Komentari na vest

Imaju i Englezi svojih briga: Na Ostrvu složni - sa ovakvom odbranom ne osvajaš Evropsko prvenstvo

B

Belgija 2.0

pre oko 1 mesec

Ovaj tim Engleske me jako podseca na Belgiju zadnjih 15 godina. Imas vrhunse igrace a tebi treneri neki Vilmotsi, Ramirezi ili kako se vec zovu...
y

y77

pre oko 1 mesec

oni imaju Megvajera, a nama je cela odbrana takva, i gora. bice kuku i lele, cenim 5 minimum u nasoj mrezi.
K

Ken-fe

pre oko 1 mesec

И ја исто🙂🙂

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Ja ne znam šta čovek ima protiv Tomorija pa ga uopšte i ne zove uz Stounsa najbolji Engleski štoper a u svadju i sa Vajta.
L

Liga sampinjona

pre oko 1 mesec

Zato ce Englezi piksetu da daju 5 komada.
D

DP

pre oko 1 mesec

Neverovatno je koliko smo slični mi i Englezi. I mi i oni o sebi mislimo da smo mnogo bolji nego što jesmo. I mi i oni smo posvađani sa stvarnosti, sa jedinom razlikom što mi ne mislimo da baš moramo da budemo šampioni
D

Doks

pre oko 1 mesec

Ajde više, neka osvoje već jednom tu prvu titulu EP. Prvaci su bili i Danci i Rusi i Česi i Grci, mogi valjda i Englezi jednom. Pa nisu ni oni najgori. Smoriše brate više i oni i njihovi fanovi. Navijao bih za njih, ali kad čijem ono puvanje "fudbal se vraća kući", odustanem.
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Pre ćemo mi da osvojimo EP nego ovi večiti luzeri i medijski napumpani prevaranti. Ljudi kažu nemamo igrače u top klubovima, pa ovim indijancima 80% igra u Evertonima, Vilama i ostalim paja patak klubovima. To nisu ništa jači klubovi od PAOK-a, Torina, Majorke...
G

Gost300

pre oko 1 mesec

Nek se pomiri sa Vajtom,ili do koga je vec,Voker,Vajt,Stons,Cilvel je odlucna odbrana,Vajt je bio odlican prvu sezonu u Arsenalu na stoperu,kao i u Lidsu...
P

Paa

pre oko 1 mesec

Ko je taj koji njih uzima za favorite? Nisu ni blizu, videćete.
Ž

Živa1988

pre oko 1 mesec

Kod Engleskih ekipa su uvek dva štopera buzdovana...
t

tuneki

pre oko 1 mesec

mi imamo istorijske debakle u mladjim kategorijama i u seniorima
1

1912

pre oko 1 mesec

Ako ne bude umešana politika oni ne mogu da dobiju Francuze kad god se budu sreli u eliminacionom delu turnira. Takođe su i Nemci kao domaćini veći favoriti za trofej od njih. Ako bude politike onda možda osvoje jer će neko zaključiti da je došlo vreme za to uz pokrivanje priče sa ozbiljnom novčanom intervencijom.
G

Gorostasa.

pre oko 1 mesec

Ja verujem Steahinji Kalabicu Pavlovicu on je igrao za Partizana kada mu je bio trenerima Sava kada su bili treci. Fantastican je bio. Nikad vise primljenih golova Partizana. To se traži atraktivna igra igra na gol vise.
A

Asad

pre oko 1 mesec

Ja vjerujem da Megvajeru ni kući ne vjeruju čime se bavi.
A

Aranđel

pre oko 1 mesec

Imaju Stonsa kao prvog stopera,nije klasa,ali je ok.Drugi stoper bi mozda bio najbolji Luis Dank iz Brajtona.Megvajer jedino da ide kao navijač
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Da li cu ikada doziveti da procitam neki tekst od strane nasih novinara poput Telegrafa ili nemqckog Bilda koji udaraju u srz problema...
F

Fabri

pre oko 1 mesec

Kao i proslo EP, SP i sad opet ponavljam. Megvajer,Pikford i Stons zajedno na terenu nece osvojiti nista ikada. Selektor je prosecan PL trener a mnogo igraca ima preveliki ego i umislili su da su svetske klase a ustvari samo malo bolji od prosecnih fudbalera.
M

Maestro

pre oko 1 mesec

Nasa odbrana je 5 puta gora od njihove,tako da nemamo cemu da se nadamo...
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Meni nije jasno kako sa mekgvajerom misli da izadje visoko i vrsi presing.Jos da dodam i da im bekovi idu cesto gore pa spori stoperi dodatno bivaju na udaru..Mekvajer je dobar stoper ali za neki tim koji stoji nisko i ceka protivnika u gustom bloku a to Engleska ne igra jer ima ultra ofanzivne igrace.Sautgejt je bio stopercina i deluje da nema pojma o taktici fudbala jer to sto je bio igrac reprezentacije ne garantuje da ce biti dobar trener.Njima treba cvrsta ruka,iskusna i namazana glava,nesto poput Ancelotija..
L

Lokalni

pre oko 1 mesec

kad bude trebalo.bice pravi.
B

Bnm

pre oko 1 mesec

ZNACI I MI I ONI BEZ ODBRANE, ONDA CE BITI 5:2 ZA NJIH
G

Guh

pre oko 1 mesec

A šta mi tek da kažemo, u odbrani nam igra čuveni Nesta iz Zenita.....
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Nema tebi spasa...
@

@guh

pre oko 1 mesec

mi isto planiramo da osvojimo euro, je l
T

Tobzija iz Knjazevca

pre oko 1 mesec

Da su pametni da dovedu krstenog selektora. Sa ovim timom i igracima bi sve osvojili. Umesto da forsira Wajta i Tomorija na stoperima on ove panjeve gura . Na sve to Pikfor zacementiran a tilko boljih golmana imaju . Megvajer i Pikford ce im doci glave.
?

??

pre oko 1 mesec

Krstenog selektora, krstenog stopera, krsten stadion, krstenu klupu, krsteni navijaci, sve krsteno. Smarate vise sa tom recju. Sta ste se napalili pa vam sve krsteno
m

mareeeee84

pre oko 1 mesec

slabo su klonirali odbranu svi klonovi su im napred
B

Baggio

pre oko 1 mesec

Mi smo katastrofa. Milenkovic, Pavlovic, Veljkovic, Gudelj (kad igra stopera) ne zna se ko je veca kiksara i tempirana bomba. Ipak ako postoji neko gori od njih to je onda ova b.daletina Megvajer.
L

Lineker

pre oko 1 mesec

Realno englezi i francuzi odskaču od ostalih. Pitanje je samo zdravstvenog biltena i kvaliteta selektora. A tu englezi imaju hendikep u vidu Sautgejta i njegovih ličnih sujeta.
И

И

pre oko 1 mesec

Kao da ostale reprezentacije imaju Nestu i Maldinija. Mogu Englezi da sastave sasvim korektnu odbranu, ali je izbor igrača koje bira Sautgejt katastrofalan. Hoćeš da igraš kao favorit, da se nametneš, da staviš odbranu na centar igrališta, a štopera ti igraju Megvajer, Dank i slični igrači koji su prosto previše tromi tromi da bi stajali toliko visoko i svaka dobra lopta u prostor je gol šansa. Madjarska ih je tako napunila, samo bunker i kontra kroz sredinu, a kamo li da neće neko jači. Ako žele da se nametnu njima na štoperu trebaju na primer Stons i Voker, desno možda Ben Vajt, igrači koji su svi navikli da u klubovima stoje visoko na svakoj utakmici. Nekada je neverovatno da treneri koji su dogurali do tog nivoa da vode najjače reprezentacije sveta, ne znaju osnovne pojmove fudbala, ali to je zaista istina, jednostavno desi se. Sautgejt je primer za to.
S

Stevan Miksaa

pre oko 1 mesec

Zasto u tom slucaju ne bi Voker igrao desnog beka, sto i jeste, a Vajt stopera sa Stounsom... Sto i jeste.
И

И

pre oko 1 mesec

Naravno, može i ta kombinacija. Samo treba imati na umu da Vajt nije igrao štopera evo skoro pune dve sezone, a Voker s' vremena na vreme igra. Zato sam napisao tako.
d

dbdbhd

pre oko 1 mesec

moje skromno misljenje je da engleze ubija arogancija,jeste da imaju vrhunsku ekipu cak i ta odbrana je super imaju jos Guehija,Tomorija,Brantvajta,desno Voker,Tripije,TAA,lijevo Sou,problem je selektor koji ocigledno kao i Desamp(koji ima pokrice sa SP 2018) ima neki kompleks da mu javnost ne pravi tim,pa niko nije slijep da ne vidi da Mekgvajer i Pikford ne mogu da budu u startnih 11,Pikford svaki put kad mu se vrati lopta to je rizik nevjerovatana jos je ispuca nebu pod oblake,Mekgvjer u igri sa loptom u nogama je na nivou zonske lige.
s

selektoramater

pre oko 1 mesec

a o selekoru da ne pricamo...kako je on ovoliko dugo selektor je za netflixov dokumentarac
H

Hames

pre oko 1 mesec

Englezi su svemirci za nas, šta god se pisalo
P

Pikseta

pre oko 1 mesec

Nisu englezi videli nas. Mi jesmo izgubili 4-0, ali nismo porazeni.
Z

Zizitop78

pre oko 1 mesec

A nemaju ni krila, sto kaze selektor