlog zasto su krenuli da se sukobljavaju medjusobno!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Djuric objavio hahahaha a sto ovaj vas posteni sa poternice ne objavi nego cas knjigovodjstveni dug te dug koji ne mora da se plati te koga briga za nas dug kad poslujemo kako treba,pa gde je?Ako je nas dug toliki vas bi trebao da bude bar 10-15 miliona veci
@

@vini goMnjivi

pre gotovo 2 godine

Bas nsprotiv, vas je minus veci... Zvezda je od Evropskih grupnih faza zaradila daleko vise, da se ne lazemo i kod nas se krade, ali je daleko vise novca uslo u klub
A

Alo breeee

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE!
G

Grobarijus

pre gotovo 2 godine

Partizan dok ne krene na Vucica direktno nema sta da radi kozmeticke promene posto njegovi novi CE uskoce umesto ovih... Jedini krivac za sve da je on u Partizanu...
@

@grobarijus

pre gotovo 2 godine

Najvise je kriv sto vam godinama placa licencu, ove godine transfer Holendera, a jos vise sto vam sipa milione u KK
O

Objavili sad

pre gotovo 2 godine

Da je Vazura podneo ostavku!!!
B

Boki kg

pre gotovo 2 godine

Treba cela uprava da ode, a ne samo Iliev
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

A gde ce? Ko bi to uzeo?
C

Czv23

pre gotovo 2 godine

Tolika je razlika u kvalitetu Zvezda i Partizana da ni jedan igrac Partizana ne bi imao mesta u Zvezdi, par igraca eventualno za rotaciju.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Znači sve sem 0:3 u derbiju za vas je neuspeh?
D

DajteSamlicu

pre gotovo 2 godine

Osilila se naprsla Stolica.Rešio Gvardiola da postane Fotelja:))))Niko od partizana neće da objasni zašto terati upravu koja je bila toliko jaka da je uzela pre pet godina nameštenu titulu? Zašto terate one koji su tako moćni i sposobni?Uskoro stiže Šamlica, a onda ide i Katanac koji ste godinama priželjkivali:)))
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma vodi ih kuci, ako ti odgovaraju... "Namestenu" titulu 2017. godine, nije uspela da osvoji Zvezda...
@

@gost123

pre gotovo 2 godine

A vi niste uzeli namestenu titulu u tek zavrsenom prvenstvu... 90% zavrsenih utskmica ste odigrali, ali ne moze!
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Astal me nije uverio u strucnost,posle Nisa i stavljanha Sehovica na mesto desnog beka,ni posle TSC,jel je izveo Natha iz igre jedinog fudbalera Partizana na terenu koji je mogao da izmisli gol.I ASTAL I TRI IZ UPRAVE NAPOLJE VREME JE VEC,DOSTA STE UNISTILI PARTIZAN
n

neceMoci

pre gotovo 2 godine

tako ste drzali Sasu Ilica do 38 godine,niste stvorili ni pola Sasse nekoga,sad od nata isto hocete. Covek em imao problema sa anemijom,em i on u godina,dusa mu u nosu vidi se. Mi bar imamo Kangu,Kamgvu odaberemo,pogodimo,a Vi...Vi dovodite Scekice i Zdjelare da pletu mrezu na sredini.Pa tesko to ide,totalno.
1

12345

pre gotovo 2 godine

ILIJEVA ZA TRENERA PA NEK SEBI DOVODI IGRACE
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Ma nemojte moliv vas gospodine Stolica, vi poceli da kadrirate po Partizanu?? Ne gotivim Ivicu ali pored srestava koje je imao mozemo reci da je vise nego solidno odradjivao poslove oko prelaznog roka. Normalno da bi sa novom upravom video i svezu krv u vidu novog sportrskog direktora ( na primer Ivan Tomic). Ali redom ce da odlaze kvazi Treneru, Uprava koja mora podnijeti ostavku ili od nas navijaca biti smenjena, pa inda ti Stolice koji nisi dorastao Partizanu.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Trebate svi da odete iz Partizana!!
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

Stolice ostani....
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Svi da odu i Iliev i Vazura i Vučela u kompletu. Stolici dati podršku do proleća, odnosno posle zimskih priprema. Jer je nov tim, neuigrani, pola ih nije bilo na pripremama, bilo bi amaterski smeniti trenera posle 3 utakmice (kao da bi neko drugi seo na klupu Partizana, odbili su Ilić, Milošević, Nikolić, Jokanović, Ivić...).
R

Rga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Amaterski je bilo dati mu posao.
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Ostoja daj im po milion evra obojici da se smire strasti
n

ng

pre gotovo 2 godine

odakle ostoji pare da im da....pogrešna adresa
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Kako odakle, pa kad si na vlasti imas neogranicen budzet
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

E ovo nisam nikad cuo
1

12345

pre gotovo 2 godine

IVICA PODNOSI OSTAVKU ALI CE OPET OSTATI DA RADI U KLUBU BEZ PLATE
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Taj Ilijev je prije par sezona kao sam napustio Partizan, pa ga zadnaj dva prelazna roka opet ima u upravi, a sjecanje me dobro sluzi da je dao ostavku.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Meni je neshvatljivo da Partizan i pored ovakvog stanja u klubu već nekoliko godina još uvek ima ovoliki budžet
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Koliki? Jos od Save nisu ulozili skoro pa nista u klub nego samo dovode igrace koji su dostupni za dzaba, o cemu pricas?
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 2 godine

Ko voli Partizan i Aston Vilu....
s

sale967

pre gotovo 2 godine

Ostajte ovdje... još dugo, dugo...

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Hoće li biti naknadne kazne za Vujačića zbog udaranja protivničkog igrača pesnicom u međunožje pred kraj utakmice sa TSC-om? Postoji li neki način da igrač Partizana dobije crveni karton?
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

A za Gobeljarda? A da nije Gobeljardo hteo da unakazi igraca iz Mladosti, sve je bilo cisto, nije mu se videlo u ocima da je hteo da faulira igraca, sve je cisto!

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Opet panticevci kukaju kako niko ne sme sem Zvezde biti prvi,jer prvak ide direktno u LS.I to mora biti Zvezda.Opet spinovi,gledanje u nase dvoriste.Niko sem Zvezde ne da ne sme,nego ne moze biti prvi,jer je razlika u kvalitetu ogromna.Zvezdini rezervisti bi osvojili ligu,kamoli najjaci sastav.Kao da sad kazes da ne daju Dortmundu da uzme titulu,vec mora Bajern.Svasta.Stolica je trener jer nema ko,on je pokazao koliko (ne)zna i ocekivati nesto,sa ovakvim timom je iluzija.Da budete drugi i da pevate.A te price da vam ne da vlast,ista ona koja vam placa licence,a nama ne,je smesno.Kad prestanete da gledate u nase dvoriste,zavidite nam,i optuzujete za vase greske,onda ce vam mozda krenuti.Kad prestanete da trazite krivca u drzavi,Savezu,sistemu,Uefi,meteorolskom savezu,kontroli leta,gsp-u,onda ce vam mozda krenuti.Do tada se borite da budete bar drugi.Sto se Ilijeva tice,on ostaje tu gde je,tu je bio i kad je dao ostavku.Stolica ostaje do septembra,oktobra,i to plafon.
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 2 godine

Podrska za Ilieva...pa nece valjda ovog covjeka jedna stolica omesti da nastavi sjediti stabilno i udobno do kraja gasenja Partizana!!!
V

Vasa S. Tajčić

pre gotovo 2 godine

Stolica hoda po Ivici 😝😝😝😝😝
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Да сте радили на себи, на клубу корак по корак, а не на френетичном гледању сваког Звездиног гола, пенала, прекршаја, корнера... на кукању на судије и на подмуклим спиновањима против дугогодишњег шампиона Србије, овога не би било...
F

Fuenlabrada.

pre gotovo 2 godine

PODRSKA ZA UPRAVU I IVICU SA JUGA!
G

Gost56

pre gotovo 2 godine

VODITE GA SVOJIMA DA VAS IZRADUJE
С

Срђан79

pre gotovo 2 godine

Најпаметније би било да оду "обадвојица".
G

Gost 22

pre gotovo 2 godine

Bajka o Ivici i Stolici
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Kakav cirkus!? Zvezda je bila u kanalu ali se nikad nije desilo da trener smenjuje sportskog direktora ili upravu. Stolica insistirao na dovođenju Filipović, i Šehovića sad mu ne valja Ilijev, koji uz put dovodi igrače koji mu se ponude. Slično je i kod nas ali su trenutno situacije u našim klubovima takve. Ne stajem ni na jednu stranu ali imam utisak da ni jedni ni drugi ne rade svoj posao kako treba. Stolica pokušava da napravi sistem igre za koji nema igrače, iluzorno je očekivati da krećeš iz zadnje linije sa Vujačićem, Šehovićem, Saničaninom pa im dodaš Belića koji ni u Čuki nije bio starter. O kvalitetu mesara Zdjelara za tu igru neću ni da pričam. Imam utisak da je Stolici a glavna preporuka bila pobeda nad Zvezdom jer drugi zapažen rezultat nije napravio. Uprava je priča za sebe muljanje sa svih strana svi neke kombinacije počevši od dovođenja trenera, preko igrača.
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi da ide Iliev, ali opet, on je deo sportskog sektora i veći problem od njega su Vazura i Vučelić...Dok oni ne odu, ništa nema...Mada, ko zna koga će postaviti umesto njih, možda opet neke marionete...
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Sprdnja, da ne kažem skurnja. Ovaj ga doveo pre mesec dana, hvali ga na sva usta a stolica bi da mu izmakne stolicu. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević a Zeks Pantic je rekao da Ivicu treba najuriti kao psa i da je Zelimir drzavni projekat.
v

vidiiiiiiii

pre gotovo 2 godine

ove sezone prvi put mislim da ce godnji dom da kida tih nekih 7,8 ekipa sto ce da se bori za evropu,sci se pojacali i nece biti prepustanja bodova itd,ima da se kiksa na sve strane jer ulog je veliki,tako da ce biti vece prolivanje znoja da se pobede cuka,vosa,tsc,radnicki i tu jos koji klub koji ima nekakkav kvalitet,ovo ostalo mozes prosuti slucajnoo bodove
M

Miki Američki

pre gotovo 2 godine

Ilijev je isterao Brnovića iz kluba, trenera mladih kojeg svi hvale. A recimo sa Stolicom je dobar...
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

A BRANKO BRNOVIC JE GVARDIOLA ZA STOLICU. UPRAVA NAPOLJE.
@

@gosz43

pre gotovo 2 godine

Nije mislio na Branka nego na Nenada Brnovica...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Losa uprava, los trener, losa pojacanja, ocekivano...
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Ljudi nisu svesni,koliko znači ova sezona i koliko para donosi.Ako Zvezda ove sezone udjem u ligu šampiona i bude šampion Srbije,to je dominacija narednih deset godina.
z

zare 123

pre gotovo 2 godine

Zvezda i treba da uđe u LŠ.Sve privilegije koje ćemo imati u Evropi su isključivo zasluge zvezde, i šta sada treba da nam partizan uzme titulu i ode direktno u LŠ. E PA NEĆE MOĆI BRAĆO GROBARI. Mi smo sejali, mi ćemo i da žanjemo.Pozdrav svim delijama.
B

Brojgel

pre gotovo 2 godine

Krivice u igracima i treneru nema jer oni rade najbolje sto znaju, citava krivica je samo na nesposobnoj upravi, ne ulazim u to da li su posteni ili nisu, da li su ukrali pare ili nisu, da li ih je neko sa nekakvim ciljem postavio ili nije, rezultati Partizana su ustvari rezultati rada uprave. Cak i da je na celu Partizana najsposobnija uprava i da Partizan ima najkvalitetniji tim, tesko je verovati da bi u ovoj sezoni u kojoj po prvi put u istoriji sampion najverovatnije ide direktno u grupnu fazu lige sampiona, drzava dozvolila da neko drugi sem Zvezde bude sampion, takav utisak imam, nzm da li gresim ali imam takav osecaj...
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Normalno je da gresis prijatelju. Prestanite sa spinovanjem da vam neko brani da osvojite prvenstvo. Ovekivati od prosle i ove ekipe Partizana da osvoji prvenstvo pre Zvezde koja je kvalitetnija na svim pozicijama osim mozda na poziciji napadaca (desni bekovi su nam kriminalni svakako, ne zna se ko je gori) je zaludjivanje i mastanje. Naravno, uvek se treba nadati ali i imati dozu realnosti. Misllim da smo bolja ekipa trenutno od Partizana. Uigraniji smo 100%. Na kraju krajeva, tek je pocelo prvenstvo, bice tu jos kikseva pogotovu kada vidimo da su Cuka, Vosa pa onda Radnicki Nis i TSC napravili solidne ekipe koje mogu da namuce kod kuce i jedne i druge.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Naravno da grešiš.Najlakše je imati teoriju zavere da država ,ili kako volite da kažeta ova vlast ili duh,želi da uništi Partizan.Zaboravljate kako je ova uprava izabrana ,a izabrana je od strane onih iz SD koji sad glume opoziciju.Zaboravljate kako ste oterali ,u čitavoj istoriji Partizana,najbolje među vama.Sećate se Zeke i Bjeke,bolje od njih nećete skoro imati.Čini mi se da je tada bila neka druga vlast.E pa vaša propast je počela od vas samih ....samo teško je to priznati.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Da je neko stvarno protiv vas ne bi vam svirali dva penala u Nišu i ne bi trajale utakmice po 100 minuta dok ne postignete gol
B

Brojgel

pre gotovo 2 godine

Ja ne kazem da Zvezda nije zasluzila ove titule, uspeh u Evropi za mene je pravo merilo, kada smo mi bili dominantni bili smo dominantniji od vas nego sto ste danas vi u odnosu na nas pa ipak tvrdite da je tada prvenstvo bilo namesteno a danas kada vi uzimate titule tvrdite da je regularno, po kom principu? Na osnovu vaseg stava da ste jedino vi zasluzni sto je nasa liga na 11. poziciji (sto nije tacno, oduzmite bodove koje Partizan doneo nasoj ligi pa cete videti gde bi onda bila nasa liga) i vaseg ubedjenja da ste vi nekakvo bozanstvo na ovim prostorima ja verujem da ljudi koji vode sport u ovoj zemlji ne bi dozvolili da ne budete prvi sve i da ima neko bolji tim od vas, isisavali ste novac iz drzave kao uostalom i Partizan, samo sto je Partizan imao transfere kojima je mogao da vrati dobara deo duga a vi ne, sad novac treba da se zaradi i vrati a ucesce u LS donosi upravo taj novac...
B

Brojgel

pre gotovo 2 godine

Sto se tice penala ne bih da trosim reci bio sam na utakmici i video ako ono nisu penali onda nzm sta je penal i nije penal bio u 100-om nego u 94-om minutu a utakmica je produzena za 6 minuta.
P

Pravi grbar

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NIJE KRIVA VEC NAVIJACI KOJI VREDJAJU IGRACE I HOCE DA UPRAVLJAJU CELIM KLUBOM!
M

Mrckey69

pre gotovo 2 godine

Izgleda da Stolica ne zna da je ivica otišao, ima već nekoliko godina.
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

zar ilijev nije otisao iz kluba, zar nije odqvno dao ko fora ostavku??? trebaju svi da odu zajedno sa stolicom
P

Pimpe

pre gotovo 2 godine

U kom normalnom klubu ima da trener dodje juče a odmah sutra traži da ode sportski direktor?! Klasična SPIN priča jer će neko morati da ode, a ostatak ekipe bi da ostane i kupi sebi vreme još koju sezonu..
7

777

pre gotovo 2 godine

Znaci Stolica uskoro odlazi, bombas ima jaca ledja
b

box

pre gotovo 2 godine

Ilijev je najveca bomba u Partizanu da se ne usudi neko da ga smijeni slučajno
G

Gostdalmat

pre gotovo 2 godine

Ljudi vratite Ivana Tomića na mesto sportskog direktora, čovek je genije za taj posao
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Ово је тњк почетак сезоне и неће се Звезда тако лако како многи мисле прошетати кроз лигу... јуче се видело пуно тога тим се тумба много играча нагомилано и нормало да ће бити незадовољних а то ће стварати проблем у функционисању
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Неће лако него никад лакше, једино што ће бити неизвесно је борба 2-5 места! Ако Партизану наставе да не суде пенале лако могу и без европе остати
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

@ranGo Tumbaju se i ostali klubovi i verovatno će svi igrati sve bolje i bolje. Je l’ vidiš kako igraju i drugi timovi? Pogledaj Čuku u evropi, kad smo mi nekome dali 4 komada u evropi. Ove godine nam sledi grčevita borba za 3, 4 mesto. Daj Bože da nas neko osim Zvezde ne ostavi 20 i kusur bodova kao Radnički pre par godina.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

ложач@волео бих ја да звезда узме титулу можда би било боље да је освоји"теже" да не умисле да су сила па да у ЛШ служимо за гол разлику
Z

Zole

pre gotovo 2 godine

Ova sezona mi mirise na onu kada je bio Kiza Milinkovic i kad je bilo -30. Kada krene da se iznosi prljav ves ovako javno, to ne može na dobro da izadje nikako. Igrači su i ovako sludjeni zbog visegodisnjeg posta, ne trebaju im i unutrasnje trzavice u klubu.. Partizan spasava jedino dolazak nove uprave, temeljite promene. Sve ostalo je samo nastavak agonije koja traje 5 sezona. Kakvi genijalci, 2017.uzeta dupla kruna, zvezda u nokautu, trebalo je samo dovesti dobrog trenera da nastavi dominaciju. I oni dovedu Miroslava Djukica, coveka gubitnika koji nista nije osvojio kao trener.. Sami sebi pucali u kolena
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Da, da, Djukic je bio problem. Ccc... neki ljudi bas nemaju mozga. Ni poslije svih ovih godina, nista ti, covjece, nisi naucio. E, zato sad i imas ovog levata Stolicu na klupi i totalni raspad sistema. Jer vam dobri treneri nemaju pojma, a kad neki vas levat sjedne na klupu, pa svima pokaze koliko ne zna, onda nije do trenera, onda je do uprave. Ccc...
M

Mk

pre gotovo 2 godine

Kompletna garnitura mora da leti i to do kraja avgusta najkasnije. Dragan Djuric je zbog mnogo manjih grehova otisao. Dug Partizana bio 14 miliona, prvo mesto na tabeli i grupa faza LE igrani te jeseni kada je oteran. Šta su nam ovi doneli? Dug presao 40 miliona, vecito drugi već sezonama, tim sve slabiji i slabiji... Djura je za ove bio Florentino Perez!
N

NasihPetMinuta

pre gotovo 2 godine

Pametni navijaci oterali Jojica i to samo zato sto je neko danonoćno botovao protiv njega, a ovi drugi to citali hiljadu puta i pomislili da je istina. Posto se ocigledno slabije razumeju u fudbal. Sad se vidi koliko nedostaju Markovic i Jojic. Ko Zvezdas kazem da je Stanojevic ipak vrhunski trener, druga je stvar sto su Deki Stankovic i mnogo Jaka Zvezda sa druge strane. Da nije Stanojevic ostao imali bi bolje rezultate. Ilijev je ubo sa Dijabateom. Videcete. Lagan je. Kao i Mening. Ali njih dvojica nisu Mbape i Nejmar. Stop teorijama zavere.
k

komedija

pre gotovo 2 godine

Potresao se navijac zvezde zato sto je neko botovao protiv jojica, auuu cime se ti bavis...
W

Webb

pre gotovo 2 godine

Kada god neko naglasi kako je zvezdas znaj da to navijac zvezde nije....
7

7derbija

pre gotovo 2 godine

A pobede nigde... Razumem zasto vam stanojka nedostaje.
G

Gostivaja

pre gotovo 2 godine

Dijabate, tacno igrac od 30sekundi , toliko se video dok se nije umorio i slupao u svog igraca, posle da ide Ilijev , čovek zna , ima oko za jako kvalittne strance
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

svi treba da ostanu , kako da odu a talovi u svim igracima? ko da ide gde...?
N

NasihPetMinuta

pre gotovo 2 godine

Treba uvesti da se klubovi proporcionalno uspehu u domacem sampionatu finansiraju. Od prvog do posledneg mesta. Voleo bih tekst o budzetu Vojvodine i budzetu Partizana.
C

Ccoa

pre gotovo 2 godine

Волео бих да знам буџет Партизана и Звезде
B

Branko333

pre gotovo 2 godine

Pa to je trebalo uvesti 2011 kada si tolko pametan
m

meraklija komren

pre gotovo 2 godine

auuu brate u kom ste vi kanalu...umesto da ste sve lepo resili u prelaznom periodu,vi ste sad nasli na pocetku prvenstva i kvalifikacija u evropi da iznosite prljav ves....samo nervozu ekipi unosite a posle trazite rezultate ..nece na dobro ovo da izadje...
C

Cccttt

pre gotovo 2 godine

Sve mi deluje da je vucela dobio naknadu, da udje spustenog garda u ovu sezonu, ozbiljan ulog je u pitanju. Ovo pisem kao navijac Zvezde nije realno da Partizan odradi onako slab prelazni rok, i udje u sezonu sa ovako slabim igracima
N

Nista novo

pre gotovo 2 godine

Kada neko naglasi kako je navijac zvezde i da napise neku grobarsku propagandu znajte da on nije navijac zvezde....
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

Bukvalno...svako Zvezdino pojacanje za sad deluje kao pojacanje..najbitnija titula u ne znam koliko godina se juri a Partizan se pojaca Filipovicem,Sehovicem,Belicem...Andrade je pokazao samo nesto malo i to na pripremama...Dijabate tek treba da pokaze nesto,ali samo jedno ili dva "pojacanja"?Nerealno..Mislim da ce Zvezda uzeti titulus pola gasa,a dace se Partizan grcevito boriti za drugo,ako ne i trece mesto...I to pisem kao grobar.😉
@

@ccc

pre gotovo 2 godine

Partizan nema novca, i u kakvom su kanalu jos su se dobro i pojacali... a usput, daleko si ti od Zvezdasa...ti si grobar na tsjnom zadatku!

Forzza

pre gotovo 2 godine

Partizanu je potrebna mlada uprava stabilna i željna dokazivanja a ne ovaj matori Vučelić, Vazura i Iliev posebna priča, trebaju im ljudi kao Peđa Mijatović na čelo kluba ko je neko ko zna kako se pravi šampionski tim ili neko od pravih Partizanovih legenti a onda tu dolazi izbor trenera, stvaranje ekipe a to je sve na delekom štapu jer u klubu vlada trenutno rasulo...Treba spasiti sezonu koliko toliko dolaskom golmana(Nikolić Bazel) 2 def vezna Radoja slobodan(Zdjelaru hvala za sve), plej pravi koji ubrzava igru(Natho nema snage) i centralni napadač koji će Rikardu biti prava konkurencija..Sportski Pozdrav ljubiteljima sporta!
D

Da nadoknade sto NISU sa Severa

pre gotovo 2 godine

DA TREBA MIJAT ALI VLASTI KOCE. NJIMA ODGOVARA SLAB PARTIZAN. KAKO NE VIDITE DA JE FRTALJ SEVERA ZASEO U FOTELJE U VLAST. DA IH NE NABRAJAM ,JER SU SVI. STANCAJU TITULE.
H

Hoklica boysband

pre gotovo 2 godine

Trener je pogresio, morao je da ubaci u igru Nanelija i Papapetrua!!! Sa njima na terenu bi TSC pao 100%!!!)))
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

ovo je velika obmana medijskog maga Vucelica orlusine, pustice Ilijeva niz vodu i tako ce pokusati da smiri navijace. nadam se da smo toliko pametni posle 6 godina tuge da ne nasednemo
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

ovo je velika obmana medijskog maga Vucelica orlusine, pustice Ilijeva niz vodu i tako ce pokusati da smiri navijace. nadam se da smo toliko pametni posle 6 godina tuge da ne nasednemo. uprava napolje
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Sportski Zurnal cesto nema tacne informacije. Ako je tacno, moze postojati vise razloga. Po mom misljenju u koje sam uveren, Iliev nikada sustinski se nije pitao ni za sta i to je dobro, jer on ne znam da li moze sebe da vodi. Iz uprave su nesposobni i pokvareni, ne ni mnogo pametni ali dovoljno da ne daju Ilievu da odlucuje o milionskim iznosima koji oni dele. Dakle, moguce je da je Iliev svojom bahatoscu iziritao Stolicu necim, mozda i javno pred igracima i Stolica da bi imao nekakav status trazi da se Iliev skloni. Druga mogucnost je da Stolica zeli da se svidi navijacima i time poradi na boljoj atmosferi. A treca je da su se uprava i on dogovorili da peglaju ovaj problem oko navijaca i uprave time sto ce skloniti Ilieva, sto svima odgovara, a koji zaista nikada nije bio bitan.
4

446

pre gotovo 2 godine

Namerno napravljen los tim,namerno skrojena uprava od av koja unistava klub zarad licnih koristi,namerno ttrene doveden koji pojma nema,,na jugu par desetina av sendivcara sa zaledjinom AV ce bije ako neko skandira,haahha..
д

докле више лагања

pre gotovo 2 godine

тај ав кога пуно спомињете вам је много помогао платио лиценцу платио вам је све ено шта ради у ккп тринкијери,жоц + играчи да не набрајам а ви и даље кривите њега вашу најубедљивију победу у кошарци остварили сте против звездиних омладинаца кад на те гране будете пали онда можете да кукате
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Komentar je u mnogome je tacan, ali ono sto je logicki problematicno i kod tebe i kod mnogih drugih je to da uprava dovodi trenere sabotere koji su treneri da ne prave problem komsijama. Ako komsije imaju moc da postave trenera Partizana, nemaju li onda moc i uticaj savezi, sudije i na ostale klubove, zbog cega imaju nenadokandivu prednost, zbog cega im je nebitno ko je trener Partizana ? Jer u takvoj situaciji sta moze da uradi trener Partizana koji nije saboter ? Dakle, nemoguce je da Crvena Zvezda preko Vucica ima ogroman uticaj koji vi i jednom delu cak i preuvelicavate, a da trener Partizana sa igracima je u stanju da osvoji titulu, a ako ne osvoji titulu on je saboter. Dakle, dve teze u funkciji jednog zakljcuka koje se sukobljavaju jedna s drugom. Ja mislim da ne mozemo da osvojimo titulu, ove izvesno ni ne zasluzujemo. Mada, je to u mnogome posledica onoga od prosle godine, zbog cega znacajnu odgovornost imaju i navijaci Partizana, koji su bez ikakve reakcije posmatrali sta se desava, nijednim gestom reagovali, nisu podrzali trenera i igrace koji su sebar borili. Sada, naravno da ti isti igraci i drugi trener se nece toliko boriti, jer su shvatili da je uzaludno., a mi i dalje pricamo ko je saboter. Nema sabotera, uspostavljena je konstelacija, u kojoj oni imaju nacrtan put do titule, a mi mozemo da im napravimo problem sa nenormalnom posvecenoscu kao prosle godine ali i to je nedovoljno, a ove godine bi oni osvojili i regularno.
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Navijaci Partizana ne traze nikakvu apstraktnu odgovornost, nego momentalne ostavke Vucelica, Vazure i Ilijeva. Nisu krivi igraci ni trener, vec najgora uprava u istoriji kluba

zmarkovic2292@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Game od thrones.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Sve je to ok,samo se to radi pre pocetka prvenstva,ne u sred sezone I pre pocetka su napravili ocajan Tim Jos samo uprava I trener pa to je tacno u npr nemackoj borba za opstanak gotovo izvesna,do duse Jos uvek ima onih Ilica I Lazetica mada su I Oni polako prestali sa nekim stvarima jer se bore za drugo mesto.a I dok je Kolubare,Javora,Mladosti,Napredka nema zime tuzno je sta ljudi kojima nije mesto u fudbalu urade od jednog kluba koliko god navijao za Zvezdu ovo nije ono Sto bilo ko normalan zeli da gleda
d

dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Partizan je zimus imao +5 u odnosu na Zvezdu, ali odradjen los zimski prelazni rok, i nije uspeo da zadrzi tu prednost. Mislim da jos uvek nije sve gotovo, i da je Zvezdina prednost od 4+ nije nemoguca za stizanje, ima 3 derbija i teskih gostvanja za Zvezdu, da je 10 bodova vise za Zvezdu pa da kazes da je sve gotovo. Partizan mora od prvog minuta da igra u najjacem sastavu sa Nathom od pocetka do kraja, sa Andradeo i Dijabateom, bez Lutovca, cak i Zdjelar ne bi trebao da pocne tekmu, on bi bio idealan da udje od 70 minuta kada Partizan vodi pa da zatvara utakmicu jerr je dobar u odbrani. Vujacic i Sanicanin nikako ne smeju biti prva postava. Zivkovic desni bek, Urosevic levi bek, Sveta Markovic i Filipovic stoperi, vezni red Natho, Menig, Dijabate, Andrade, napad Bazdar i Rikardo...dakle formacija 4-4-2
G

Gost9282271

pre gotovo 2 godine

Recicu ja tebi da je to ne moguce i video je to istolica sam. Cim je izvadio ofanzivnu ekipu dobili smo 3 komada a mogli jos toliko. Pa se odma zatvorio protiv tsca ali zato nismo gol mogli da damo. Stolica nazalost nije dovoljno dobar za ovaj posao, Savo je gubio tekme u prvenstvu ali mu se nikad nije desilo da ne da gol pogotovo kuci to ne velika razlika jer od tog stolicinog napadackog fudbala nema nista a savo je ipak imao nesto
d

druze

pre gotovo 2 godine

bice 24 razlike na kraju, tri derbija jos plus 9 razlike, ti se nadas pobedi u derbiju protiv zvezde.. smesn
P

Polako druze

pre gotovo 2 godine

Savo je imao Sumu,Asana,Dacu Pantica etc. znacajno sposobnije igrace od sadasnjih ako ces vec da ocenjujes..
@

@dragan

pre gotovo 2 godine

Jeste, Zvezda moze kiksnuti, ali na cemu baziras optimizam da nece Partizan kiksirati...u ovom trenutku razlika u kvalitetu igraca pomenuta dva kluba je jako velika... Probaj biti realan.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ješić je slobodan.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Daleke jecaju zvezde, mio se gasi sjaj...Ivica ili Ilija, biće zanimljivo u narednim danima. Moj grobare, moj grobare...
G

Grajkula

pre gotovo 2 godine

Ostavite Ilijeva na miru. Covek je investitor, on se bavi drugim stvarima...
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

pise Zurnal koji je u vlasnistvu Vucelica. Vucelic je glavni igrac i najvece zlo pfc, poslusnik svake vlasti, jos pre par godina sam rekao dok je on tu necu krociti na stadion. jedina dobra stvar je sto su se izgleda i placenici sa juga dozvali pameti
B

Bon Jovi

pre gotovo 2 godine

Partizan nema tim budite realni. Rikardo i Natho da se povrede i tu je kraj sezone. Tanka klupa, a još tanja podrška uprave. Da ne ispadne da hvalim Terzića pošto imam loše mišljenje o dotičnom ali mi stvarno imamo dva tima, popunjen roster (osim desnog beka), za našu ligu više nego dovoljno. Nije tu kriv Stolica, što bi naš narod rekao "ne pravi se od bukve violina". Njega če da smene za par kola i dovešće Ilića kao velikog grobara da napeavi tim za sledeću sezonu i tako u krug.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Kod nas vazda komedija.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

O kakvoj tituli vi pričate,,, i šta Vam je trener kriv, sa ovakvim timom ni Ferguson +Venger+ Klop ne bi mogao da bude prvi. A baš bih voleo da Vam se vrati Nikolić (koga inače veoma cenim kao trenera), i da ostane 5 godina u Partizanu, i da vidite da nijednu od tih pet godina nećete biti prvaci. Onih par titula koje ste uzeli, desile su se samo iz razloga što je tada Zvezda bila najslabija u svojoj istoriji, i ništa više. Zvezda je sada ponovo na putu da se u narednih par godina ponovo bori za neko od Evropskih finala,,,,,, Zvezdaši su takvi navijači,TO OČEKUJU, EVROPSKI TROFEJ, OVO DOMAĆE IMAMO I PREVIŠE, VITRINE SU PREPUNE ODAVNO Nama već sada titula znači samo kao sredstvo za ulazak u LŠ ili LE, kao trofej ništa posebno, a KUP i meni lično i ogromnom broju ZVEZDAŠA ne znači baš ništa..... I što se mene tiče, KUP možete da osvajate svake godine narednih 50 godina.
G

Grozni

pre gotovo 2 godine

Stolica hoće FOTELJU
H

Hulio

pre gotovo 2 godine

Pa razlika izmedju fudbala i kosarke je sto u kosarci mozes da budes 16-ti u evrokupu ili 2 u Aba pa mozes da kupis pozivnicu za EL ..i posle dovedes 9 stranaca i imas jednu loptu ..pa velike plate tj ogromne ..pa prodje 2g i katanac zbog duga ..
P

Povratak Betmena

pre gotovo 2 godine

@Hulio Druze, u kosarci je moguce i da dugujes 16 miliona evra ( tri puta vise nego Cibona), uradis fuziju, promenis PIB, i dugovi nestanu, kao da su gumicom obrisani. Kad se taj klub na koji aludiram ( znas ti vrlo dobro koji je to klub) nije ugasio, nece ni Partizan koji je sinonim za evropsku kosarku.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Daa, bas je Iliev kriv sto nismo dali gol Topoli, i sto smo primili 3 komada od Radnickog.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Nekad se rezultati ne dese, a tim igra dobro, bilo sansi, pa nije usla nijedna...Ali, sta je ovde dobro? U kom segmentu je Partizan nadigrao Radnicki ili TSC? Protiv TSC-a jedan sut u okvir gola. Ako ode Stolica, bas me zanima ko bi drugi prihvatio da bude trener. Ima Partizan celu sezonu da izgura sa v.d. trenerom.
G

Grobar....

pre gotovo 2 godine

Partizan je vec 6godina bez titule, slobodno racunajte i ovu! A bice Zvezda kao Bajern u nemacku! Sad kad sampion ide direktno u LS, imace 8puta vise love od nas! Vucelic, Vazura, Iliev, sve najgore im zelim!
F

FMP 3

pre gotovo 2 godine

Jest ali je Bajern privatni klub a Zvezda pored ovih 6 titula i svih transfera u minusu 80 miliona, sada kada bude LŠ biće duplo veći minus!
S

StaraKaraburma

pre gotovo 2 godine

Prijatelju,kao stariji covek,61 godina,poznavalac fudbala poodavno,samo cu ti reci da Partizan i u bivsoj Jugoslaviji dva puta nije video titilu vise od 10 godina,tako da tu nista nije cudno. Kao OFKovac stari,reci cu neutralno da je ogromna igracka razlika izmedju Zvevzde i Partizana u koristi ovih prvih godinama i da svaki realan navijac ako stavi ruku na srce zamenio bi ili ostavio 2-3 igraca eventualno Partizana svih ovih godina a uzeo 7-8 Zvezdinih.
Z

Zonneveld

pre gotovo 2 godine

Pazi ovo, i Psz u Francuskoj nizao titule tipa 9 godina, pa taj niz prekinuo Lil, u Hrvatskoj Dinamo vezao titule godinama, pa se pojavila Rijeka, tako da nece ni tenkisti vladati citav vek.
G

Gost567

pre gotovo 2 godine

Oni su samo uradili za sta su i postavljeni. Problem je sto vise nema navijaca,nema ko da reaguje,sve su placenici koji ucestvuju u svemu ovome. Dok je ova garnitura na vlasti mozemo ocekivati da tonemo sve dublje i dublje nazalost.
m

mikuli

pre gotovo 2 godine

Oni su samo figure tu, kako veliki gazda kaze tako ce biti, vazura ako napusti ide odmah u zatvor zato ga i drze tamo da im zavrsi sta su zapoceli
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@FMP 3… Bajern privatan klub!?!? Jel si realan?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

fmp3-vi grobari definitivno treba da batalite fudbal!!! Cuj njega Bajern privatan klub))) Kosarku gledaj i Nanelija cuvenog!!! U Nemackoj su dva jedina privatna kluba Hofenhajm i Red bul Lajpcig, i zato ih svi tamo preziru!!!! Da bi nesto komentarisao treba da imas bar neko minimalno znanje o tome.....
M

Markoniii

pre gotovo 2 godine

Ljudi moramo da dolazimo na utakmice,samo ako nas ima po 10,15 hiljada....oteraćemo upravu....ako nas bude bilo po 2,3 hiljade....nema od tog posla nista...UPRAVA NAPOLJE.....HOĆEMO TITULU....ako niste sposobni za to,dajte nekom ko jeste....
G

Gost241

pre gotovo 2 godine

Uprava moze napolje. Sto se tice titule nju ces da gledas u komsiluku.
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

I šta ćete dobiti kad oterate ovu upravu? Ko će se uopšte prihvatiti tog posla u ovim okolnostima? Ne znate ni šta želite, a imate rezultate preko svojih mogućnosti. Lane ste igrali osminu finala LK, pa ako i ove godine tražite od tima titulu da uzme, pa to je van pameti!? Vaša propast kreće mnogo ranije, a sad oterajte i Stolicu nakon 5 kola, pa ćete naći odličnu budalu od trenera koji će prihvatiti takvo radno mesto, gde bi uzgred sebe blamirao, kad ga smenite nakon par kola.
R

Realnoo

pre gotovo 2 godine

Može nas da bude na utakmici i 150 000, opet će ova uprava da ostane. Nisu navijači ni doveli ovu upravu, pa je tako neće ni oterati. Zna se ko sve ove godine postavlja i smenjuje sve uprave u ovoj zemlji. Mislim da je ova uprava najveće pojačanje Crvene Zvezde zadnjih pet godina, tako dokle god rade posao "kako treba" i dalje će da upravljaju klubom.
G

Gost 22

pre gotovo 2 godine

Pa nije Ilijev u tim protiv TSC-a stavio tri zadnja vezna i dva desna beka, nego ti!?
s

sova.vs

pre gotovo 2 godine

pa kad nema koga da stavi. Gde su pojacanja? Gde je kreator igre da zameni Natha. Gde je napadač? Ne moze Rikardo da iznese celu sezonu. Kao igrača ga cenim ali nije on masina da izgura celu sezonu a vec je i procitan. Dovoljno je da ga zatvore da ne primi loptu i eto nama problema. Stolicu uopšte ne krivim,nego kriva je kompletna uprava. U sezoni koja je ključna oni rasprodaju skoro ceo tim a ne dovode adekvatna pojacanja. Cast izuzecima.
G

Gostionica

pre gotovo 2 godine

Ali mu je ilijec doceo te igrace, nemate cak ni tim kompletiran da valja....
G

GS

pre gotovo 2 godine

Pa to je imao da stavi!! Uvek je trener kriv za losu igru.. a koje smo to igrace doveli!? Kalabure dovele paklene, ali kostaju.. za dzabe neka ni kod babe
G

Gost655

pre gotovo 2 godine

Jeste Iliev doveo Iliji igrace, i to one koje je Ilija hteo, sve zelje su mu ispunjene, osim mozda Cumica (za sada) i Tedica.
G

Gost55555

pre gotovo 2 godine

Ajde bre Grobari dignite glas i oterajmo ove lopove i neznalice u upravi... Kada ce mo ako ne sada......
K

Kome verovati

pre gotovo 2 godine

Ako je ova sezona priprema za nesto vece u skorijoj buducnost, ok.
M

Mk

pre gotovo 2 godine

Iliev je direktor u ostavci već dve sezone koliko se sećam. Ali nikako da ode, mora da su udobne fotelje na stadionu. A i lepa lova kapne mesecno. Sto bi isao, ko šiša Partizan i to sto smo sve gori svake sezone. Tugo
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Zamisli tražiš da ti ode šef?!

milford

pre gotovo 2 godine

I tako je Stolica ostao bez stolice u Partizanu. Dugo je i trajao, kao i svuda nakon Vozdovca.
R

Realno_

pre gotovo 2 godine

Kad je postao trener Olimpije iz Ljubljane prvo sto je uradio, oterao Kaludjerovica koji je ugovor potpisao samo dve nedelje pre toga..
Z

Zole

pre gotovo 2 godine

Kada ovi baksuzi odu iz kluba, slavicu taj dan kao drugi rodjendan... Nadam se da će ove godine otići!!!
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

ispratio je zeku, lazara, lolu.... ako nas spasi i od ivice, treba ga podrzati, pa makar peti bio na tabeli....
C

CrvenaZvezdaBgSrb

pre gotovo 2 godine

Svetozar Mijailovic Dragan Džajic Mitar Mrkela Zvezdan Terzić Dejan Stanković ceo igracki kadar i navijaci koji navijaju na utakmicama disu kao jedan. Svaka vam čast.

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Kakav kralj ako je ovo istina 😂💪
1

118d

pre gotovo 2 godine

Ne samo Iliev, svi treba da idu! Ovaj stari trik sa promenom trenera ne sme proci, nemojte biti naivni! To ne smemo dozvoliti jer tako oni lesinari u fotelji kupuju vreme! Nista se ne dobija smenom trenera, setite se Bate, Milosevica, Stanoja a ranije Kize Milinkovica, Drulovica.. Rezultati sve gori bivali kako je dosao novi trener. Problem je nesposobna uprava koja nije u mogucnosti da obezbedi konkurentan tim! Zvezda nije imala para te 2017.godine ali je dovodila pametno, napravila odlican tim. Uprava napolje a tek onda dovesti Marka Nikolića ako hoce, ako ne ostaviti Stolicu!
i

ivan krcun

pre gotovo 2 godine

pa mislim da su svi tražili da on ode. Čovek nema veze sa fudbalom
A

Andre

pre gotovo 2 godine

Ivice , ostani !
j

jzzek ku

pre gotovo 2 godine

a baš sam sinoć gledao onaj video sa promocije kad Iliev hvali Stolicu, ovo je baš dobar nastavak hahaha
S

Show must go on

pre gotovo 2 godine

Treba da odu sva četvorica jer nisu dorasli Partizanu. Štetočine.
S

Sisin

pre gotovo 2 godine

Falio je juce Papapetru, bas se osetio njehov izostanak.. Ni Naneli nije bio sav svoj, al ajd sad...
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Pa sta ce covek.Dosao video probao pa da se pozdravimo.