Imaju para, ali nemaju manire: Znate li koliko košta kad gađaju fudbalere čašama u glavu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.24. | 22:28

Otavio u centru pažnje, mada nije pošteđen ni Ronaldo koji je postigao gol odluke protiv Al Ahlija

Novca imaju, manire nemaju. Ogromna finansijska sredstva izdvojili su Saudijci kako bi neke od najvećih fudbalskih zvezda privoleli u svoju državu, a onda su te iste igrači počeli da tretiraju - loše.

Daleko od toga da nekome fali dlaka s galve, ali nema previše razloga za ono viđeno u Džedi, gde je Al Ahli ugostio Al Nasr, a domaći navijači pokazali da nisu dorasli takmičenju u koje je mnogo uloženo.

Izabrane vesti

U završnici prvog poluvremena, posle gola Kristijana Ronalda (ispostavilo se, poništenog, usled ofsajda), sa tribina je doletela čaša napunjena vodom i u potiljak pogodila Otavija. Brazilac je ubrzo nastavio meč, koji je zbog prekida potrajao duže od očekivanog.

Nije to bilo sve u režiji navijača Zelenih, jer su i posle odlučujućeg pogotka na utakmici (tad je gol Kristijana Ronalda priznat), zasluli istim arsenalom gostujuće igrače, pa je na teren palo na desetina plastičnih čaša. Samo što su ovoga puta igrači Al Nasra bili spremni. Čak i za šalu.

Upravu kluba ovo ponašanje neće previše boleti, jer prema informacijama sa lica mesta, jedna bačena čaša ili flaša s vodom ubačena na teren košta 100.000 saudijskih rijala. U prevodu, oko 26.666 evra. S obzirom kakav se novac vrti u tamošnjem fudbalu – sića.

Inače, Al Nasr je pogotkom Ronalda, sa bele tačke, prekinuo lošu seriju rezultata, mada zaostaje za Al Hilalom čak devet bodova, uz napomenu da ima meč više.


tagovi

EXTRA TIMEOtavioKristijano RonaldoSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara